ORDO AB CHAO! Από τις μασονικές στοές σε όλον τον πλανήτη; Το ΔΝΤ άναψε «φωτιές» (βίντεο)

5/5 (5)

Συμπερασματικά, το ΔΝΤ προειδοποιεί πως αν οι κυβερνήσεις ή μία παγκόσμια κυβέρνηση πολιτικών, αποτύχουν, μέσω μίας προοδευτικής προσέγγισης»,  να περάσουν σταδιακά και αναίμακτα τα νέα μέτρα περιορισμών της ελευθερίας λόγω του κορωνοϊού και των κυμάτων που έπονται, σύμφωνα με επιστήμονες, καθώς και να ικανοποιήσουν τους λαούς οικονομικά, τότε οι λαοί θα ξεσηκωθούν.

Τότε, εκεί που θα διαδηλώνουν ή θα προκαλούν ταραχές, θα ζητήσουν άλλη λύση, ίσως έναν ηγέτη-σωτήρα που θα εξασφαλίσει τις ζωές τους… Έναν ηγέτη που θα επιδιώξει να εφαρμόσει σε ολόκληρο τον πλανήτη ένα ORDO AB CHAO.

Μα… οι μασσονικές στοές κινούν τα νήματα στον πλανήτη, αιώνες και χιλιετίες τώρα…

Και το ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ, ελπίζω να το γνωρίζετε…  άλλωστε, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, κι όπου δεις καταστροφές, εξεγέρσεις, αίμα… πάντα ΑΥΤΟΙ από πίσω…
Τι μπορεί ν’  αλλάξει;;;

Ίσως πολλά, αν οι λαοί, ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.
Και μην ξεχνάμε, εμείς οι Έλληνες, πως η Ιστορία μας, είναι γεμάτη από πολέμους, αίμα και τραγωδίες, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.
Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ…
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ… ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΟΣΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

Καλλιόπη Σουφλή

Και να λοιπόν, που μετά την οικονομική κατρακύλα, οι διεθνιστές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ανακοίνωσαν πως ίσως έπονται κοινωνικές αναταραχές ανά τον πλανήτη.
Βήμα-βήμα, οδηγούνται έτσι τα πράγματα, έτσι ώστε, εκ των πραγμάτων, να επικρατήσει το λεγόμενο «ORDO AB CHAO», δηλαδή επιβολή της τάξης μέσω του χάους! 

Η φράση αυτή χρησιμοποιείται έντονα από μασόνους και υπάρχει σε Online μασονικά λεξικά!
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από το ΔΝΤ, σε έκθεσή του που δημοσιοποιείται την Τετάρτη στο πλαίσιο της εαρινής συνόδου του, οι πολιτικές αποφάσεις που έχουν ληφθεί προκειμένου να μετριαστούν οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού ενδέχεται να οδηγήσουν σε «νέα κύματα κοινωνικών ταραχών» στον κόσμο


«Αν τα μέτρα στήριξης κριθούν ανεπαρκή για τον μετριασμό της κρίσης της COVID-19 και των οικονομικών επιπτώσεών της, ή αν κριθούν άδικα και ότι ευνοούν τους πλούσιους ή τις πολυεθνικές, θα μπορούσαν να προκληθούν διαδηλώσεις», γράφουν οι συντάκτες της έκθεσης παρακολούθησης των δημοσίων οικονομικών (Fiscal monitor).

Διαδηλώσεις θα μπορούσαν επίσης να ξεσπάσουν όταν τα μέτρα βοήθειας αποσυρθούν.
Το ΔΝΤ σημειώνει πως οι διαδηλώσεις κάθε χώρας είναι μοναδικές, όμως «μοιάζουν να έχουν κοινές θεματικές».

Και, συχνά, ο κόσμος κατεβαίνει στους δρόμους λόγω δυσαρέσκειας και αισθημάτων αδικίας, που πολλά από αυτά είναι πολύ παλιά. Μια μεταρρύθμιση ή ένα ειδικό μέτρο μπορεί να είναι τότε η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.
Εκτός από το γεγονός ότι εκείνοι που λαμβάνουν τις αποφάσεις πρέπει να αντιμετωπίσουν τις βαθύτερες, πολύπλοκες και ειδικές αιτίες σε κάθε χώρα που προκαλούν την δυσαρέσκεια, το ΔΝΤ συνιστά «μια προοδευτική προσέγγιση που θα επιτρέπει στους πολίτες να προσαρμοστούν».
Υπογραμμίζει τη σημασία της καλής επικοινωνίας με τους πολίτες ώστε να αποφευχθεί μια αναβίωση της δυσαρέσκειας.

Συμπερασματικά, το ΔΝΤ προειδοποιεί πως αν οι κυβερνήσεις ή μία παγκόσμια κυβέρνηση πολιτικών, αποτύχουν, μέσω μίας προοδευτικής προσέγγισης»,  να περάσουν σταδιακά και αναίμακτα τα νέα μέτρα περιορισμών της ελευθερίας λόγω του κορωνοϊού και των κυμάτων που έπονται, σύμφωνα με επιστήμονες, καθώς και να ικανοποιήσουν τους λαούς οικονομικά, τότε οι λαοί θα ξεσηκωθούν.
Τότε, εκεί που θα διαδηλώνουν ή θα προκαλούν ταραχές, θα ζητήσουν άλλη λύση, ίσως έναν ηγέτη-σωτήρα που θα εξασφαλίσει τις ζωές τους… 

Έναν ηγέτη που θα επιδιώξει να εφαρμόσει σε ολόκληρο τον πλανήτη ένα ORDO AB CHAO.


Ήδη τα πρώτα σημάδια δόθηκαν! Θυμηθείτε το βίντεο από τις Βρυξέλλες, όπου κουκουλοφόροι και αλλοδαποί πυροβόλησαν στον αέρα:

Ordo Ab Chao in Freemasonry | Symbols and Symbolism

 https://youtu.be/pivMEyM1u-g


Brussels Riot made by Youth Immigrants | Is Europe Still Safe

/www.el.gr/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *