DIDIER RAOULT: «Ο ΙΟΣ ΜΕΤΑΛΑΧΤΗΚΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΜΒΟΛΙΟ, Η ΑΝΤΙΣΗΨΙΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ»!«ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟ LOCK DOWN ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΝΟΣΟΣ»(βιντεο)

4.67/5 (3)

Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Ντιντιέ Ραούλ: προήλθαν νέοι ιοί (μεταλλάξεις) που μπορούν να σε μολύνουν ακόμη και αν έχεις ήδη covid19.Έτσι το εμβόλιο θα είναι αναποτελεσματικό.Το 1/2 νεκρών από Covid-19 ήταν άνω των 85 και το 70% άνω των 80.Το gel πιο σημαντικό από τη μάσκα.Ο ιός μεταδίδεται κυρίως από χέρια.
O Laurent Ruquier της γαλλικής κρατικής τηλεόρασης France 2 πήρε συνέντευξη από τον φημισμένο καθηγητή Λοιμωξιολογίας Didier Raoult ο οποίος τοποθετήθηκε κυρίως επί του δεύτερου κύματος του coronavirus στη Γαλλία και το οποίο σύμφωνα με αυτόν δεν οφείλεται στη συμπεριφοτά των Γάλλων τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. “Το μέτρο που ήταν λογικό ήταν να κλείσουμε τα σύνορα”,εξηγεί.
“Εκκινώντας από τη στιγμή που ανοίξαμε τα σύνορα μας εκατοντάδες χιλιάδες πρόσωπα έφθασαν στη Γαλλία με νέους ιούς, ιούς που είχαν διαφορετικές εξελίξεις..(σσ. στην Ελλάδα μήπως εκεί και μόνον εκεί πρέπει να αναζητηθεί η αύξηση;) 
Ξέρουμε τώρα κι αυτό δεν είναι καλό νέο για το εμβόλιο ότι αυτοί οι νέοι ιοί μπορούν να σας μολύνουν ενώ εσείς ήδη έχετε μολυνθεί“, συνεχίζι ο Καθηγητής Raoult. 
Ο Laurent Ruquier ανέφερε το θυμό του Olivier Véran στη Βουλή που πήρε ως π.χ έναν νέο άνθρωπο που είναι σε σοβαρή κατάσταση για να προειδοποιήσει για κινδύνους της ασθένειας. Σύμφωνα με τον Dr Raoult, αυτές οι περιπτώσεις είναι σπάνιες.”Είχαμε εδώ στο IHU, 3 άτομα κάτω των 60 που πέθαναν. Ήταν 58, 59 και 59 ετών”. 
“Πρέπει να ξαναπατήσουμε στη γη,( να μην είμαστε αιθεροβάμονες)“,είπε. “Δεν χρειάζεται να παίζεις με το συναίσθημα, κι εγώ μπορώ να σας τρομάζω κάθε μέρα. Δείχνετε μια φοβερή εικόνα κι όλος ο κόσμος τρελαίνεται ” συνεχίζει τονίζοντας πως οι μισοί νεκροί από Covid-19 ήταν άνω των 85 κι ότι 70% ήταν άνω των 80..
Το gel πιο σημαντικό από τη μάσκα.
Σύμφωνα με τον διακεκριμένο γιατρό η μετάδοση του ιού γίνεται κυρίως από τα χέρια. “Η επιμόλυνση των αναπνευστικών λοιμώξεων γίνεται κυρίως από τα χέρια. Αν αγγίζετε αυτό είναι άκρως αδύναμο”, εξηγεί. 
Σύμφωνα με τον ίδιο το πλύσιμο των χεριών είναι πολύ πιο σημαντικό από το να φέρεις μάσκα.” Η μόνη περίπτωση που η αποτελεσματικότητα της μάσκας είναι αποδεδειγμένη αυτή είναι για νοσοκομειακό προσωπικό (γιατρούς νοσηλευτές) (σσ.την ίδια στιγμή η μάσκα θεωρείται στην Ελλάδα ελιξήριο ζωής και θα είναι επιβεβλημένη ως Απρίλιο) 
Γιατί αυτοί είναι πολύ κοντά (στον ιό)“, λέει ο καθηγητής Didier Raoult.RTL 8/11/20
ΠΗΓΗ

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΗΜΙΑ

 Γ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟ LOCK DOWN ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΝΟΣΟΣ»

Στο στούντιο των Αντιθέσεων ο Γιάννης Ιωαννίδης, καθηγητής παθολογίας, έρευνας και πολιτικής υγείας, επιστημών δεδομένων και στατιστικής, διευθυντής του κέντρου Metrics στο Πανεπιστήμιο Stanford των ΗΠΑ. Ο Γιάννης Ιωαννίδης σε μία μεγάλη συζήτηση για όλα τα ζητήματα του SARS – CoV2 και της νόσου που προκαλεί Covid-19. 
Ταυτόχρονα με αφορμή το νέο του βιβλίο « Λόγω κρυμμένα λογοκριμένα» ανοίγει το πεδίο μίας ευρύτερης προσέγγισης  που αγγίζει ακόμη και τα «άβατα» της επιστήμης για τα  λανθασμένα αποτελέσματα της ιατρικής έρευνας σε μεγάλες και μικρές στιγμές της ανθρωπότητας, τον διάλογο όταν δεν υπάρχει πλέον μέθοδος και το νόημα της ζωής ως αξία της επιστημονικής κοινότητας.

 Στην εκπομπή παρεμβαίνουν:

⭕️ Ο Γρηγόρης  Γεροτζιάφας, Καθηγητής Αιματολογίας – Αιμόστασης στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, Διευθυντής του τομέα Θρόμβωσης – Αιμόστασης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Tenon.

⭕️ Ο Χαράλαμπος Γώγος, Μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας/ Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών.

⭕️ Ο Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής στο Τμήμα Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

⭕️ Ο Απόστολος Βανταράκης, Καθηγητής Υγιεινής του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών/ Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων.

⭕️ Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, Ερευνητής στα Πανεπιστήμια Πατρών και Δυτικής Αττικής / Καρδιολόγος

🔵 Πως ερμηνεύεται η αύξηση του ρυθμού μεταδοτικότητας του ιού στην κοινότητα;

🔵 Είναι μία και μόνο η επιστημονική άποψη για τους δείκτες, την θνητότητα, τα περιστατικά και τα τεστ;

🔵 Τι έγινε και τι δεν έγινε 8 μήνες μετά το πρώτο Lockdown  γιατί επανερχόμαστε σε αυτή την επιλογή για δεύτερη φορά, τι θα γίνει και τι θα έπρεπε να γίνει μετά;

🔵 Ποιες είναι οι προσεγγίσεις στην επιστημονική κοινότητα, γιατί είναι κρίσιμη η επιδημιολογική καταγραφή στον πληθυσμό με ποιους κανόνες και ποιες προϋποθέσεις

🔵 Τι συμβαίνει στην Ευρώπη και Παγκόσμια, ποια η αλήθεια για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τι γίνεται με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

🔵Όλα τα τελευταία δεδομένα για τον ιό και την νόσο του, τους τρόπους αντιμετώπισης και τις προσδοκίες για απαντήσεις

🔵 Ποια η αλήθεια, για αριθμούς, δείκτες γύρω από την νόσο, την ανοσία αλλά και τον τρόπο που πραγματοποιούνται τα τεστ και τα δεδομένα τους;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Οimos-athina.blogspot.com

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *