To αναξιόπιστο test PCR κι ο Νόμος 3418/2005

5/5 (1)

Eίκοσι τρεις (23) εξαιρετικά διεθνώς σεβαστοί ιολόγοι, μικροβιολόγοι και άλλοι επιστήμονες αντιτάχθηκαν, ζητώντας από την Eurosurveillance να ανακαλέσει αμέσως τη μελέτη Dronsten, δημοσιεύοντας στις 27/11 τη δική τους αναθεώρηση από ομοτίμους (peer-reviewed analysis), όπου καταδεικνύονται 10 μοιραία λάθη.

Από απάτη σε απάτη… καταστρατηγείται το Σύνταγμα, καταστρατηγούνται τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, καταστρατηγείται ο Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας.

Το μόνο που δεν καταστρατηγείται, είναι οι μίζες που παίρνουν τα πολιτικά τσόλια από τις φαρμακευτικές εταιρείες και το ανελέητο κυνηγητό που κάνουν στους πολίτες.

Βλέπετε έχουμε και μια “δικαιοσύνη” τόσο διεφθαρμένη, που δεν κουνιέται φύλλο.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Όλες οι χούντες και όλοι οι εφιάλτες τελειώνουν κάποια στιγμή.

Ρόδα η ζωή και γυρίζει… και τότε ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

Η διαδικασία με την οποία έγινε αποδεχτό αυτό το test, καθώς κι η ίδια η προχειρότητα σχεδιασμού του, είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του βιασμού της Επιστήμης (και της λογικής) καθώς και των γενικότερων αυθαιρεσιών που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες….

Eίκοσι τρεις (23) εξαιρετικά διεθνώς σεβαστοί ιολόγοι, μικροβιολόγοι και άλλοι επιστήμονες αντιτάχθηκαν, ζητώντας από την Eurosurveillance να ανακαλέσει αμέσως τη μελέτη Dronsten, δημοσιεύοντας στις 27/11 τη δική τους αναθεώρηση από ομοτίμους (peer-reviewed analysis), όπου καταδεικνύονται 10 μοιραία λάθη.

https://cormandrostenreview.com/report/

Aνάμεσα στα άλλα αναφέρουνε :

«Το δημοσιευμένο πρωτόκολλο RT-qPCR για την ανίχνευση και τη διάγνωση του 2019-nCoV και το δοκίμιο υποφέρουν από πολλά τεχνικά και επιστημονικά σφάλματα, όπως ανεπαρκής σχεδιασμός εκκινητών (που επιτρέπουν να εμφανισθούν αρκετές διαφορετικές εναλλακτικές αλληλουχίες εκκινητών που δεν σχετίζονται με το SARS-CoV-2.), προβληματικό και ανεπαρκές πρωτόκολλο RT-qPCR και απουσία ακριβούς διαδικασίας επικύρωσης του τεστ»,  

«Ούτε το τεστ που παρουσιάστηκε ούτε το ίδιο το δοκίμιο πληρούν τις προϋποθέσεις για μια αποδεκτή επιστημονική δημοσίευση. Επιπλέον, παραλείπονται και δεν αναφέρονται σοβαρές συγκρούσεις συμφερόντων των συγγραφέων.»

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι η αρχική μελέτη δεν αξιολογήθηκε ποτέ από ομοτίμους πριν από τη δημοσίευσή της στο Eurosurveillance, ενώ η αξιολόγηση από ομοτίμους είναι η «Μέθοδος Αναφοράς» (gold standard) της αξιόπιστης επιστήμης.

Καθώς η εργασία Corman-Drosten, όπως αποκαλείται τώρα, υποβλήθηκε στο περιοδικό Eurosurveillance στις 21 Ιανουαρίου, έγινε δεκτή (ταχύτατα !!!) για δημοσίευση στις 22 Ιανουαρίου και δημοσιεύθηκε διαδικτυακά στις 23 Ιανουαρίου.

Ακόμη και πριν από τη δημοσίευση της εργασίας, ο Π.Ο.Υ. στη διάσκεψη του στις 17 Ιανουαρίου στη Γενεύη συνέστησε επίσημα το τεστ PCR (βάσει του πρωτοκόλλου Corman-Drosten) ως έναν σίγουρο τρόπο αναγνώρισης του COVID-19, όταν τότε υπήρχανε μόλις 6 θανάτοι από covid, αποκλειστικά στη Wuhan (!!!)

Kαι το ερώτημα είναι :

Πώς μπορούμε να δεχτούμε ως υποχρεωτικό ένα τέτοιο test και τις συνέπειες ενός θετικού αποτελέσματος ;

Όταν ο Ν. 3418/2005, περί Ιατρικης δεοντολογίας, ορίζει ότι :

“ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη χωρίς συναίνεση του ασθενή”

κι ότι

“η συναίνεση δεν πρέπει να είναι αποτέλεσμα πλάνης, απάτης ή απειλής”

Τα ίδια ισχύουν και για το εμβόλιο, καθώς η πλήρης κι αληθής ενημέρωση του ασθενούς είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την λήψη συναινέσεως και δεν έχει να κάνει με την υποχρεωτικότητα ή μη εμβολιασμού…

Επίσης, ερωτηματικά δημιουργεί κι η μέθοδος λήψης δείγματος με μπατονέτα, την οποία χώνουνε βαθιά στο ρινικό κόλπο, μέχρι την πορώδη ηθμοειδή πλάκα που καλύπτει τον εγκέφαλο και τη στρίβουνε…

Για ποιό λόγο δεν γίνεται αποκλειστικώς με λήψη δείγματος σάλιου ;

Κορωνοϊός: «Ηταν σαν μαχαιριά στον εγκέφαλο»: Viral το βίντεο έφηβης που δείχνει να της κάνουν το τεστ από το ρουθούνι | STORIES | iefimerida.gr

Υ.Γ. Ο δικηγόρος κ. Αντωνιάδης είχε ζητήσει από υπεύθυνους να μας διαβεβαιώσουνε ότι το test PCR ανιχνεύει αποκλειστικά τον covid-19 κι αποκλειστικά ενεργή μόλυνση (αναλαμβάνοντας τις ποινικές κι αστικές ευθύνες ψευδούς δηλώσεως) κι ουδέποτε, από όσο γνωρίζουμε, κάνανε κάτι τέτοιο. 

Ερωτηματικό αποτελεί όμως γιατί ο κ. Αντωνιάδης αποδέχεται ως υποχρεωτικό ένα τέτοιο test, στις περιπτώσεις ανάγκης που ορίζει η νομοθεσία (λέγοντας ότι απλώς μπορούμε να επιλέξουμε που θα το κάνουμε π.χ. σε ιδιωτικό εργαστήριο) και θα θέλαμε την τοποθέτησή του, με βάση και τα ανωτέρω στοιχεία που παρατίθενται στο άρθρο…

Πηγή

Ἄρχισαν νά ἐμβολιᾴζουν καί παιδᾴκια ! Σέ λίγο θἄχουμε κι ἐδῶ τέτχοιες φῳτογραφίες: Czeslawa Kwoka Πολωνή Ῥῳμαιοκαθολική, 14 ετών. Πέθανε στις 18 Φεβρουαρίου 1943 στο Άουσβιτς με ένεση φαινόλης στην καρδιά της. Λίγο πριν την εκτέλεση φωτογραφήθηκε από τον κρατούμενο Whym Brasse, ο οποίος κατέθεσε εναντίον του δήμιου της Czeslawa, μια γυναίκα που χτύπησε το πρόσωπό της για τη φωτογραφία, σύμφωνα με το αιμάτωμα στο χείλος. Το μόνο που βλέπουμε είναι το πρόσωπο ενός τρομοκρατημένου μικρού κοριτσιού που δεν μιλούσε καν τη γλώσσα τους και έχασε τη μητέρα της λίγες μέρες πριν. Ήταν ένα από τα περίπου 250.000 παιδιά και ανήλικα κορίτσια που εκτελέστηκαν στο Άουσβιτς-Μπιρκενάου.
Η φωτογραφία, αρχικά ασπρόμαυρη στο Memorial O swi ęcim, ήταν χρωματισμένη από την Βραζιλιάνα φωτογράφο Anna Amaral, η οποία εντυπωσιάστηκε με τη φωτογραφία της Czeslawa και αποφάσισε να την χρωματίσει και να είναι διαθέσιμη για όλους.
Για να ξέρουν όλοι και κανείς δεν ξεχνά. ΑΦΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΖΕΙ, διότι ξανᾴρθαν οἱ Νᾳζοί, +Ἀπο.

Apostolos Gatsias

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *