GARY D. BARNETT- ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το σκηνικό έχει ρυθμιστεί, το σχέδιο είναι σε ετοιμότητα, και οι άνθρωποι κοιμούνται ακόμα. Η συνειδητοποίηση ότι αυτό το κράτος έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον του ελληνικού λαού είναι άγνωστη στους περισσότερους, και όταν η δολοφονία φτάσει σε υψηλά επίπεδα, τα πρόβατα θα πουν ότι οφείλεται σε μια μεταλλαγμένη παραλλαγή ιού και είναι δικό τους λάθος επειδή δεν εμβολιάστηκαν αρκετά γρήγορα με ένα δηλητηριώδες «εμβόλιο» που χορηγείται από τα ίδια εγκληματικά κράτη.

«Ζούμε σε μια κοινωνία που δεν βλέπει τι είναι σωστό μπροστά στα μάτια τους και κρύβεται σκόπιμα από την αλήθεια».

Ο Gary Barnett είναι συνταξιούχος χρηματοοικονομικός σύμβουλος και υπεύθυνος σχεδιασμού ακινήτων και διαχειρίζεται χρήματα για πελάτες στην επιχείρησή του για πάνω από τριάντα χρόνια. Είχε επίσης δύο άλλες επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της ζωής του και κατά καιρούς είχε πολλές περιπέτειες. Ο Γκάρι γράφει για ένα πλήρες φάσμα θεμάτων που αφορούν την ελευθερία και την ελευθερία λόγου εδώ και πολλά χρόνια, και έχει γράψει για το lewrockwell.com, το Ίδρυμα του Μέλλοντος της Ελευθερίας και πολλές άλλες εκδόσεις εκείνη την περίοδο.
Θεωρεί ότι είναι μεγάλο πάθος στη ζωή να μαθαίνει και να συνεχίζει να εκπαιδεύει τον εαυτό του και να προωθεί και να διαδίδει τις ιδέες της ελευθερίας σε όλους όσους είναι πρόθυμοι να ακούσουν. Η ελευθερία δεν συμβαίνει λόγω της πολιτικής ή των ιδρυμάτων, μπορεί να υπάρχει μόνο στο μυαλό των ατόμων. Ο Γκάρι έχει εμφανιστεί ως προσκέκλημένος σε αρκετές διαδικτυακές και εθνικές ραδιοφωνικές εκπομπές, όπως το Freedom Watch με τον δικαστή Andrew Napolitano, το Brian Wilson Show, το Antiwar Radio, το Karen Kwiatkowski Radio Show, το Liberty News Radio και το Radio Liberty.

Από τον αρθρογράφο Gary D. Barnett

Μην κάνετε κανένα λάθος γι ‘αυτό, είστε ο εχθρός του κράτους σε αυτόν τον πόλεμο ενάντια στην ανθρωπότητα. Αυτή η κατασκευασμένη πανδημία ξεκίνησε με ψέματα και διαιωνίστηκε από μαζική προπαγάνδα τόσο ώστε να προκαλέσει υπερβολικό φόβο και πανικό από το τίποτα.

Αυτή είναι η πραγματική εγχώρια τρομοκρατία και εκτελείται από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών υπό τον έλεγχο των αφεντικών της στον τραπεζικό τομέα, στη χρηματοδότηση και στην εταιρική Αμερική. Εκείνοι στην κορυφή της πυραμίδας εξουσίας που απαρτίζουν το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, την Τριμερή Επιτροπή, την Ομάδα Μπίλντερμπεργκ και όλους τους σημαντικότερους παίκτες στην επιστήμη, την τεχνολογία, τα βασικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, την ιατρική και τη φαρμακευτική βιομηχανία.

Αυτή η μακρά προγραμματισμένη συνωμοσία για την ερήμωση της γης και τον πλήρη έλεγχο όλων μας θα μπορούσε να θεωρηθεί έξυπνη, αλλά γενικότερα πρόκειται για καθαρό κακό.

Αυτό που προαναφέρθηκε και αυτό που έρχεται είναι αυτό που θα αναφέρω ως τρομοκρατία διαχείρισης κρίσεων. Θα υπάρξει (και έχει ήδη υπάρξει) μια ψεύτικη κρίση μετά την άλλη, όλοι ισχυρίζονται ότι είναι τόσο σημαντικές και θανατηφόρες, ώστε να αναγκάσει την κυβέρνηση να παρέμβει στον έλεγχο όλων των πτυχών της ανθρώπινης ζωής μέσω νόμου, εντολών και κλειδώματος, με την επιβολή της εφαρμογής σε κάθε επίπεδο από τον εκτελεστικό κλάδο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης έως τους κρατικούς και τοπικούς διαχειριστές υγείας.

Αυτό θα είναι στην ουσία, μια συνολική και κορεσμένη μορφή επιβολής με ελάχιστη ή καθόλου ικανότητα διαφυγής. Αυτό είναι φυσικά από το σχεδιασμό, έτσι ώστε ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή την απομόνωση, όλοι θα υπόκεινται στην προπαγάνδα και τη μεγάλη εμβέλεια της πολιτικής καταπίεσης και της τυραννίας.

Το τελικό παιχνίδι που επιδιώκουν αυτά τα ολοκληρωτικά τέρατα είναι να εγχύσουν σε κάθε Αμερικανό αυτό το πειραματικό, μεταβαλλόμενο μυαλό, αλλαγή σώματος, γενετική αναμόρφωση, και θανατηφόρο λειτουργικό σύστημα που ονομάζεται ψευδώς «εμβόλιο» του Covid.

Δεν είναι καθόλου εμβόλιο, αλλά ένα εργαλείο ελέγχου και απομάκρυνσης που έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για να προκαλέσει ακραία ασθένεια και θάνατο. Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούνται από αυτές τις τοξικές ενέσεις δεν θα κατηγορηθούν σωστά στη λήψη του εμβολίου, αλλά θα χρησιμοποιηθούν αντ ‘αυτού για να ισχυριστεί ότι οι μεταλλαγμένες παραλλαγές εκφράσεων του ανύπαρκτου στελέχους Covid-19 είναι ο ένοχος. Αυτό θα επιτρέψει περισσότερο φόβο και πανικό προκειμένου να δημιουργηθεί περισσότερη ζήτηση για «εμβολιασμό». Αυτές οι ατέρμονες κρίσεις θα προκαλέσουν ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό Αμερικανών εθελοντικά να αναζητήσουν και να κάνουν αυτήν την μολυσματική ένεση, και αυτό φυσικά θα οδηγήσει σε μια ατελείωτη σειρά κρίσιμων διλημμάτων, όπως επιθυμεί το κράτος.

Αλλά δεν θα τελειώσει εκεί, καθώς πολλοί εξακολουθούν να μην παίρνουν εθελοντικά αυτό το τοξικό δηλητήριο. Η επόμενη φάση, η οποία βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη, θα απαιτήσει απόδειξη «εμβολιασμού» προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση σε λειτουργίες κανονικής ζωής.

Επί του παρόντος, αυτό ονομάζεται διαβατήριο ανοσίας ή εμβολίων, και στη Νέα Υόρκη απαιτείται ήδη να εισέλθει σε πολλούς χώρους και επεκτείνεται γρήγορα. Τελικά, αυτά τα διαβατήρια όπως καλούνται, θα απαιτηθούν για την αγορά τροφής, τη μετάβαση σε επιχειρήσεις, τη συμμετοχή σε συναυλίες ή παραστάσεις, τραπεζικές εργασίες και άλλες καθημερινές ανάγκες.

Με άλλα λόγια, θα μπορούσε να γίνει στο εγγύς μέλλον αδύνατο να κάνουμε κάτι χωρίς απόδειξη εμβολίου Αλλά η λεγόμενη απόδειξη δεν είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι μόνο ένα μέσο για το τέλος, και αυτός ο σκοπός είναι ο εμβολιασμός κάθε ανθρώπου. Μόλις εμβολιαστούν όλα, θα έχει επιτευχθεί ο συνολικός έλεγχος και ο αποπληθυσμός με εμβολιασμό μπορεί να συνεχιστεί χωρίς αντίσταση.

Οι ανακτήσεις θα είναι βραχύβιες
Ενώ μεγάλο μέρος της χώρας ανοίγει εν μέρει, αυτό είναι μόνο το κρέμασμα ενός καρότου για πολύ βραχυπρόθεσμα πριν προκύψει η επόμενη προγραμματισμένη κρίση. Κάθε κρίση θα φέρει περισσότερα κλεισίματα, κλειδώματα, αυστηρότερους κανόνες και πολύ πιο αυξημένη επιβολή. Όλα αυτά έχουν τηλεγραφηθεί πολύ νωρίτερα, και κανένα από αυτά δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη για κανέναν, αλλά, δυστυχώς, φαίνεται ότι πολύ λίγοι έχουν ή τώρα δίνουν προσοχή. Ζούμε σε μια κοινωνία που δεν βλέπει τι είναι σωστό μπροστά στα μάτια τους και κρύβεται σκόπιμα από την αλήθεια.

Αυτή η συμπεριφορά είναι ενδεικτική ενός αιχμαλωτισμένου λαού, σε αυτό που έχει πλέον γίνει ένας πληθυσμός ανόητων έτοιμος για τη δική τους δουλεία. Αλλά αυτό είναι κάτι περισσότερο από δουλεία, καθώς οι ελεγκτές όχι μόνο θέλουν να κυριαρχούν σε όλη την ανθρωπότητα, αλλά θέλουν να εξαλείψουν με εμβολιασμό τη δολοφονία ένα τεράστιο ποσοστό επίσης. Σε αυτό το σημείο, οι άνθρωποι το καθιστούν εύκολο να επιτευχθεί.

Αυτό το «εμβόλιο» και όλα τα νέα «εμβόλια» που έρχονται, λόγω αυτού που θα αναφέρεται ως μεταλλαγμένη παραλλαγή, είναι δολοφόνοι. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς ποιες θα είναι όλες οι επιβλαβείς παρενέργειες, κανείς δεν ξέρει ακριβώς πόσους θανάτους θα συμβούν εξαιτίας αυτού του δηλητηρίου, αλλά τώρα έχει καταστεί προφανές ότι πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες, πολλές παρενέργειες και πολύ θάνατος φαίνονται επικείμενες. Εκείνοι που διαπράττουν αυτήν την απάτη επιθυμούν την καταστροφή και τον παγκόσμιο πληθυσμό, και τώρα έχουν το τέλειο όπλο για να ολοκληρώσουν την αποστολή του θανάτου και της καταστροφής, και αυτό το όπλο ονομάζεται εμβόλιο «Covid».

Με την εξάλειψη τεράστιων αριθμών ανθρώπων και την εφαρμογή μαζικού ελέγχου, κάθε ατζέντα που επιδιώκουν οι ισχυροί μπορεί να επιτευχθεί, από τον υπερπληθυσμό, την οικονομική κατάρρευση, τη νομισματική αναδιάρθρωση, τον έλεγχο των πυροβόλων όπλων, «κλιματική αλλαγή» και με αυτό έρχεται αυτό που περιγράφεται ως «Μεγάλη επαναφορά».

Από τη σκοπιά των τυράννων, η προκαταρκτική μαζική δολοφονία έχει τα πλεονεκτήματά της, ειδικά σε αυτόν τον νέο προηγμένο τεχνολογικό κόσμο. Το μόνο ερώτημα ήταν πώς να ολοκληρώσετε αυτό το σχέδιο χωρίς να ξυπνήσετε έναν μεγάλο όχλο.

Η απάντηση φυσικά ήταν να εφεύρουμε έναν ψεύτικο ιό δολοφόνου με μια αλλά δηλωμένη θεραπεία, ότι είναι ένα «εμβόλιο» που θα γινόταν ο πραγματικός δολοφόνος.

Τι διαβολική συνωμοσία, στο ότι οι άνθρωποι θα αυτοκτονούσαν, και εθελοντικά ως επί το πλείστον, αν και με τη βοήθεια της εκλεγμένης κυβέρνησής τους.

Αυτό είναι τώρα ένα έθνος έτοιμο να αυτοκτονήσει μαζικά με ένεση, με την «ελπίδα» να γίνει ελεύθερη, ασφαλής και χωρίς μάσκα. Η ειρωνεία σε αυτό το επίπεδο είναι εκπληκτική για το λιγότερο, αλλά θα μπορούσε να είναι εφικτή μόνο σε μια κοινωνία που εξαρτάται από τον νόμο, ήταν πλήρως κατηχημένη, διανοητικά ευνουχισμένη και εύθραυστη πέραν αναγνώρισης. Συνηθίσσε το, αυτή είναι η νέα Αμερική.

Σύντομα και σε εμάς

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *