Jon Rappoport: Δεν υπάρχει μετάλλαξη «Δέλτα»

5/5 (3)

Η μετάλλαξη «Δέλτα», οι ανεμβολίαστοι, οι δύο «Αμερικές» και άλλες σκευωρίες προπαγάνδας.

By Jon Rappoport – 5 Ιουλίου, 2021

Jon Rappoport’s blog

Δεν υπάρχει μετάλλαξη Delta, επειδή δεν υπάρχει τίποτα από το οποίο να μεταλλαχθεί. 

Με άλλα λόγια, όπως αποδεικνύω για περισσότερο από ένα χρόνο, το SARS-CoV-2 δεν υπάρχει.

the-matrix-revealed

Όμως, το εμβολιαστικό κατεστημένο και οι αξιωματούχοι Δημόσιας Υγείας παραφουσκώνουν την απάτη της μετάλλαξης Delta προκειμένου να πείσουν περισσότερους ανθρώπους να λάβουν τα εξαιρετικά επικίνδυνα RNA εμβόλια COVID (γενετικές θεραπείες).

Η αφήγησή τους είναι μια απειλή: σε μη εμβολιασμένους θύλακες, η μετάλλαξη Δέλτα διεισδύει και στη συνέχεια ξεσπά, μολύνοντας πολλούς… ακολουθούμενη από μια περαιτέρω εξάπλωση σε κοινότητες των εμβολιασμένων, όπου… μπορεί να μολύνει ακόμη και αυτούς τους ανθρώπους.

Ασυναρτησίες!

Κάθε συγκεκαλυμμένη επιχείρηση ξεκινά μ’ ένα στόχο, ένα σκοπό. Στη συνέχεια, ένα σχέδιο δράσης για την επίτευξη του στόχου. Κατόπιν φτιάχνεται η ιστορία που θα ειπωθεί για να φαίνεται ότι οι πράξεις που ξεδιπλώνονται είναι «απαντήσεις σε πραγματικά γεγονότα σε πραγματικό χρόνο».

Η ιστορία για την Μετάλλαξη Δέλτα, για παράδειγμα: από την αρχή της ψεύτικης πανδημίας, οι ιστορίες των μεταλλάξεων αποτελούσαν πάντα μέρος του σχεδίου, προκειμένου να πλησιάσουν τον στόχο του καθολικού εμβολιασμού.

– «Όταν βλέπουμε την κλίμακα της αντίστασης κατά του εμβολιασμού, θα τους δώσουμε ένα αφήγημα μεταλλάξεων, για να παρακινήσουμε περισσότερους ανθρώπους να κάνουν το πλάνο».

– «Σωστά. Θα πούμε ότι η μετάλλαξη είναι πιο θανατηφόρα και μεταδοτική από την αρχική μορφή του ιού». 

Ένα άλλο τρέχον στοιχείο της προπαγάνδας: «έχουμε τώρα δύο Αμερικές· τις πολιτείες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού και εκείνες με χαμηλά ποσοστά· αυτό το χάσμα είναι απαράδεκτο· δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε». 

Γιατί όχι; Εάν εκατομμύρια ανίδεοι επιμένουν να κάνουν την καταστροφική ένεση, και ένας μικρότερος αριθμός αρνείται, και έχετε συνοριακές πολιτείες με πολύ διαφορετικές πολιτικές εμβολιασμού και ποσοστά, τότε οι άνθρωποι έχουν την επιλογή. Ζήστε στην πολιτεία Α ή Β.

Αλλά η επιλογή δεν είναι αυτό που θέλει το κατεστημένο. Γι’ αυτό κλαψουρίζουν και γκρινιάζουν και προειδοποιούν για δύο Αμερικές.

Και από την αρχή της επιχείρησης, ήξεραν ότι θα υπήρχαν καταστάσεις με πολύ διαφορετικά ποσοστά εμβολιασμού – και ήξεραν ότι θα προειδοποιούσαν εναντίον αυτού.

Αλλά περίμενε. Υπάρχουν περισσότερα. Η προπαγάνδα περιγράφει άτομα / περιοχές όπου τα ποσοστά εμβολιασμού είναι χαμηλά όπως: αμόρφωτοι και Ρεπουμπλικάνοι ή  «έγχρωμοι».

Σε όλη τη διάρκεια, ο σχεδιασμός περιελάμβανε ειδική στόχευση αυτών των ομάδων: Δαιμονοποίηση των «αμόρφωτων Ρεπουμπλικάνων» και συμπάθεια προς τους «έγχρωμους» ως θυμάτων παραπληροφόρησης.

«Εσείς οι Μαύροι και οι Ισπανόφωνοι δεν φταίτε που πιστεύετε ότι το εμβόλιο είναι επικίνδυνο. Οι λευκοί αντιεμβολιαστικοί διάβολοι σας λένε ψέματα».

Το συνολικό άθροισμα αυτής της προπαγάνδας; «Δεν το θέλουμε, αλλά για να σώσουμε το έθνος, ίσως χρειαστεί να θεσπίσουμε υποχρεωτικό εμβολιασμό».

Ο τεχνικός όρος είναι «στρώματα μαλακίας».

Σε περίπτωση που χάσατε τα τελευταία 10.000 χρόνια της ανθρώπινης ιστορίας, οι πολιτικοί ηγέτες πάντα ζητούσαν την Ενότητα. Ήταν η βασική τους απάτη.

Η διαφωνία και η ελευθερία του λόγου ήταν ανέκαθεν  δεύτερες σκέψεις, όσον αφορά αυτούς τους ελιτιστές.

Επομένως, «μερικοί άνθρωποι εμβολιασμένοι και μερικοί μη εμβολιασμένοι» δεν έχει καμία σχέση με την επιστήμη (ειδικά επειδή, όπως έχω περιγράψει σε δεκάδες άρθρα, η όλη υπόθεση ανοσοποίησης είναι ψευδές αφήγημα). Αντίθετα, έχει να κάνει με διχασμό.

«Δεν μπορούμε να έχουμε διαχωρισμό. Θα καταστρέψει τα θεμέλια αυτού του μεγάλου έθνους. Πρέπει να λογοκρίνουμε τη διαφωνία από την τεχνητή συναίνεση».

Το «Επιστήμη» είναι ένα βασικό όπλο για την ακύρωση και το κάψιμο της 1ης Τροπολογίας:

«Ξέρουμε τι είναι αλήθεια. Επομένως, δεν χρειάζεται να επιτρέψουμε τη συζήτηση. Είναι χρονοβόρα, άχρηστη, αποσπά την προσοχή και επιβλαβής. Για να είμαστε γενναιόδωροι, θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθος, αλλά γιατί να σκοτιζόμαστε;»

Οι φάλαγγες των ανώριμων νέων που αναδύονται από τα κολέγια χωρίς να έχουν ιδέα σχετικά με τη λογική ή την έρευνα έχουν ιδιαίτερη ανάγκη να επιβεβαιώσουν την αξία της εκπαίδευσής τους. Εκπληρώνουν αυτήν την ανάγκη απαιτώντας από όλους να ακολουθήσουν την (αδιανόητη) επιστήμη που έχουν κατακτήσει.

Ένα μικρό εμπόδιο όπως η 1η Τροπολογία μπορεί να παραμεριστεί ως ξεπερασμένο.

«Οι άνθρωποι είχαν το δικαίωμα να διαφωνούν τον παλιό καιρό, έως ότου αποδειχθεί η αλήθεια».

Το αφήγημα COVID ήταν σχεδιασμένο από το 2019 έως αυτήν τη στιγμή. Η τέχνη της προπαγάνδας προϋποθέτει το αφήγημα να φαίνεται σαν να συνίσταται από στιγμιαίες απαντήσεις σε απρόβλεπτες αντιδράσεις του κοινού.

Και το σχέδιο δεν απαιτεί μεγαλοφυΐα ή ακόμη και εκτενή συλλογή δεδομένων και προφίλ. Οποιοδήποτε λογικά έξυπνο άτομο θα μπορούσε να το σκιαγραφήσει σε μια χαρτοπετσέτα κατά τη διάρκεια ενός γεύματος. Γιατί;

Επειδή τα εκατό χρόνια της Θεωρίας Μικροβίων του πανεπιστημίου Rockefeller και τα ψέματα εμβολιασμού έχουν συντονίσει τον πληθυσμό ν’ ανταποκρίνεται σε λέξεις όπως «ξέσπασμα» και «επιδημία» με προβλέψιμους τρόπους.

lewrockwell.com

Ετοιμάζουν νέα Σπιναλόγκα για τους ανεμβολίαστους;

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ..

http://seferou.blogspot.com/2021/07/etoimazoun-nea-Spinalonga-gia-tous-anemvoliastous.html#more

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *