Dr Stella Immanuel: Υπάρχει θεραπεία για τον κορωνοϊό!(βίντεο) -Το πραγματικό σχέδιο της «πανδημίας» Covid-19 είναι ένας σκοτεινός χειμώνας… και ένας σκοτεινός αιώνας

5/5 (7)

Dr Stella Immanuel:Αυτός ο ιός έχει θεραπεία. Ονομάζεται υδροξυχλωροκίνη, ψευδάργυρος και zithromax (αζυθρομυκίνη)!

Γεια σας! Είμαι η Δρ. Stella Immanuel. 

Είμαι γιατρός στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στο Χιούστον, Τέξας. Βασικά φοίτησα στην ιατρική σχολή στη Δυτική Αφρική, στη Νιγηρία, όπου φρόντισα ασθενείς με ελονοσία. Τους θεράπευα με υδροξυχλωροκίνη και παρόμοια τέτοια φάρμακα. Έτσι λοιπόν, είμαι συνηθισμένη σε παρόμοιες φαρμακευτικές αγωγές.

Είμαι εδώ επειδή έχω προσωπικά θεραπεύσει πάνω από 350 ασθενείς με κορωνοϊό!! Ασθενείς που έχουν διαβήτη, ασθενείς με υψηλή αρτηριακή πίεση, ασθενείς με άσθμα, ηλικιωμένους. Νομίζω ότι ο πιο ηλικιωμένος ασθενής μου είναι 87 ετών! Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Τους έβαλα σε Υδροξυχλωροκίνη, τους έβαλα στον Ψευδάργυρο, τους έβαλα στο Zithromax (αζιθρομυκίνη), και είναι όλοι καλά!!

Τους τελευταίους μήνες, φροντίζοντας πάνω από 350 ασθενείς, ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!! Ούτε διαβητικό, ούτε κάποιον με υψηλή αρτηριακή πίεση, ούτε κάποιον με άσθμα, ούτε κάποιον ηλικιωμένο ασθενή χάσαμε!! 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, χορήγησα στον εαυτό μου, στο προσωπικό μου, και σε πολλούς γιατρούς που γνωρίζω την υδροξυχλωροκίνη για προληπτικούς λόγους, διότι με τον ίδιο μηχανισμό δράσης λειτουργεί νωρίς και σαν ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ.

Βλέπουμε 10 με 15 ασθενείς με κορωνοϊό καθημερινά. Τους δίνουμε εισπνεόμενες θεραπευτικές αγωγές, φοράμε μόνο χειρουργική μάσκα. Κανένας μας δεν αρρώστησε. Δουλεύει (λειτουργεί)!!

Λοιπόν, ήρθα τώρα στην Ουάσινγκτον DC, για να πω, «Αμερική, δεν χρειάζεται κανείς να πεθάνει!»

Η μελέτη που με έκανε να ξεκινήσω την υδροξυχλωροκίνη ήταν μια μελέτη που είχαν κάνει στο Υπουργείο Υγείας το 2005, που λέει ότι έχει αποτελέσματα (λειτουργεί). Έκανα μία έρευνα σχετικά με έναν ασθενή που είχε λόξιγκα και ανακάλυψα ότι είχαν κάνει μια πρόσφατη μελέτη στο Υπουργείο Υγείας, βασικά έκαναν μία μελέτη και πηγαίνετε να την ψάξετε. «Τύπος λόξιγκα και κορωνοϊός». Θα τη δείτε. Θεράπευσαν έναν ασθενή που είχε άσχημο λόξιγκα με υδροξυχλωροκίνη και αποδείχτηκε ότι ο λόξιγκας είναι σύμπτωμα του κορωνοϊού!!

Έτσι, εφόσον το «Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας» απέδειξε ότι ο λόξιγκας ασθενούς, που είναι σύμπτωμα του κορωνοϊού,  θεραπεύτηκε με υδροξυχλωροκίνη, τότε σίγουρα γνωρίζει ότι η υδροξυχλωροκίνη δουλεύει!

Είμαι εκνευρισμένη! Είμαι εκνευρισμένη επειδή βλέπω ανθρώπους που δεν μπορούν να αναπνεύσουν. Βλέπω γονείς να με επισκέπτονται, βλέπω διαβητικούς να κάθονται στο γραφείο μου, φοβούμενοι ότι είναι καταδικασμένοι σε θάνατο και δεν μπορούν να ανασάνουν. Τους αγκαλιάζω και τους λέω:«Όλα θα πάνε καλά, θα ζήσεις». Τους θεραπεύουμε και φεύγουν! Κανένας δεν έχει πεθάνει!

Έτσι λοιπόν, αν κάποια ψευτοεπιστήμη, κάποιος που χρηματοδοτείται από όλες αυτές τις ψευδόμενες φαρμακευτικές εταιρείες, έχει βγει και πει: «Έχουμε κάνει έρευνες  και ανακαλύψαμε ότι δεν έφεραν αποτέλεσμα».  Μπορώ να σας πω κατηγορηματικά ότι είναι στημένη «επιστήμη»!!

Θέλω να ξέρω ποιος χρηματοδοτεί αυτήν την έρευνα. Θέλω να ξέρω ποιος είναι πίσω από αυτό. Επειδή δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχω θεραπεύσει 350 ασθενείς, και συνεχίζω να μετρώ και να θεραπεύω, και κανένας να μην έχει πεθάνει και όλοι να έχουν πάει καλύτερα (ζήσει).


Δειτε βίντεο

https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dzInzirfmCKNoZKfS0pLpQlDScyLHYH5GLeTohMMP5iZduHfjG8SRWveibFPjoPD_44TR3fIPEkK5O0lukn-PFW_XY2foJyAWeflSU6ofSAUcBc0wahDpgxghLrxtbT-TBAwoM

Ξέρω ότι θα μου πείτε ότι νοσηλεύτηκαν 20 άνθρωποι, 40 άνθρωποι και δεν πήγε καλά. Είμαι μια αληθινή μαρτυρία. Γι’ αυτό ήρθα εδώ στην Ουάσιγκτον DC  να πω «Αμερική δεν χρειάζεται κανένας να ασθενήσει». Αυτός ο ιός έχει θεραπεία. Ονομάζεται υδροξυχλωροκίνη, ψευδάργυρος και zithromax (αζυθρομυκίνη)!

Εσείς ξέρω, θέλετε να μιλήσετε για μάσκα. Είστε εδώ; Δεν χρειάζεται μάσκα!! Υπάρχει θεραπεία!!

Ξέρω πως δεν θέλουν να ανοίξουν τα σχολεία. Όχι, δεν χρειάζεται να κλείσεις ανθρώπους στα σπίτια τους. Υπάρχει πρόληψη και υπάρχει θεραπεία.

Και επιτρέψτε μου να σας πω κάτι, όλοι εσείς οι ψευτογιατροί εκεί έξω, που μου λέτε, «Ναι θέλω μια διπλά τυφλή μελέτη», απλά σας το λέω «σταματήστε να ακούγεστε σαν υπολογιστής, διπλά τυφλωμένοι, διπλά τυφλωμένοι. Δεν ξέρω αν τα τσιπάκια σας δυσλειτουργούν, αλλά εγώ είμαι αληθινή γιατρός». Έχω ακτινολόγους (ραδιολόγους), έχουμε πλαστικούς χειρουργούς, έχουμε νευροχειρουργούς.

Και υπάρχει ο Δρ. Sanjey Gupta που λέει «Ναι, δεν δουλεύει και προκαλεί καρδιοπάθεια». Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω Δρ Sanjay Gupta. Άκουσέ με! Έχετε δει ποτέ ασθενή με κορωνοϊό; Έχετε ποτέ χορηγήσει σε κάποιον υδροξυχλωροκίνη και πέθανε από καρδιοπάθεια; Όταν το κάνετε, ελάτε και μιλήστε μου! Επειδή βρίσκομαι στην κλινική μου κάθε μέρα και βλέπω ασθενείς να μπαίνουν κάθε μέρα φοβισμένοι μέχρι θανάτου. Βλέπω ανθρώπους να οδηγούν δύο και τρεις ώρες μέχρι την κλινική μου.

Επειδή κάποιος γιατρός στα επείγοντα φοβάται το συμβούλιο του Τέξας ή φοβούνται κάτι και δεν θα γράψουν συνταγή σε αυτούς τους ανθρώπους! Το λέω σ’ εσάς τους «γιατρούς» που κάθεστε και παρακολουθείτε να πεθαίνουν Αμερικανοί. Είστε όπως οι καλοί Ναζί!! Οι «καλοί», οι «καλοί» Γερμανοί που έβλεπαν τους Εβραίους να σκοτώνονται και δεν μιλάτε! 

Αν με κυνηγήσουν, με απειλήσουν; Με έχουν απειλήσει! Εννοώ έχω λάβει όλα τα είδη απειλών, ή πρόκειται να με αναφέρουν στα bots

Λέω, ξέρετε τι λέω; Δεν με νοιάζει! Δεν πρόκειται να αφήσω τους Αμερικανούς να πεθάνουν! Και αν είναι αυτός ο λόφος (Γολγοθάς) όπου θα σταυρωθώ, ας είναι! Δεν με νοιάζει!! Μπορείτε να με αναφέρετε, μπορείτε να με σκοτώσετε, μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε, αλλά δεν πρόκειται να αφήσω πολίτες να πεθάνουν! 

Και σήμερα είμαι εδώ για να πω «Αμερική, υπάρχει θεραπεία για τον κορωνοϊό»! 

Όλες αυτές οι ανοησίες (φίμωτρα/μάσκες) δεν χρειάζεται να συμβαίνουν. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. 

Και ονομάζεται Υδροξυχλωροκίνη, ονομάζεται Ψευδάργυρος, ονομάζεται Zithromax.

Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Μαγιορκίνη, Παγώνη και λοιποί κωρονοτρομοκράτες, σταματήστε να σκοτώνετε ανθρώπους!

Pasquale Mario BaccoΚάναμε λάθος θεραπείες στην Ιταλία, γι’ αυτό αυξήσαμε τους θανάτους. Μεγάλη η ευθύνη ιατρικών συλλόγων και πολιτικών. 

Από τις 19/9/2020 οΙταλός γιατρός, που ήταν από τους πρώτους που έκαναν νεκροψίες στην Ιταλία, έχει καταγγείλει τις λάθος (θανατηφόρες) «θεραπείες»  που χορηγούνταν σε ασθενείς από κορωνοϊό. 

Nikos Korniachtos Κάναμε λάθος θεραπείες στην Ιταλία, γι’ αυτό αυξήσαμε τους θανάτους. Μεγάλη η ευθύνη ιατρικών συλλόγων και πολιτικών. 
Είμαι ένας από τους 11 πρώτους γιατρούς που κάνανε τις νεκροψίες στην Ιταλία και διαπίστωσαν ότι τα πρωτόκολλα ή δεν τηρούνταν ή ήτανε λανθασμένα. 

Σε όλο τον κόσμο και στην Ιταλία νομίζαμε στην αρχή ότι κύρια παθογενετική δράση αυτού του ιού ήτανε η πνευμονία όμως στην πραγματικότητα διαπιστώσαμε ότι προκαλεί θρομβοεμβολές, δηλαδή αποφράξεις των αγγείων στους πνεύμονες ή και σε άλλα όργανα, κάτι που είναι θεραπεύσιμο. 

Και ενώ μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά φάρμακα από την αρχή της επιδημίας που εξάλλου τώρα αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε γιατί είναι πιο αποτελεσματικά, χρησιμοποιούσαμε το οξυγόνο σε μεγάλη συγκέντρωση και πίεση μέσα στους πνεύμονες (διασωλήνωση) που ουσιαστικά σκότωνε τους ασθενείς. 

Ένα άλλο μεγάλο λάθος είναι ότι βάζαμε πολλούς ανθρώπους σε γηροκομεία που εκεί συναντούσαν άλλους ασθενείς που πέθαιναν και συνέχεια τους αποτεφρώναμε. 
Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται νεκροψίες για να ανακαλύπτουμε τις βασικές αιτίες θανάτου και εφόσον δεν μας είχε δοθεί ελευθερία να το κάνουμε αυτό όλοι οι γιατροί έπρατταν λάθος. 
Αυτοί που ευθύνονται για τους θανάτους είναι αυτοί που έδιναν τις κρατικές οδηγίες και ο ίδιος ο ιατρικός σύλλογος διότι εμπόδισε την διεξαγωγή νεκροψιών και εμπόδισε επίσης και την πρωτοβάθμια περίθαλψη στο σπίτι. 

Συνειδητοποιήσαμε ήδη από τον Μάρτιο ότι είχαμε να κάνουμε με έναν αδύναμο ιό που ήτανε σαν τον ιό της γρίπης. Ο κορωνοϊός δεν είναι ανησυχητικός διότι είναι ένας από τους χιλιάδες ιούς που συμβιώνουν μαζί μας. 

Μελετώ εδώ και 25 χρόνια τους ιούς και ξέρω πολύ καλά ποιοι είναι επικίνδυνοι ιοί. Ένας επικίνδυνος ιός, πολύ πιο επικίνδυνος από αυτόν τον κορωνοϊό ήτανε ο Sars-Cov-1 ο οποίος κυκλοφόρησε σαν πανδημία τα προηγούμενα χρόνια. 

Εδώ και 40 χρόνια προσπαθούμε να φτιάξουμε εμβόλια για RNA ιούς και δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί έχουνε πολύ μεγάλο αριθμό μετάλλαξης. Είναι πολύ παράξενο που περιμένουμε να φτιάξουμε ένα εμβόλιο μέσα σε λίγους μήνες για έναν RNA ιό. 
Το μόνο εμβόλιο που μπορεί να υπάρξει είναι το φυσικό εμβόλιο δηλαδή η ανοσία αγέλης. 
Οι μάσκες είναι πάρα πολύ επικίνδυνες. 

Η μάσκα κάνει πιο όξινο το ph του αίματος και μειώνει το οξυγόνο όχι μόνο στο αίμα αλλά και σε όλα τα όργανα. 

Στα παιδιά αυτό είναι ακόμη πιο σοβαρό γιατί η όξυνση που προκαλείται από τις μάσκες αυξάνει τον κίνδυνο για πολλές παθολογίες. Είναι απαράδεκτο να φορούν μάσκες τα παιδιά, η κυβέρνηση εγκληματεί. 

Σήμερα έχουμε πολλά και φτηνά θεραπευτικά μέσα στη διάθεσή μας όπως τα αντιφλεγμονώδη, κορτιζόνη, αντιπηκτικά, αντιβιοτικά για επιλοιμώξεις και την υδροξυχλωροκίνη που στην α’ φάση της ασθένειας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. 

Πρόκειται για πολιτική τρομοκρατία και για όλα αυτά τα εγκληματικά λάθη θα πρέπει η κυβέρνηση να απολογηθεί. 

Αυτός είναι ένας πόλεμος και πρωτίστως οι γιατροί θα πρέπει να επανακτήσουν την αξιοπρέπειά τους και τον ρόλο τους στην κοινωνία συνεπικουρούμενοι από τους πολίτες. 
Ο Δάντης έχει θέσει τους ουδέτερους στο χειρότερο μέρος της κόλασης. Πρέπει να δράσουμε αμέσως και αποφασιστικά και να μην είμαστε ουδέτεροι… 
Pasquale Mario Bacco, 
Ιταλός Ιατροδικαστής, 19/9/2020
oparlapipas.gr

Το πραγματικό σχέδιο της «πανδημίας» Covid-19 είναι ένας σκοτεινός χειμώνας… και ένας σκοτεινός αιώνας

There Is Foretelling of a Dark Winter: The Real Plan Is for a Dark Year, Dark Decade, and a Dark Century 
By Gary D. Barnett
November 28, 2020
Υπάρχει προφητεία για ένα σκοτεινό χειμώνα: Το πραγματικό σχέδιο είναι για ένα σκοτεινό έτος, σκοτεινή δεκαετία και έναν σκοτεινό αιώνα.
Είναι προφανές ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα καταστρώνονται σχέδια για την επίτευξη μιας παγκόσμιας κατάληψης της ανθρωπότητας. Για να επιτευχθεί ένας τόσο υψηλός στόχος, ήταν αναγκαίο μέσω του φόβου, να επιδιωχθεί η ψυχολογική κατάληψη του μυαλού του κοινού. Από τη στιγμή που μια τέτοια μαζική προσπάθεια ελέγχου του νου θα μπορούσε να επιτευχθεί και να συνεχιστεί εις βάρος της πλειοψηφίας των ανθρώπων, η σκευωρία  της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» («Great Reset») θα μπορούσε να προχωρήσει χωρίς πολύ περιορισμό. 
Εκεί είμαστε σήμερα, αλλά η ατζέντα για το μέλλον είναι να κρατήσει την κοινωνία στο σκοτάδι όχι για έναν χειμώνα, αλλά για αιωνιότητα. Το εργαλείο που χρησιμοποιείται για αυτήν την προσπάθεια ονομάζεται μια θανατηφόρα «πανδημία ιού», αλλά στην πραγματικότητα, αυτή είναι απλώς μια εκπληκτική προπαγάνδα που βασίζεται σε ένα ψέμα, ένα ψέμα που εξαρτάται πλήρως από έναν αδύναμο, ανίδεο και συμμορφούμενο πληθυσμό.
Το «Dark Winter» αναφέρεται σε μια εκδήλωση που εκπονήθηκε από το «Johns Hopkins Center for Civilian Biodefense Strategies, σε συνεργασία με το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών, το Ινστιτούτο Αναλυτικών Υπηρεσιών για την Εσωτερική Ασφάλεια και το Εθνικό Ινστιτούτο Μνήμης της Οκλαχόμα για την Πρόληψη της τρομοκρατίας». 
Αυτό πραγματοποιήθηκε ως άσκηση προσομοίωσης ανώτερου επιπέδου για την προετοιμασία του αμερικανικού πληθυσμού για προγραμματισμένα ερχόμενα γεγονότα. Αυτά τα γεγονότα έχουν διοργανωθεί τα τελευταία 19 χρόνια, αλλά τώρα πραγματικά εξελίσσονται εναντίον όλων μας. Αυτό δεν είναι άσκηση, αλλά πραγματικότητα. Όπως είπα στο άρθρο μου στις 18 Μαΐου 2020 στο Lew Rockwell με τίτλο «The Coronavirus «Dark Winter» PSYOP: Αμφισβητήστε τα πάντα και μην συμμορφωθείτε με οποιαδήποτε κυβερνητική εντολή»:
«Η μόνη πραγματική άμυνα που είναι  ενδεδειγμένη κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης μαζικής τυραννίας είναι η πλήρης άρνηση συμμόρφωσης με οποιαδήποτε και όλες τις κυβερνητικές εντολές. Είμαστε στη μέση της μεγαλύτερης ψυχολογικής επιχείρησης (PSYOP) στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ο νεώτερος όρος με τον οποίο στοχοποιούν τώρα τις μάζες είναι η έλευση του «Σκοτεινού Χειμώνα», το οποίο δεν είναι τίποτα περισσότερο από προπαγάνδα βασισμένη σε ψέματα που προορίζονται να προετοιμάσουν τα πρόβατα για μια προγραμματισμένη συνέχιση και κλιμάκωση αυτής της ψεύτικης πανδημίας προκειμένου να επιτευχθεί η παγκόσμια κυριαρχία».
Ήταν βάναυσα προφανές ότι ο περασμένος χειμώνας έφερε πολύ κακό με τη μορφή εγκλεισμών, απομόνωσης, κλεισίματος επιχειρήσεων, απώλειας θέσεων εργασίας, οικονομικής καταστροφής, ταραχών και καταστροφής περιουσίας και ιατρικού στρατιωτικού νόμου. Αυτό όμως δεν τελείωσε όταν τελείωσε ο χειμώνας, καθώς η πολιτική τάξη, κάτω από εντολές των τραπεζικών και εταιρικών κυρίων τους, συνέχισε με πολλές απαγορεύεις και ισχυρίστηκε ότι μια δεύτερη, ακόμη και μια τρίτη φάση (της πανδημίας) θα είναι εμφανής σύντομα. 
Αυτό θα έπρεπε να είχε ανοίξει τα μάτια πολλών στο ψέμα για έναν «σκοτεινό χειμώνα», επειδή ποτέ δεν είχε σκοπό να τελειώσει. Αυτός ο χειμώνας θα είναι μόνο η αρχή των συνεχών σκοτεινών εποχών, εκτός εάν προκύψουν μαζική απώθηση και μαζική διαφωνία. Μόλις το αμερικανικό κοινό αποδεχτεί τη συνωμοσία για έναν «σκοτεινό χειμώνα» ως νόμιμο, αυτό το σκοτάδι θα είναι διαρκές λόγω της κρατικής προπαγάνδας και των ψεμάτων.
Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στιγμή στην ιστορία μας, καθώς το κράτος και τα αφεντικά του είναι κοντά στο να μπορούν να χειραγωγήσουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι το «κανονικό» είναι ό,τι το κράτος ισχυρίζεται ότι είναι φυσιολογικό. Η επιστροφή στο φυσιολογικό τελείωσε πριν από μήνες και κάθε μέρα φέρνει μια νέα σημασία σε αυτό που θεωρούμε φυσιολογική ζωή. 
Οι άνθρωποι συνολικά θα έπρεπε να ελέγχουν οι ίδιοι τη δική τους συμπεριφορά και τις επιλογές ζωής, και όχι μια άρχουσα τάξη, αλλά αυτή η ιδέα έχει ανατραπεί από τότε που άρχισε η κρατική συνωμοσία «Covid». 
Η αντίσταση με όποιο μέσο είναι αναγκαίο είναι απαραίτητη για ν’ αποκατασταθεί και να συνεχιστεί οποιαδήποτε κανονικότητα. Σε λίγο καιρό θα μπορούσε να είναι πολύ αργά για ν’ αλλάξουμε αυτήν την πορεία στην οποία βρισκόμαστε, τουλάχιστον με μη-βίαια μέσα. Όσο περισσότερο επιτρέπεται η συνέχιση αυτής της τυραννίας, τόσο πιο δύσκολη θα είναι η επανόρθωση.
Θα υπάρξει ένας «σκοτεινός χειμώνας», επειδή οι δράστες αυτής της δόλιας «πανδημίας ιών» έχουν ήδη βεβαιωθεί ότι αυτός ο πληθυσμός έχει αρρωστήσει και αποδυναμωθεί από τα ίδια τα ολοκληρωτικά μέτρα και τις εντολές εγκλεισμού και απομόνωσης. 
Έχουν συνειδητά σχεδιάσει να προκαλέσουν την καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος των πολιτών με τις πολιτικές τους ενέργειες. 
Επιβάλλοντας στους ανθρώπους να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους, ισχυριζόμενοι ότι η οικονομική δραστηριότητα ήταν υπεύθυνη για την εξάπλωση των ιών, εξαλείφοντας έτσι εκατομμύρια θέσεων εργασίας, με το άγχος και τη φτώχεια που δημιούργησαν κατέστρεψαν αυτόν τον πληθυσμό, καθιστώντας τους ανθρώπους ευάλωτους σε ασθένειες και θάνατο. 
Τώρα, με μια άλλη εποχική γρίπη πάνω μας, πολλοί αν όχι οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτήν τη χώρα είναι ώριμοι για ασθένεια και λοίμωξη, και αυτήν τη σκόπιμα προκληθείσα κατάσταση θα επωφεληθούν οι σατανικές κυβερνητικές και πολιτικές τάξεις για να τιθασεύσουν και να ελέγξουν ολόκληρη τη χώρα.
Μόλις αυτό προχωρήσει στο επόμενο προγραμματισμένο στάδιο αυτής της απάτης, ο «σκοτεινός χειμώνας» θα γίνει η σκοτεινή άνοιξη, το σκοτεινό καλοκαίρι και μετά το σκοτεινό φθινόπωρο, ακριβώς στην ώρα για την επόμενη εποχική γρίπη. 
Αυτό πρόκειται να είναι μια συνεχής επιχείρηση και δεν θα τελειώσει χωρίς μεγάλη αντίσταση από το λαό αυτής της χώρας. Ποτέ μην πιστεύετε ούτε μια λέξη που προέρχεται από το στόμα της κυβέρνησης ή των κυρίαρχων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς εκείνοι που ελέγχουν αυτήν τη χώρα δεν έχουν καμία πρόθεση να την επαναφέρουν ποτέ ξανά στην ομαλότητα.
Το λεγόμενο εμβόλιο Covid, που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, θα είναι ένα θανατηφόρο καρφί στο φέρετρο της ελευθερίας, καθώς το σώμα και το μυαλό θα αλλάζουν, λόγω διαφόρων βιολογικών παραγόντων, «αγγελιοφόρου» RNA και νανοσωματιδίων χορηγούμενων μέσω έγχυσης hydro gel, και δηλητηριωδών τεχνητών ιών και πρόσθετων, που θα έχουν την ικανότητα να αλλάζουν την ανθρώπινη υγεία και συμπεριφορά. Αποφύγετε αυτά τα εμβόλια με κάθε κόστος, διότι, κατά τη γνώμη μου, αυτά θα αποσκοπούν στην ενίσχυση του ελέγχου του γενικού πληθυσμού.
Θα υπάρξουν πολλές τακτικές τρόμου για να εξαναγκάσουν αυτούς που επί του παρόντος αποκλείουν να αποδεχθούν ένα εμβόλιο πρόθυμα, πιθανώς συμπεριλαμβανομένης της στοχευμένης απελευθέρωσης ιών βαθμίδας βιολογικού-όπλου. Να γνωρίζετε ότι αυτό θα μπορούσε εύκολα να είναι μέρος της συνωμοσίας εναντίον της ανθρωπότητας και να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να αντισταθείτε και να πολεμήσετε ενάντια σε αυτά τα τέρατα της κυβέρνησης.
Πηγές: Εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.
The Best of Gary D. Barnett
lewrockwell.com

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

seferou.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *