ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ…ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ : «Ο ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΙΟΣ»

5/5 (5)

foto1

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η υπόθεση της κατασκευής διαφόρων μεταδοτικών ασθενειών  που τώρα έχει συγκλονίσει  την ανθρωπότητα με τον Κορονοϊό, όπως και με κάποιες εποχιακές μορφές της γρίπης που θησαυρίζουν τις φαρμακευτικές εταιρείες, έχει παρελθόν καθώς διεστραμμένα μυαλά που υπηρετούν την Νέα Τάξη με σκοπό την δραστική μείωση του ανθρωπίνου πληθυσμού, εργάζονται γι αυτό τον σκοπό εδώ και πολλά χρόνια.

«Τότε ο Φαραώ έστειλε βιαστικά και κάλεσε το Μωυσή και τον Ααρών και τους είπε: Αμάρτησα στον Κύριο, το Θεό σας, και σε εσάς. Συγχωρήστε κι αυτή τη φορά την αμαρτία μου και παρακαλέστε τον Κύριο, το Θεό σας, να διώξει μακριά μου ετούτο το θανατηφόρο πλήγμα». (Έξοδος 10: 16,17)

Όταν ο άνθρωπος θεώρησε τον εαυτό του ανώτερο από τον Θεό, εφεύρε τα προφυλακτικά και πίστεψε στην «ελευθερία» των διαστροφών του. Τότε ο Θεός «κοίταξε» προς τον άνθρωπο και ήρθε μια καινούργια πληγή χειρότερη από του υιό του AIDS : «Καλωσήρθατε» στο Papilloma!

Η λέξη Papilloma παράγεται από τα συνθετικά papilla, (λατινικήλέξη που σημαίνει θηλή, προστομίδα) και το oma. Το Papilloma είναι ένας σεξουαλικά μεταδιδόμενος θανατηφόρος ιός, ο οποίος μεταδίδεται ακόμα και προφυλακτικό να φορέσει κάποιος και κατά κύριο λόγο μολύνει τους LGBT (ομοφυλόφιλους). Ακόμη δεν είναι πολύ γνωστός στις δυτικές χώρες αλλά διαδίδεται τάχιστα.

Ο υιός αυτός δημιουργήθηκε με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να εξαπλώνεται όχι μόνο με την συνουσία, (ο άνθρωπος θεώρησε ότι μπορεί να προφυλάσσεται με τα προφυλακτικά), αλλά και με μια απλή επαφή του δέρματος με ξένο δέρμα, προκαλώντας τον HPV (Human Papilloma Virus).

Οι παράγοντες κινδύνου για την μετάδοση του είναι κατ αρχήν παρόμοιοι και με άλλες σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες εδώ όμως είναι πολύ περισσότεροι. Οι πιο επιρρεπείς είναι οι σεξουαλικά ενεργοί νέοι άνθρωποι που πάνε με πολλούς συντρόφους και κυρίως οι ομοφυλόφυλλοι.

Οι φωτογραφίες που σας δείχνουμε είναι αρκετά παραστατικές για να κατανοήσουμε την σοβαρότητα αυτής της ασθένειας που σαν τις πληγές του Φαραώ έχει ενσκήψει στην ανθρωπότητα που αρέσκεται σε διάφορες διαστροφές και ομοφυλοφιλικές πρακτικές.

Και ενώ η «προοδευτική» μας κοινωνία ενθαρρύνει την σεξουαλική «ελευθερία» και την αλλαγή φύλου λέγοντας στους άντρες «να το κόψουν», με τον ιό HPV το «κόψιμο» θα γίνει για εντελώς διαφορετικούς λόγους από την «αλλαγή φύλου» και έτσι το «αντίο προφυλακτικά», ή «να εξασκείστε στο ασφαλές σεξ», είναι η τραγική ματαιοδοξία στην τιμωρία αυτής της φρικτής ασθένειας.

Αυτή η ασθένεια είναι πολύ πιο δυνατή από άλλες παρόμοιες ασθένειες. Θα έλεγε κανείς ότι είναι η «ISIS» των ασθενειών. Προκαλείται από τον συνδυασμό πολλών διαφορετικών ιών οι οποίοι ενωμένοι επιτίθενται το δέρμα με τον χειρότερο τρόπο. Προσβάλλει περιοχές όπως το στόμα, ο λαιμός, ο τράχηλος και άλλες περιοχές.

Το χειρότερο είναι ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώνεται. Μπορεί να περάσει αρκετός χρόνος  για την εκδήλωση των συμπτωμάτων με το πιο βασικό σύμπτωμα της τα κονδυλώματα. Στην πραγματικότητα είναι μια ομάδα περισσότερων από 150 ιών που συναντιούνται μαζί, σχεδόν σαν να έχεις μια συνάντηση πολλών… συγγενών σε ένα και μόνο μέρος.

foto2Ένας παγκοσμίου φήμης ειδικός δερματολόγος, ο Dr Anthony Gaspari, από το Πανεπιστήμιου του Maryland, ταξίδεψε στην Ινδονησία με σκοπό να εξετάσει και να διαγνώσει έναν ασθενή ονόματι Dede και την περίεργη περίπτωσή του.

roots growing out of man’s arms and feet. GROSS

My Shocking Story: Treeman the Cure – Hospital Life

Στην περίπτωση αυτή ο υιός είχε προχωρήσει πολύ και ο Dede έμοιαζε κυριολεκτικά με φλοιό δέντρου. Ο Dr Anthony Gaspari πήρε μαζί του δείγματα για εξέταση βιοψίας στις ΗΠΑ και πιστεύει ότι έχει εντοπίσει την πάθηση του Dede ως (HPV), δηλαδή ως ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων, σε συνδυασμό με μια σπάνια γενετική βλάβη. Η ακόρεστη σεξουαλική ικανοποίηση, η βασική αιτία δημιουργίας του.

Νοσηροί εγκέφαλοι της εποχής μας που σπρώχνουν τον άνθρωπο στον όλεθρο.

«Εως πότε αμαρτωλοί, Κύριε, έως πότε αμαρτωλοί καυχήσονται ? Φθέγξονται και λαλήσουσιν αδικίαν, λαλήσουσι πάντες οι εργαζόμενοι την ανομίαν;» (Ψαλμός 93:3-4)

10 άνθρωποι με πραγματικές υπερδυνάμεις

10 PEOPLE WITH REAL SUPERPOWERS

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *