Gary G. Kohls: Η πραγματική «ανοσία της αγέλης» δεν μπορεί να επιτευχθεί με εμβολιασμούς

Μια προειδοποίηση για τους αναζητητές της αλήθειας που είναι διστακτικοί για το εμβόλιο: Το 0,01% θέλουν να σας κάνουν τη ζωή δύσκολη. 

A Warning for Vaccine-hesitant Truth-seekers: The 0.01% Have It in For You.
Από τον Gary G. Kohls, MD30 Ιανουαρίου 2021 

Αυτό το άρθρο γράφτηκε για να εκθέσει το Ίδρυμα Rockefeller, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), τον ΠΟΥ, το CDC, το NIAID, ακόμη και την κλινική Mayo, κ.λπ. κ.λπ., για την κερδοσκοπική ψευδοεπιστήμη των διεφθαρμένων εταιρειών, την εγκατάλειψη των ιατρικών ηθικών αρχών, τον εμβολιολογικό αναλφαβητισμό και/ή την εξαπάτησή τους σχετικά με τη δεδηλωμένη πανδημία.

Υπάρχει μια νέα, και ιδιαίτερα ειδεχθής κερδοφόρος σκευωρία που περιγράφεται παρακάτω. Βασίζεται στην ευρέως διαδεδομένη – και ψεύτικη  – αξίωση ότι τα νέα, ταχείας ανάπτυξης εμβόλια Covid-19 (ή οποιοδήποτε εμβόλιο, παρομοίως) είναι αποτελεσματικά και για τους δύο λόγους:
1) για την αποτροπή μόλυνσης με τον επιτιθέμενο ιό, και 2) για την αποτροπή μετάδοσης του ιού μετά τον εμβολιασμό.  
Κανένα αποτέλεσμα δεν έχει αποδειχθεί με τις δημοσιευμένες κλινικές δοκιμές. Όλα τα νέα εμβόλια είναι πιθανότατα άχρηστα και στις δύο περιπτώσεις.
Στην πραγματικότητα, καμία από τις μεγάλες εταιρείες εμβολίων που κατασκευάζουν αυτά τα δυνητικά επικίνδυνα, συνθετικά εμβόλια-τροποποίησης γονιδιώματος δεν έχουν ισχυριστεί ότι τα εμβόλιά τους είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη μόλυνσης ή μετάδοσης, ακόμη και μετά τη λήψη των απαιτούμενων δύο εμβολιασμών – πολύ λιγότερο μετά την αρχική ένεση!

Ο μόνος ισχυρισμός που κάνουν αυτές οι φαρμακευτικές εταιρείες των δισεκατομμυριούχων (οι περισσότερες από τις οποίες είναι μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ) είναι ότι ένα ορισμένο ποσοστό εμβολιασμένων ατόμων είναι σε θέση να αναπτύξουν κάποιο αβέβαιο επίπεδο ορρολογικής ανοσίας (δηλαδή παραγωγή αντισωμάτων). Αλλά είναι ευρέως γνωστό ότι η ενδομυϊκή ένεση εμβολίων δεν είναι ικανή να διεγείρει κυτταρική/βλεννογονική ανοσία, η οποία είναι το άλλο, παραλειπόμενο από τη βιομηχανία, πιο σημαντικό μέρος της ανθρώπινης ανοσίας. Η κυτταρική ανοσία είναι δυνατή μόνο με επαρκή έκθεση σε ένα φυσικό μολυσματικό παράγοντα μέσω εισπνοής ενός μεγάλου αριθμού ιογενών ή βακτηριακά μολυσμένων σταγονιδίων.

Πρέπει επίσης να τονιστεί ότι η πραγματική «ανοσία της αγέλης» δεν μπορεί να επιτευχθεί με εμβολιασμούς. Η ανοσία αγέλης σε μολυσματικές αναπνευστικές ασθένειες μπορεί να επιτευχθεί μόνο με φυσική έκθεση σε μολυσματικούς βακτηριακούς ή ιογενείς παράγοντες. Οι ενδομυϊκοί εμβολιασμοί δεν μπορούν να παράγουν ορρολογική/ανοσία αντισώματος και κυτταρική/βλεννογονική ανοσία. 
Οι εταιρικά-ελεγχόμενοι Οργανισμοί (όπως ο ΠΟΥ, το CDC, το NIAID, το FDA, το AMA, το AAP, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, η κλινική Mayo [ένας εταίρος του WEF] κ.λπ.) – που ισχυρίζονται ότι η ανοσία της αγέλης  μπορεί να επιτευχθεί μέσω εκστρατειών εμβολιασμού – είναι ψεύτες, πεπλανημένοι ή εμβολιολογικά αναλφάβητοι – ή και τα τρία.
Είναι ενδιαφέρον ότι οι εταιρείες εμβολίων ή οι επιλεγμένοι από τις φαρμακοβιομηχανίες κυβερνητικοί γραφειοκράτες, που εμπλέκονται στην προώθηση του ΜΕΓΑΛΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ σχετικά με τη χρησιμότητα του εμβολίου, στην πραγματικότητα δεν κάνουν καμία δήλωση αναφορικά με το εάν αυτά τα εμβόλια είναι ικανά να αναπτύξουν έστω και μερική ανοσία σε οποιαδήποτε από τις κοινές μεταλλάξεις κορωνοϊού που έχουν βρεθεί (και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν βολικά ως εργαλεία προπαγάνδας για να διατηρήσουν το επίπεδο φόβου για τον Covid-19 σε επίπεδα πανικού).
Ντροπή στην κλινική Mayo για την εμπιστοσύνη στις αναξιόπιστες, κερδοσκοπικές οντότητες της Big Pharma, της Big Medicine και της Big Media,  οντότητες που λένε το Μεγάλο Ψέμα του ποσοστού «95% «σχετικής» αποτελεσματικότητας» για τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna αντί να εξετάζουν επιστημονικά το μόνο αξιόπιστο μέτρο αποτελεσματικότητας του εμβολίου: το «πραγματικό» ή «απόλυτο» ποσοστό αποτελεσματικότητας, το οποίο στην πραγματικότητα είναι 0,8% τόσο για τα εμβόλια Pfizer όσο και για εκείνα της Moderna, κανένα από τα οποία δεν έχει αποδειχθεί ακόμη ασφαλές ή μακροπρόθεσμα αποτελεσματικό .
Δυστυχώς, η Mayo Clinic, που κάποτε βασιζόταν στην ιατρική επιστήμη, έχει φαινομενικά ενώσει τις δυνάμεις της με τις οντότητες που επέλεξε η Big Pharma και που συνδέονται με τον αναλφάβητο ιολογικά Bill Gates του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Η συμμετοχή του WEF – ανάμεσα σε τόσες πολλές προσανατολισμένες στο κέρδος Αμερικανικές εταιρείες ιατρικού εμπορίου, κλινικές ή νοσοκομεία – αποκάλυψε την τύφλωσή του και / ή την άγνοιά του σχετικά με την εμβολιολογία. Αυτές οι αποκαλύψεις, εάν είναι αληθινές, θα πρέπει να προκαλέσουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ανικανότητα της κλινικής Mayo ή την πρόθεσή της να απορρίψει τις παραδοσιακές ιατρικές ηθικές αρχές σχετικά με την πλήρως ενημερωμένη συγκατάθεση ή τη δέσμευσή της στον  Όρκο του Ιπποκράτη. 
Διαβάστε το παρακάτω άρθρο για να αποφασίσετε μόνοι σας εάν τα άτομα που είναι διστακτικά στο εμβόλιο θα πρέπει να ανησυχούν για το πρόγραμμα «Διαβατήριο Εμβολίου».

Microsoft – Big Tech αναπτύσσουν διαβατήρια COVID με χρηματοδότηση Rockefeller
«Η πιο σημαντική προσπάθεια εμβολιασμού στην ιστορία»  – του Steve Watson, Summit News
The Best of Gary G. Kohls, MDlewrockwell.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *