S.O.S. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “ΤΩΡΑ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.: Τα θετικά παιδιά θα απομονώνονται και ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ !!!”-Κύμα αντιδράσεων από γονείς: Με δικηγορικές πράξεις αρνούνται να υποβληθούν τα παιδιά τους σε υποχρεωτικά self-test

5/5 (12)

«Θα δέχεται τον μαθητή στην τάξη ή θα πρέπει να ειδοποιήσει τον γονέα για την απομάκρυνσή του και θα βεβαιώσει απουσία;», το ερώτημα που μένει αναπάντητο με τους διευθυντές των λυκείων να περιμένουν εγκύκλιο από το Υπουργείο Παιδείας.

Να πάει στα τσακίδια το υπουργείο και η υπουργός.

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ Κ@ΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ… ΑΠΟΠΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Εχθές, ανάρτησα ένα θέμα ακριβώς για την νομική κάλυψη που μπορείτε να έχετε αν εκβιάσουν τα παιδιά σας να κάνουν τα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ τεστ της απάτης, με τίτλο:

Γκρεμίζει τις παρανομίες Μητσοτάκη – Λοιμωξιολόγων, η ΔΕΥΔΒ, σε εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους:”Ας είναι ενήμεροι όσοι εκτελούν παράνομες εντολές και αποφάσεις ώστε να μην μπορούν να επικαλεστούν παράλειψη ή άγνοια.”

Εκτυπώστε το μαζί με τις νομικές συμβουλές του δικηγόρου ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, που θα βρείτε στο ιστολόγιό μου ATTIKANEA.INFO και κολλήστε το στα μούτρα των “εκπαιδευτικών”.

Νομικές συμβουλές από τον έγκριτο δικηγόρο κ. Δημήτρη Δασκαλάκη. Δήλωση άρνησης υποβολής σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού SARS–CoV-2.

Και αν επιμείνουν, καλέστε την Αστυνομία και να τους πάτε στο αυτόφωρο.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Έπεται σοβαρότατο βίντεο, που αποκαλύπτει πως ψεκάζουν τις μπατονέτες των τεστ, με ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ.

Τα σχολεία ανοίγουν από την ερχόμενη Δευτέρα, με τα Λύκεια να κάνουν την αρχή. Ωστόσο έχει προκληθεί ένα τεράστιο αλαλούμ όσον αφορά τα self tests που θα γίνονται δύο φορές κάθε εβδομάδα από μαθητές και καθηγητές.

Τα τεστ -και μάλιστα τα αρνητικά τεστ- έχουν κριθεί ως υποχρεωτικά για την προσέλευση των μαθητών στο σχολείο!

Όμως στον Μαγνησία γονείς μαθητών έχουν λάβει ακόμα και την νομική οδό για να μην το επιτρέψουν.

Το έγγραφο δικηγόρου που προσκόμισε σε σχολείο γονέας, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ζητώντας την εξαίρεση του παιδιού του από οποιαδήποτε διαδικασία διάγνωσης, δεν είναι η μοναδική περίπτωση κηδεμόνα στη Μαγνησία που αρνείται ακόμη και το τεστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ίδια πρακτική έχουν καταφύγει και άλλοι γονείς.

Γενικά και επαγγελματικά λύκεια δέχονται τηλέφωνα από γονείς που δηλώνουν την αντίθεσή τους να υποβληθεί το παιδί τους σε τεστ για τον κορωνοϊό και αναζητούν απαντήσεις πώς μπορούν να εξαιρεθούν από τη διαδικασία.

Τηλεφωνήματα γονέων –αρνητών των τεστ δεχόταν χθες ακόμη και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Υπήρχε μάλιστα και αίτημα γονέα να ενημερωθεί για τις υπολειπόμενες απουσίες που δικαιούται το παιδί του, προκειμένου να μην το στείλει καθόλου στο σχολείο!

«Γνωρίζουμε ότι η επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών στο σχολείο θα γίνεται υποχρεωτικά μόνο εφόσον μαθητής και εκπαιδευτικός έχουν υποβληθεί σε τεστ και έχει βγει αρνητικό. Περαιτέρω οδηγίες δεν έχουμε», σχολίασε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Χαράλαμπος Σταχτέας, κληθείς να απαντήσει τι θα πρέπει να κάνει ένας διευθυντής όταν κληθεί να διαχειριστεί γονέα που δεν θέλει το παιδί του να υποβληθεί σε self-test.

«Θα δέχεται τον μαθητή στην τάξη ή θα πρέπει να ειδοποιήσει τον γονέα για την απομάκρυνσή του και θα βεβαιώσει απουσία;», το ερώτημα που μένει αναπάντητο με τους διευθυντές των λυκείων να περιμένουν εγκύκλιο από το Υπουργείο Παιδείας.

Τη Δευτέρα, οι μαθητές θα μπουν στο σχολείο, θα τους ζητηθούν οι κάρτες υγείας, αλλά διευθυντές δεν γνωρίζουν ακόμη πώς θα μεταχειριστούν τους μαθητές που δεν θα τις διαθέτουν.

Αναπάντητο το ερώτημα για καθαρίστριες, κυλικεία, φύλακες

Η Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας δέχθηκε πληθώρα ερωτημάτων από τα λύκεια τι θα γίνει με την περίπτωση των σχολικών φυλάκων, ιδιοκτητών σχολικών κυλικείων και σχολικών καθαριστριών για τους οποίους δεν έχουν προβλεφθεί self test. «Για το θέμα επικοινωνήσαμε με το Υπουργείο Παιδείας και μας είπαν ότι το μελετούν με στόχο να επιλυθεί σύντομα το ζήτημα που έχει προκύψει», σχολίασε ο κ. Σταχτέας!

Για το μείζον αυτό ζήτημα που δεν έχει λάβει τη δημοσιότητα που του αρμόζει, τοποθετήθηκε και ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας:

«Η υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων έχει καταδικαστεί από το δικαστήριο της Χάγης μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και έκτοτε έχουν προκύψει άπειρες νομοθεσίες που ενισχύουν αυτή την απόφαση. Επαναλαμβάνω αυτή είναι μια ιατρική πράξη. Είναι ανήθικο και δεν μπορεί κανένας να μας υποχρεώσει.

Ωστόσο το κυριότερο δεν είναι η υποχρεωτικότητα, αλλά το ψευδές αρνητικό αποτέλεσμα των τεστ, αφού κανένας δεν μπορεί να βεβαιώσει αν το τεστ γίνεται σωστά. Αυτό σημαίνει ότι το ψευδές αρνητικό αποτέλεσμα, δημιουργεί εφησυχασμό και έλλειψη προστασίας από τους ανθρώπους που θεωρούν ότι είναι προστατευμένοι λόγω του αυτοελέγχου».

Πηγή

Σας προτρέπω να δείτε και τις οδηγίες.
Το πήρα στα χέρια μου μιας και έχω την κόρη μου στο Λύκειο.
Η φώτο είναι από της οδηγίες που μου έδωσε το φαρμακείο μαζί με το τεστ.
Τα συμπεράσματα δικά σας.https://sun9-38.userapi.com/impg/pFP5I_DOVHArGoW3T8Hi78oU_Nal..

Anastas Savvidi

Νίκος Αντωνιάδης: “Με λέγατε υπερβολικό !!!

Νόμος 4682/2020 : ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ!!”

Πρώτα, έφεραν τις μάσκες… ΛΙΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΦΙΜΩΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.Μετά, επιβάλλουν τα ΤΟΞΙΚΑ ΤΕΣΤ.Πολύ φοβάμαι πως και πάλι δεν θα υπάρξει γενικευμένη αντίσταση.ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.ΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΟΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ.Γι αυτό ουρλιάζαμε κάποιοι, πέρυσι τον Σεπτέμβριο, ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣΚΕΣ.Γι αυτό ουρλιάζουμε και τώρα, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ… ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ… ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ”

ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ.ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ 28.000 ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΑΥΤΟΙ, ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΕΜΕΙΣ.Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ.

ΓΟΝΕΙΣ !!!!!!

Όσα παιδιά βγαίνουν θετικά θα απομονώνονται και θα απομακρύνονται από τις οικογένειές τους !!!

Στο δελτίο του Alpha το απόγευμα !!!

Πείτε το ντε !!!

ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ !!!!!!

Με βάση το πρωτόκολλο του Ε.Ο.Δ.Υ“:

Είναι ο νόμος 4682/2020 !!!

Αυτός που είχα κάνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα τον Απρίλιο του 2020.

Πολλοί με χαρακτήρισαν υπερβολικό, όταν μίλησα για παιδομάζωμα.

Ο υποχρεωτικός περιορισμός, είχα προειδοποιήσει, ισχύει για όλους, και για τα παιδιά !!

Είναι ο υποχρεωτικός περιορισμός, η περίπτωση ε’ της παραγράφου 1 του άρθρου 1 του νόμου 4682/2020.

Που κύρωσε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020, με την οποία προβλέφθηκαν όλες άλλωστε οι υποχρεωτικότητες, και αυτή του εμβολιασμού, πριν την κήρυξη της πανδημίας από τον Π.Ο.Υ.

Απόδειξη ότι όλα ήταν σχεδιασμένα από πριν !!

Με τον Δημήτρη Ποντίκα αρχίσαμε την επίθεση στα τεστ.

Θα συνεχίσω εγώ με τον συνδυασμό τεστ και εμβολίων.

Και τώρα ακούμε αυτό.

Η επίθεση θα είναι πλέον μετωπική :

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!!!!

attikanea.info

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

 1. Καλέσματα για τιμωρία των ατόμων που αρνούνται τον εμβολιασμό κατά του COVID 19 7NEWS-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

  https://www.youtube.com/watch?v=SYja3E0-NeQ&t=54s

  Ένα βήμα πιο μπροστά βρίσκεται η Αυστραλία σε ό,τι αφορά τον καθορισμό υποχρεωτικότητας του εμβολίου.
  Μπορεί ήδη στη χώρα μας να ξεκίνησαν δειλά δειλά οι συζητήσεις για εξαναγκασμό ορισμένων κοινωνικών ομάδων ή επαγγελματιών (βλ. υγειονομικούς) για να εμβολιαστούν, ωστόσο στην μακρινή Αυστραλία προωθούνται διάφορα μέτρα…τιμωρίας από την κυβέρνηση.
  Χαρακτηριστικότερα όλων είναι η ολική διακοπή ή μερική περικοπή των κρατικών ενισχύσεων στα άτομα που αρνούνται να εμβολιαστού ή ακόμη και η αδυναμία εύρεσης εργασίας.
  Όπως μετάδωσε το 7NEWS

  .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *