Covid19: ένα παγκοσμιοποιητικό πραξικόπημα που βασίζεται στο φόβο του θανάτου.Περνάμε από την δημοκρατία στην βιοκρατία.Πάμε σ΄υποχρεωτικό εμβολιασμό.(Nicolas Bonnal,Πολιτειολόγος)Επιστροφή σε ΠΛΗΡΗ Κανονικότητα ΜΟΝΟ Μ Ε τό …ΕΜΒΟΛΙΟ !!!..(Βίντεο)

5/5 (1)

Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει μια θεαματικoποίηση της πανδημίας. Ο πόλεμος δεν υπάρχει παρά όταν τον βλέπετε στην τηλεόραση λέει ο De Niro στο Hommes d’influence (wag the dog).Αν σκοτώνετε 10 εκατομμύρια χωρίς να μιλάει γι αυτό η τηλεόραση αυτά είναι θύματα worthless σύμφωνα με Chomsky. Η πραγματικότητα είναι αυτό που είναι ειδωμένο. Σύμφωνα με τον Bourdieu. Αυτό που είναι αυτό είναι αυτό που είναι αντιληπτό.

Πρόκειται για ένα παγκοσμιοποιητικό πραξικόπημα που βασίζεται στο φόβο του θανάτου.Περνάμε από την δημοκρατία –απ΄ό,τι είχε απομείνει – στην βιοκρατία ( biocratie),όπως λέει ο maître Touati. Το στιλ της υπερβολής που διευκολύνει την παρωδία , είναι και το πιο απλό στο να χρησιμοποιηθεί για να πείσει.

To να μιλάς για πόλεμο κατά μιας επιδημίας όπως αυτής δεν είναι μόνο ένας αστεϊσμός αλλά μια υπερβολή. Το να φέρεις μάσκες ενδυναμώνει αυτή την μασκαράτα αυτό το χορό μεταμφιεσμένων κι αυτό το θέαμα το κωμικο-τραγικό. Tραγικό γιατί μας κόστισε ήδη την ελευθερία (που δεν θα επανέλθει) και 10 τρις.

Αυτή η επιδημία είναι μια επιδημία φόβου και προπαγάνδας, ένας ιός του φόβου και ο φόβος χρησιμεύει στον έλεγχο και στο να περάσουν ατζέντες πάντα πιο sinistres.Ο Debord είχε καταγγείλει τους τσαρλατάνους των νοσοκομείων.Είχε προβλέψει ότι το πεπρωμένο του θεάματος της δυτικής δημοκρατίας δεν ήταν να καταλήξει σε πεφωτισμένο δεσποτισμό. Είμαστε εδώ : αυτό είναι το παγκόσμιο χάος με το στρατό παντού κι όλα αυτά για μια επιδημία..Αλλά όπως λέει ένας αναγνώστης η ιατρική δεν είναι μια επιστήμη αλλά ένα θέαμα !Αλλά ένα θέαμα που εξυπηρετεί όπως κατά τη διάρκεια του Τρόμου στη Γαλλία τον τρέχοντα ολοκληρωτισμό.Όταν οι nazis άρχισαν να σκοτώνουν τους αναπήρους επικαλέστηκαν την ιατρική. Η Naomi Klein υπενθυμίζει στη στρατηγική του σοκ της ότι ο απαίσιος Ντόναλντ Ράμσφελντ συνεργάστηκε με τα φαρμακευτικά του εργαστήρια για ιούς της γρίπης.Ο σοβαρός επιστήμονας του 19ου και των αρχών του 20ου έδωσε τη θέση του στον χρηματοδότη και τον άνθρωπο του θεάματος που χρησιμοποιεί μια στρατηγική γκουρού (βλ. Sachs ή Drucker) για να συναρπάσει το πλήθος. Δυστυχώς, αυτό συνέβη στον εμπειρογνώμονα μας της χλωροκίνης….. …

Η κρίση αυτή θα επιφέρει ….τέλος μετρητών, έκρηξη ανεργίας, μικρή οικονομική αυτοκτονία, υποχρεωτικό εμβόλιο, όλα αυτά συνοδευόμενα από αύξηση 40% στη Wall Street. Δεν πιστεύω στην κατάρρευση.

Η θεραπεία του choc είναι μια αναδιανομή.100 dollars για τον άνεργο, 1000 δις για Wall Street. Επομένως δεν βλέπω κατάρρευση. Θέλουν να μας πτωχοποιήσουν και να να φοβίσουν για να μας υποτάξουν.

Εξάλειψη της μεσαίας τάξης επιστροφή στη φεουδαρχία μέσω της τεχνολογίας….Αυτός είναι ένας νέος Μεσαίωνας που παρουσίασε ο Umberto Eco σε φημισμένο του κείμενο στη δεκαετία του ’60. ….Μαλθουσιανός έλεγχος του πληθυσμού μέσω φόβου και δυστυχίας; Δεν το κρύβουν πλέον. Θα φέρουμε το εμβόλιο του για να βγούμε ως ένα κίτρινο άστρο (Gates) και θα διευθυνόμαστε από το φόβο (Attali). Ο Θεός του Caïn του Victor Hugo θα κάνει τα υπόλοιπα, με το φόβο του μέσα στην καραντίνα και το smartphone του……

ο ερχομός του παγκόσμιου τεχνο-μπολσεβικισμού στον οποίο μπαίνουμε. Δημοσίευσα το βιβλίο μου les territoires protocolaires και το  Internet nouvelle voie initiatique πάνω στις Καμπαλιστικές ρίζες του web και την Έλευση του techno-gnosticisme που θα κάνει το κυνήγι των σωμάτων και τη δημιουργία ενός κόσμου néo-serfs και του techno-lords. ..

 μέσα σ΄έναν κόσμο ενοποιημένο δεν υπάρχει εξορία», λέει ο Debord), πιστεύω ότι όλα χάθηκαν και ότι δεν μας απομένει ατομικά,στον κόσμο των τυράννων και των succubes, τίποτα άλλο παρά να διασώσουμε την τιμή μας..και θα πρέπει να προτιμήσουμε για να παραφράσω τον Pagnol,έναν ωραίο θάνατο παρά μια άσχημη ζωή…(σσ. ίσως ένα μαρτύριο; ένα θάνατο για μια ιδέα παρά μια ζωή άνευ νοήματος;;;;;) strategika14/4/20

COVID 19 Αποκωδικοποίηση από τον συγγραφέα τον Nicolas Bonnal..

C για το Certificat Πιστοποιητικό

O για Of V για Vaccination εμβολιασμό

ID για Identification ταυτοποίηση

1 = A 1ο γράμμα Αλφάβητου για Artificial Τεχνητή

9 = I 9ο γράμμα για Intelligence Νοημοσύνη

Certificat Of Vaccination IDentification by Artificial Intelligence.

Πιστοποιητικό για Εμβολιασμό Ταυτοποίηση από Τεχνητή Νοημοσύνη

Eίχα ανακοινώσει στο βιβλίο μου Les territoires protocolaires (o διάβολος William ελέγχοντας έναν ψηφιακό πλανήτη και πυροδοτώντας ιούς και τσουνάμια…). Αυτό δεν ήταν ένα όραμα αλλά μια διαφορά. Οι προφήτες συμπεραίνουν οι αισχροκερδείς προβλέπουν. Ο Ησαίας γιορτάζει με τα μάτια ορθάνοιχτα. nicolasbonnal

O Nicolas Bonnal ( 1961-) σπούδασε στο Louis-Le-Grand και πολιτικές επιστήμες..Βιβλία του : Mitterrand le grand initié,εκδ. Albin Michel 2001,Internet nouvelle voie initiatique, Dostoïevski et la modernité occidentale,Chroniques sur la Fin de l’Histoire κ.α

Η αυτοκρατορία επιστρέφει. Όχι αυτή δεν είναι η εξαιρετική ταινία του Georges Lucas. Αλλά μάλλον είναι οι παγκοσμιοποιητές που αποφάσισαν να βάλουν turbo τους μηχανισμούς τους για να δημιουργήσουν την ηγεμονία τους.

dimpenews.com

Το Σχέδιο του Bill Gates τελικά ΚΑΙ στην ΕΛΛΑΔΑ – Επιστροφή σε ΠΛΗΡΗ Κανονικότητα ΜΟΝΟ Μ Ε τό …ΕΜΒΟΛΙΟ !!!… (Τό πιάσαμε τό υπονοούμενο, έτσι;)

Το Σχέδιο του Bill Gates τελικά ΚΑΙ στην ΕΛΛΑΔΑ – Επιστροφή σε ΠΛΗΡΗ Κανονικότητα μόνο με το ΕΜΒΟΛΙΟ

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ:«Τώρα πάλι παρουσιάσθηκε μια αρρώστια, για την οποία βρήκαν ένα ΕΜΒΟΛΙΟ που θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ και για να το κάνει κανείς, ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ. »


==============ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ «ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.


ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ «ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ» ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.


Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ «ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ» ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΣΤΙΣ 25/2/2020 (ΦΕΚ 42/Α/25-2-2020), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΦΕΚ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ.


Στο βίντεο μιλάει ο Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος επιβεβαιώνει ουσιαστικά τα όσα είχαμε παρουσιάσει στο βίντεό μας στις 11/4/2020 https://www.youtube.com/watch?v=YH6FM…με τίτλο: «ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ:Πλήρη Άρση Καραντίνας, μόνο με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ και ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ – Bill Gates» λέγοντας οτι «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ»


Το ίδιο υποστηρίζει στο βίντεο και ο κ. Ηλίας Μόσιαλος, εκπρόσωπος της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.


Ο Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους της γης, είχε αναφερθεί στο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ για όλη την ανθρωπότητα, προκειμένου να επανέλθουμε στην κανονικότητα που είχαμε πριν και να ξανανοίξουν οι επιχειρήσεις και όλες οι δραστηριότητες.


Μέχρι να γίνει ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ καθώς λέει θα έχουμε πολλά ασυνήθιστα μέτρα.


Ειδικά για τις ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, αυτές μπορεί να μην επανέλθουν ΚΑΘΟΛΟΥ, καθώς λέει, μέχρι τον ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.


Αυτό εδικά το τελευταίο, για να το καταλάβουμε, σημαίνει οτι ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ δεν πρόκειται να έχουμε εκδηλώσεις κάθε είδους, αθλητικούς αγώνες, θέατρα, συναυλίες, κοινωνικές εκδηλώσεις, διασκεδάσεις, τραπεζώματα για γάμους και βαφτίσεις, καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, ίσως και συγκεντρώσεις στις παραλίες, στις πλατείες και κυρίως συγκεντρώσεις σε Εκκλησίες, αυτό που καίει περισσότερο το διάβολο για να απαγορέψει εντελώς τις Θείες Λειτουργίες και εμμέσως τη Θεία Κοινωνία.


Και συνεχίζοντας ο Bill Gates μιλάει για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ πάνω στο σώμα που θα συνοδεύει τον Εμβολιασμό, το «ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΝΟΣΙΑΣ», όπως το αποκαλεί, στο οποίο θα είναι καταγεγραμμένο το αν έχουμε εμβολιαστεί, αν έχουμε αρρωστήσει από τον κορωνοϊό κλπ, όπου χωρίς αυτή την ψηφιακή απόδειξη θα είμαστε επικίνδυνοι για τη Δημόσια Υγεία, άρα ούτε να δουλέψουμε θα μπορούμε, ούτε να μετακινηθούμε κλπ.


Να αναφέρουμε εδώ οτι επιπρόσθετα θα έχουμε και τις ποινές και τη φυλάκιση του ποινικού αυτού αδικήματος για το οποίο φρόντισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο του 2019 να ψηφίσει στον Ποινικό Νόμο, σχετικά με την ανυπακοή στα μέτρα που αφορούν Επιδημίες,.


ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗ BILL-GATES, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ» ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.


Ο BILL GATES ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΗΔΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ο.Υ.) ΠΟΥ Ο BILL GATES ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ. . .


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ), ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.


ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ…


ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ !!!


ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.


ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ !!!


ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ…


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός….

Βίντεο ορθοδοξιας

https://www.youtube.com/channel/UCtT-DiETmstDMk9ANn9kSJQ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *