«TAHARRUS FUN», Ο ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, (βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Taharrush fun : Κυκλώνουν άντρες το θύμα τους το σπρώχνουν σε μια γωνία οπού το βιάζουν και μια άλλη «αλυσίδα» δικών τους  από έξω τους καλύπτει για να μην γίνει ορατή η πράξη στους περαστικούς.

H αστυνομία πλέον σηκώνει τα χέρια ψηλά.  Ενάμισυ εκατομμύριο λαθρομετανάστες, ή καλύτερα να το εκφράσουμε πιο καθαρά, εκατομμύρια δαιμονισμένοι έτοιμοι για όλα.

Κάθε μέρα προστίθενται και περισσότεροι. Αν δεν τους στείλουν πίσω στο Κατάρ, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, τότε αυτά που βλέπετε θα τα πάθετε και εσείς αργά ή και γρήγορα

Ορίστε και η μαρτύρια μιας κοπέλας που τα έζησε με τα μάτια της. Η Selena από το Koplenz αποφάσισε να δημοσιεύσει τα γεγονότα που έζησε και απευθύνθηκε στον τηλεοπτικό κανάλι SWR. Στο σταθμό μονή της με μια φίλη της και τότε την περικύκλωσαν αυτά τα αγρίμια κοιτάζοντας τες σαν ένα φρέσκο κρέας το όποιο ήταν έτοιμοι να το κατασπαράξουν. Τις έπιαναν και τις παρενοχλούσαν σεξουαλικά. Ο φόβος τις και το σοκ που υπέστη δεν περιγράφετε με λόγια όπως διηγείται.

Δείτε τι κάνουν ακομα και σε δημόσιους χώρους.

Αυτή θα είναι η πολυπολιτισμική Ευρώπη του αύριο με όλα αυτά τα δαιμονισμένα θηρία!

Και εις ανώτερα!

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

 1. Η τιμωρία για τον βιασμό στο Ισλάμ είναι όμοια με την τιμωρία της μοιχείας, δηλαδή θανατική ποινή για τον έγγαμο εγκληματία και 100 μαστιγώματα συν ένα χρόνο εξορία για τον άγαμο. Μερικοί λόγιοι επίσης λένε ότι ο εγκληματίας πρέπει και να πληρώσει το θύμα.

  Ο μεγάλος λόγιος, ο Ιμάμ Μαάλικ είπε:
  «Ο άνδρας βιαστής, είτε βιάσει παρθένα είτε όχι, πρέπει να πληρώσει προίκα στο θύμα. Η τιμωρία πρέπει να εκτελεσθεί πάνω του, και δεν υπάρχει τιμωρία για το θύμα που βιάστηκε» (πηγή: Al-Muwatta 2:734)

  Ο λόγιος Salmaan al-Baji είπε:
  «Η περίπτωση της γυναίκας που εξαναγκαστεί (βιαστεί): Αυτός που την εξανάγκασε οφείλει να πληρώσει προίκα και η τιμωρία της θανατικής ποινής η του μαστιγώματος πρέπει να εκτελεσθεί πάνω του». Αυτό αναφέρει και ο μεγάλος Ιμάμης, ο Shafi, και υπάρχει αυθεντικό χαντίθ με αφήγηση από τον Ali ibn Abi Taalib.

  Η τιμωρία είναι εντολή και δικαίωμα του Ύψιστου, και η ‘προίκα’ δικαίωμα για το θύμα. Συνδυάζονται με παρόμοιο τρόπο όπως συνδυάζονται στην περίπτωση του κλέφτη ο οποίος πέρα ότι οφείλει να επιστρέψει το ποσό και τα κλοπιμαία πρέπει να εκτελεσθεί και η ποινή (κόψιμο χεριού) –(πηγές: Al-Muntaha Sharh al-Muwatta κεφ 5 σελ 268 και 269)

  Ο λόγιος Ibn Abd al Bar περιγράφει και την συναίνεση των Ουλεμά λέγοντας:
  «Οι Ουλεμά ομόφωνα συμφωνούν ότι ο βιαστής υπόκεινται στην τιμωρία εάν διαπιστωθούν ξεκάθαρες αποδείξεις εναντίον του η ομολογήσει το έγκλημα του. Ειδάλλως θα τιμωρηθεί (εφόσον δεν υπάρχουν αρκετές αποδείξεις η δεν το ομολογήσει) σύμφωνα με τιμωρία που θα κρίνει το Ισλαμικό δικαστήριο για να αποτραπεί μελλοντικά παρόμοιο έγκλημα από αυτόν και άλλων. Η γυναίκα (το θύμα) δεν θα τιμωρηθεί εφόσον αποδειχτεί ότι εξαναγκάστηκε η ακινητοποιήθηκε» (πηγή: Istidhkar, κεφ. 7 σελ 146-147)

  Σε περίπτωση που ο βιαστής φέρει όπλο (μαχαίρι, περίστροφο κτλ) κατά τον βιασμό τότε η κατηγορία είναι πιο βαριά και τιτλοφορείται ως «Μουχάριμπ» δηλαδή «αυτός που πολεμά» και τιμωρείται σύμφωνα με το Κορανικό εδάφιο:
  «Η τιμωρία εκείνων οι οποίοι πολεμούν τον ΑΛΛΑΧ και τον Απόστολο Του, και διαβιούν στη γη άσχημα, είναι να εκτελούνται ή να σταυρώνονται ή να κόβονται τα χέρια και τα πόδια αντίπλευρα, ή να εξορίζονται απ’ αυτή τη γη» (Κοράνι, 5:33)

  Έτσι λοιπόν ο δικαστής έχει την επιλογή, ανάλογα με το βαθμό του εγκλήματος, να επιλέξει μια από τις 4 τιμωρίες που αναφέρονται στο χωρίο κατά την κρίση του έτσι ώστε να διασφαλίσει την ειρήνη και την ασφάλεια στην κοινωνία και να την προστατέψει από κακοποιούς και εγκληματίες.

  από το islamforgreeks

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *