Ηλεκτρονικό Βιβλίο-Φάκελος Παράνομη Μετανάστες-Νίκος Χειλαδάκης

3.8/5 (5)

Ηλεκτρονικό Βιβλίο  – Νίκος Χειλαδάκης

ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Παρουσιάζουμε το πρώτο μιας σειράς ηλεκτρονικών βιβλίων με τον τίτλο : «ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ».

Είναι ένα αποκαλυπτικό βιβλίο με αποκλειστικά στοιχεία για το μεγάλο αυτό ζήτημα που συνδέεται με τεράστιες γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή όπου ανήκει η Ελλάδα και όχι μόνο.
Το βιβλίο έχει αποκλειστικούς χάρτες και παρουσιάζει αποκλειστικές και αποκαλυπτικές τουρκικές πηγές πληροφοριών που φανερώνουν τον ρόλο της γειτονικής χώρας και όχι μόνο.
[huge_it_gallery id=»2″]

5.00€ – Αγορά

Τα τελευταία χρόνια είμαστε μάρτυρες μιας τεράστιας μετακίνησης κυρίως μουσουλμανικών πληθυσμών από την Ασία και την Αφρική προς την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Η μετακίνηση αυτή, όπως μαρτυρούν πολλά στοιχεία, ήταν σχεδιασμένη εδώ και καιρό και στοχεύει στην νόθευση των τοπικών κοινωνιών έτσι ώστε να γίνουν πιο εύθραυστες και πιο πολύ ελεγχόμενες από την παγκόσμιο Ελίτ, για την υλοποίηση των σχεδίων της παγκόσμιας κυριαρχίας της.
Η σοβαρότητα του ζητήματος σχετίζεται με την ίδια την επιβίωση μας σαν λαός και σαν έθνος, γι’ αυτό και η ενημέρωση μας σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές επιβάλλαται και το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί για να ενημερώσει τον κόσμο σε αυτό το θέμα ύψιστης σπουδαιότητας.

Αγοράζοντας ένα ηλεκτρονικό βιβλίο βοηθάτε δωρίζοντας στην ιστοσελίδα, για τον αγώνα της ενημέρωσης που κάνει Ευχαριστούμε.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ  Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

5.00€ – Αγοράστε τώρα Paypal

Αξιολογήστε Το

Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...