SCALAR CANON CHEMBUSTER-Project Lucifer

5/5 (1)

SCALAR CANON CHEMBUSTER ORGONODROME

Το CB ή Chembuster εφευρέθηκε περίπου το 2.000 από τους σοβαρούς ερευνητές των οργονιτών. Ο σκοπός του ήταν να εξαφανίζει τα τεχνητά σύννεφα των αεροψεκασμών. Αρχικά τα κατάφερναν καλά. Όμως η μετέπειτα χρήση του HAARP κατά κόρον και η χρήση μικροκυμάτων από τους δορυφόρους κι επίγεια, μείωσε κάθετα την αποτελεσματικότητα τους μέχρι σήμερα. Η αρχική του μορφή αποτελείτο από ένα μικρό κουβά οργονίτη 5 κιλών και 6 σωλήνες των 28 χιλιοστών διάμετρο με ένα κρύσταλλο χαλαζία σε κάθε σωλήνα.

Παρόλο που κατασκευάστηκαν πολλές εκατοντάδες κυρίως σε ΗΠΑ και Ιαπωνία, μπόρεσαν και μείωσαν ως ένα βαθμό τα αποτελέσματα. Ο λόγος ήταν ότι έπρεπε να αντιμετωπίσουν ένα τεράστιο επαναλαμβανόμενα σταθερό και μόνιμο φορτίο DOR κι ακτινοβολιών. Σκεφτείτε πως η μάχη διεξάγεται ανάμεσα σε καθαρούς ανθρώπους με πενιχρά μέσα κι ασίγαστο πάθος και τα ανθρωποειδή μεταλλαγμένα κι αλλότρια DNA. Φαινομενικά η μάχη είναι άνιση, αλλά, όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ είναι που κάνει παιχνίδι αρκεί να έχει την απαιτούμενη Ισχύ Δυνάμεως.

Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ SCALAR CB ΤΟΥ ORGONODROME
ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΦΟΡΤΙΑ DOR

Αποτελείται από ένα οργονίτη βάρους 43 κιλών και ένα μόνο χαλκοσωλήνα διαμέτρου 75Φ. Στον σωλήνα υπάρχει ένας κρύσταλλος χαλαζία τύπου VOGEL με 12-46 πλευρές κομμένες με την χρήση της φυσικής της ιερής γεωμετρίας και πολύ ειδικές ιδιότητες όντας πάρα πολύ ακριβός, λειτουργεί συμφασικά σαν λέιζερ και μάλιστα θεραπευτικά για την ατμόσφαιρα της γης μας. Η γωνία στο κάτω μέρος του κρυστάλλου είναι 51 μοίρες, 51 πρώτα και 51 δεύτερα όσο και η γωνία της πυραμίδος του Χέοπος!

Ο οργονίτης στην βάση είναι κατασκευασμένος από μικρόκοκκο καθαρό αλουμίνιο. Έχει 2 ΝΕΕΣ μεγάλες κεραίες Lakhosky μια στην κορυφή και μία στην βάση. Οι κεραίες συνδέονται με ένα πολύ μεγάλο πηνίο Mobius τυλιγμένο γύρω από έναν μεγάλου μεγέθους καθαρό χαλαζία που παράγει υψηλής ισχύος βαθμωτά πεδία, τροφοδοτούμενο από την ισχύ ακτινοβολίας του HAARP και των μικροκυμάτων που εκπέμπουν εναντίον μας σε μορφή θετικών βαθμωτών πεδίων. Δηλαδή τα γυρνάει πίσω σε θετική μορφή OR (οργόνης).

Το σύστημα αυτό εξουδετερώνει από την σχεδίαση του την ακτινοβολία του HAARP και τα μικροκύματα τεραστίας ισχύος από ειδικούς δορυφόρους και επίγεια συστήματα. Μάλιστα δρα σε ευθεία αναλογία με την ισχύ που εκπέμπεται από τα δύο συστήματα εναντίον της ζώσας ζωής.

συνεχεια εδω

https://terrapapers.com/scalar-canon-chembuster/

Project Lucifer

Σχέδιο Αναφλέξεως του Κρόνου σε Ηλιο !

Ενα από τα πλέον δραματικά γεγονότα στο βιβλίο του Arthur C. Clarke Odyssey Two 2010, έχει να κάνει με τον πλανήτη Δία και τον παράξενο εξωγήινο μονόλιθο που περιστρέφεται γύρω από τον Δία και κατά κάποιον τρόπο κλωνοποιείται δισεκατομμύρια φορές. Προφανώς χρησιμοποιώντας ύλη από τον Δία, συμπυκνώνοντας τον αέριο γίγαντα, σε μία μικρή, πυκνή υπέρθερμη μάζα, έως ότου ξαφνικά επιτυγχάνεται πυρηνική σύντηξη. Ετσι ο Δίας εκπληρώνει την μοίρα του, που του αρνήθηκε η φύση, εφόσον κάποιοι αστρονόμοι τον έχουν ονομάσει «αποτυχημένο άστρο». Το νέο αστέρι φέρνει ζωή στην πλειάδα των δορυφόρων του που αρχίζουν να μοιάζουν στην Γη. Σχηματίζοντας ένα ηλιακό σύστημα, μέσα σε ένα ηλιακό σύστημα. Οι Illuminati της «Mystery Babylon» τον ονομάζουν Εωσφόρο, κι αν το πετύχουν, αποκτάμε δύο Ηλιους στον ουρανό μας και καθόλου νύχτα. Εντελώς παραφύση για την ανθρώπινη φυσιολογία όπως είναι σήμερα. Αλλά, οκ, μπορούμε να την αλλάξουμε. Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που τροποποιούν το θηρίο της Γης.

Οι αλαφρόμυαλοι το θεωρούν επιστημονική φαντασία. Υπάρχουν αρκετοί φυσικοί λόγοι, του γιατί δεν μπορεί να μετατραπεί ο πλανήτης Δίας σε ήλιο. Μερικούς μάλιστα από αυτούς τους λόγους, τους αναπτύσσουν κάποιοι χαρακτήρες του έργου του Clark καθώς παρακολουθούν το γεγονός. Πάντως ένας σοβαρός αριθμός ικανών συνωμοσιολόγων θεωρεί, ότι όχι μόνον είναι δυνατόν, αλλά ότι είναι ένα πραγματικό, αν και κατάμαυρο, σχέδιο της NASA. Ο Arthur C. Clarke† θεωρείται το φερέφωνο τους ως μέλος της Jason Society.

Παλιά ιστορία. Επιπλέον αυτό που ονομάζουν «The Lucifer Project» έχει ήδη επιχειρηθεί. Το 2003 όταν επιχείρησαν να αναφλέξουν τον Δία με το δίδυμο σκάφος Galileo. Η NASA (= Never A Straight Answer) εκτόξευσε τα εξερευνητικά διαστημόπλοια Galileo και Cassini, τα εφοδίασε με πάρα πολλά κιλά Πλουτώνιο 238 το καθένα, σε συσκευασία πυρηνικού όπλου, άκουσον – άκουσον για να δίνουν ρεύμα στο σκάφος. Ενώ μερικά γραμμάρια αρκούν. Τον Galileo τον ρίξανε, στον Δια στις 21 Σεπτεμβρίου 2003. Το πυρηνικό φορτίο έπαιζε τον ρόλο του καψουλιού, στην προσπάθεια αναφλέξεως του Δια σε Ηλιο. Σε ένα μήνα περίπου που χρειάστηκε για να κατέβει το σκάφος σε αρκετό βάθος στην ατμόσφαιρα του πλανήτη Δία, ώστε να αναπτυχθεί η κατάλληλη εκρηκτική συμπίεση, έγινε η πυρηνική έκρηξη. Απίστευτη ροή νετρονίων, μια μαύρη κηλίδα και το πείραμα, ευτυχώς, απέτυχε και λόγω της μάζας του Δία.

συνεχεια εδω

https://terrapapers.com/project-lucifer/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *