RON PAUL: ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ» ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΟΑΞ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ; (Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μόλις πριν από μια εβδομάδα, τα mainstream media και χιλιάδες εκπρόσωποι της «ιατρικής κοινότητας» μας είπαν ότι πρέπει να πετάξουμε τις εντολές «παραμονή στο σπίτι» και να βγαίνουμε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούμε για τον θάνατο του George Floyd στα χέρια της αστυνομίας.

Ο ιός Covid-19 δεν θα ενοχλήσει τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται για αυτήν την αδικία, είπαν. Ο ιός επιτίθεται μόνο σε άτομα που εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να διαμαρτυρηθούν για τις παραγγελίες παραμονής στο σπίτι.
Τώρα, μετά από χιλιάδες επιχειρήσεις – πολλές από αυτές που ανήκουν σε μαύρους – έχουν μειωθεί σε ερείπια και οι αθώοι άνθρωποι στις πόλεις δεν έχουν πλέον πουθενά να ψωνίσουν για τις βασικές ανάγκες της ζωής, τα mainstream media έχουν αποσυρθεί από τις ασταμάτητές τους καλύψεις των διαδηλώσεων.

Ξαφνικά την περασμένη εβδομάδα, όλοι αγκάλιασαν ταυτόχρονα μια νέα ιστορία φόβου για να τρομοκρατήσουν τις μάζες: ένα «δεύτερο κύμα» κοροναϊού ήταν ανάμεσά μας.
Στοχεύει εκείνα τα κράτη που τόλμησαν να «ανοίξουν» τις οικονομίες τους και να αρχίσουν να επιστρέφουν σε σχετικά φυσιολογικές ζωές.

Το Τέξας, η Φλόριντα και η Καλιφόρνια ξεχώρισαν για να τρομάξουν την υπόλοιπη χώρα να σκεφτεί ότι αν τολμήσετε να φύγετε από τα σπίτια σας, θα πιάσετε κοροναϊό και θα πεθάνετε. Υπήρχε μια «ακίδα» σε «περιπτώσεις» κορωναϊού που ισχυρίστηκαν.
Αστείο είναι πως, μόλις πριν από ένα μήνα περίπου απαιτούσαν να αυξήσουμε μαζικά τις δοκιμές, οι οποίες θα παρήγαγαν ακριβώς αυτήν την ακμή σε περιπτώσεις κορανοϊών που χρησιμοποιούν τώρα για να τρομάξουν τις αρχές να αποκαταστήσουν τις απίστευτα καταστροφικές παραγγελίες παραμονής στο σπίτι.

Στην κομητεία εδώ στο Τέξας που περιλαμβάνει το Χιούστον, ο νεαρός δικαστής που κατά κάποιον τρόπο κατέσχεσε την εξουσία να κλείσει την τρίτη μεγαλύτερη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες μας προειδοποιεί ότι μπορεί να κλείσει ξανά το Fort Bend County για να καταπολεμήσει αυτό το «δεύτερο κύμα» υποθέσεων.
Ακόμη απείλησε να ρίξει και πάλι εκατομμύρια δολάρια σε ένα «νοσοκομείο πεδίου» σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου του Χιούστον που δεν είδε ούτε έναν ασθενή στο «πρώτο κύμα» του κοροναϊού.

Είναι δύσκολο να μην αναρωτιόμαστε ποιες πολιτικά συνδεδεμένες εταιρείες αποκομίζουν εκατομμύρια συμβόλαια για ένα προφανώς μη αναγκαίο νοσοκομείο.
Χιλιάδες νοσοκομειακά κρεβάτια στο Χιούστον είναι κενά, ενώ στους καρκινοπαθείς έχουν αρνηθεί τον έλεγχο και χρειάζονται απεγνωσμένα θεραπείες.

Όπως επισημαίνει ο πρώην αρχηγός Κογκρέσου, David Stockman, οι πραγματικοί αριθμοί κορωναϊού δεν υποστηρίζουν με κανέναν τρόπο τον ισχυρισμό των μέσων ενημέρωσης ότι ένα «δεύτερο κύμα» μόλυνσης ξεπερνά το Τέξας.
Ο Stockman μας ενημερώνει ότι στο Τέξας, το «αναφερόμενο ποσοστό μολυσμένων περιπτώσεων 256 ανά 100.000 είναι μόλις το 10% του πραγματικού ποσοστού« καυτού σημείου »των 2.477 ανά 100.000 στους πέντε δήμους της Νέας Υόρκης. και το ποσοστό θνησιμότητάς του 6,2 ανά 100.000 πληθυσμούς είναι μόλις το 3% του ποσοστού 196 ανά 100.000 της Νέας Υόρκης. «

Δεν υπάρχουν «καυτά σημεία» στο Τέξας. Είναι απλώς περισσότερη δημοσιότητα.
Είναι αστείο που δεν τολμούν να αναφέρουν τη Γεωργία, η οποία έχει επίσης ανοίξει την οικονομία της και δεν έχει δει καθόλου «ακμή».
Οι ίδιοι άνθρωποι που απαιτούσαν περισσότερες δοκιμές τώρα φωνάζουν ότι πρέπει να κλείσουμε ξανά την οικονομία γιατί αυτές οι δοκιμές – οι οποίες είναι αναξιόπιστα αναξιόπιστες – δείχνουν περισσότερες περιπτώσεις κοροναϊού.

Αυτή είναι μια ασθένεια που επιβιώνει το 99,9 τοις εκατό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί! Αλλά 40 εκατομμύρια άνθρωποι που δεν εργάζονται και οι χιλιάδες ζωές που θα τελειώσουν λόγω του τερματισμού δεν αναφέρονται ποτέ.
Υπάρχει κάτι άλλο που συμβαίνει εδώ και δεν σχετίζεται καθόλου με τη δημόσια υγεία.

Unprecedented World Chaos…A Glimpse of the Tribulation

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *