David Goldberg : Τα τελευταία αποκαλυπτικά λόγια ενός Εβραίου ακτιβιστή πριν από τον μυστηριώδη θάνατο του, (βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η αποκάλυψη των μυστικών της παγκόσμιας σιωνιστικής συνωμοσίας και μάλιστα από ένα γνήσιο Εβραίο… ισοδυναμεί με την θανατική του καταδίκη.

Στο τελικό βίντεο του David Goldberg πριν από το θάνατό του, αποκαλύπτει δύο προγράμματα  που έχουν ξεκινήσει : Project Pogo και Project Zyphr με βασικό σκοπό για να καταπνίξουν την αμερικανική ελευθερία του λόγου και σε επέκταση και την παγκόσμια και τα προγραμματισμένα σχέδια ψύξης για το 2020-2021 που θα οδηγήσουν στην «εξόντωση» δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων.

Οι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον David Elias Goldberg έχουν αφαιρεθεί από το Διαδίκτυο, το Facebook, το Twitter και το YouTube, ωστόσο, τα άρθρα κυκλοφορούν ακόμα για λίγο πριν αφαιρεθούν από τις αναζητήσεις στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλά άρθρα παραπληροφόρησης και αναζητά να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι ακριβώς το παιχνίδι τους. Σε λιγότερο από ένα χρόνο, έχουν σχεδόν κάνει τον David Elias Goldberg…ανύπαρκτο, σαν να μην γεννήθηκε.ποτέ.

Πριν λίγο καιρό, ο David Goldberg πέθανε στο διαμέρισμά του στο Μπρούκλιν. Δεν δόθηκε καμία εξήγηση για τα αιτία θανάτου και αμέσως άρχισε προσπάθεια κάλυψης του γεγονότος. Οι φίλοι του David συναντήθηκαν για να σώσουν το κανάλι του στο Youtube και μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση σε ασφαλές μέρος και να ανακτήσουν αρχεία ήχου, διαβαθμισμένα έγγραφα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Οι φίλοι του David Goldberg θα συνεχίσουν να συγκεντρώνουν τις πληροφορίες του για να τις δημοσιοποιήσουν αφού λάβουν νόμιμη άδεια για να το κάνουν. Αυτή τη στιγμή, η «απελευθέρωση» των διαβαθμισμένων εγγράφων μπορεί να αποτελεί ποινικό έγκλημα, επομένως εξετάζουν όλες τις νομικές δυνατότητες για να τα «απελευθερώσουν». «Αισθανόμαστε ότι τα αρχεία ήχου του Δαβίδ πρέπει να απελευθερωθούν με το πνεύμα της αλήθειας και του ελεύθερου Τύπου».

Παρακολουθήστε τα παρακάτω βίντεο … Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις του Δαβίδ για το

Ο David E. Goldberg 59 ετών βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης πριν από λίγους μήνες. Ο θάνατος του διερευνάται, αλλά, οι αρχές δεν έδωσαν καμία ένδειξη ως προς την αιτία θανάτου.
.
Οι φίλοι του κ. Goldberg αυτή τη στιγμή, επανεξετάζουν πολλά έγγραφα στην κατοχή του κ. Goldberg, μερικά από τα οποία φαίνεται να είναι άκρως απόρρητα κυβερνητικά έγγραφα.

David Goldberg’s FINAL WORDS Classified docs reveal DEADLY Project Zyphr

David Goldberg’s Final Words

Η αποκαλυπτική μαρτυρία που άφησε ένας φίλος του David Goldberg : «Είμαι φίλος του David Goldberg. Μου ζητήθηκε να μοιραστώ αυτό που γνωρίζω για το θάνατό του και να δώσω σε όλους μια καλύτερη ιδέα για το τι συμβαίνει. Τον γνωρίζω για σχεδόν μια δεκαετία, αλλά δεν πρόκειται να μπω στις λεπτομέρειες της σχέσης μου μαζί του, επειδή θέλω να κρατήσω την ταυτότητά μου ιδιωτική.

Ο David φοβόνταν για τη ζωή του τους τελευταίους μήνες του, εξαιτίας αυτων που δημοσίευε στο κανάλι του στο YouTube. .

Πέρασε το πρωί το Σάββατο….Το είχε αναζητήσει ο γείτονας του στο διαμέρισμά του γιατί ήξερε πως ήταν εκεί αλλά δεν απαντούσε. Είχε ένα κλειδί, άνοιξε την πόρτα και βρήκε τον Ντέιβιντ να βρίσκεται στο δάπεδο στον κεντρικό χώρο καθιστικού. Μας είπαν ότι υπήρχε αφρός από το στόμα του και τα μάτια του ήταν ανοιχτά όταν βρέθηκε. Ο γείτονας αποκαλείται 911 αμέσως. Ο γείτονας δεν εκπαιδεύτηκε στην CPR αλλά έκανε κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες να προσπαθήσει να τον επαναφέρει.

Όταν έφτασε η ΕΜΤ, (ειδική αστυνομική υπηρεσία ασφαλείας) συνελήφθηκε ο γείτονας ενώ και τοποθετήθηκε ταινία αστυνομίας γύρω από το διαμέρισμα. Η ταινία αυτή αφαιρέθηκε μέσα σε περίπου μια μέρα και επιτρέπονταν σε μερικούς φίλους και μέλη της οικογένειας να συλλέγουν πράγματα.

Ήταν πραγματικά δύσκολο να μιλήσω για την κατάσταση του Δαβίδ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά μόνο μέλη της οικογένειας ενημερώθηκαν. Έτσι ως φίλοι του προσπαθούσαμε να πάρουμε πληροφορίες αλλά δεν έχουμε πάρει πολλά. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ήταν πιθανώς νεκρός όταν έφθασαν τα EMT, αλλά δεν ξέρουμε πότε ακριβώς πέθανε και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη αιτία θανάτου.

Ζητήσαμε, αλλά δεν έχουμε καθόλου πληροφορίες σχετικά με το εάν υπάρχει ποινική έρευνα ή πώς αντιμετωπίζεται ο θάνατος. Έχουμε επίσης καλέσει για πληροφορίες στα γνωστά μέλη της οικογένειας του Δαβίδ και κανένας δεν απάντησε.. Ελέγξαμε τις τοπικές αναφορές των μέσων ενημέρωσης και δεν υπήρχε τίποτα. Τέλος, κάναμε κλήσεις στα τοπικά κανάλια ειδήσεων, ενημερώνοντάς τα για το τι συνέβη, αλλά δεν ανέφεραν τίποτα.

Ο Ντέιβιντ με είχε ενημερώσει για τις πληροφορίες του  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μου είπε ότι του είχαν δοθεί κάποια έγγραφα που ένιωθε ότι θα μπορούσαν ασφαλώς να τον σκοτώσουν. Τα έγγραφα αφορούσαν μερικά εσωτερικά σημειώματα του Λευκού Οίκου, στα οποία απολαλύπτονταν ότι δύο από τους μεγάλους ραβίνοι της Νέας Υόρκης συναντώνταν συχνά με το Trump και  μιλούσαν για τη φύση αυτών των συναντήσεων. Δεν έδιναν πλήρες λεπτομέρειες, εκτός από το ότι φαίνεται ότι οι ραβίνοι υπόσχονταν  στο Τράμπ μια νίκη επανεκλογής αν έκανε αυτά που ζητούσαν.

Υποθέτω ότι ο Trump ακούει προσεκτικά, γιατί – αυτό είναι που μου είπε ο David – επειδή οι ραβίνοι είχαν πολλή εξουσία, με τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τις εκλογές αν χρειαζόταν. Τα μηνύματα μίλησαν επίσης για το πώς οι αριθμοί των ψηφοφόρων του Trump δεν ήταν πολύ καλοί και ότι θα μπορούσε εύκολα να χάσει το 2020, και ο Λευκός Οίκος το γνώριζε αυτό και αυτό ήταν μέρος του λόγου για τον οποίο το Trump έδωσε τόσο μεγάλη προσοχή σε αυτούς τους ραβίνους.

Υποθέτω ότι απλά οι ραβίνοι ελέγχουν την κατάσταση  ή κάτι τέτοιο και ο Τραμπ το ήξερε. Ο Ντέιβιντ είπε ότι τα έγγραφα αν βγήκαν έξω, θα ήταν πολύ άσχημα για το Trump και για την επανεκλογή του στις προεδρικές εκλογές

Οι μπάτσοι  πήραν πολλά πράγματα του Ντέιβιντ χωρίς καμία εξήγηση για το γιατί, αλλά δεν πείραξαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν ασφαλές στο πάτωμα και είναι πιθανό να μην ήξεραν τι περιείχε. Στην πραγματικότητα, είμαστε αρκετά σίγουροι ότι δεν ήξεραν ότι ήταν εκεί επειδή είναι πολύ καλά κρυμμένο.

Ο Ντέιβιντ ήταν έξυπνος και έβαζε τις πληροφορίες του το ασφαλές μέρος  Είχε  δώσει τουλάχιστον σε τρεις έμπιστους φίλους πρόσβαση στους λογαριασμούς του στο διαδίκτυο και είπε ότι αν συνέβαινε κάτι γι ‘αυτόν, θα έπρεπε να τις αποκαλύψουν.

Το υπόλοιπο του περιεχομένου του, το οποίο ήταν χαρτί, σημειώνει, οι υπολογιστές και τα τηλέφωνά του είχαν κάποιες πληροφορίες, αλλά όχι όπως αυτό που ήταν στο χρηματοκιβώτιο, όπου ει χε τις περισσότερες απόρρητες πληροφορίες του. Οι φίλοι απομάκρυναν τα πάντα από το χρηματοκιβώτιο του και έκαναν αντίγραφα σε όσα μπορούσαν και τα αντίγραφα αυτά τοποθέτησαν σε ασφαλή μέρη σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

Ένας φίλος του D.E.G.

«Θα έρθουν περισσότερες ενημερώσεις. Μιλάμε για ένα βίντεο που θα παρουσιάσει τα έγγραφα και επίσης έχουμε διορίσει έναν δικηγόρο για να δούμε πώς μπορούμε καλύτερα να παρουσιάσουμε τις πληροφορίες που ο David μας άφησε «.
Ένας φίλος του D.E.Gπ»

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *