Stéphanie Bignon: Η γη και το διάστημα ιδιωτικοποιήθηκαν. Ο φόβος όπλο μαζικής καταστροφής. Με 42.000 δορυφόρους και με το 5g oι εμβολιασμένοι θα γίνουν μικρές κεραίες. Με εμβόλια θα πάρουμε στείρωση, μικρόβια χρόνιων παθήσεων κι ένα τσιπ.

5/5 (3)

Σχόλιο ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΩΝ «ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ» ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΑΦΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ!

Covid19, η τελευταία επίθεση κατά της εθνικής μας κυριαρχίας;” Μετά το νόμισμα και τα σύνορά μας, το ανοσοποιητικό μας σύστημα, η απόλυτη προστασία μας, είναι το θύμα των αδίστακτων παγκοσμιοποιητών.
–Oλοένα και περισσότεροι γιατροί και καθηγητές μιλούν για το Covid19 ως μια απλή γρίπη (Pr Raoult, Dr Trotta κ.α) ….
–Σύμφωνα με αυτούς τους ίδιους γιατρούς η επιδημία περιορίζεται και θα εξαφανιστεί αυθόρμητα,το εμβόλιο επομένως είναι άχρηστο.
– Θεραπείες όχι πολύ ακριβές υπάρχουν κατά αυτής της παθολογίας.
– Aρχικά θύματα : ηλικιωμένοι κι ευπαθείς.
Ερώτηση: γιατί όλοι πρέπει να φοβόμαστε αυτόν τον κοινό ιό στο σημείο να θέσουμε τον μισό πλανήτη σε κατ ‘οίκον περιορισμό; Αυτός ο ιός θα έκρυβε κάτι άλλο;
Θα έκρυβε, για παράδειγμα, μια επιτακτική ανάγκη για:
επανεκκίνηση χρηματοπιστωτικού συστήματος στα πρόθυρα της ασφυξίας (η λειτουργία “RESET” περνώντας από την απαραίτητη φάση διακοπής!), έλεγχος πληθυσμών που είναι όλο και πιο διστακτικοί απέναντι στην κλοπή των αγαθών και των ελευθεριών τους, συνέχιση για λίγους, να πλουτίζουν όλο και περισσότερο και πάντα με ατιμωρησία …
Από το τέλος του 2019, παρατηρούμε παράλληλα αναπτύξεις κεραιών 5G, εκτόξευση δορυφόρων της Elon Musk, στην βουβή πτώχευση των τραπεζών … και στον πληθωρισμό του φόβου μπροστά στον εχθρό, τον τρομερό Covid19!  Σύμπτωση;
Από τον Μπίλλ Γκέιτς και τα εμβόλια του που έγιναν στα εργαστήρια στα οποία είναι μέτοχος, στο Elon Musk και στους αστερισμούς των δορυφόρων του σε χαμηλό ύψος, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να ενταχθούν στο « Net » (δίκτυο, στα γαλλικά !), στο Mark Zuckerberg (Face Book), Steve Jobs (Apple), Jeff Bezos (Amazon), …η γη και το διάστημα ιδιωτικοποιήθηκαν. 
Μερικές περιουσίες (κάποια γερά πορτοφόλια) έχουν μπήξει τα νύχια τους στην ιατρική, την επικοινωνία, τη διανομή, την ενέργεια … μοιράζονται τήν Δημιουργία!

Με τα εμβόλια θα λάβουμε παράγοντες στείρωσης, μικρόβια χρόνιων παθήσεων κι ένα τσιπ, μέσο για να παραμείνουμε ορατοί για το δαιμονικό « πλέγμα » που προεδρεύει στιγμιαία σε αυτόν τον κόσμο. 
Για να δεχτούμε αυτήν την ολοένα και πιο σημαντική και καταναγκαστική κυριαρχία, μας υποσχέθηκαν ότι θα είμαστε “σαν Θεοί” και τους πιστεύσαμε! 
Καταναλώσαμε τις υποσχέσεις τους τα προϊόντα τους μέχρι να γίνουμε εξαρτημένοι από αυτά , σκλάβοι κι άρρωστοι.  Τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι είμαστε ολόγυμνοι στην έρημο, σε καραντίνα, απομονωμένοι και διωγμένοι από τις ζωές μας.

Αυτές οι βιοτεχνολογίες και τεχνολογίες της πληροφορικής μας αποδυναμώνουν, μας δηλητηριάζουν χημικά κι από ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.  Ένας οργανισμός κανονικά δομημένος απαντά σε κάθε επίθεση κατασκευάζοντας μέσα συναγερμού κι άμυνας.
Τα προτεινόμενα tests διαλογής σήμερα δεν μετρούν παρά αυτή την αντίδραση των οργανισμών μας και δεν μπορούν αυτά από μόνα τους, να μας επιτρέψουν να αναλύσουμε τη φύση της επιθετικότητος. 
Ωστόσο, το ανοσοποιητικό μας σύστημα που χρησιμοποιείται υπερβολικά από τη χημεία, τα φάρμακα και την ακτινοβολία υπόκειται σε κάθε είδους αποτυχίες και δυσλειτουργίες.

Είμαστε στο φάσμα του θανάτου απ΄όπου αμαρτήσαμε.  Πρέπει ν΄αντιδράσουμε γρήγορα και ν΄αρνηθούμε να παίζουμε το τρελό παιχνίδι τους.
Ποιός φόβος μπορεί να είναι τόσο δυνατός για να δεχθούμε αυτή την φυλάκιση;  O φόβος της χωροφυλακής (σσ. αστυνομοκρατίας), ο κομφορμισμός, το αγελαίο ένστικτο δεν θα ήταν αρκετό για να μας υποδουλώσει τόσο βάναυσα και “το ξέρουν”.
Αλλά φοβόμαστε το θάνατο κι αυτός ο φόβος του θανάτου θα είναι το μαζικής καταστροφής όπλο τους.  Ή ο κόσμος που κατασκευάζουν θα είναι πολύ χειρότερος από το θάνατο γιατί θα είναι χωρίς ελπίδα χωρίς ουρανό. Το να ”φεύγεις” αυτό είναι να περνάς στο επέκεινα αυτό είναι να ζεις για πάντα. 
« Nνα μην φοβόμαστε » τη μάχη και να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας που μας ανήκουν και γι αυτούς που έρχονται !

Stéphanie Bignon 4/5/20 medias-presse.info

H Stéphanie Bignon γεν. το 1967 στην Bourgogne.  Μηχανικός εξειδικευμένεη στις υποθαλάσσιες παρεμβάσεις. Για χρόνια ολόκληρα οργώνει τις θάλασσες όλου του κόσμου με υποθαλάσσιες έρευνες Συγγραφέας του βιβλίου La chasteté ou le chaos ? ενώ μαζί με την Anne Brassié, έγραψε το βιβλίο Cessez de nous libérer (éd. Via Romana)….
dimpenews.com
oimos-athina.blogspot.com

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/05/stephanie-bignon-42000-5g-o.html

Κινέζος επιστήμων ΕΡΕΥΝΟΥΣΕ γιά τόν κορονοϊό καί τόν ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ…..

Ο Κινέζος ερευνητής του κορωνοϊού, Μπινγκ Λιου, που το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ είπε ότι ήταν στα πρόθυρα «πολύ σημαντικών ανακαλύψεων για τον κορωνοϊό» βρέθηκε δολοφονημένος το περασμένο Σαββατοκύριακο…
Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο, ο Λιου προσπαθούσε να ανακαλύψει τον μηχανισμό με τον οποίο ο ιός μόλυνε τα ανθρώπινα κύτταρα.
Ο Μπινγκ Λιου, 37χρονος επίκουρος καθηγητής έρευνας στο πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ στην Πενσυλβάνια, βρέθηκε πυροβολημένος πολλές φορές στο σπίτι του το Σάββατο με τράυματα στο κεφάλι, το λαιμό, τον κορμό και τα άκρα.

Ένας δεύτερος άνδρας που το ‘NBC News’ αναγνώρισε ως Χάο Γκου 46 ετών, βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του σε απόσταση ενός χιλιομέτρου μακριά από το σπίτι του Λιου.
Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο Γκου σκότωσε τον Λιου στο σπίτι του πριν αυτοκτονήσει, ανέφερε το CNN.
Πιστεύεται ότι μπήκε από μια ξεκλείδωτη πόρτα και τον πυροβόλησε αρκετές φορές, ενώ η γυναίκα του Λιου έλλειπε από το σπίτι.
Ο Ντετέκτιβ Μπάιαν Κόχλεπ, είπε και στα δύο πρακτορεία ειδήσεων ότι οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι άνδρες γνώριζαν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν το κίνητρο.
Το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ δήλωσε ότι «λυπάται βαθιά από τον τραγικό θάνατο του Μπινγκ Λιού».
«Προσπαθούσε να καταλάβει τον μηχανισμό της μόλυνσης» αποκάλυψε συνάδελφος του, ο οποίος πρόσθεσε ότι «είχε αρχίσει να ανακαλύπτει ενδιαφέροντα πράγματα».
«Ο Bing ήταν στα πρόθυρα σημαντικής ανακάλυψης για την κατανόηση των κυτταρικών μηχανισμών που διέπουν τη μόλυνση SARS-CoV-2 και την κυτταρική βάση των ακόλουθων επιπλοκών», αναφέρει μια άλλη δήλωση από το Τμήμα Βιολογίας Υπολογιστικών και Συστημάτων.
Ο Λιου έκανε το διδακτορικό του στην υπολογιστική επιστήμη από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης πριν εργαστεί ως μεταδιδακτορικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon. Στη συνέχεια έγινε ερευνητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ.

https://www.epilekta.com/2020/05/blog-post_84.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *