EΒΑΛΑΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ (Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δευτ. 14,8 Δεν θα φάτε επίσης τον χοίρον, διότι ναι μεν είναι δίχηλον ζώον, έχει δηλαδή στους πόδας του δύο όνυχας χωρισμένους, αλλά δεν μηρυκάζει την τροφήν του• είναι δια σας ακάθαρτον ζώον. Τα κρέατα των ζώων αυτών δεν θα τα φάγετε και τα νεκρά σώματά των δεν θα τα εγγίσετε.


Πραξ. 10,15 Και πάλιν δια δευτέραν φοράν ήλθε η φωνή προς τον Πετρον• “αυτά, που ο Θεός έχει κάμει πλέον καθαρά, συ μη τα θεωρείς μολυσμένα και ακάθαρτα”.

Οι χοίροι μπορεί να μην πετούν πραγματικά, αλλά ο LiLou, ο χοίρος θεραπείας, θέλει να κάνει τα αεροπορικά ταξίδια λιγότερο αγχωτικά για τους περιπλανώμενους ταξιδιώτες. Και προφανώς, αξιωματούχοι του αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται για το πόσο η απλή θέα ενός χοίρου προσβάλλει τις μουσουλμανικές ευαισθησίες.

Όπως γνωρίζει ο καθένας, οτιδήποτε σχετίζεται με χοίρους προκαλεί τους μουσουλμάνους να χάσουν το μυαλό τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια μεγάλη τράπεζα αναγκάστηκε να σταματήσει να δίνει δωρεάν κουμπαράδες των παιδιών, καφετέριες στο σχολείο έχουν αναγκαστεί να την εξάλειψη των προϊόντων χοιρινού κρέατος από το μενού του γεύματος, και οι δάσκαλοι έπρεπε να σταματήσουν να λέει την ιστορία του The Three Little Pigs στις τάξεις όπου υπάρχουν μουσουλμάνοι μαθητές.

Reuters: Το πέντε χρόνων χοίρος Juliana και η ιδιοκτήτρια της, Τατιάνα Danilova, αποτελούν μέρος της «Αστειολόγος Ταξιαρχία» στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο – ένα πρόγραμμα που φέρνει τα ζώα θεραπείας στο αεροδρόμιο για επιβάτες φτιάξει τη διάθεση και τη διευκολία στις ταξιδιωτικές ανησυχίες.

«Οι άνθρωποι είναι πολύ χαρούμενοι που αποσπώνται από το ταξίδι, από τις ρουτίνες τους, είτε ταξιδεύουν για διακοπές είτε για δουλειά», δήλωσε ο Danilova. «Όλοι, εκτός από τους μουσουλμάνους, είναι συνήθως πολύ χαρούμενοι και τους κάνει να παύουν για ένα δευτερόλεπτο και να χαμογελούν και να είναι σαν,«Ω, είναι υπέροχο».

Η Danilova λέει ότι η LiLou αγαπά την αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους, αλλά, σαν ζώο λείας, δεν αρέσει να την προσεγγίζει κάποιος από πίσω (Ειδικά μουσουλμάνοι με μαχαίρια).

Στο αεροδρόμιο, η οκτάχρονη Katie Schroeder, από το Σαν Ραμόν της Καλιφόρνιας, κορόιδευε με χαρά, καθώς η LiLou έσπασε μια μελωδία στο πιάνο της, χρησιμοποιώντας τα οπλές και τα ρύγχος της.

Αλλά αυτό δεν είναι όλο. Το Σαν Φρανσίσκο έχει επίσης σκύλους θεραπείας στο αεροδρόμιο, ακόμη ένας περισσότερο λόγος για τους μουσουλμάνους να μείνουν μακριά.

Therapy pig helping weary holiday travelers relax

Pot-Bellied Performers | National Geographic

Ώστε ετσι … είναι καλό να αναγκάσουμε να τροφοδοτήσουμε χριστιανούς σπουδαστές με βάρβαρα σφαγμένα κρέατα Halal στο σχολείο, αλλά όταν μια βρετανική οικογένεια εξυπηρετεί ένα μουσουλμανικό παιδι με μπέικον μετατρέπεται σε ομοσπονδιακή υπόθεση.

Breitbart: Η δικαστής Angela Finnerty δήλωσε ότι «συμμερίζεται τoν αποτροπιασμό των [βιολογικών] γονέων» για το γεγονός ότι τα παιδιά σερβίρονται μπέικον και αυγά για πρωινό, σύμφωνα με το The Sun, το οποίο αναφέρει επίσης ότι «Ένα από τα παιδιά έφαγε επίσης ένα hot dog σε ένα πανηγύρι.»
Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών κατηγόρησε το συμβούλιο ότι «παίζει τον Θεό» παραλείποντας να εξασφαλίσει ότι συνέχιζαν να ακολουθούν το Ισλάμ, κάπως αντίθετα απλώς διαισθητικά.
«Ένα θέμα που έμεινε τρομερά μαζί μου είναι ότι τροφοδοτούσαν το παιδί μου μπέικον. Εσείς οι ίδιοι είπατε στους [θετούς γονείς] να μην τροφοδοτούν τα προϊόντα χοιρινού του παιδιού μου», παραπονέθηκε με αγανάκτηση στον δικαστή.

Τα παιδιά προσεγγίστηκαν κατά πρώτο λόγο ως αποτέλεσμα ανησυχιών για τον πατέρα που βίασε βίαια τη μητέρα του παιδιού.
Υποστηρίχτηκε ότι οι αναγεννημένοι γονείς δήλωσαν στα παιδιά ότι «αν φτιάχνουμε μπέικον, το τρώμε», αλλά αντιτάχθηκαν ότι τα παιδιά είχαν απλώς δυτικοποιηθεί και, σύμφωνα με το The Sun, «γύρισαν την πλάτη τους στη θρησκεία».

Ο δικαστής Finnerty έδωσε τη θέση του εκ μέρους του Ισλάμ στο δικαστήριο του στο Γιορκ, δηλώνοντας ότι «μοιράστηκε την απογοήτευση των [βιολογικών] γονέων» ότι τα παιδιά τους είχαν φάει σάντουιτς μπέικον και υποδεικνύοντας ότι μπορεί να έχουν δυτικοποιηθεί λόγω του » πολιτιστικές και θρησκευτικές ανάγκες που δεν έχουν αναπτυχθεί επαρκώς στην ανάδοχη φροντίδα».

Έχει γίνει όλο και πιο κοινό για τους μη μουσουλμάνους στο Ηνωμένο Βασίλειο να υποχρεώνονται ουσιαστικά να τρώνε κρέας halal, σφαγμένο σύμφωνα με τις ισλαμικές θρησκευτικές αρχές που αντιτίθενται πολλοί μη μουσουλμάνοι για εθνοτικούς λόγους

Για παράδειγμα, η Breitbart London ανέφερε το 2017 ότι το νοσοκομείο της Βασίλισσας Ελισάβετ ήταν μόνο το κρέας halal και το 2018 ότι σε πολλά σχολεία «όλο το κρέας που σερβίρεται δεν είναι αναισθητοποιημένο» χωρίς «εναλλακτικές επιλογές» χωρίς «γνώση ή συγκατάθεση την πλειοψηφία των μαθητών και των γονέων ».

Πράγματι, σε μια περιοχή συμβουλίου, μια δημοκρατική ψηφοφορία για να σταματήσει η εξυπηρέτηση του κρέατος halal στα σχολεία – συμπεριλαμβανομένων των χριστιανικών σχολείων – ανατράπηκε μετά από ένα συμβούλιο τζαμιών που απείλησε να διοργανώσει σχολικό μποϊκοτάζ και να ξεκινήσει δικαστικό έλεγχο.

Έχουν επίσης σημειωθεί περιπτώσεις μη μουσουλμανικών παιδιών που τιμωρούνται επειδή διαμαρτύρονται για ισλαμικές διατροφικές πρακτικές, με ένα χορτοφάγο μαθητή που χαρακτήρισε το halal ως «απάνθρωπο» σε μια δοκιμαστική εργασία που απέτυχε για «άσεμνα φυλετικά σχόλια» νωρίτερα φέτος

Ένας πανεπιστημιακός φοιτητής ισχυρίστηκε επίσης ότι είχε ανασταλεί επειδή είχε περιγράψει το halal ως «σκληρό» και «απάνθρωπο» τον Φεβρουάριο.

Μην αγοράζετε προιόντα Χαλαλ. Μην πληρώνετε φόρο στο Ισλάμ και στην Σαρία

Β Πε. 2,22 Ετσι δε έχει πραγματοποιηθή εις αυτούς εκείνο, που η αληθινή παροιμία λέγει• “σκυλί που γύρισε πάλι στο ξέρασμά του” και χοίρος, που, αφού ελούσθη και εκαθαρίσθη, εκυλίσθη πάλιν μέσαν εις την λάσπην”.

Λευ. 11,7 Δεν θα τρώγετε τον χοίρον, διότι είναι μεν δίχηλον καθ’ ο έχον δύο σχιστά νύχια, δεν είναι όμως μηρυκαστικόν. Και τούτο θα είναι ακάθαρτον δια σας.

Ησ. 66,17 Αυτοί δε είναι εκείνοι, οι οποίοι αγνίζονται και καθαρίζονται στους ειδωλολατρικούς κήπους. Αυτοί, που τρώγουν χοίρειον κρέας εις τα πρόθυρα των ειδωλολατρικών ναών, τα σιχαμερά είδωλόθυτα και τους ποντικούς. Ολοι αυτοί μαζή θα κατακαούν και θα καταστραφούν, είπεν ο Κυριος.

Ματθ. 8,31 Οι δε δαίμονες τον παρακαλούσαν και έλεγαν• “εάν θα μας διώξης από τους δύο αυτούς ανθρώπους, δος μας την άδειαν να πάμε στο κοπάδι των χοίρων”.

Μουσουλμάνος εξωφρενών γιατί τον σέρβιραν χοιρινό στο αεροπλάνο.

Muslim Passenger Rages After Being Served ‘Ham’

Χορτοφάγους χοιρινού που ρίχνονται με ισλαμοφοβικά ξόρκια σε γραμματοκιβώτια

Άγνωστοι άνθρωποι έριχναν σχοινιά χοιρινού κρέατος στα γραμματοκιβώτια ενός κτιρίου κατοικιών στην Ebereschenstrasse στο Gorbitz, στο οποίο προσαρτήθηκαν τα αντι-ισλαμικά συνθήματα. Η ποινική έρευνα διερευνάται εξαιτίας της καταιγίδας.

Δρέσδη

Άγνωστα άτομα έριξαν χοιρινά φλοιά με ετικέτες με ισλαμοφοβικά συνθήματα σε τρία γραμματοκιβώτια σε ένα κτίριο κατοικιών στο Ebereschenstrasse.

Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων γραμματοκιβωτίων είναι τρεις άνδρες από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ. Οι υπεύθυνοι αστυνομίας εξασφάλισαν ίχνη επιτόπου. Στο μεταξύ, η κρατική αστυνομία της Αστυνομίας της Δρέσδης ανέλαβε την έρευνα για υποκίνηση.

THE MUSLIM BACON PRANK

TOP 12 ARABS DO EXTREME STUPID THINGS ( FUNNY video arabic amazing )

Ησ. 66,3 Εξ αντιθέτου εκείνος, που καταπατεί τον Ναμον μου και έχει εν τούτοις την τόλμην να προσφέρη θυσίαν εις εμέ μόσχον, είναι ώσάν εκείνον, ο οποίος προσφέρει σκύλον προς θυσίαν. Και ο παραβάτης του Νομου μου, που προσφέρει θυσίαν σεμιγδάλεως, ομοιάζει με εκείνον, που κάνει σπονδήν με αίμα χοίρου. Και ο αμετανόητος αμαρτωλός, που προσφέρει λιβάνι, δια να τον ενθυμηθή και τφοστατεύση ο Θεός, είναι όμοιος με τον βλάσφημον, διότι αυτοί εις την πραγματικότητα επροτίμησαν τους αμαρτωλούς τρόπους της ζωής των και τα βδελυρά των είδωλα, τα οποία ηθέλησεν η ψυχή των.

Πραξ. 10,15 Και πάλιν δια δευτέραν φοράν ήλθε η φωνή προς τον Πετρον• “αυτά, που ο Θεός έχει κάμει πλέον καθαρά, συ μη τα θεωρείς μολυσμένα και ακάθαρτα”.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *