WATERMARKGATE 5 – TRUST THE PLAN – ENJOY THE SHOW – ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «BLACK WINTER»

5/5 (1)

Πούσουν μάγκα τον χειμώνα;

που την είχες την κρυψώνα;

Ήμουνα στη γη βελόνι

που πατάς και σ’ αγκυλώνει. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΗΣ 

WE  DON’T NEED TO MAKE GREECE GREAT AGAIN

GREECE HAS ALWAYS BEEN AND WILL REMAIN TREMENDOUS FOR EVER

   WGOFL

WORLD GREEKS ON THE FRONT LINES 

«We are going to have a BLACK WINTER»

Διακήρυξη Jo Biden, στο δεύτερο τηλεοπτικό debate.

ΜΕ ΑΙΜΟΠΟΣΙΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΑΙΜΟΜΥΞΙΕΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ, «ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΥΣ» ΦΕΡΕΤΖΕΔΕΣ, ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ, ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Εκτιμώ, ότι ενδιαμέσως έχει καταστεί κατανοητή η δομή του σχεδίου του επιτελείου Τραμπ, τόσο αναφορικά με τις εκλογές, όσο και για τις εξελίξεις πρόκειται να ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα,  για εκείνους, που μπορεί να μην διαθέτουν εσωτερική ενημέρωση, αλλά είναι σε θέση να κάνουν φρόνιμη χρήση της λογικής και της διαίσθησης, συνδυάζοντας και αποτιμώντας τα στοιχεία που είναι προσβάσιμα. Ας επαναλάβω λοιπόν αρχικά κάποια συμπεράσματα, που κατατέθηκαν σε προηγούμενες αναρτήσεις:

1. Το σχέδιο, που αποκαλούν οι Q «PLAN» έχει εκπονηθεί πολλά χρόνια πριν το 2016, που κατάκτησε ο Τραμπ την προεδρία. Πηγαίνοντας πίσω ως το 2011, όπου δημοσιεύθηκε το «προφητικό» βίντεο των ANONYMUS σχετικά με τα επερχόμενα (ιδέ Watermarkgate (1) ) μπορούμε κάλλιστα να υποθέσουμε ότι το Σχέδιο είναι αρκετά παλιότερο, από την στιγμή που στοιχεία του με συμβολικό – αλληγορικό τρόπο δόθηκαν στην ευρεία δημοσιότητα με συμβολικό, αλληγορικό τρόπο. Τέτοιου είδους αποκαλύψεις γίνονται για να ικανοποιηθούν δυο βασικά στόχοι. Αφ’ ενός μεν αυτός που το διοχετεύει δημιουργεί ένα φαντασιακό υποκείμενο στην προσοχή των συνειδητά προσκείμενων στο σχέδιο, αλλά και στους ασυνείδητα και εν δυνάμει μελλοντικούς συνοδοιπόρους, μέσω του οποίου θα μπορούν αυτοί να παίρνουν κωδικοποιημένη πληροφόρηση, χωρίς να λειτουργούν κανάλια σε επίπεδο επικοινωνίας, που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν την προετοιμασία καταστάσεων σε κυκλώματα των αντιπάλων. Επί πλέον αυτή η σηματοδότηση επιδιώκει να εισέλθει στο ασυνείδητο πολλών ευαισθητοποιημένων ανθρώπων, που γοητεύονται από τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται, διαθέτουν δηλαδή μια σχετική συναισθηματική συγγένεια προς τα κωδικοποιημένα μηνύματα, έστω κι αν δεν κατανοούν το εν τέλει νόημά τους. Με αυτόν τον τρόπο συντελείται μια ψυχολογική προετοιμασία σε πλατύτερη κλίμακα, αγκυρώνοντας ταυτοχρόνως σημαντικά στοιχεία στα πεδία πληροφορίας.

Αυτή η πρακτική βρίσκεται ακριβώς στον αντίποδα της φάμπρικας των ονειρώξεων στο Χόλλυγουντ, όπως έχει γίνει πλέον εμφανές σε συντριπτικό βαθμό κυριαρχεί η καμπάλ και ο συρφετός του αδρενοχρώματος. Ήδη στα «πρωτόκολλα των σοφών» αναφέρεται ο στόχος επηρεασμού των μαζών μέσω των εικόνων. Ενώ μέχρι την διάδοση του κινηματογράφου, ο επηρεασμός των μαζών γινόταν μέσω του τύπου και το βιβλίων, αυτή η τεράστιας σημασίας αλλαγή στην πρόσληψη των δημοσίων παρεμβάσεων μέσω εικόνων και ήχων, είχε σαν αποτέλεσμα να μεταφερθεί η περιοχή επηρεασμού από το αριστερό στο δεξιό τμήμα του εγκεφάλου. Με αυτό τον τρόπο ο επηρεασμός έπαψε να γίνεται κυρίως μέσω συνεπαγωγών, που αφορούν την ορθή ή πεπλανημένη νοητική διεργασία, απευθυνόμενος κατ’ ευθείαν στο θυμικό. Όταν το θυμικό μαγνητίζεται από τον καταιγισμό αλλεπάλληλων οπτικοακουστικών μηνυμάτων αδυνατεί να διακρίνει μεταξύ πραγματικού και φανταστικού, βάζοντας τον οργανισμό να παράγει αδρεναλίνες στην επιθυμητή ονείρωξη, γι αυτούς που αποκάλεσε ο Πλάτων «θαυματοποιούς» στον Μύθο του «Σπηλαίου». Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι ο μύθος του σπηλαίου, περιγράφει στην ουσία μια αίθουσα προβολής. 

Αυτή η διαδικασία πήρε πρωτοφανείς διαστάσεις με την τηλεόραση, που στην εποχή της πολύ συχνά οι άνθρωποι στην προσπάθεια να πιστοποιήσουν την εγκυρότητα γεγονότων και καταστάσεων, επικαλούντο ότι παρουσίαζαν οι εκπομπές της. Η παραπληροφόρηση εντάθηκε ακολούθως με την διάδοσή του διαδικτύου, ειδικά κατά τα πρόσφατα χρόνια, όπου η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων σείρεται πίσω από την οθόνη ενός κινητού. Βεβαίως, τα πολυμέσα είναι πλέον προσβάσιμα σε όλους, στην φάση όμως που μονοπωλιακή επικυριαρχία της Google, των μεγάλων μέσων μαζικής δικτύωσης και των εταιριών διαδικτυακού εμπορίου, εξασφαλίζουν την αυταπάτη στην καμπάλ την διεξαγωγή ολοκληρωτικού ελέγχου και χειραγώγησης. Όμως το όλο θέμα αποδείχθηκε πολύ πιο λεπτό, από ότι προείκαζαν οι χοντροκομμένοι σχεδιασμοί της καμπάλ. Η στοχευμένη αξιοποίηση αυτών των δυνατοτήτων σε εναλλακτικά πλαίσια, τείνει πλέον να αποβεί μοιραία για όσα έπονται. Και αυτό διότι η παρεμβάσεις δεν αφορούσαν μόνο την πρωτοβουλία καλοθελητών στην βάση. 

Εξίσου ενεργά, όπως δείχνει για παράδειγμα ο εξαιρετικός επαγγελματισμός και η άκρα ευστοχία, που χαρακτηρίζουν το βίντεο που πραγματεύομαι (και στους συβολισμούς του μόνον μερικώς έχω υπεισέλθει), καθιστούν φανερό, ότι εδώ έχουν παρέμβει δυνάμεις, που διαθέτουν πολύ υψηλή τεχνογνωσία, που μόνον μέσα στα στεγανά του συστήματος μπορούν να δομηθούν. 

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ «ΕΙΣΟΔΙΣΜΟΥ» ΦΡΟΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ». ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΞΕΧΕΡΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΓΚΡΑΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ. 

Αυτό το φύτευμα επιλεγμένων ανθρώπων ήταν επόμενο να γίνει πιο εύκολα σε εκείνους τους τομείς και μηχανισμούς, που η συμμετοχή σε αυτούς προϋποθέτει κάποιες θετικές ανθρώπινες ιδιότητες. Όπως η ανδρεία και η ετοιμότητα διακινδύνευσης στον στρατό, η δυνατότητα επιτελικής κρίσης στην είσοδο στις σχολές πολέμου, η επιστημονική κλίση σε κλάδους σημαντικών τεχνολογιών, η φαντασία και δυνατότητα έμπνευσης στις σχολές καλών τεχνών, η ευφράδεια και η έφεση σε δημοσιολογικούς χώρους, η τιμιότητα σε σχολές αξιωματικών της αστυνομίας, ώστε προς τα έξω να μην γίνεται ορατή η διαφθορά άλλων κυκλωμάτων. κλπ. Εννοείται, ότι η πλειοψηφία σε αυτούς τους χώρους είναι έίτε προικισμένοι γιανίτσαροι, είτε ματσαράγκες. Όμως αποκλειστικά στελεχωμένοι με φρόκαλα δεν μπορούν να λειτουργήσουν σημαντικοί μηχανισμοί. Οι μόνοι τομείς, που δεν είναι εύκολο να γίνει εισοδισμός είναι οι θέσεις κλειδιά στα πολιτικά κόμματα. Οι είσοδος σε αυτά έχει ως βασικότερη προϋπόθεση να είναι ο υποψήφιος σαν χαρακτήρας καθίκι, ή αφελής, που θα φορτωθεί στοχευμένα όνειδος, για να πέσει ταφόπετρα σε αντιπαθείς για το σύστημα πολιτικές ρυθμίσεις.

Για να συνοψίσω το πρώτο συμπέρασμα:

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΕΚΠΟΝΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΠΑΡΚΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ.

Από αυτό το συμπέρασμα μπορούμε να εξάγουμε με λογική σκέψη ένα ακόμη πολύ βασικό συμπέρασμα: 

ΟΙ ΑΝΤΙΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΩΜΟΤΙΣΜΟΣ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. Γι αυτό δεναρμόζει να μας ξενίζει, ή να μας απωθεί το γεγονός, ότι οι Αντιδυνάμεις σε κάποιες περιπτώσεις κάνουν χρήση μεθόδων και πρακτικών, που δεν ανταποκρίνονται στην φύση τους (Πχ. συνεργασία του προέδρου Τραμπ με την οικογένεια Ερντγκάν στην πώληση χρυσού στο Ιράν. Αυτή η «παράνομη» διαδικασία δεν αποσκοπούσε στον προσωπικό πλουτισμό του Τραμπ, αλλά στόχευε στην παροχή χρυσού στο Ιραν, ώστε αυτό να αναδειχθεί σε σημαντική δύναμη όταν θεσμοθετηθεί η Gesara. Οι επισημάνσεις ενός Έλληνα διεθνολόγου καθηγητή στο Κόντρα Τσάνελ, ότι αυτή η πρακτική αυτή μπορεί να οδηγήσει τον Τραμπ στην φυλακή, μπορεί να ανταποκρίνεται σε όσα περιέχουν τα πανεπιστημιακά συγγράματα, βρίσκεται όμως μακράν των δεδομένων της πραγματικότητος). 

2. Το επιτελείο Τραμπ, όπως αποδεικνύουν οι πολλαπλές καταγγελίες πριν τις εκλογές, γνώριζε πολύ καλά την συνωμοσία της νοθείας που κλιμακώθηκε. Είναι επίσης περισσότερο από αυτονόητο, ότι εφ’ όσον ήθελε, ήταν κάλλιστα σε θέση να αποτρέψει αυτήν συνωμοσία, αποκαλύπτοντας την εγκαίρως και επιβάλλοντας ένα κύμα συλλήψεων των παρανόμων συνωμοτών. Για ποιον όμως λόγο επέτρεψαν να εξελιχθεί αυτή η συνωμοσία; Ο λόγος είναι προφανής και έχω αναφερθεί σε αυτόν ήδη. Εάν εφάρμοζαν την έγκαιρη αποτροπή της νοθείας δεν θα ήταν δυνατόν να εκτεθούν κατ’ αρχήν όλοι αυτοί, που προσπάθησαν να επιβάλλουν με παραπληροφόρηση την νοθεία. Σε αυτούς πρωτοστάτησαν:

– Τα διεθνή μαζικά μέσα, τόσο σε επίπεδο εντύπων, όσο και ως κανάλια τηλεόρασης.

– Τα κυρίαρχα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που επέβαλαν αποκλεισμούς, οι οποίοι δεν εξαιρούσαν ούτε τον Πρόεδρο.

– Οι κυβερνήσεις μπουλντόγκ πληθώρας χωρών, που έσπευσαν να πανηγυρίσουν για την νοθεία. 

Η απόφαση να επιτρέψει το επιτελείο Τραμπ να εκδηλωθεί η νοθεία καθίσταται εν τέλει κατανοητή εξετάζοντας ακόμη μια φορά κάποιες δηλώσεις του Στηβ Μπάννον, τον οποίον θεωρώ ένα από τους βασικούς εγκεφάλους, που διαμορφώνουν το Σχέδιο, και τις οποίες αυτός έκανε στις 5 Νοεμβρίου. Όταν διάβασα για πρώτη φορά αυτές τις δηλώσεις, είχα την εντύπωση ότι επρόκειτο για μια ακόμη ιδιορρυθμία του «τρομερού παιδιού». Στην πορεία όμως έγινε κατανοητό, ότι η δήλωση αυτή έγινε με στόχο να αποκαλυφθεί ο τελικός στόχος του σχεδίου, που εστιάζεται στο ξεχέρσωμα του συνολικού διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Δήλωσε λοιπόν ο Μπάννον:

«Η δεύτερη θητεία [Τραμπ] θα ξεκινήσει με την αποπομπή του [διευθυντή του FBI Κρίστοφερ] Ρέι, με την αποπομπή του Φάουτσι. Όχι, θα πάω ένα βήμα βήμα παραπέρα, αλλά ο Πρόεδρος είναι καλόκαρδος και καλός άνθρωπος. Μιλώντας στο podcast του “Τhe War Room” ο πρώην σύμβουλος στρατηγικής του Ρεπουμπλικανού προέδρου, Στιβ Μπάνον, είπε  για τον δρ.Άντονι Φάουτσι και του διευθυντή του  FBI ότι θα ταίριαζε περισσότερο να τοποθετήσουν τα κεφάλια τους σε πασσάλους, παρά απλώς να τους αποπέμψουν». 

Ένα σημερινό twitt, που προέρχεται προφανώς από κάποιον insider, που προφανώς έγινε βάσει άνωθεν εντολής, γράφει τα πράγματα με το όνομά τους:

«ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΛΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ».

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΟΦΟΡΑ «ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ» ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΒΙΑ; ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ;

Είναι προφανές, για όσους μπορούν να διαβάζουν ανάμεσα στις γραμμές, ότι η μη ύπαρξη χρονικών περιθωρίων αφορά εμφανέστατα τις όποιες δικαστικές ετυμηγορίες των καταγγελιών για νοθεία, που θα λάβουν χώρα. Ο Πρόεδρος Τραμπ έκανε έκκληση για να γίνουν έρανοι, ώστε να συγκεντρωθού τα αναγκαία χρήματα για τους επικείμενους δικαστικούς αγώνες. Αντίστοιχες ήταν και οι επανειλημένες δηλώσεις των δικηγόρων του με επικεφαλείς τον Τζουλιάνι. Κατά την γνώμη μου,  όλες αυτές οι αναφορές και δραστηριότητες, είναι ακόμη ένα επικοινωνιακό τέχνασμα του Επιτελείου. Η διάρκεια μέχρι να καταλήξουν τα δικαστήρια σε αποφάσεις θα διαρκέσει περισσότερους μήνες. ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ.

ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΒΙΝΤΕΟ (το οποίο δυστυχώς βρήκα μονον σε γερμανική γλώσσα) Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΑΠ¨Ο ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΕΚΕΙ. ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ.

Μια δυνατότητα για να παρακολουθήσετε όσα λέγονται σε αυτό το βίντεο, είναι να ενεργοποιήσετε μεταφρασμένους στα Ελληνικά υποτίτλους. Αν και οι εικόνες σε αυτό το σύντομο βίντεο είναι εύλογες και επαρκούν για να κατανοήσει κάποιος το θέμα. Επίσης μπορείτε να μεταβήτε στην σελίδα https://amg-news.com/ όπου υπάρχει πληθώρα πληροφοριών σχετικά στην αγγλική γλώσσα. 

VIDEO: Guantanamo – Trump macht Ernst! 

Το βίντεο που ακολουθεί αφορά ένα επόμενο κεφάλαιο της ανάρτησης. Το προτάσσω, επειδή σχετίζεται άμεσα με τον τίτλο της ανάρτησης, για να δωθεί μια μια πρώτη εντύπωση. Το θέμα αυτό όμως απαιτεί εκτενέστερη πραγματεία, διότι αυτά που καθέτει είναι μεν πολύ σημαντικά, αλλά δεν επαρκούν για να γίνει πλήρως κατανοητό το ομώνυμο σχέδιο.   

 What Does «Dark Winter» Really Mean?

υπό κατασκευή…

 προκαταβολικά στην υγειά μας και εις υγείαν των κορόιδων

Εμαθα πως εισαι μαγκας – Χρηστακης

bostopel.blogspot.com

diodotos-k-t.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *