SOK: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ – ΤΑ ΠΡΩΤΑ 17′ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Mr. V (31η) – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ (!!!), ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ’40 (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Η Αυστραλία προστέθηκε στον κατάλογο των χωρών οι κυβερνήσεις των οποίων ανακοινώνουν πως δεν θα υπογράψουν το Παγκόσμιο Σύμφωνο για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, καθώς ο πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον, ο υπουργός Εσωτερικών Πίτερ Ντάτον και η υπουργός Εξωτερικών Μαρίζ Πέιν τόνισαν ότι δεν θεωρούν πως αυτό θα ήταν προς το συμφέρον της χώρας.

Το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση, που θα υπογραφεί επίσημα τον επόμενο μήνα στο Μαρόκο, σε μια σύνοδο που οργανώνει ο ΟΗΕ, υπάρχει «κίνδυνος να ενθαρρύνει την παράνομη είσοδο στην Αυστραλία», αναφέρεται σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το γραφείο του Μόρισον.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το σύμφωνο «δεν κάνει επαρκή διάκριση ανάμεσα στους ανθρώπους που μπαίνουν στην Αυστραλία παράνομα και εκείνους που έρχονται στην Αυστραλία με τον σωστό τρόπο».

Το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση συναντά αντίσταση από μέρους αρκετών δυτικών κρατών, ειδικά χωρών που κυβερνούν συντηρητικές κυβερνήσεις. Η Ιταλία, η Πολωνία, η Αυστρία, η Τσεχία, η Κροατία, η Ολλανδία, η Ουγγαρία, η Βουλγαρία, η Εσθονία, το Ισραήλ και οι ΗΠΑ έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν θα το υπογράψουν.

Οι επικριτές της — μη δεσμευτικής — διεθνούς συμφωνίας δεν συμφωνούν με το ότι αντιμετωπίζει τη μετανάστευση που οφείλεται σε οικονομικούς λόγους σαν ανθρώπινο δικαίωμα. Οι υποστηρικτές της αντιτείνουν πως θα βελτιώσει την κατάσταση ως προς τη διαχείριση των διεθνών μεταναστευτικών ροών και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η συντηρητική κυβέρνηση της Αυστραλίας, που βρίσκεται στην εξουσία από το 2013, εκπόνησε και εφάρμοσε μια εξαιρετικά σκληρή πολιτική έναντι των παράτυπων μεταναστών, η οποία επικρίνεται έντονα: συμπεριλαμβάνει τον εγκλεισμό σε καταυλισμούς εκτός της χώρας, των ανθρώπων που προσπαθούν να φθάσουν στην αυστραλιανή επικράτεια διά θαλάσσης.
Ο ΟΗΕ έχει χαρακτηρίσει «σοκαριστικές» τις συνθήκες στους καταυλισμούς στα νησιά Μάνους και Ναούρου. Οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάνουν λόγο για «υπαίθριες φυλακές» στις οποίες επί χρόνια «υφίστανται δεινά ορισμένοι από τους πιο ευάλωτους ανθρώπους στον κόσμο».

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ??

Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα, το οποίο –σε συνδυασμό με τις μεταναστευτικές ροές προς τη χώρα μας, που δεν λένε να σταματήσουν– μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Το δημογραφικό, που μας καλεί εδώ και πολλά χρόνια να αναλάβουμε δράσεις και να δώσουμε λύσεις –κάτι που μόνο ο Κώστας Καραμανλής με τις κυβερνήσεις του έκανε, με αποτέλεσμα τη σχετική βελτίωση των δεικτών τα χρόνια που ίσχυσαν τα μέτρα που έλαβαν τότε οι αρμόδιοι φορείς–, επιτείνεται με τη φυγή μισού εκατομμυρίου μορφωμένων νέων τα χρόνια της κρίσης.

Όσον αφορά τις μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές, σύμφωνα με τη FRONTEX οι καταγεγραμμένοι παρανόμως εισελθόντες στην Ελλάδα ήταν:

Το 2008: 52.300, το 2009: 40.000, το 2010: 55.700, το 2011: 57.000, το 2012: 37.200, το 2013: 24.800, το 2014: 50.834, το 2015: 885.386, το 2016: 182.287 και το 2017: 42.305.
Όσον αφορά το τρέχον έτος, 2018, τα μέχρι στιγμής στοιχεία αναφέρουν ότι έχουν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα 43.562 άτομα.

Αυτό σημαίνει ότι από το 2008 μέχρι σήμερα έχουν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα και έχουν καταγραφεί 1.451.374 αλλοδαποί, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχει και άγνωστος αριθμός ατόμων που μπαίνουν και παραμένουν στην Ελλάδα παράνομα.

Ο Αναστάσιος Λαβρέντζος, στο βιβλίο του Σιωπηρή άλωση (εκδ. Πραγματεία), μελετά το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας σε σχέση με το μεταναστευτικό, παραθέτοντας χρήσιμους πίνακες για την πορεία του.

Ο συγγραφέας μάς λέει ότι «από εδώ και μπρος εισερχόμαστε σε μια ασταμάτητη αριθμητική συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού».

Το κλειδί εδώ είναι ο όρος «ασταμάτητη».

Δεν οδεύουμε, δηλαδή, σε μια κατάσταση ισορροπίας σε ένα πιο χαμηλό αριθμητικό επίπεδο, αλλά από εδώ και μπρος μπαίνουμε σε μια κατηφόρα.

Όπως λέμε, εισερχόμαστε σε τερματική δημογραφική φάση.

Οι δημογραφικές προβολές διαφόρων διεθνών οργανισμών μάς δείχνουν πού πηγαίνουμε.

Επιλέγοντας το λεγόμενο κύριο σενάριο της Eurostat –το οποίο δεν είναι και το πιο απαισιόδοξο–, βλέπουμε ότι το 2050 ο ελληνικός πληθυσμός θα είναι το πολύ εννέα εκατομμύρια.

Αυτό όμως που θα είναι το χειρότερο είναι η βαθιά γήρανση του πληθυσμού που παράλληλα θα συντελείται.

Με βάση το ίδιο σενάριο εκτιμάται ότι στα εννέα εκατομμύρια που αναφέραμε, τα τρία θα είναι άνω των 65 ετών.

Δηλαδή μιλάμε για έναν πληθυσμό ο οποίος στο μέσον του αιώνα θα βρίσκεται στα πρόθυρα της δημογραφικής κατάρρευσης.

Όπως είπα, δε, αυτό δεν είναι καν το χειρότερο σενάριο.

Ωστόσο, ακόμη και αυτές οι εκτιμήσεις είναι αρκούντως τρομοκρατικές για να μας κάνουν να κινητοποιηθούμε.

Ο συγγραφέας μάς λέει επίσης ότι «το δημογραφικό έλλειμμα της χώρας σε λίγες δεκαετίες θα είναι τόσο σημαντικό, ώστε αν υποθέσουμε ότι θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου με μεταναστευτικές ροές, τότε πραγματικά θα μιλάμε για μια άλλη χώρα.

Και το ερώτημα σε μια τέτοια περίπτωση είναι αν μια κοινωνία μεταβαλλόμενη με τέτοιον τρόπο θα μπορέσει να διατηρήσει κάποια συνοχή ή ακόμη και να διαχειριστεί τις διαφορές της».

Άρα, με βάση τους αριθμούς, που είναι αμείλικτοι, η Ελλάδα κινδυνεύει τις επόμενες δεκαετίες –λόγω της δημογραφικής κατάρρευσης από τη μια πλευρά και των πραγματικά ανεξέλεγκτων μεταναστευτικών ροών από την άλλη– να μετατραπεί σε μια άλλη χώρα.

Δηλαδή μια άλλη Ελλάδα, της οποίοι οι κάτοικοι θα είναι κάτι σαν Έλληνες, θα μιλούν κάτι που θα μοιάζει με ελληνικά και θα έχουν εθνική συνείδηση κάτι σαν ελληνική.

Για τη θρησκεία δεν μιλάμε, ορισμένοι από τους νεότερους αναγνώστες αυτού του άρθρου θα προλάβουν να δουν τους ορθοδόξους μειονότητα μέσα στην Ελλάδα, και το Ισλάμ κυρίαρχη θρησκεία της πατρίδας μας.
Τις 10-11 Δεκεμβρίου η κυβέρνηση θα υπογράψει την καταστροφή της Ελλάδας, χωρίς να έχει ρωτήσει κανέναν

Και ενώ η κατάσταση είναι αυτή και τα μείζονα αυτά προβλήματα απαιτούν έναν εθνικό και κοινωνικό διάλογο, ούτως ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες για την πορεία που οι ίδιοι θέλουν να ακολουθήσει η χώρα και το έθνος τις επόμενες δεκαετίες, διαβάζουμε ότι στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια συνόδου στο Μαρακές (Μαρόκο), πρόκειται να επικυρωθεί από τα κράτη μέλη του ΟΗΕ η «Παγκόσμια συμφωνία για την ασφαλή, συντεταγμένη και νόμιμη μετανάστευση», η οποία αν και μη δεσμευτική, δημιουργεί Δίκαιο και καθιστά τη μετανάστευση δικαίωμα των πολιτών της γης.

Ορισμένες χώρες που έχουν κυβερνήσεις που νοιάζονται για τον τόπο και τους ανθρώπους τους, και έχουν στρατηγική για την πορεία του κράτους τους, έχουν δηλώσει ότι δεν θα υπογράψουν τη συμφωνία. Οι χώρες αυτές είναι η Αυστραλία, η Αυστρία, η Βουλγαρία, η Εσθονία, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Κροατία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Τσεχία, και εσχάτως προστέθηκε και η Ελβετία.
Σημειώνεται ότι η κρατούσα άποψη στην Ελβετία είναι ότι οι μη δεσμευτικοί πολιτικοί στόχοι που διατυπώνονται στο κείμενο της συμφωνίας θα μπορούσαν να μετατραπούν σε νομικά δεσμευτικές διατάξεις μακροπρόθεσμα.

Και ερχόμαστε τώρα στην Ελλάδα, που είναι από τις χώρες που αντιμετωπίζουν διπλό πρόβλημα, αυτό της δημογραφικής κατάρρευσης και εκείνο της ανεξέλεγκτης εισόδου μεταναστών, στη συντριπτική τους πλειονότητα μουσουλμάνων.

Αντί να γίνει ένας εθνικός διάλογος με τους πολίτες, στις πόλεις και τα χωριά, στα ΜΜΕ, για το θέμα, και να αναδειχθεί η βούληση του λαού, ενόψει της υπογραφής της εν λόγω συμφωνίας, επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.

Που σημαίνει, μια ομάδα πολιτικών και διπλωματών, μια δράκα ατόμων που δεν νοιάζονται για την πορεία της πατρίδας και το μέλλον του ελληνισμού, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τη βούληση των Ελλήνων, αποφάσισαν να υπογράψουν, χωρίς εμάς, για τη δική μας καταστροφή.

Κόμματα, πολιτικοί, διανοούμενοι και δημοσιολογούντες σιωπούν και αφήνουν τη δράκα που προανέφερα να υπογράψει την καταστροφή μας.

Ναι, μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.

 

Ἐφιάλτης – εἰσβολή!
Ἐκτιμάται ὅτι 1,5 ἑκατομμύριο εἶναι ὁ ἐλάχιστος ἁριθμός ὄσων εἰσῆλθαν παράνομα στήν
Ἑλλάδα τά τελευταία 10 χρόνια.

 

Πορεία μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην Αθήνα για τον Μωάμεθ: Aν ήταν Έλληνες για την Μακεδονία θα έτρωγαν ξύλο και χημικά!

Στην πόλη του Σωκράτη και του Πλάτωνα. Στην πόλη που κήρυξε ο Απόστολος Παύλος και ο Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης. Στην πόλη όπου πραγματώθηκε η συνένωση και συμπόρευση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και του χριστιανικού Ευαγγελίου, από τους τρεις Ιεράρχες με κορυφή τους Άγιους Μέγα Βασίλειο και Γρηγόριο το Θεολόγο που φοίτησαν στην Φιλοσοφική Ακαδημία των Αθηνών.

 

 

Πορεία μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην Αθήνα για τον Μωάμεθ

Επέτρεψαν να λάβει χώρα μαζική συγκέντρωση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου γέννησης του προφήτη Μωάμεθ, ο οποίος έδωσε εντολή στους πιστούς του να λιθοβολούν τις γυναίκες τους και τους έταζε «πιλάφια» και ατελείωτες σαρκικές ηδονές στον δικό του «παράδεισο», εφόσον περάσουν από μαχαίρι όλους τους «άπιστους», «γκιαούρηδες» χριστιανούς.

 

Βέβαια όλα τα παραπάνω συμβαίνουν με την ανοχή της ανθελληνικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στην Ελλάδα των Τσίπρα-Καμμένου εάν είσαι λαθρομετανάστης, μουσουλμάνος, αναρχικός κτλ και διαδηλώνεις για το Ισλάμ και τον Μωάμεθ ή καταστρέφεις την Αθήνα και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών για να γιορτάσεις το πολυτεχνείο… είσαι πολιτικά ορθός.

 

Ενώ αν είσαι Έλληνας Πατριώτης και αγωνίζεσαι ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας σε περιμένουν τα ΜΑΤ, τα χημικά, το ξύλο και άμα είσαι και μαθητής που κάνεις κατάληψη στο σχολείο σου τότε σε απειλούν οι καθηγητάδες της αριστεράς μέχρι και παρακρατικοί! 

Συγκέντρωση μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην Αθήνα για τον Μωάμεθ

 

 

 

Global Compact on Migration

 

 

 

 

http://police-voice.blogspot.com/2018/11/10-11.html

The Terrible Truth About the UN Migration Compact

UN MIGRANT COMPACT: THE DEATH OF NATIONS

 

του Χρήστου Μελίδη

Ένα νέο σχέδιο για τη διαχείριση της μαζικής μετανάστευσης εισήχθη από τα Ηνωμένα Έθνη περίπου ένα μήνα πριν και αναμένεται να υιοθετηθεί από τα περισσότερα κράτη-μέλη του αργότερα φέτος. Το σχέδιο ονομάζεται “παγκόσμια συμφωνία για τη μετανάστευση” (global compact for migration), και αν νομίζετε ότι αφορά τον περιορισμό του φαινομένου, κάνετε λάθος. Ακριβώς το αντίθετο.

Στην πραγματικότητα, η παγκόσμια συμφωνία για τη μετανάστευση επιδιώκει να επεκτείνει ακόμη περισσότερο τη μαζική μετανάστευση και να την νομιμοποιήσει θολώνοντας το νομικό καθεστώς μεταξύ προσφύγων και μεταναστών ή με τα λόγια του ίδιου του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ”να θέσει σε εφαρμογή περισσότερες νομικές οδούς για τη μετανάστευση, αφαιρώντας τα κίνητρα για τα άτομα να παραβιάζουν τους κανόνες” και να βρει ”πιο αξιόπιστες οδούς για τους μετανάστες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις των προσφύγων για διεθνή προστασία”.

Με άλλα λόγια, αντί να εφαρμόσουμε τους ισχύοντες διεθνείς νόμους, ας δημιουργήσουμε νέους για να τους παρακάμψουμε. Δεν υπάρχουν περιορισμοί, άρα δεν υπάρχουν κανόνες για να σπάσουν, δεν υπάρχουν παράνομοι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ιδιοφυές.

Αυτή είναι μια τακτική που περιέγραψε η Kelly Greenhill στο βιβλίο της με τίτλο «Όπλα Μαζικής Μετανάστευσης», όπου γράφει ότι ”όταν Γερμανοί Εβραίοι ήταν διασωθέντες στη Νήσο του Μαν, Βρετανικές εφημερίδες θόλωσαν τις διαφορές μεταξύ προσφύγων, αλλοδαπών και εχθρών, οπότε σήμερα, σύμφωνα με τον Alasdair Mackenzie, συντονιστή της Βοήθειας Ασύλου της Βρετανίας, «υπάρχει γενική σύγχυση σε πολλές εφημερίδες μεταξύ αιτούντος ασύλου και κάποιου από το εξωτερικό, όλοι πασαλείφονται με το ίδιο πινέλο»”.
Η Greenhill ορίζει τη «μηχανοποιημένη μαζική μετανάστευση» ως ”τα διασυνοριακά κινήματα πληθυσμού που δημιουργούνται ή χειραγωγούνται σκόπιμα για να προκαλέσουν πολιτικές, στρατιωτικές ή / και οικονομικές παραχωρήσεις από ένα κράτος ή κράτη στόχους”. Η διαφορά με το νέο σχέδιο του ΟΗΕ είναι ότι μετατρέπει τα «κράτη στόχους» της Greenhill σε κάτι πολύ μεγαλύτερο: ολόκληρο τον πλανήτη.

Πρόκειται για ένα γιγαντιαίο πρακτικό βήμα προς την παγκοσμιοποίηση και φυσικά δεν συμβαίνει για χάρη της «ανθρωπιάς».

Σε μια εκπληκτική παραδοχή, ένας εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης δήλωσε στη Guardian: ”Έχουμε έναν νεανικό νότο και μια γήρανση του βορρά, μια μεγάλη οικονομία στο βορρά και μια αναπτυσσόμενη οικονομία στο νότο – θα έχετε τον σχεδιασμό ώστε να φέρετε εργασία χαμηλού κόστους για να φροντίσετε τους ηλικιωμένους σας; Θα μάθετε να αγαπάτε εκείνους τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να κάνουν αυτό το έργο, οπότε ας σχεδιάσουμε για εκείνη την ημέρα αντί να επικεντρωθούμε στο γεγονός ότι μιλούν μια διαφορετική γλώσσα.”

Αυτή είναι μια πολύ ωραία δικαιολογία για να δικαιολογηθεί η σύγχρονη δουλεία που σας φέρνουν τα Ηνωμένα Έθνη και να γίνει πραγματικότητα από ένα μαζικό συντονισμένο κίνημα ανθρώπων από χώρες του τρίτου κόσμου. Ειρωνικά, ο Αντόνιο Γκουτέρες λέει ότι πρόκειται για «επείγον καθήκον» επειδή «ο κόσμος συγκλονίστηκε από το πρόσφατο βίντεο των μεταναστών που πωλούνται ως δούλοι» στη Λιβύη, αλλά δεν βλέπει όχι μόνο ότι η δική του πρόταση είναι ουσιαστικά η ίδια με διαφορετικό περιτύλιγμα, αλλά και ότι αυτό δεν θα συνέβαινε χωρίς τη στρατιωτική ανάμιξη των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Απαντά επίσης και στο γιατί ο ΟΗΕ δεν έπραξε απολύτως τίποτα για να λύσει τα δημογραφικά προβλήματα των δυτικών χωρών, προστατεύοντας και δίνοντας κίνητρα για τη δημιουργία νέων οικογενειών.
Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα παλιό σχέδιο. Σε ένα παλιότερο άρθρο είχα δημοσιεύσει μια έκθεση του ΟΗΕ από το 2000 με τίτλο ”Μετανάστευση Αντικατάστασης” στην οποία ο ΟΗΕ προτείνει μαζική μετακίνηση πληθυσμών από άλλες ηπείρους έτσι ώστε να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της γερασμένης Ευρώπης και την οποία έκθεση κανείς δεν αναφέρει μέχρι τώρα. Πού ακριβώς βασιζόταν λοιπόν ο ΟΗΕ 18 χρόνια πριν όταν πρότεινε μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών; Όπως και η περίεργη έκδοση το 2013 στην Ελλάδα ενός παιχνιδιού του ΟΗΕ με τίτλο ”Ταξίδι φυγής” το οποίο προετοίμαζε ψυχολογικά την αποδοχή όσων έφευγαν από τις χώρες τους. Θα πρέπει να προσθέσουμε ότι το παιχνίδι αυτό είχε κυκλοφορήσει εκτός Ελλάδας ήδη από το 2006. Γιατί τα Ηνωμένα Έθνη δημιούργησαν ένα τέτοιο παιχνίδι το 2006 σε μια εποχή που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι μια προσφυγική κρίση όπως αυτή θα ξεσπούσε περίπου 8 με 10 χρόνια αργότερα;

Για την ιστορία, σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, το 70% του συνόλου των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα από το 2016 ΔΕΝ ήταν πρόσφυγες που έφυγαν από πόλεμο, ανερχόμενο στο 80% το 2017, που ήταν μόνο άνδρες οικονομικοί μετανάστες, και αυτό είναι κάτι που ο συντάκτης αυτού του άρθρου μπορεί να επαληθεύσει προσωπικά από την τριετή πείρα του στο ρεπορτάζ της μεταναστευτικής κρίσης (αν θέλετε να δείτε πώς μοιάζει ένας πραγματικός πρόσφυγας, σας συνιστώ αυτή τη συγκινητική συνέντευξη που έκανα με μια Σύρια γυναίκα της οποίας ο σύζυγος απήχθη).
Στο ίδιο άρθρο όμως αναφέρθηκα και στον στόχο Νο 10 τον οποίο είχα εντοπίσει στην ”Ατζέντα 2030 για την Βιώσιμη Ανάπτυξη” των Ηνωμένων Εθνών όπου περιγράφονται 17 στόχοι τους οποίους ο ΟΗΕ θα επιδιώξει να πετύχει μέχρι το 2030.

Ο ΟΗΕ έρχεται τώρα να επιβεβαιώσει ότι η νέα παγκόσμια συμφωνία για τη μετανάστευση βασίζεται επάνω σε αυτόν τον στόχο. Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης παραδέχεται ότι ”η παγκόσμια συμφωνία είναι σχεδιασμένη σταθερά με τον στόχο 10.7 της ατζέντας για την βιώσιμη ανάπτυξη του 2030, με την οποία τα κράτη μέλη δεσμεύονται να συνεργαστούν διεθνώς για τη διευκόλυνση της ασφαλούς, κανονικής και τακτικής μετανάστευσης”. Ο ΔΟΜ δήλωσε επίσης σε ένα tweet πέρσι ότι ”η μετανάστευση είναι αναπόφευκτη, απαραίτητη και επιθυμητή”. Γίνεται λοιπόν σαφές ότι υπήρχε και υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την «ανθρωπιά» αλλά μεγάλη σχέση με την οικονομία και την παγκοσμιοποίηση.
Ο στόχος Νο 10 της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ αναφέρει τα εξής:

10.7 Διευκόλυνση της ομαλής, ασφαλούς, τακτικής και υπεύθυνης μετανάστευσης και κινητικότητας των ανθρώπων, μεταξύ άλλων μέσω της υλοποίησης προγραμματισμένων και καλά διαχειριζόμενων μεταναστευτικών πολιτικών.

10.c Μέχρι το 2030, θα μειωθεί σε λιγότερο από 3% το κόστος συναλλαγής των μεταναστευτικών εμβασμάτων και θα εξαλειφθούν οι διάδρομοι εμβασμάτων με κόστος υψηλότερο από 5%.

 

 

 

Όπως σημειώνει η Kelly Greenhill στο βιβλίο της σχετικά με τη μετανάστευση, ”εάν οι συνθήκες είναι σωστές, αυτές οι αφύσικες καταστροφές μπορούν να είναι εκμεταλλεύσιμες και να χειραγωγηθούν αποτελεσματικά με τρόπο που να επιτρέπει σε μια ποικιλία πιθανών εξαναγκαστών να εξάγουν πολιτικές και οικονομικές παραχωρήσεις από τους στόχους τους”. Μία από τις πρώτες χώρες που το αναγνώρισε αυτό ήταν η Ουγγαρία, που συνέδεσε τη φτηνή μεταναστευτική εργασία απευθείας με τον Τζορτζ Σόρος και χαρακτήρισε το έγγραφο του ΟΗΕ «απαράδεκτο». Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας Péter Szijjártó δήλωσε: ”Αν κάποιος αντιμετωπίζει το πρόβλημα να διαβάσει τα στρατηγικά σχέδια του Τζορτζ Σόρος για την προώθηση των μεταναστευτικών διαδικασιών που απαιτούνται για την Ευρώπη, οι παραλληλίες μεταξύ του πακέτου των Ηνωμένων Εθνών και του σχεδίου του Τζορτζ Σόρος είναι απολύτως σαφείς”.
Και πράγματι, η προώθηση του Τζορτζ Σόρος και μέχρι ένα σημείο η δημιουργία του της προσφυγικής κρίσης είναι πολύ καλά τεκμηριωμένη. Στην πραγματικότητα, από τις τρεις κατηγορίες των «δημιουργών, πρακτόρων προβοκατόρων και οπορτουνιστών» της Kelly Greenhill, ο Σόρος θα μπορούσε να ταιριάξει και στις τρεις. Τα Ιδρύματα Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος επίσης υποστήριξαν ανοιχτά την Ατζέντα Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, στην οποία αναφερθήκαμε προηγουμένως, και η συνεργασία τους στην προσφυγική κρίση είναι τόσο προφανής που την ανακοίνωσαν. Ένα τέτοιο κοινό πρόγραμμα μεταξύ του ΟΗΕ και της ”Solidarity Now” του Σόρος πραγματοποιείται τώρα στην Ελλάδα.
Εκτός από τις «δημογραφικές πιέσεις», ένα άλλο στοιχείο που ανέφερε ο Αντόνιο Γκουτέρες που είναι «πιθανό να οδηγήσει σε περαιτέρω μετανάστευση» είναι η «κλιματική αλλαγή». Αλλά σε μια άλλη εκπληκτική αποδοχή, ήταν η κορυφαία αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή, Christiana Figueres, η οποία είπε το 2015 ότι είναι ο ίδιος ο ΟΗΕ που «σκόπιμα» μετασχηματίζει την παγκόσμια οικονομία. Η Figueres δήλωσε σε μια συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες: “Αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο έργο που έχουμε αναθέσει ποτέ στον εαυτό μας, το οποίο είναι να μεταμορφώσουμε σκόπιμα το μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία“.
Μία από τις χώρες που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στη μαζική μετανάστευση στην Ευρώπη ήταν η Γερμανία, η οποία δέχτηκε πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Αλλά ποιος διέδωσε ότι η Γερμανία ήταν ο τόπος για όλους αυτούς τους ανθρώπους; Σύμφωνα με μια μελέτη του Vladimir Shalak από τη Ρωσική Ακαδημία Επιστημών, ο οποίος μελέτησε 5704 πρωτότυπα tweets που περιέχουν το χάσταγκ #RefugeesWelcome + Γερμανία, η συντριπτική πλειονότητα αυτών των tweets ήταν … όχι από τη Γερμανία. Πάνω από το 40% αυτών προέρχονταν από τη Βρετανία, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία και μόνο το 6,4% όλων των tweets προήλθαν από τη Γερμανία.
Και πάλι όμως, ο πρώην διπλωμάτης του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ και γενικός γραμματέας του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, Lamberto Zannier, μιλώντας σε μια συνέντευξη για το NPR, ανακάλυψε ότι η μεταναστευτική κρίση στη Συρία επιδεινώθηκε όχι λόγω της Αμερικανικής και Δυτικής εμπλοκής, όχι λόγω της χρηματοδότησης τρομοκρατών από τη CIA, αλλά λόγω … της Ρωσίας. Καμία έκπληξη εδώ. Και η υποκρισία του ΟΗΕ είναι ότι όχι μόνο δεν αναγνωρίζει εκείνους που πραγματικά είναι υπεύθυνοι για τον πόλεμο στη Συρία, αλλά τώρα λέει ότι η μαζική μετανάστευση, η οποία περιλαμβάνει και πραγματικούς Σύριους πρόσφυγες ως άμεση συνέπεια αυτού του πολέμου, μπορεί να ”ωφελήσει τον κόσμο”.
Αλλά η Ευρώπη και η Γερμανία επωφελήθηκαν από τη φθηνή μεταναστευτική εργασία που ήρθε, μέχρι που σε κάποιο σημείο έπρεπε να σταματήσουν τη ροή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πραγματοποιήθηκε η συμφωνία Τουρκίας-ΕΕ, διότι η Γερμανία συμπλήρωσε τον αριθμό των εργαζομένων που χρειαζόταν (ο δημοτικός σύμβουλος του Σύριζα Καβάλας, κ. Μουρτασάγας, το παραδέχθηκε δημόσια σε αυτό το ηχητικό ντοκουμέντο, παραδεχόμενος και ουσιαστικά ότι η κυβέρνηση στην οποία ανήκει εκτελεί απλά εντολές). Μπορώ προσωπικά να επαληθεύσω ότι μέχρι τότε δεν υπήρχε διάκριση μεταξύ προσφύγων και μεταναστών. Συνάντησα νεαρούς από το Μαρόκο που δεν είχαν ”κανένα πρόβλημα αλλά απλώς θέλουμε να πάμε στην Ευρώπη” δείχνοντάς μου τα ψεύτικα Συριακά τους έγγραφα, και δίπλα τους πραγματικές Σύριες γυναίκες πρόσφυγες που έκλαιγαν επειδή το σπίτι τους βομβαρδίστηκε. Και ήμουν προσωπικά εκεί, στο λιμάνι της Καβάλας, ρωτώντας την ελληνική αστυνομία και ακούγοντάς την να αλλάζει την αφήγηση από το ότι «είναι όλοι πρόσφυγες» στο ότι «δεν είναι όλοι πρόσφυγες». Αυτή η αλλαγή συνέβη σε μια περίοδο δύο μηνών, τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2016. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι οι σεξουαλικές επιθέσεις της Πρωτοχρονιάς του 2016 στη Γερμανία ήταν περισσότερο ένα είδος ψυχολογικής επιχείρησης, ώστε η Γερμανία να μπορούσε να έχει δικαιολογία για τη διακοπή της ροής. Δεν ακούσαμε τίποτα ξανά για τέτοιες επιθέσεις, ούτε την επόμενη παραμονή πρωτοχρονιάς, ούτε αυτήν.

 

Η συμφωνία Τουρκίας-ΕΕ ήρθε ένα μήνα αργότερα, τον Μάρτιο του 2016, και εάν η Τουρκία έλαβε ένα γενναιόδωρο ποσό ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ για να την τηρήσει, τότε μπορείτε να φανταστείτε το κέρδος για την ΕΕ και τη Γερμανία μακροπρόθεσμα. Επομένως αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε διαβάζοντας τα παραπάνω είναι ότι τα μεγάλα συμφέροντα ορίζουν την «ανθρωπιά» και όχι το αντίστροφο. Οι νόμοι κάμπτονται σύμφωνα με αυτά τα συμφέροντα και ακριβώς αυτό σκοπεύει να κάνει η νέα παγκόσμια συμφωνία για τη μετανάστευση.
Σύμφωνα με το ψήφισμα του ΟΗΕ (Modalities Resolution), η παγκόσμια συμφωνία για τη μετανάστευση θα δώσει επίσης μεγαλύτερη δύναμη στις ΜΚΟ που εμπλέκονται στο να γίνει πραγματικότητα η παγκόσμια μαζική μετανάστευση. Αυτό σημαίνει περισσότερη δύναμη, όχι μόνο στον Τζορτζ Σόρος, αλλά σε αρκετές άλλες ΜΚΟ, στις οποίες θα μπορούσαν να διεισδύσουν υπηρεσίες πληροφοριών. Ένας υψηλόβαθμος Βούλγαρος αστυνομικός είπε σε μία από τις πηγές μου πριν από δύο χρόνια ότι η «ίδια η CIA δίνει τα σκάφη στους μετανάστες στην Τουρκία».
Εξακολουθούμε να το διερευνούμε αυτό, αλλά γνωρίζουμε ότι συμμετέχουν και άλλοι υψηλοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι. Το 2015 η Γαλλία ανέστειλε την τιμητική της πρόξενο Francoise Olcay στην Τουρκία αφότου το τηλεοπτικό France 2 την κατέγραψε κρυφά να πουλάει λέμβους και σωσίβια στους μετανάστες.

 

Το 2016 ένας Αφγανός μετανάστης που βρισκόταν πάνω σε πλοίο προς τη Χίο είπε σε έναν συνεργάτη μου ότι ”οι Ισραηλινοί μας έδωσαν χρήματα για να φύγουμε”. Τότε ανακάλυψα ότι μια Ισραηλινή ΜΚΟ που ονομάζεται «IsraAID» δραστηριοποιούνταν στη Λέσβο. Σύμφωνα με ένα άρθρο της εβραϊκής Jewish Journal, ο αρχηγός της IsraAID, Shachar Zahavi, δούλευε στο παρελθόν μαζί με την Gal Lusky, την αρχηγό μιας άλλης συνδεδεμένης Ισραηλινής ΜΚΟ που ονομάζεται «Israeli Flying Aid». Το άρθρο αναφέρει τα εξής: ”Μυστικοπαθής όπως είναι, η Lusky έχει πάρει επίσης σποραδικούς κινδύνους στις προσπάθειές της να βελτιώσει τις σχέσεις Ισραήλ-Συρίας. Στην Ισραηλινή Προεδρική Διάσκεψη του περασμένου καλοκαιριού στην Ιερουσαλήμ, έπαιξε την ηχογράφηση ενός ηγέτη της αντιπολίτευσης της Συρίας, ο οποίος αποτίει τις ευχαριστίες του στον Ισραηλινό Πρόεδρο Σιμόν Πέρες. “Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας βοηθήσει με τις καλές πράξεις που κάνετε για να πετύχετε αυτή τη νέα Μέση Ανατολή”, ανέφερε το μήνυμα.”
Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, «αυτή η νέα Μέση Ανατολή» είναι προφανώς το σχέδιο για το «Μεγάλο Ισραήλ». Το γεγονός ότι ηγέτες Ισραηλινών ΜΚΟ, οι οποίες φέρονται να προσφέρουν αμερόληπτη ανθρωπιστική βοήθεια, εμφανίζονται στην Ισραηλινή Προεδρική Διάσκεψη για να παραδώσουν μηνύματα από τη Συριακή αντιπολίτευση, δείχνει ότι αυτές οι ΜΚΟ κάνουν «διπλή δουλειά» και μάλλον είναι γεμάτες με μυστικούς πράκτορες μέχρι το λαιμό τους. Αυτοί είναι οι «οπορτουνιστές» της Greenhill, οι οποίοι εμπλέκονται για να επωφεληθούν από την κατάσταση, αλλά τελικά βοηθούν το παγκόσμιο έργο της μαζικής μετανάστευσης. Προσθέτουμε σ’ αυτό μια άλλη πρόσφατη αναφορά ότι ένας γνωστός Ισραηλινός δημοσιογράφος που μεταμφιέστηκε ως «Σύριος πρόσφυγας» μπήκε στη Γερμανία με τη βοήθεια της Μοσάντ και την ανακάλυψη από τις ελληνικές αρχές στη Λέσβο μιας Αμερικανικής ΜΚΟ που διέθετε όχημα με ψεύτικες στρατιωτικές πινακίδες, ακολουθούμενη τη σύλληψη δύο ατόμων και έρευνα από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Η προώθηση του φιλελευθερισμού και του νεοφιλελευθερισμού από τους παγκοσμιοποιητές ως μέσο για την επιβολή της μαζικής μετανάστευσης και επομένως πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα ​​στην πρακτική παγκοσμιοποίηση είναι επίσης πραγματικότητα. Σύμφωνα με την Kelly Greenhill ξανά, οι ”προχωρημένες φιλελεύθερες δημοκρατίες είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στην εξαναγκαστική μηχανοποιημένη μετανάστευση” επειδή ”οι κωδικοποιημένες δεσμεύσεις για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της πλουραλιστικής πολιτικής μπορούν να αλληλεπιδρούν με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν στους πιθανούς εξαναγκαστές ισχυρή διαπραγματευτική μόχλευση μέσω της εκμετάλλευσης αυτών που οι φιλελεύθεροι στόχοι ορθώς θεωρούν ως αρετές τους και, στην πραγματικότητα, μετασχηματίζοντας τις φιλελεύθερες δημοκρατικές αρετές σε διεθνή διαπραγματευτικά ελαττώματα.”
Είναι λοιπόν ασφαλές να πούμε ότι όσο πιο πολλές φιλελεύθερες χώρες υπάρχουν, τόσο πιθανότερη θα είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση και, συνεπώς, νεοφιλελευθερισμός= παγκοσμιοποίηση. Ευτυχώς για τον ΟΗΕ, η αλλαγή στην Ελλάδα ήρθε ακριβώς εγκαίρως, όταν η αριστερή / φιλελεύθερη κυβέρνηση του Σύριζα ανέλαβε την εξουσία το 2015, ενώ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωνε ότι «δεν υπάρχουν σύνορα», απηχώντας τον Τζορτζ Σόρος. Σήμερα, πάνω από 60.000 μετανάστες και πρόσφυγες παραμένουν παγιδευμένοι στην Ελλάδα με την οικονομική κρίση τόσο κακή όσο ποτέ.
Η προώθηση της παγκόσμιας μαζικής μετανάστευσης μέσω του νέου σχεδίου των Ηνωμένων Εθνών είναι πιθανό να φέρει περισσότερο χάος και διαίρεση, όχι αντιμετωπίζοντας, αλλά ουσιαστικά δημιουργώντας τις συνθήκες για τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις χώρες τους και συγχρόνως σκουπίζοντας τα υπολείμματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ αντί να τους σταματά, όλα αναμεμιγμένα σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομική μηχανή του κιμά.
”Διαίρει και Βασίλευε” εν δράση.

Το Off the Record στο Facebook

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *