HIP-HOP ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ματθ. 4,10         Τοτε λέγει με αγανάκτησιν ο Ιησούς• “φύγε αμέσως από εμπρός μου, σατανά. Διότι έχει γραφή• Κυριον τον Θεόν σου θα προσκυνήσης και αυτόν μόνον θα λατρεύσης”

Ματθ. 7,21         Πρέπει δε να ξέρετε, ότι εις την βασιλείαν των ουρανών δεν θα εισέλθη καθένας, που απλώς με επικαλείται και με προσφωνεί, Κυριε, Κυριε, αλλά εκείνος που εφαρμόζει το θέλημα του ουρανίου Πατρός μου.

Προειδοποίηση: Αυτό το άρθρο περιέχει ενοχλητικές εικόνες.

Ο Lil Uzi Vert έχει περιγραφεί ως «το μέλλον του hip-hop». Το μέλλον αυτό, προφανώς σατανικό και στην υπηρεσία της Νέας Εποχής. Το βιντεοκλίπ του, «XO Tour Llif3», αποτελεί απόδειξη γι’ αυτό.

Πείτε «Lil Uzi Vert» γρήγορα μερικές φορές. Μήπως ακούγεται σαν Lil Lucifer;

Αν στο παρελθόν, κάποιοι ράπερ κατηγορήθηκαν ότι ήταν «λάτρεις του Διαβόλου», ο Lil Uzi Vert με το «έργο» του δείχνει πλέον φανερά πως είναι στην υπηρεσία του. Δυστυχώς αυτό δεν εμποδίζει τον νεαρό αυτό καλλιτέχνη να είναι απίστευτα δημοφιλής σε εκατομμύρια νέους σε όλο τον κόσμο.

Ο Lil Uzi Vert έχει μια μαζική παρουσία στο YouTube και απολαμβάνει την διεθνή αναγνώριση. Πιο πρόσφατα, το XO Tour Llif3 κέρδισε το βραβείο «Τραγούδι του καλοκαιριού» στα MTV Video Music Awards του 2017. Το μουσικό περιοδικό Noisey περιγράφει τον Lil Uzi ως «ιδιαίτερα χαρισματικό», έναν μεγάλο σόουμαν που γοητεύει το πλήθος για το καλό ή… για το χειρότερο, σπρώχνοντας τους ανθρώπους στο… «μέλλον».

Πράγματι ο Lil Uzi αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά καλλιτεχνών hip-hop που τραγουδούν εξυμνώντας την ναρκωτική επίδραση των χαπιών Xanax και που απολαμβάνουν να φορούν γυναικεία ρούχα.

Lil Uzi Vert – XO Tour Llif3 (Official Music Video):
Το βίντεο αυτό που είχε 91.194.547 προβολές στο Youtube. Δείχνει πραγματικά πόσο άρρωστος έχει γίνει ο κόσμος να αρέζει να βλέπει και να ακούει σατανιστές με σατανικά κομμάτια. Αυτά όλα φυσικά μόνο στην εποχή του Αντιχρίστου.

Η παγκόσμια ελίτ θέλει να δημιουργήσει μια γενιά ανθρώπων που είναι μειωμένης συνείδησης, καταθλιπτικοί, με βαριάς μορφής ψυχο-φάρμακα. Όλα αυτά είναι γνωρίσματα της μαύρης μαγείας η οποία βασίζεται σε βαθιά πνευματική διαφθορά, στην πνευματική αποχαύνωση και στη σωματική
ανικανότητα των θυμάτων της.

Χρησιμοποίει αυτά τα είδωλα της hip-hop, με μια καλά οργανωμένη μουσική βιομηχανία που ανοίγει τις «αγκάλες» της σε εκατομμύρια νέους για να τους στραγγίσει και στη συνέχεια να τους στείλει μια ώρα αρχύτερα στον αργό βασανιστικό θάνατο.

 

Αυτοί πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο για να παίξουν στις ψυχοφθόρες και ψυχανώμαλες ταινίες.

 

Αλλά μην πάμε μακριά, ακόμα και η επίσημη καθολική εκκλησία λατρεύει και ψέλνει στον Lucifer.

 

Αποκ. 18,4      Και ήκουσα άλλην φωνήν από τον ουρανόν να λέγη• “εβγάτε έξω απ’ αυτήν την αμαρτωλήν πόλιν σεις, που αποτελείτε τον λαόν μου, δια να μη γίνετε συμμέτοχοι εις τας αμαρτίας της και να μη λάβετε μέρος εις τας τιμωρίας της.

Ματθ. 7,22        Κατά την μεγάλην και επίσημον εκείνην ημέραν της κρίσεως πολλοί θα μου είπουν• Κυριε, Κυριε, με την πίστιν στο όνομά σου δεν επροφητεύσαμεν και με την δύναμιν του ονόματός σου δεν εδιώξαμεν δαιμόνια και χάρις στο όνομά σου, που επεκαλεσθήκαμεν, δεν εκάμαμεν θαύματα πολλά και μεγάλα;

Ματθ. 7,23        Και τότε εγώ θα βροντοφωνήσω εις αυτούς ενώπιον όλων, ότι ποτέ δεν σας ανεγνώρισα ως ιδικούς μου• φύγετε από εμπρός μου σεις, που εργάζεσθε την ανομίαν και εχρησιμοποιήσατε τα χαρίσματά μου δια την ιδικήν σας επίδειξιν και ωφέλειαν.

Αποκ. 20,2         Και συνέλαβε τον δράκοντα, τον αρχαίον όφιν, που παρέσυρε εις την αμαρτίαν τους πρωτοπλάστους, και ο οποίος είναι ο διάβολος και ο σατανάς που έχει ως έργον του να συκοφαντή τον Θεόν και να παρασύρη εις την πλάνην την οικουμένην. Και τον έδεσε, δια να μένη αιχμάλωτος και ανίκανος να βλάψη επί ωρισμένην χρονικήν περίοδον, που συμβολίζεται με χίλια έτη.

Αποκ. 20,3         Και τον έρριψεν εις την άβυσσον του Αδου και έκλεισε και εσφράγισε ασφαλώς την σκοτεινήν φυλακήν επάνω από αυτόν, δια να μη παρασύρη πλέον εις τας πλάνας τα έθνη, μέχρις ότου συμπληρωθούν τα χίλια έτη. Μετά ταύτα πρέπει, σύμφωνα με την βουλήν του Θεού, να λυθή και να απολυθή αυτός δι’ ολίγον χρόνον.

Αποκ. 20,4         Και είδα θρόνους και εκάθισαν επάνω εις αυτούς οι Απόστολοι, όπως τους είχεν υποσχεθή ο Χριστός, και οι άγιοι. Και εδόθη εις αυτούς από τον Θεόν δικαστική εξουσία. Και είδα τας ψυχάς αυτών, που είχαν πελεκηθή με τσεκούρια και θανατωθή με βασανιστικόν τρόπον δια την μαρτυρίαν και την ομολογίαν της πίστεώς των στον Ιησούν και δια τον λόγον του Θεού, και οι οποίοι δεν επροσκύνησαν το θηρίον ούτε την εικόνα αυτού, και δεν εδέχθησαν να πάρουν το χάραγμα της σφραγίδος του επάνω εις τα μέτωπά των και επάνω στο χέρι των. Και αυτοί έζησαν και εβασίλευσαν και εδοξάσθησαν μαζή με τον Χριστόν κατά το διάστημα αυτό, που συμβολίζεται με τα χίλια έτη.

Αποκ. 20,5        Οι δε υπόλοιποι από τους νεκρούς, οι ασεβείς και αμετανόητοι, δεν ανέζησαν κατά την περίοδον αυτήν, μέχρις ότου συμπληρωθούν τα χίλια έτη. Αυτή η αναβίωσις των δικαίων δια τα χίλια αυτά έτη, είναι η πρώτη ανάστασις.

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *