To εμβόλιο, αν θα έρθει, θα είναι για να … μας «τσιπάρουν» ! Eξωδικο χιλιάδων Ελλήνων στον Κικίλια για την βεβαίωση εμβολιασμού & μητρώο…….

4.7/5 (10)

Εύη Κιαγιά, ιατρός: To εμβόλιο, αν θα έρθει, θα είναι για να … μας «τσιπάρουν» !

Eξωδικο χιλιάδων Ελλήνων στον Κικίλια για την βεβαίωση εμβολιασμού & μητρώο…….

=π.Δ… Έεεε Εσείς πού έχετε μεγάλη καψούρα μέ τόν ίό, φοβηθείτε έλεύθερα, φορέστε μάσκα όπου θέλετε, κλειστείτε μές στό σπίτι σας, κάντε τέστ, κάντε έμβόλιο, πηγαίνετε καί στόν άγύριστο άκόμα,,, άλλά άφήστε έμάς τούς «ψεκασμένους» νά ζήσουμε καί νά πεθάνουμε όπως έμείς θέλουμε …!!!

Αλλη μια κίνηση κατα των Παρανοικών-Ψυχοπαθών που εκτελουν εντολές Μείωσης του πληθυσμού και πλήρους ελέγχου μας με πρόφαση τον Κορωνοιό κανει ο γνωστός αγωνιστής Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης..Μπορείτε να υπογράψετε το Εξώδικο αυτο στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Nίκος Αντωνιάδης:

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ :ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ :Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ:ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ.Σας δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εξουσιάσει το σώμα το δικό μας και των παιδιών μας. Η απόφαση του εμβολιασμού μας ή μη συνιστά εκ του Συντάγματος αποκλειστικό δικαίωμα και επιλογή μας, και κανενός τρίτου”ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣΕΞΩΔΙΚΟ

ΑΙΤΗΜΑ

Με επιφύλαξη δικαιωμάτωνΝικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, κατοίκου Αθηνών, οδός Πιπεροπούλου & Ματρώζου 2.ΑΤΟΜΙΚΩΣΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ … (…) ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που μου έχουν παράσχει τη σχετική εξουσιοδότηση, δια της συμμετοχής τους στη σχετική πρόσκλησή μου στη σελίδα μου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”.ΠΡΟΣΒασίλειο Κικίλια, Υπουργό Υγείας, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

________________________________________Όπως γνωρίζετε, την 26.8.2020 επιδόθηκε στη Βουλή των Ελλήνων εξώδικο αίτημα του και εδώ πρώτου αιτούντος, ατομικώς και για λογαριασμό τριάντα χιλιάδων (30.000) Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών, για την κατάργηση των αντισυνταγματικών διατάξεων των νόμων 4675/2020 & 4682/2020, οι οποίοι προβλέπουν, μεταξύ άλλων, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των Ελλήνων.Καίτοι το αίτημα δεν έγινε τύποις δεκτό, στην πράξη έχετε εσείς ο ίδιος δημοσίως διακηρύξει την αντισυνταγματικότητα των ανωτέρω διατάξεων και έχετε βεβαιώσει τον ελληνικό λαό ότι δεν θα τις εφαρμόσετε.Πλην όμως, την 30.10.2020 υπογράψατε την υπ’ αριθμ. οικ. 6677/2020 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β΄ 4792/30.10.2020), με την οποία συστήθηκε το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμού.Σύμφωνα με το άρθρο 1 περ. (η) της ως άνω Απόφασης, προβλέπεται η παραγωγή βεβαίωσης διενέργειας εμβολιασμών, στις περιπτώσεις που αυτή απαιτείται για συγκεκριμένες νόμιμες χρήσεις (όπως για την εγγραφή σε σχολική μονάδα, για ταξίδι σε χώρα με συγκεκριμένες υποχρεώσεις εμβολιασμού, κ.λπ.).Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η πρόβλεψη αυτή καθιστά στην πράξη τον εμβολιασμό απολύτως υποχρεωτικό, αφού χωρίς αυτόν δεν θα παράγεται η ως άνω βεβαίωση, άνευ της οποίας δεν θα είναι δυνατή η διατήρηση της ιδιότητάς μας ως ενεργών πολιτών. Κατά την έκφραση του συναδέλφου σας βουλευτή Μαγνησίας, κ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια, όσοι δεν εμβολιαστούμε, με τις “απαγορεύσεις που θα μπουν θα πάρουμε τα βουνά”.Τα παραδείγματα της εγγραφής των παιδιών μας σε σχολικές μονάδες και του ταξιδιού σε χώρα με συγκεκριμένες υποχρεώσεις εμβολιασμού, παρατίθενται όλως ενδεικτικώς, η δε παράθεση της σύντμησης “κ.λπ.” (και λοιπά), δεν αφήνει την ελαχίστη αμφιβολία επ’ αυτού.Ως εκ τούτου, και με βάση και τη δική σας παραδοχή περί της ούτως άλλως αυτονόητης και αυταπόδεικτης αντισυνταγματικότητας του υποχρεωτικού εμβολιασμού, συνιστά μονόδρομο για σας η ανάκληση της ανωτέρω για τον ίδιο λόγο αντισυνταγματικής Υπουργικής Απόφασης.Σας δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εξουσιάσει το σώμα το δικό μας και των παιδιών μας. Η απόφαση του εμβολιασμού μας ή μη συνιστά εκ του Συντάγματος αποκλειστικό δικαίωμα και επιλογή μας, και κανενός τρίτου.

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

ΑΙΤΟΥΜΕΘΑΤην άμεση ανάκληση της υπ’ αριθμ. οικ. 6677/2020 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β΄ 4792/30.10.2020), με την οποία συστήθηκε το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμού.Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο αριθμός των …χιλιάδων πολιτών που παρείχαν εξουσιοδότηση στον υπογράφοντα, σε μία και μόνο σελίδα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”, να επιδώσει το παρόν σε σας, παραπέμπει σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό, εκατοντάδων χιλιάδων αν όχι εκατομμυρίων πολιτών, ώστε η ευθύνη σας είναι βαριά και ιστορική.Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει το παρόν στον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλειο Κικίλια, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17, μετά της αναφερομένης στο κείμενο του παρόντος ανάρτησης στο Facebook, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

Αθήνα, … 2020

Οι Εξωδίκως Αιτούντες

Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης Δικηγόρος Αθηνών

Ατομικώς και ως Πληρεξούσιος Δικηγόρος … χιλιάδων (…000) Ελληνίδων και Ελλήνων Πολιτών που μου έχουν παράσχει τη σχετική εξουσιοδότηση https://www.facebook.com/profile.php?id=100034437944878

Τό είδα>>> ΕΔΩ

ΟΣΟΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ…….

=π.Δ… ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ.. Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!!…

ΟΣΟΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”…

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΗΔΗ ΣΤΟ ΜΈΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!

Ο ΟΡΓΟΥΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ” ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ…

Τό είδα>>> ΕΔΩ

Παρακολουθήστε τώρα: Συνέντευξη με τον Jay Walker, Διευθύνων Σύμβουλο της Apiject Systems, της οποίας η εταιρεία είναι σε συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα ύψους 138 εκατομμυρίων δολαρίων με τον Λευκό Οίκο που ονομάζεται Project Jumpstart. Η δουλειά τους είναι να καινοτομήσουν έναν τρόπο παράδοσης εκατομμυρίων εμβολίων στους Αμερικανούς γρήγορα χρησιμοποιώντας τεχνολογία eyedrop και ενδεχομένως να χρησιμοποιούν RFID Chips σε εθελοντική βάση για να παρακολουθούν τη χρήση εμβολίων για να βοηθήσουν τους υπαλλήλους της δημόσιας υγείας κατά τη διάρκεια πιθανών μελλοντικών εστιών μόλυνσης.

How Gov Could Use RFID Chips When Millions of Americans Inject COVID-19 Vaccine

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Το Μάρμαρο με τα εμβόλια και με τις καραντίνες τελευταία θα το πληρώση ο κικίλιας διότι είναι υπουργός υγείας, θα του τα φορτώσουν όλα στην πλάτη ,όπως έκαναν και στην γεωργία σιδέρη την ψυχολόγο .Ήδη, ετοιμάζονται να λακίσουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *