DIGISEXUALS: ΣΕΞ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ… (Βίντεο)

5/5 (1)

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Digisexuals στο Ηνωμένο Βασίλειο καλούν για σεξ με ρομπότ για να προστατεύονται τώρα σύμφωνα με το νόμο των Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα του 1998.

Ένας ψηφιακός Άκουχικο Κόντο, 35χρονος διαχειριστής σχολείου που παντρεύτηκε έναν τραγουδιστή εικονικής πραγματικότητας στην Ιαπωνία, θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι σεξουαλική μειονότητα που αντιμετωπίζει διακρίσεις. Για όσους ταυτίζονται ως ψηφιακοί, ο Markie και ο MacArthur πιστεύουν ότι μπορεί να είναι αντίσταση παρόμοια με την επιτάχυνση σε σχέση με άλλες σεξουαλικές μειονότητες όπως homo, trans και bisexuals. Η πίεση για προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος με τον οποίο οι ψηφιακοί προσπαθούν να επιτύχουν την αναγνώριση. Η εκστρατεία, όπως φαίνεται, έχει ήδη ξεκινήσει online.
Μια αναδυόμενη σεξουαλική ταυτότητα γνωστή ως «ψηφιακό» λέγεται ότι κερδίζει έλξη ανάμεσα σε ανοιχτόχρωμους νέους στη Βρετανία, την Ιαπωνία, τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες και ζητείται η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τα Ηνωμένα Έθνη.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο γελοιογραφικός τραγουδιστής Jack Chick έγραψε μια ατελείωτα σκοτεινή εικόνα του ερχομού του πνευματικού τοπίου. Σε πολλές από τις εκδηλώσεις του, όπως η «Doom Town», ο Chick επικρίθηκε από τους χριστιανούς και τους χαμένους ως «πολύ σκληρούς», πολύ «κρίσιμους», και επειδή ήταν πολύ «απασχολημένος» στις απεικονίσεις των ανθρώπων του στα τελευταία χρόνια. Αλλά μάντεψε τι? Στα χρόνια από το θάνατό του, τα γεγονότα έχουν αποδείξει ότι όχι μόνο ήταν o Chick σωστός και ακριβής στην εκτίμησή του, αλλά ίσως δεν πήγε αρκετά μακριά. Το σημερινό άρθρο σχετικά με τους ‘digisexuals’ θα αποδείξει αμέσως την άποψή του.

 

Ρωμ. 1,28          Και καθώς δεν έκριναν καλόν και δεν ηθέλησαν να κατέχουν την αληθή και σοφήν γνώσιν περί του Θεού, παρεχώρησεν ο Θεός να παραδοθούν και υποδουλωθούν εις νουν ανίκανον να διακρίνη το ορθόν, με αποτέλεσμα να διαπράττουν αυτά τα απρεπή και επαίσχυντα.

Ρωμ. 1,29         Και έτσι εγέμισαν και διεποτίσθησαν, κατά την ψυχήν και το σώμα, από κάθε αδικίαν, πορνείαν, πονηρίαν, πλεονεξίαν, κακίαν• εγέμισαν από φθόνον, φόνον, φιλόνεικον διάθεσιν, δολιότητα και κάθε κακοήθειαν.

Ρωμ. 1,30        Εγιναν κρυφοί κατήγοροι σιγοψιθυρίζοντες μεταξύ των εις βάρος των άλλων, θρασείς συκοφάνται των απόντων, γεμάτοι μίσος εναντίον του Θεού, υβρισταί, φαντασμένοι και κομπασταί, επιδειξιομανείς, επινοηταί κακών εις βάρος των άλλων, ασεβείς και ανυπάκοοι απέναντι των γονέων•

Ρωμ. 1,31         άνθρωποι χωρίς σύνεσιν, που χωρίς εντροπήν καταπατούν τον λόγον των και τας συμφωνίας που έχουν κάμει, άστοργοι απέναντι των οικείων των, αδιάλλακτοι και μνησίκακοι, σκληροί και ανάλγητοι εις την ξένην δυστυχίαν.

Ρωμ. 1,32        Αυτοί, μολονότι εγνώρισαν καλά το θέλημα και την δικαιοσύνην του Θεού, ότι δηλαδή όσοι διαπράττουν τέτοια πονηρά έργα είναι άξιοι θανάτου, όχι μόνον πράττουν αυτά, αλλά από ψυχικήν πώρωσιν και κακότητα επιδοκιμάζουν με όλην των την καρδιά και εκείνους που τα πράττουν.

 

Το Κίνημα LGBTQP είναι κάτι περισσότερο από απλές ομοφυλοφιλικές και λεσβιακές σχέσεις. Όπως έχουμε δηλώσει πάντοτε εδώ στο NTEB, το LGBTQP θα συνεχίσει να προσθέτει κάθε είδους διαστροφή υπό την ομπρέλα τους, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι αποκλειστικά του σεξ με τα παιδιά, το σεξ με τα ζώα και τώρα το σεξ με τα ρομπότ.

 

Αποκ. 22,20        Λεγει ο Χριστός, ο οποίος μαρτυρεί την απόλυτον αλήθειαν των προφητειών του βιβλίου. “Ναι, έρχομαι γρήγορα”. Και ο Ιωάννης μαζή με όλην την Εκκλησίαν απαντούν• “αμήν• ναι, έλα, Κυριε Ιησού”.

 

Σε περίπτωση που ο Κύριος παραμείνει για μερικά ακόμη χρόνια, θα δούμε πράγματα που ακόμα και τώρα οι φρικτές μας φαντασιώσεις δεν μπορούν να επεξεργαστούν.

 

Η πνευματική παλίρροια του σκοταδιού αυξάνεται τόσο γρήγορα που ακόμη και οι περισσότεροι Χριστιανοί θα αφανιστούν σε αυτό, σε μεγάλο βαθμό απληροφόρητοι. Ο σκοπός μας εδώ είναι να λάμψει ένα φως στα σκοτεινά μέρη και να σας κρατήσει ενήμερους για την αληθινή φύση των εποχών που ζούμε τώρα. Εάν η επιθυμία της καρδιάς σας είναι να κάνετε κάτι για τον Κύριο πριν ξεκινήσει η ώρα, πρέπει να σας απασχολεί άμεσα επειδή είμαστε σχεδόν εκεί.

 

Οι «ψηφίδες» απαιτούν ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που κατοχυρώνονται από τον ΟΗΕ να κάνουν σεξ με ρομπότ ΑΙ.

ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΒΗΜΑ(DAILY STAR UK): Η έρευνα από τους ακαδημαϊκούς Neil McArthur και Markie Twist, ο οποίος συντάσσει ένα έγγραφο με τίτλο «Η άνοδος της ψηφιακότητας», δείχνει ότι η τάση γίνεται όλο και πιο συνηθισμένη. Αυτοί οι ψηφιακοί έχουν απαλλαγεί από τις σχέσεις με το προηγμένο λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών και τα ρομπότ, σύμφωνα με τους Markie και McArthur.

Ένας ψηφιακός Άκουχικο Κόντο, 35χρονος διαχειριστής σχολείου που παντρεύτηκε έναν τραγουδιστή εικονικής πραγματικότητας στην Ιαπωνία, θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι σεξουαλική μειονότητα που αντιμετωπίζει διακρίσεις. Για όσους ταυτίζονται ως ψηφιακοί, ο Markie και ο MacArthur πιστεύουν ότι μπορεί να είναι αντίσταση παρόμοια με την επιτάχυνση σε σχέση με άλλες σεξουαλικές μειονότητες όπως homo, trans και bisexuals.

Η πίεση για προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος με τον οποίο οι ψηφιακοί προσπαθούν να επιτύχουν την αναγνώριση.

Η εκστρατεία, όπως φαίνεται, έχει ήδη ξεκινήσει online. «Νομίζω ότι προχωράμε προς ένα σύστημα που παρέχει ευρεία σεξουαλική ελευθερία και αναγνωρίζει την αξία των εναλλακτικών σεξουαλικών ταυτοτήτων γενικά», δήλωσε στο Daily Star Online ο καθηγητής φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Μανιτόμπα, Δρ McArthur.

«Ο Καναδάς και οι Σκανδιναβικές χώρες είναι οι ηγέτες σε αυτό, αλλά η υπόλοιπη Ευρώπη και η Αμερική δεν απέχουν πολύ.»

Ο Markie, ειδικός σε θέματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και καθηγητής οικογενειακών σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Stout, δήλωσε ότι οι ψηφιακοί θα μπορούσαν ενδεχομένως να αρχίσουν να αναταράσσουν την ισότητα αναγνώρισης και τα δικαιώματα με τον ίδιο τρόπο που έχουν και άλλες σεξουαλικές ταυτότητες.

Είπε ότι ορισμένοι άνθρωποι «αγωνίζονται επίσης εν αναμονή των ρομπότ να έχουν και δικαιώματα».

Έδειξε στην Daily Star Online μια μπλούζα με το σύνθημα «τα ψηφιακά δικαιώματα είναι ανθρώπινα», προς πώληση στο Amazon για $ 19,97, ως παράδειγμα. Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι τα βασικά δικαιώματα και ελευθερίες που δικαιούνται όλοι οι άνθρωποι ανεξάρτητα από το ποιοι είναι.

Περιλαμβάνουν, χωρίς περιορισμό, το δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία και την περιουσία, την ελευθερία έκφρασης, την αναζήτηση ευτυχίας και την ισότητα ενώπιον του νόμου.

Η Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (UDRH), μια ιστορική συνθήκη που εγκρίθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη το 1948, ήταν η πρώτη διεθνής συμφωνία για τις βασικές αρχές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα ανθρώπινα δικαιώματα προστατεύονται από το νόμο περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων του 1998, που βασίζεται στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΣΔΑ). Ο McArthur δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι θα χρειαστεί ειδική προστασία «μέσα σε ένα ευρέως ανεκτό νομικό και κοινωνικό σύστημα».

Σε λιγότερο ανεκτικές χώρες, ωστόσο, ο McArthur δήλωσε ότι «θα υπάρξει στίγμα», ιδίως στους ηλικιωμένους.

Είπε: «Οτιδήποτε σχετίζεται με το σεξ και την τεχνολογία κάνει τους ανθρώπους να πανικοβάλλονται. Πολλοί άνθρωποι είναι επίσης πολύ άβολα με την ιδέα των εναλλακτικών σεξουαλικών ταυτοτήτων.»

Ο Μαρκί, ένας αδειούχος γαμήλιος και οικογενειακός θεραπευτής, δήλωσε ότι οι άνθρωποι ήδη «μιλούν και σχολιάζουν αυτούς τους ψηφιακούς με κατά κύριο λόγο δυσάρεστους τρόπους». Στην επιστολή τους, ο McArthur και ο Twist εξηγούν γιατί, σύμφωνα με την έρευνά τους, η ψηφιοσεξουαλικότητα έχει αλλάξει την κοινωνία σε δύο ξεχωριστά κύματα.

 

Digisexuals: People Who Only Have Sex With Robots! Strange Or AI Innovation?! | What’s Trending Now!

 

 

Man says he’s leaning on choosing sex robot over his wife

 

 

 

Robotic Whore Houses Are Opening Up Everywhere! Is God Angry?

 

 

 

Sex robot prostitute BETTER than humans sparks rush in brothels buying dolls

 

 

Houston Protesting Opening Of A Brothel Featuring Sex Robots | The View

 

 

 
Τιτ. 2,13         περιμένοντες την απερίγραπτον μακαριότητα, που ελπίζομεν, και την φανέρωσιν της δόξης του μεγάλου Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού,

 

 
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *