Mέ πυγμή καί κυνισμό-ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ 0,1 % !!! (βίντεο)

5/5 (1)

Κρυφός πόθος του Μητσοτάκη είναι η Λιβανοποίηση της Ελλάδος. Έλληνες χωρίς προσανατολισμό. Xωρίς ουσία. Χωρίς νόημα. Έλληνες διασκορπισμένοι με μια αθεράπευτη νοσταλγία για τον κόσμο του δικού τους παρελθόντος. Μια θρηνωδία στις απέραντες πεδιάδες της Ελληνικής επαρχίας.

Τους φανατικούς μουσουλμάνους τους χρειάζονται για να αλυσοδέσουν την μνήμη, τον ψυχισμό του κόσμου. Nα αποστειρώσουν σταδιακά τον ελληνικό λόγο και να αποξενώσουν τον σύγχρονο κόσμο από την πηγή του Πολιτισμού του.

Η κλίκα του ανάλγητου Μητσοτάκη προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα της χώρας. Την μικραίνει. Την ξεπουλά. Την φέρνει σε αδιέξοδα μεγάλα. Ενοχοποιεί τον λαό, για να περάσει σκοτεινά μέτρα με επαγγελματική προσήλωση. 

Mε πυγμή και κυνισμό η κλίκα Μητσοτάκη, θέλει να κάνει την μεγάλη υπέρβαση για χάρη των κληρονομικών γόνων. Ένα ανάπηρο, μίζερο, ελεγχόμενο έθνος, με μισότρελους επιχειρηματίες-τις «καλοπληρωμένες δουλειές» τις παίρνουν ήδη οι ημέτεροι-που θα ακούγεται μόνο για τα μπάνια στα νησιά του σεξ. Λιγότερη Ελλάδα με λιγότερη κυριαρχία αρκεί να επιβιώσει το κομματικό κράτος και η παρασιτική ελίτ. Όσοι διακοσμούν την παρακμή. Χαμένος χρόνος σε μια ψεύτικη ζωή για όσους θα περιμένουν καλύτερες μέρες..

συνεχεια εδω

http://sxolianews.blogspot.com/2020/10/blog-post_30.html

ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ 0,1 % !!! (βίντεο)

Σήμερα, δεν γιορτάζω… όμως με την σιωπή και την συγνώμη μου, θα τιμήσω όλους εκείνους τους ΗΡΩΕΣ,  διότι η γενιά μου δεν φάνηκε αντάξιά τους… αλλά ανάξια της ΙΕΡΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ (4βίντεο)

* Έλα να πάρουμε πάλι τις πλαστικές σημαιούλες και να πάμε στην παρέλαση… έτσι, για να ξεχαρμανιάσει το μάτι μας από τα μίνι και τα … βυζάκια έξω… τους κώλους και τα νιάτα που παρελαύνουν..  κι εκείνες τις ξέκωλες εκπαιδευτικίνες που τα συνοδεύουν… και να χειροκροτήσουμε… Να δουμε την λάθροέποικη, να κρατά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ παρέλαση με μπούργκα… και να σιωπήσουμε…  Αλήθεια τι είπαμε πως γιορταζουμε σήμερα; Θέσε αν τολμάς τούτη την ερώτηση στη… μαθητιώσσα νεολαία και θα δείς σε πιά Ελλάδα ζείς… περισσότερα »***

6/10 Ράσο και φουστανέλα έκαναν την Ελληνική σημαία

Στις 23 Σεπτεμβρίου του 1821 μέ τό πραγματικό ιστορικό π. ημερολ. έγινε η Άλωση της Τριπολιτσάς. Η σφαγή ήταν μεγάλη εξαιτίας της οργής των Ελλήνων για τα 400 χρόνια τυραννίας. Σύμφωνα με τη διήγηση του Κολοκοτρώνη μπορούμε να σχηματίσουμε μια εικόνα για την ημέρα εκείνη: «Τὸ ἀσκέρι ὁποὺ ἦτον μέσα τὸ ἑλληνικὸ ἔκοβε καὶ ἐσκότωνε ἀπὸ Παρασκευὴ ἕως Κυριακή, γυναῖκες, παιδιὰ καὶ ἄνδρες 32.000, μία ὥρα ὁλόγυρα τῆς Τριπολιτζᾶς. Ἕνας Ὑδραῖος ἔσφαξε 90. Ἕλληνες ἐσκοτώθηκαν 100. Ἔτζι ἐπῆρε τέλος. Τελάλη, νὰ παύσει ὁ σφαγμός… Ὅταν ἐμβῆκα εἰς τὴν Τριπολιτζά, μὲ ἔδειξαν εἰς τὸ παζάρι τὸν Πλάτανο ὁποὺ ἐκρέμαγαν τοὺς Ἕλληνας. Ἀν…περισσότερα »The Secret Real Truth

Π Α Τ Ρ Ι Δ Α ΜΟΥ…

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ Oι διεκδικήσεις των γειτόνων μας και η Ρωμανία * Ιωάννης Σ. Ρωμανίδης* Οι Σκοπιανοί, Βούλγαροι, Τούρκοι και Αλβανοί μας θεωρούν όχι απελευθερωτές, αλλά κατακτητές της Μακεδονίας, της Ήπειρου, της Θράκης, των νήσων του Αιγαίου και της Κρήτης, και οι Τούρκοι επιλέον, μαζί με τους Βρεταννούς, μας θεωρούν ότι προσπαθήσαμε να κατακτήσομε την Κύπρον. Oλα αυτά ισχυρίζονται οι γείτονές μας βάσει του διεθνούς δικαίου. *1) Ανακεφαλαίωση του προβλήματος* – Η Βρετανία, Γαλλία, Ρωσία και Τουρκία διαμόρφωσαν το διεθνές δίκαιο κατά τρόπον ώστε έξω από την Παλαιά Ελλάδα του 1827-36 να μη υπάρχουν υπ…περισσότερα »

ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ -Οι πραγματικές ονομασίες των περιοχών της Μικράς Ασίας Οι πραγματικές ονομασίες των περιοχών της Μικράς Ασίας Αὐτά ὅλα, πού βλέπουμε στόν παραπάνω χάρτη, τά γνωρίζαμε; Μήπως εἶναι ξεχασμένα καί θαμμένα τόσο βαθειά, πού εἶναι ἀδύνατον νά τά ἀνασύρουμε στήν μνήμη μας; Κι ὅμως… Οὔτε ἕνας αἰώνας πέρασε… Κι ὅμως, σχεδὸν ὅλοι μας γνωρίσαμε παπποῦδες καὶ γιαγιάδες ποὺ εἶχαν ζωνταντὲς ἀναμνήσεις. Κι ὅμως, ἐλάχιστοι ἀπὸ ἐμᾶς ἄνοιξαν κάποιον χάρτη, πρὸ κειμένου νὰ μάθουν τὸ ποῦ εἶναι ὁ τόπος καταγωγῆς μας. Εἶναι καλό αὐτό; Ἤ ὄχι; *»Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί…  περισσότερα »ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…ΣΕ ΟΛΑ !

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΩΝ…

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Εισαγωγή… είς επικήδειον Ότι δεν πέτυχαν οι Πέρσες τότε επί Ελληνο-Περσικών πολέμων, επί Περσών Βασιλέων Δαρείου-& Ξέρξη, στη μάχη των Θερμοπυλών (480 π.χ.), Μαραθώνος (490 π.χ.), Πλαταιών, και Σαλαμίνος (480 π.χ.), το επιτυγχάνουν σήμερα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, διά της λαθρομεταναστεύσεως Ισλαμιστών Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, προερχομένων από χώρες γειτονικές της πάλαι Περσίας. Με δέλεαρ την Ε.Ε. και το ευρώ, οι Σιωνιστές Παντοκράτορες, για να κατακτήσουν την Ελλάδα, σχεδίασαν και εφάρμοσαν το σατανικό σχέδιο της λαθρομετανάστευσης. Πρόγραμμά τους η αντικατάσταση του πληθυσ… περισσότερα »οΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…ΣΕ ΟΛΑ !

**************************

Η Αχαριστία Τού Ελληνικού Κράτους… δηλαδή τού προτεκτοράτου τών Βαβαρών…  Γιά τους Ήρωες Της Επανάστασης Του 1821 

*Τι απέγιναν οι ήρωες της Επανάστασης του 1821;Αυτοί οι ως πριν λαϊκοί απλοί άνθρωποι που μέσα σε μία νύκτα έγιναν ηγέτες της Επανάστασης του ’21, θυσιάζοντας την ζωή τους και τις περιουσίες τους για την ελευθερία της πατρίδας μας.Γυναίκες και άντρες, τουλάχιστον οι πιο γνωστοί;Μήπως…. βουλευτές;Υπουργοί τάχα;Επιχειρηματίες;Πλούσιοι πολιτευτές με βίλες στην Εκάλη και το Καστρί;Υπουργοί Υγείας ή Παιδείας ή διοικητικής μεταρρύθμισης;ΟΧΙ τίποτα από όλα αυτά.Μπορεί αυτοί να έδωσαν ό,τι είχαν για την επανάσταση, αλλά πολύ γρήγορα αγνοήθηκαν από την … περισσότερα »TheSecretRealTruth

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *