Dr. Michael Yeadon: Μπορώ να συμπεράνω ότι τα εμβόλια θα χρησιμοποιηθούν για κακόβουλους σκοπούς

5/5 (5)

Βόμβα του πρ. Αντιπροέδρου της Pfizer: «Εντελώς πιθανόν το εμβόλιο να χρησιμοποιηθεί για μαζικής κλίμακας μείωση του πληθυσμού».

«Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.»ABHODAH ZARACH (26Β) του Ταλμούδ.
-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 Απρ. 2021, 15:03, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube
Οι Γιατροί της Πρώτης Γραμμής της Αμερικής (America’s Frontline Doctors, AFLDS) μίλησαν με τον πρώην Αντιπρόεδρο και Διευθυντή Επιστημών της Pfizer, Δρα Mike Yeadon, σχετικά με τις απόψεις του όσον αφορά το εμβόλιο COVID-19, την υδροξυχλωροκίνη και την ιβερμεκτίνη, τις ρυθμιστικές αρχές και πολλά άλλα. 
 Στην αρχή, ο Δρ Yeadon είπε:
«Γνωρίζω καλά τα παγκόσμια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττονται εναντίον μεγάλου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού. »Νιώθω μεγάλο φόβο, αλλά δεν αποθαρρύνομαι από το να δώσω μαρτυρία ειδικών σε πολλές ομάδες ικανών δικηγόρων όπως ο Rocco Galati στον Καναδά και ο Reiner Fuellmich στη Γερμανία. »Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είμαστε στην παρουσία κακών και επικίνδυνων προϊόντων.»Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι απολύτως σαφές ότι οι αρχές είναι στραμμένες σε μια πορεία που θα έχει ως αποτέλεσμα τη χορήγηση εμβολίων σε όσους περισσότερους πληθυσμούς μπορούν. Αυτό είναι τρέλα, γιατί ακόμη και αν αυτοί οι πράκτορες ήταν νόμιμοι, η προστασία απαιτείται μόνο για εκείνους που έχουν ιδιαίτερα αυξημένο κίνδυνο θανάτου από τον ιό. Σε αυτούς τους ανθρώπους, μπορεί να υπάρχει ακόμη και ένα επιχείρημα ότι οι κίνδυνοι αξίζουν τον κόπο. Και σίγουρα υπάρχουν κίνδυνοι που αποκαλώ «μηχανιστικούς», ενσωματωμένους  στον τρόπο που λειτουργούν. »Σε καμία άλλη εποχή δεν θα ήταν συνετό να κάνουμε αυτό που δηλώνεται ως πρόθεση.»Επειδή το γνωρίζω αυτό μετά βεβαιότητος και γνωρίζω και αυτούς που το οδηγούν, πρέπει να ρωτήσουμε: Ποιο είναι το κίνητρό τους; »ΠΑΡΑΚΑΛΩ προειδοποιήστε κάθε άτομο να μην πλησιάζει αυτά τα εμβόλια. Δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη για αυτά. »Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ανάγκη γι’ αυτούς, αλλά κατασκευάζονται από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, ενώ οι ρυθμιστικές αρχές έχουν παραμείνει στην άκρη (δεν υπάρχει έλεγχος ασφάλειας), μπορώ να συμπεράνω ότι θα χρησιμοποιηθούν για κακόβουλους σκοπούς. »Για παράδειγμα, εάν κάποιος επιθυμούσε να βλάψει ή να σκοτώσει ένα σημαντικό ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού τα επόμενα χρόνια, τα συστήματα που θα τεθούν σε εφαρμογή τώρα θα το επιτρέψουν. »Κατά την άποψή μου, είναι απολύτως πιθανόν αυτό να χρησιμοποιηθεί για μαζικό αποπληθυσμό». 
Ήταν πάλι ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer που τον περασμένο Νοέμβριο του 2020 είχε δηλώσει ότι: 
Η πανδημία COVID έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει ανάγκη για εμβόλια. 
Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Lockdown Skeptics, ο Δρ Michael Yeadon έγραψε: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη τα εμβόλια να εξαλείψουν την πανδημία. Δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοιες ανοησίες για εμβόλια. Δεν εμβολιάζετε άτομα που δεν διατρέχουν κίνδυνο από ασθένεια. Επίσης, δεν σκοπεύετε να σχεδιάσετε να εμβολιάσετε εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους με ένα εμβόλιο που δεν έχει δοκιμαστεί εκτενώς σε ανθρώπινα άτομα». 
ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΕΙ Ο… ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ Δ.Σ. της Pfizer ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ;;;!!! ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ Ο… ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ… ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ-ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ;;;;!!!
Με πληροφορίες από εδώ και από εδώ
======================
Σημείωση – Δείτε επίσης την παρακάτω συνέντευξη που παραχώρησε ο Δρ. Ρέινερ Φουελμίχ στο κανάλι Valuetainment… 

German Lawyer Sues The World Over Coronavirus

http://seferou.blogspot.com/2021/04/Dr.-Michael-Yeadon-mporw-na-symperanw-oti-ta-emvolia-tha-xrisimopoiithoun-gia-kakovoulous-skopous.html#more

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Συναφή Άρθρα

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Οι CDC, FDA διατηρούν την άρνηση τραυματισμού του εμβολίου παρά την αύξηση των θανάτων κατά 6.000%
    .
    CDC, FDA maintain vaccine injury denial despite 6,000% increase in deaths reported.

    https://greatreject.org/cdc-fda-vaccine-injury-denial-despite-6000-increase-in-deaths/

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *