COVID 19 Εμβόλιο: Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν για να μας βλάψουν ή ακομα να μας σκοτώσουν;

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ποτέ δεν υπήρξε μεγαλύτερη ευκαιρία να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Επομένως, σίγουρα δεν είναι εκτός γραμμής να εξετάσουμε μια «διπλή χρήση».
Έχω ήδη καλύψει τις καταστροφικές επιπτώσεις των πειραματικών τεχνολογιών εμβολίων RNA / DNA – και οι δύο θα μπορούσαν να ξεκινήσουν με ένα εμβόλιο COVID.

Αν το αφήσουμε στην άκρη αυτή τη στιγμή, θα μπορούσε το εμβόλιο να εξυπηρετήσει έναν άλλο σκοπό;
Σε αυτό το άρθρο, θέτω ερωτήσεις. Ερωτήσεις σχετικά με την πιθανή μυστική χρήση της νανοτεχνολογίας στο εμβόλιο COVID.
Από το lexico.com: νανοτεχνολογία:

«Ο κλάδος της τεχνολογίας που ασχολείται με διαστάσεις και ανοχές κάτω των 100 νανομέτρων, ειδικά τον χειρισμό μεμονωμένων ατόμων και μορίων.»
Ενδιαφέρονται οι ερευνητές να παντρευτούν τη νανοτεχνολογία και τα εμβόλια;
Ακολουθεί ένα απόσπασμα από το Frontiers in Immunology, 24 Ιανουαρίου 2019, «Εμβόλια με βάση τα νανοσωματίδια κατά των αναπνευστικών ιών»:

«Μια νέα γενιά εμβολίων που βασίζονται σε νανοσωματίδια έχει δείξει μεγάλη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τους περισσότερους από τους περιορισμούς των συμβατικών εμβολίων και των υπομονάδων.
«Αυτό οφείλεται στις πρόσφατες εξελίξεις στη χημική και βιολογική μηχανική, οι οποίες επιτρέπουν το σχεδιασμό νανοσωματιδίων με ακριβή έλεγχο του μεγέθους, του σχήματος, της λειτουργικότητας και των επιφανειακών ιδιοτήτων, οδηγώντας σε βελτιωμένη παρουσίαση αντιγόνου και ισχυρή ανοσογονικότητα.

«Αυτή η σύντομη ανασκόπηση παρέχει μια επισκόπηση των πλεονεκτημάτων που συνδέονται με τη χρήση νανοσωματιδίων ως πλατφόρμες διανομής εμβολίων για την ανοσοποίηση ενάντια στους αναπνευστικούς ιούς…» [όπως ο υποτιθέμενος ιός COVID-19;]
Ακολουθεί ένα ακόμη απόσπασμα, επίσης από το Frontiers in Immunology, 4 Οκτωβρίου 2018, «Εμβόλια νανοσωματιδίων κατά των μολυσματικών ασθενειών»:

«Τα τελευταία χρόνια, η χρήση εμβολίων με βάση τα νανοσωματίδια έχει λάβει μεγάλη προσοχή στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, των στρατηγικών ανοσοποίησης και της στοχευμένης παράδοσης για την επίτευξη επιθυμητών ανοσολογικών αντιδράσεων σε κυτταρικό επίπεδο…
«Οι νανοφορέες που αποτελούνται από λιπίδια, πρωτεΐνες, μέταλλα ή πολυμερή έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί… Αυτό το άρθρο επανεξέτασης εστιάζει στις εφαρμογές σκευασμάτων εμβολίων που βασίζονται σε νανο-φορείς και στις στρατηγικές που χρησιμοποιούνται για τη λειτουργικότητα των νανοσωματιδίων για την αποτελεσματική παροχή εμβολίων προκειμένου να προκαλέσουν τον επιθυμητό ξενιστή ασυλία έναντι μολυσματικών ασθενειών. «

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η νανοτεχνολογία συμμετέχει πράγματι στην έρευνα αιχμής εμβολίων.
Τώρα ας στραφούμε σε άλλη χρήση νανοτεχνολογίας
Ακολουθούν εκπληκτικά αποσπάσματα από το περιοδικό Nano Today, από μια εφημερίδα του 2019 με τίτλο:
«Οι ανιχνευτές Nanowire θα μπορούσαν να οδηγήσουν διεπαφές εγκεφάλου-μηχανής υψηλής ανάλυσης.»
Οι συγγραφείς του είναι Κινέζοι και Αμερικανοί:

«… Οι εξελίξεις μπορούν να επιτρέψουν έρευνες δυναμικής στον εγκέφαλο [μέσω νανο-αισθητήρων-εμφυτευμάτων] και να οδηγήσουν στην ανάπτυξη νέων διεπαφών εγκεφάλου-μηχανής με πρωτοφανή ανάλυση και ακρίβεια.»
«… Εξάγετε ηλεκτρικά σήματα δραστηριότητας εγκεφάλου ή εισάγετε ηλεκτρικά ερεθίσματα για να ρυθμίσετε τη δραστηριότητα του εγκεφάλου σε συνεννόηση με εξωτερικά μηχανήματα, συμπεριλαμβανομένων επεξεργαστών υπολογιστών και προσθετικών, για ανθρώπινη ενίσχυση…»

Εκτός από την έρευνα για την προσθετική και, ίσως, την αναστροφή ορισμένων παραλύσεων, αυτή η λεωφόρος της έρευνας προτείνει επίσης «διαμόρφωση» του εγκεφάλου που συνδέεται εξ αποστάσεως με μηχανήματα, με σκοπό τον έλεγχο.
Διαμόρφωση… όπως ο έλεγχος των βασικών ερεθισμάτων σκέψης, των αισθήσεων, των συναισθημάτων;
ΕΝΑ: Οι νανο-αισθητήρες, εμφυτευμένοι στο σώμα και τον εγκέφαλο, θα εκδώσουν αναφορές δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για τη λειτουργία του σώματος / εγκεφάλου σε κέντρα ops.

ΔΥΟ: Και από αυτά τα κέντρα ops, τα δεδομένα – συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών – θα σταλούν πίσω στους νανο-αισθητήρες, οι οποίοι θα επέβαλλαν αυτές τις οδηγίες στον εγκέφαλο και το σώμα.
Αν αυτό φαίνεται αδύνατο, σκεφτείτε τη νανοτεχνολογική έρευνα που στοχεύει στη βελτίωση της χρήσης των προσθετικών.
Σε αυτό το πεδίο, η επιβολή οδηγιών στο σώμα / τον εγκέφαλο φαίνεται να είναι η ουσία.
Το ερώτημα είναι: πόσο μακριά βρίσκεται αυτή η τεχνολογία; Μπορώ μόνο να πω ότι βλέπουμε το κοινό δημοσιευμένο πρόσωπο της nanotech.

Αυτό που κρύβεται πίσω από αυτό, στη μυστική έρευνα, είναι θέμα εκτίμησης και κερδοσκοπίας.
Προσφέρω μια εικασία: την «προώθηση» της κοινωνικής ατζέντας της συλλογικής σκέψης, μέσω της νανοτεχνολογίας.
Χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο των πραγμάτων, θα γίνει μια προσπάθεια σύνδεσης και «εναρμόνισης» πολλών, πολλών εγκεφάλων μεταξύ τους. Ίδια βασικά συναισθήματα, ίδιες παρορμήσεις – κοινές.

Ποιος θα ενδιαφερόταν για ένα τέτοιο πρόγραμμα; Σκεφτείτε την κινεζική κυβέρνηση, το DARPA (το τεχνολογικό σκέλος του Πενταγώνου) και πολλούς άλλους διεθνείς ηθοποιούς. Σκεφτείτε τους ιατρικούς ερευνητές της Rockefeller. Σκεφτείτε την τεχνοκρατία και τον γενναίο νέο κόσμο.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΝΑΝΟΤΕΧ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ; Ως «πείραμα» μεγάλου ελέγχου. Είναι μια ιδέα πολύ μακριά;

Ακολουθεί ένα ενδιαφέρον απόσπασμα από ένα άρθρο της S&P Global 3/11/20, «Νανοτεχνολογία πρώιμου σταδίου που είναι έτοιμη για» σημείο καμπής «»:
«Μία από τις πιο πιεστικές παγκόσμιες προκλήσεις για την υγειονομική περίθαλψη το 2020 είναι το ξέσπασμα του κοροναϊού και η Moderna Inc… βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης εμβολίων για αυτήν τη νέα βιολογική απειλή».

«Η επιστήμη που βασίζεται στα νανοσωματίδια της Moderna χρησιμοποιεί γενετική μηχανική για να ενεργοποιήσει τα κύτταρα για τη δημιουργία πρωτεϊνών που αποτρέπουν ορισμένες μολύνσεις. Τα εμβόλια του για τον ιό Zika και τη γρίπη έχουν ήδη προχωρήσει σε πρώιμα κλινικά στάδια… «
Εάν το εμβόλιο COVID της Moderna χρησιμοποιεί πράγματι νανοσωματίδια, δεν το έχω δει αυτό στις τρέχουσες εκθέσεις τύπου.

Το άρθρο S&P Global αναφέρει,
«Ένας από τους ηγέτες στον τομέα της βιολογικής νανοτεχνολογίας είναι ο καθηγητής του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης Ρόμπερτ Λάνγκερ, ο οποίος βοήθησε να βρει περίπου 40 εταιρείες με βάση την τεχνολογία που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε στο εργαστήριό του Langer… Moderna Inc., μία από τις εταιρείες που βοήθησε ο Langer να βρει … »
Το εμβόλιο COVID της Moderna χρησιμοποιεί νανοσωματίδια; Εάν ναι, τι μπορούν πραγματικά να κάνουν αυτά τα σωματίδια; Αυτά είναι πιεστικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.

Προσφέρω δύο υποβάθρους που έγραψα πριν από αρκετούς μήνες. Περιλαμβάνουν την πλημμύρα εξαιρετικά σημαντικής επιστημονικής έρευνας διασυνοριακά.
ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΕΝΑ: Πίσω από το εκρηκτικό σκάνδαλο νανοτεχνολογίας του Charles Lieber
Κάποτε, το ονόμασαν κατασκοπεία. Στη συνέχεια το ονόμασαν «παράνομη μεταφορά τεχνολογίας».
Στη συνέχεια, το ανέφεραν άνετα και θαυμαστά ως Παγκόσμιο.
Φανταστείτε αυτό.

Μια τεχνολογία αιχμής, η οποία έχει εφαρμογές για όπλα, μεταφορές, ιατρική, τεχνητή νοημοσύνη, παρακολούθηση, έλεγχο μυαλού… μοιράζεται ανοιχτά μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας.
Και κατ ‘αναλογία, ποιος ξέρει πόσα άλλα έθνη;
Ως ένα μόνο παράδειγμα, μικροσκοπικοί αισθητήρες θα τοποθετηθούν στο δρόμο μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Αυτοί οι αισθητήρες παρακολουθούν αυτόματα και αναφέρουν χιλιάδες αλλαγές, σε πραγματικό χρόνο, στο σώμα – ως τρόπο διάγνωσης ασθενειών.

Οι αισθητήρες θα μεταδώσουν όλες αυτές τις πληροφορίες, μέσω του αναδυόμενου Διαδικτύου των πραγμάτων – χρησιμοποιώντας τον αγωγό 5G – σε ιατρικά κέντρα – όπου οι εταιρικοί και κυβερνητικοί αναλυτές θα κάνουν τη διάγνωση της νόσου και θα συνταγογραφήσουν θεραπείες.
Τελικά, μερικά δισεκατομμύρια άνθρωποι (ασθενείς), μέσω αυτών των αισθητήρων στο σώμα τους, θα συνδεθούν στο 5G Internet of Things.
Ωστόσο, όπως έχω αναφέρει πολλές φορές σε αυτές τις σελίδες, οι τυπικοί ορισμοί των ασθενειών και των διαταραχών είναι συχνά λανθασμένοι ή ακόμη και εφευρέθηκαν.

Αλλά επειδή το μελλοντικό σύστημα που μόλις σχεδίασα είναι αυτοματοποιημένο, ο ασθενής περικλείεται σε μια ψεύτικη και επικίνδυνη φούσκα.
Μεταξύ άλλων προβλημάτων, οι θεραπείες της νόσου, τα φάρμακα και τα εμβόλια, είναι τοξικά.
Ποια είναι η τεχνολογία που βρίσκεται στο δρόμο για την παραγωγή αυτών των αισθητήρων σώματος;
Νανοεπιστήμη. Νανο-μηχανική.
Από το lexico.com: νανοτεχνολογία:

«Ο κλάδος της τεχνολογίας που ασχολείται με διαστάσεις και ανοχές κάτω των 100 νανομέτρων, ειδικά τον χειρισμό μεμονωμένων ατόμων και μορίων.»
Ένας από τους κορυφαίους ερευνητές νανοεπιστημών στον κόσμο συνελήφθη πρόσφατα με την κατηγορία της απόκρυψης των συνδέσεών του με την Κίνα.
Σημαντικό αμερικανικό αστέρι της επιστήμης που αποκόπηκε από την Feds
Ο Τσαρλς Λίμπερ, που τώρα έχει ανασταλεί από το Χάρβαρντ, είναι πρόεδρος του τμήματος χημείας του Πανεπιστημίου.

Έχω διαβάσει δύο άρθρα από ένα ξένο πρακτορείο ειδήσεων με τίτλο ότι ο Lieber έκλεψε και διακίνησε το «νέο κοροναϊό» από τις ΗΠΑ στην Κίνα.
Και στις δύο περιπτώσεις, το κείμενο των άρθρων δεν ανέφερε τίποτα για τέτοια κλοπή. Δεν γράφω αυτό το άρθρο σχετικά με το «coronavirus».
Γράφω πολλά άρθρα απορρίπτοντας την υπόθεση μιας «επιδημίας» που προκαλείται από τον «ιό».

Αποφάσισα να εξετάσω αυτήν την κατάσταση, επειδή ο Lieber προφανώς έχει συνδέσεις μεγάλης διάρκειας με την Κίνα. Η ανταλλαγή έρευνας σχετικά με την ειδικότητά του, τη νανοεπιστήμη, με την Κίνα θα ήταν μια ακόμη περίπτωση «μεταφοράς τεχνολογίας».
Bloomberg News, 12 Φεβρουαρίου 2020: «Η σύλληψη του Lieber στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε σε σχέση με τις συναλλαγές του στην Κίνα.
Δεν έχει κατηγορηθεί για κανένα είδος οικονομικής κατασκοπείας, κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας ή παραβιάσεων εξαγωγής.

Αντ ‘αυτού, κατηγορείται για ψέματα στους ανακριτές του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ για το έργο του με τη Λαϊκή Δημοκρατία… »
«… Στοχεύοντας τον Lieber, τον πρόεδρο του τμήματος χημείας του Χάρβαρντ και έναν πραγματικό γαλάζιο πύργο ελεφαντόδοντου, οι εισαγγελείς χτύπησαν στην κόκκινη καρδιά της ακαδημαϊκής ελίτ, προκαλώντας φόβους ότι ο παγκοσμιοποίηση, όταν πρόκειται να κάνει επιστήμη με την Κίνα, ποινικοποιείται.»

«Σύμφωνα με μια κυβερνητική δήλωση, υπογεγραμμένη από έναν πράκτορα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών με την ονομασία Robert Plumb, ο Lieber υπέγραψε τουλάχιστον τρεις συμφωνίες με το Wuhan Technology University ή το WUT, στην κεντρική Κίνα.
«Αυτά περιελάμβαναν ένα συμβόλαιο με το κρατικό σχέδιο Χιλιάδων Ταλέντων – μια προσπάθεια του Πεκίνου να προσελκύσει ως επί το πλείστον εκπατρισμένους [Κινέζους] ερευνητές και την τεχνογνωσία τους στην πατρίδα τους – αξίας συνολικού ύψους περίπου 653.000 $ ετησίως σε αμοιβή [στον Lieber] και διαβίωση δαπάνες για τρία χρόνια, συν 1,74 εκατομμύρια δολάρια [στον Lieber] για τη στήριξη ενός νέου «Harvard-WUT Nano Key Lab» στο Γουχάν.

«Η κυβέρνηση δεν προσέφερε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ότι ο Lieber έλαβε πραγματικά αυτά τα ποσά… Ο Lieber εξαπάτησε επίσης το Χάρβαρντ σχετικά με τις συμβάσεις του με την Κίνα, είπε η [ομοσπονδιακή] ένορκη δήλωση».
«Οποιεσδήποτε εξωσχολικές διευθετήσεις μπορεί να είχε ο Lieber στην Κίνα, το εργαστήρι του στο Χάρβαρντ ήταν πρότυπο της συνεργασίας ΗΠΑ-Κίνας.
«Στηρίχθηκε σε έναν αγωγό του πιο λαμπρού διδακτορικού της Κίνας. μαθητές και postdocs, συχνά περισσότερες από δώδεκα κάθε φορά, για να παράγουν βραβευμένη έρευνα σχετικά με το επαναστατικό δυναμικό των λεγόμενων nanowires σε βιοϊατρικά εμφυτεύματα.

«Δεκάδες 100 περίπου πρώην μέλη του εργαστηρίου από την Κίνα επέλεξαν να παραμείνουν στις ΗΠΑ. Πολλοί τώρα διευθύνουν τα δικά τους εργαστήρια νανοεπιστημών σε κορυφαία πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένων των Duke, Georgia Tech, MIT, Stanford, University of California στο Berkeley και UCLA».
Θα έλεγα ότι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο WOW μεταφοράς τεχνολογίας εκεί.
«Στη δεκαετία του 1990 και του 2000, καθώς τα επιτεύγματα και το ύψος του Lieber ξεκινούσαν, τα ερευνητικά ιδρύματα των ΗΠΑ και οι κατασκευαστές επιχορηγήσεων αντλούσαν χρήματα και ηθική υποστήριξη για την επέκταση των αυξανόμενων συνεργασιών μεταξύ επιστημόνων στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, ιδίως στην Κίνα.

«Το νέο παράδειγμα ήταν η παγκοσμιοποίηση, η Κίνα ήταν μια αναδυόμενη οικονομική δύναμη και το εργαστήριο της Lieber έγινε ένα παράδειγμα συνεργασίας πανα-Ειρηνικού».
Ένα άλλο WOW. Όχι διαρροή πληροφοριών. Μια πλημμύρα.
«Ένα πιο αμφιλεγόμενο πρωτάθλημα Lieber είναι ο Liqiang Mai, ο διεθνής πρύτανης και πρόεδρος της επιστήμης υλικών στο WUT, το λιγότερο γνωστό σχολείο στο Wuhan που οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι προσέλαβε τον Lieber ως« στρατηγικό επιστήμονα »το 2011, έναντι 50.000 δολαρίων το μήνα. Η Μάι, η οποία δεν έχει κατονομαστεί σε καμία κατάθεση στις ΗΠΑ εναντίον της Lieber, απέκτησε διδακτορικό στο WUT το 2004 και εργάστηκε ως postdoc στο εργαστήριο της Lieber από το 2008 έως το 2011, σύμφωνα με το διαδικτυακό βιογραφικό της WUT της Mai…. «

Πόσο μεγάλο αστέρι είναι ο Lieber;
Βικιπαίδεια: «Ο Charles M. Lieber (γεννημένος το 1959) είναι Αμερικανός χημικός και πρωτοπόρος στον τομέα της νανοεπιστήμης και της νανοτεχνολογίας.
«Το 2011, ο Lieber αναγνωρίστηκε από τον Thomson Reuters ως ο κορυφαίος χημικός στον κόσμο για τη δεκαετία 2000-2010 με βάση τον αντίκτυπο των επιστημονικών του δημοσιεύσεων.
«Ο Lieber έχει δημοσιεύσει πάνω από 400 εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές και έχει επιμεληθεί και συνεισφέρει σε πολλά βιβλία σχετικά με τη νανοεπιστήμη. Είναι ο κύριος εφευρέτης σε περισσότερα από πενήντα αμερικανικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και αιτήσεις, και ίδρυσε την εταιρεία νανοτεχνολογίας Nanosys το 2001 και Vista Therapeutics το 2007.

«Είναι γνωστός για τη συμβολή του στη σύνθεση, τη συναρμολόγηση και το χαρακτηρισμό των νανοκλίμακων υλικών και νανοεξοπλισμών, την εφαρμογή νανοηλεκτρονικών συσκευών στη βιολογία και ως μέντορας σε πολλούς ηγέτες στη νανοεπιστήμη. Το 2012, ο Lieber απονεμήθηκε το Ισραήλ Wolf Prize in Chemistry. «
Ειδήσεις Χημείας και Μηχανικής, 28 Ιανουαρίου 2020:
«Επιπλέον, ο Λίμπερ υποτίθεται ότι υπέγραψε σύμβαση που υποχρέωνε το Χάρβαρντ να συμμετάσχει σε ένα συνεργατικό ερευνητικό πρόγραμμα που επέτρεψε στους WUT [Κινέζους] επιστήμονες να επισκέπτονται το πανεπιστήμιο για δύο μήνες κάθε χρόνο.

«Η [ομοσπονδιακή] καταγγελία αναφέρει ότι δεν ενημέρωσε τους πανεπιστημιακούς υπαλλήλους για τη συμφωνία, η οποία αφορούσε« προηγμένη έρευνα και ανάπτυξη μπαταριών ιόντων λιθίου με βάση νανοσύρματα με υψηλή απόδοση για ηλεκτρικά οχήματα ».»
Μια άλλη «μεταφορά τεχνολογίας» μεγάλης αξίας.
«… Το NIH [Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ, μια ομοσπονδιακή υπηρεσία] ρώτησε το Χάρβαρντ για το αν το πανεπιστήμιο ή ο Λίμπερ απέτυχαν να αποκαλύψουν την οικονομική του σχέση με την Κίνα. Ο Lieber υπήρξε κύριος ερευνητής σε τουλάχιστον τρεις επιχορηγήσεις NIH συνολικού ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων από το 2008.

«Μετά τη συνέντευξη με τον Lieber, το Χάρβαρντ [λανθασμένα, υποτίθεται ότι βασίζεται στις δηλώσεις του Lieber] απάντησε στο NIH ότι [Lieber] δεν είχε« καμία επίσημη σχέση με το WUT [Ινστιτούτο Τεχνολογίας Wuhan] »και« δεν συμμετέχει ποτέ και δεν συμμετείχε ποτέ » το πρόγραμμα [Κινέζικα] Χίλια Ταλέντα. «
Το NIH έχει αυστηρούς κανονισμούς σχετικά με τους ερευνητές που αποκαλύπτουν τις σχέσεις τους για σύγκρουση συμφερόντων. Οι ομοσπονδιακοί πιστεύουν προφανώς ότι ο Lieber απέτυχε να αναφέρει τις σχέσεις του με την Κίνα στο NIH. Αυτό θα αποτελούσε παράγοντα στη δίωξή του.

Lieber λειτουργούσε ένα ισχυρό κέντρο στο Harvard: Lieber Research Group. Το επίκεντρό της είναι η νανοεπιστήμη και η νανοτεχνολογία.
Είναι λοιπόν φυσικό να ρωτάμε, τι είδους ερευνητικά ευρήματα θα κοινοποιηθούν στην Κίνα;
Στον ιστότοπο του Ομίλου, υπάρχει αυτό, αμέσως: «Είμαστε πρωτοπόροι στη διεπαφή μεταξύ της νανοηλεκτρονικής και των βιοεπιστημών… αισθητήρες για την ανίχνευση νόσων σε πραγματικό χρόνο…»
Ως εκ τούτου, η εικόνα του μέλλοντος σκιαγράφησα στην αρχή αυτού του φόντου.

Μπορώ να αναφέρω περαιτέρω τη νανοεπιστήμη. Φυσικά, οι δυσοίωνες τεχνολογικές καινοτομίες ισχύουν τόσο για την Κίνα όσο και για τις ΗΠΑ, καθώς και για τον υπόλοιπο κόσμο…
Η κινεζική κυβέρνηση έχει την επιρροή, τη βούληση, τη δύναμη και την πρόθεση να επιβάλει, χωρίς δισταγμό, κάθε είδους πιθανό έλεγχο στους 1,4 δισεκατομμύρια πολίτες της.
Βρίσκεται στη διαδικασία οικοδόμησης πολλών νέων «έξυπνων πόλεων». Αυτά τα κέντρα θα είναι μοντέλα επιτήρησης από τοίχο σε τοίχο.

AI, Internet of Things, 5G, the works.

Εάν η νανοεπιστήμη μπορεί να επιτύχει πολύ πιο οικεία πρόσβαση σε ανθρώπους, μέσω εμφυτευμένων αισθητήρων, γιατί δεν θα έπαιζε η κινεζική κυβέρνηση την ευκαιρία να την αναπτύξει;
Το σκεπτικό και το εξώφυλλο είναι προφανή:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΕΠΙΔΗΜΩΝ ΙΩΝ. Θα τα εντοπίσουμε άμεσα από τους οργανισμούς μας σε πραγματικό χρόνο.
Όλα χαλάζι, παγκοσμιοποίηση και τεχνοκρατία.

ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΔΥΟ: Νανο-τεχνολογία: ένας κόσμος, ένας εγκέφαλος
Από το lexico.com: νανοτεχνολογία: «Ο κλάδος της τεχνολογίας που ασχολείται με διαστάσεις και ανοχές κάτω των 100 νανομέτρων, ειδικά τον χειρισμό μεμονωμένων ατόμων και μορίων».

Η πρόσφατη σύλληψη του πρωτοπόρου του Χάρβαρντ στον τομέα της νανοτεχνολογίας, ο Charles Lieber – με την κατηγορία της ψεύδους στις ομοσπονδιακές αρχές σχετικά με τις επιχειρηματικές του σχέσεις με την Κίνα – αποκάλυψε ευρείες σχέσεις μεταξύ Αμερικανών και Κινέζων ερευνητών.
Αυτές οι σχέσεις περιλαμβάνουν, πάνω απ ‘όλα, την ανοιχτή κοινή χρήση ευαίσθητων τεχνολογιών που, κάποτε, θα θεωρούνταν κρατικά μυστικά.

Ακολουθούν αποσπάσματα από το περιοδικό Nano Today, από μια εφημερίδα του 2019 με τίτλο: «Οι ανιχνευτές Nanowire θα μπορούσαν να οδηγήσουν διεπαφές εγκεφάλου-μηχανής υψηλής ανάλυσης». Οι συγγραφείς του είναι Κινέζοι και Αμερικανοί:
«… Οι εξελίξεις μπορούν να επιτρέψουν τη διερεύνηση της δυναμικής στον εγκέφαλο [μέσω μικροσκοπικών εμφυτευμάτων αισθητήρα] και να οδηγήσουν στην ανάπτυξη νέων διεπαφών εγκεφάλου-μηχανής με πρωτοφανή ανάλυση και ακρίβεια.»

«… Εξάγετε ηλεκτρικά σήματα δραστηριότητας εγκεφάλου ή εισάγετε ηλεκτρικά ερεθίσματα για να ρυθμίσετε τη δραστηριότητα του εγκεφάλου σε συνεννόηση με εξωτερικά μηχανήματα, συμπεριλαμβανομένων επεξεργαστών υπολογιστών και προσθετικών, για ανθρώπινη ενίσχυση…»
Εκτός από την έρευνα για την προσθετική και, ίσως, την αναστροφή ορισμένων παραλύσεων, αυτή η λεωφόρος της έρευνας προτείνει επίσης «διαμόρφωση» του εγκεφάλου, που συνδέεται με τις μηχανές, με σκοπό τον έλεγχο. Έλεγχος βασικών σκέψεων, αισθήσεων, συναισθημάτων.

Και μαζί με το Διαδίκτυο των πραγμάτων, γιατί δεν μπορούσε τελικά να επεκταθεί αυτός ο έλεγχος, προκειμένου να «εναρμονιστούν» πολλοί, πολλοί εγκέφαλοι μεταξύ τους;
Ποιος θα ενδιαφερόταν για κάτι τέτοιο; Σκεφτείτε την κινεζική κυβέρνηση, το DARPA (το τεχνολογικό σκέλος του Πενταγώνου) και πολλούς άλλους διεθνείς ηθοποιούς. Σκεφτείτε τους ιατρικούς ερευνητές της Rockefeller. Σκεφτείτε την τεχνοκρατία και τον γενναίο νέο κόσμο.
Τις τελευταίες δεκαετίες, η ροή κάθε είδους εξαιρετικά ευαίσθητων επιστημονικών πληροφοριών, μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας, δεν συνίστατο σε σπάνιες διαρροές.

Είναι μια πλημμύρα, ανοιχτά, σε εργαστήρια και πανεπιστήμια. Όλο το μέρος της νέας ατζέντας Παγκόσμιας κοινής χρήσης και φροντίδας.
Η νανοτεχνολογία, για να επιλέξει έναν κλάδο τέτοιας έρευνας-ανταλλαγής, έχει εφαρμογές σε όπλα, μεταφορά, επιτήρηση, ιατρική κ.λπ. Και φυσικά, τον έλεγχο του νου.
«Κοίτα, είμαι σίγουρα πρόθυμος να μοιραστώ την τελευταία μου έρευνα για τα εμφυτεύματα νανο-εγκεφάλου. Αλλά χρειάζομαι τη διαβεβαίωσή σας ότι η κυβέρνησή σας δεν θα το χρησιμοποιήσει για σκοτεινούς σκοπούς. «

«Καταλαβαίνω εντελώς. Η κυβέρνησή μου δεν θα το έκανε αυτό περισσότερο από ό, τι θα έκανε η κυβέρνησή σας. «
«Εντάξει. Τότε είμαστε καλοί. «
«Ναί. Καλός.»
Πώς φτάνουν οι σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας σε αυτό το σημείο; Κάποτε, φαίνεται ότι οι δύο κυβερνήσεις συμμετείχαν σε έναν ψυχρό πόλεμο.

Ω, αυτό είναι σωστό, ο Πρόεδρος Νίξον άνοιξε την Κίνα στο εμπόριο, το 1972, μετά από 25 χρόνια χωρίς διπλωματικές σχέσεις.
Ο Νίξον ήταν ο πράκτορας του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο οποίος, χρόνια νωρίτερα, τον είχε σώσει από μια χαλασμένη καριέρα ως πολιτικός. David Rockefeller, αψίδα Παγκόσμιος.
Εδώ έγραψε ο Rockefeller με ευγένεια το 1973, ένα χρόνο αφότου ο Νίξον είχε κάνει το θαύμα της Κίνας:

«Όποια κι αν είναι η τιμή της Κινεζικής Επανάστασης, προφανώς πέτυχε όχι μόνο να παράγει πιο αποτελεσματική και αφοσιωμένη διοίκηση, αλλά και να προωθήσει το υψηλό ηθικό και την κοινότητα του σκοπού.
«Το κοινωνικό πείραμα στην Κίνα υπό την ηγεσία του προέδρου Μάο είναι ένα από τα πιο σημαντικά και επιτυχημένα στην ανθρώπινη ιστορία». («Από έναν ταξιδιώτη της Κίνας». NY Times. 10 Αυγούστου 1973.)

Εκατομμύρια άνθρωποι νεκροί, συντριβή της ελευθερίας, ένας ολόκληρος πληθυσμός κάτω από το μπούστο του κομμουνιστικού καθεστώτος, αλλά κατά κάποιον τρόπο αυτό δεν είδε, ή προσποιήθηκε ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ.
Ο ίδιος, όπως και άλλοι από τους ελίτ του Globalist, θαύμαζε την κινεζική κυβέρνηση για την ικανότητα να ελέγχει τους δικούς της ανθρώπους, σε τόσο υψηλό βαθμό.
Προώθηση 47 ετών. Επιστήμονες και από τις δύο χώρες φυσούν μεταξύ τους φιλιά, καθώς συνεργάζονται για την ανάπτυξη μιας τεχνολογίας που έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει οικεία επιρροή μέσα στον ίδιο τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Φυσικά, να θυμάστε, όταν έρχεται η πολιτική ώθηση, και συμβαίνει πάντα, η Κίνα είναι ο φίλος της Κίνας.
Στην περίπτωση των αμερικανικών εταιρικών και κυβερνητικών μεγάλων βολών, η πίστη στην πατρίδα τείνει να εξαρτάται, ανάλογα με τις πηγές και τις χώρες που βάζουν χρήματα στο τραπέζι.
Jon Rappoport,
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2019.00022/full
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6180194/
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1748013219306929

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *