CELESTE SOLUM: Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σύμφωνα με την πληροφοριοδότη της FEMA, Celeste Solum, οι Αμερικανοί έχουν παίξει τον ρόλο των Εβραίων στη ναζιστική Γερμανία και θα συναντήσουν την ίδια μοίρα. Η παγκόσμια διακυβέρνηση σημαίνει ότι πρέπει να παίξουμε με ένα «εντελώς νέο σύνολο κανόνων».

Εκκλ. 4,2 Και εμακάρισα εγώ τότε όλους τους νεκρούς, αυτούς οι οποίοι έχουν ήδη αποθάνει, περισσότερον από τους ζωντανούς, διότι αυτοί ζουν ακόμη μέχρι τώρα.

από Henry Makow PhD

Εάν η Celeste Solum έχει δίκιο, έχουμε πολύ χειρότερο πρόβλημα από ό, τι νομίζουμε. Προέρχεται από ιστορικό Ιλλουμινάτι και εργάστηκε ως προγραμματιστής FEMA για 20 χρόνια. Έτσι είναι σε θέση να γνωρίζει. Το τρομακτικό όραμά της είναι το πιο σκοτεινό που θα βρείτε. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα εξαφανιστεί, αλλά αυτό μπορεί να συμβαίνει με την περίπτωση «το προειδοποιημένο είναι προασπισμένο.» Προετοιμαστείτε για «έναν κόσμο πληγών.» Δεν γράφει, έτσι δεν μπορούσα να βρω ένα κείμενο για αναδημοσίευση. Αντ ‘αυτού δίνει συνεντεύξεις σε ανθρώπους όπως ο Mike Adams, ο Dave Hodges και ο David Icke. Άκουσα μερικά και έδωσα μερικές από τις αξιώσεις της:

Με τη ρομποτική, τα περισσότερα ανθρώπινα όντα έχουν αχρηστευθεί στους Ιλλουμινάτι. Όταν υπάρχουν λιμοί και διακοπές ρεύματος, οι άνθρωποι θα μεταβούν σε «κέντρα υποδοχής» (στα Costco’s και Walmarts όλων των τόπων;) όπου θα τοποθετηθούν και θα σταλούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου θα αεριοποιηθούν ή θα αποκεφαλιστούν. Ο στόχος είναι να ξεφορτωθούν το 90% του πληθυσμού. Οι δοκιμές Covid προορίζονται για τη συλλογή του DNA σας. Τα εμβόλια περιέχουν ματαιωμένα βλαστικά κύτταρα του εμβρύου και ανθρώπινες πρωτεΐνες που έχουν εκτραφεί σε φυτά και ποντίκια («ένας άνθρωπος με κοστούμι ποντικιού»). Περιέχουν επίσης «υδρογέλες» – νανοσωματίδια που συγχωνεύονται μόνιμα με τον ιστό σας, που συνδέονται με ένα δίκτυο υπολογιστών 5G που «παρακολουθούν την υγεία σας» ανά πάσα στιγμή και καθορίζουν αν μπορείτε να πάτε στη δουλειά ή να αγοράσετε φαγητό.

Μιλώντας για φαγητό, το κρέας θα καταργηθεί σταδιακά και θα διανεμηθούν τα δελτία συγκέντρωσης – «μικροθρεπτικά συστατικά» – για το ευρύ κοινό. Δεν θα υπάρχει «μετάβαση στο σούπερ μάρκετ». Δεν θα επιτρέπεται «να πάρουμε τίποτα από τη φύση» και πρέπει να μειώσουμε το μέγεθος στο μισό αποτύπωμα άνθρακα. Εάν ζούμε σε ένα αρχοντικό, πρέπει να μετακομίσουμε σε ένα μπανγκαλόου. (Ξέρω ότι ακούγεται τρελό.) Η FEMA εκτιμά ότι μόνο το 3% των κατόχων όπλων θα αντισταθούν στη δήμευση όπλων με τη βία. Κάνουν απογραφή όλων των υλικών αξιών. Όλη η ιδιωτική ιδιοκτησία «θα ενοποιηθεί.»

ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ; Είναι δελεαστικό να απορρίψουμε την Solum ως εκκεντρική και τρομολάγνα. Υπήρχαν πολλές κόκκινες σημαίες. Τείνει να υπερβάλλει, ισχυριζόμενη ότι καλλιεργεί 500 ποικιλίες τομάτας στο αγρόκτημά της στη Μοντάνα και υπάρχουν «επτά εκατομμύρια κηφήνες» που μας παρακολουθούν. Δίνει μεγάλη έμφαση στις κοσμικές αλλαγές: «Κύκλοι 2000 ετών», «ο ήλιος έχει σιωπήσει» και η «μαγνητόσφαιρα» έχει εξασθενίσει. Βρισκόμαστε στην «τελική εποχή». Ισχυρίζεται ότι απελευθερώθηκε ένας δεύτερος ιός Wuhan- «καταστροφέας φυτών» που εξομάλυνε τους οπωρώνες της στη Μοντάνα.

(Επιτροπή των 300, που δημοσιεύθηκε το 1992) Από την άλλη πλευρά, σκεφτείτε το μήνυμά της στο πλαίσιο του τι πραγματικά συμβαίνει. Έχουν δαπανηθεί τρισεκατομμύρια και εκατομμύρια ζωές έχουν διαταραχθεί ή καταστραφεί για έναν ιό που έχει ποσοστό θνησιμότητας 0,25%. 68.000 Βρετανοί έχουν επιβληθεί πρόστιμα για κλειδαριές. Ένα νεαρό ζευγάρι τρομοκρατήθηκε από ομάδα SWAT 12 ατόμων που πίστευε ότι είχαν πάρτι. Μια 82χρονη γιαγιά παρακολουθούσε τηλεόραση στο κρεβάτι, όταν η αστυνομία έφτασε για να της προειδοποιήσει για τυχόν συγκέντρωση για τσάι στον κήπο της με δύο φίλους νωρίτερα εκείνη την ημέρα. Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου του Μίτσιγκαν οδηγήθηκε μακριά σε δεσμούς αφού προειδοποίησε δημοσίως τους Αμερικανούς ότι είχαν υποδουλωθεί.

Εξετάστε τη δική σας γνώμη. Αλλά η άποψή μου είναι, προετοιμαστείτε για τα χειρότερα και προσεύχηθείτε για το καλύτερο.

Συνεντεύξεις της Celeste Solum

Πρέπει να προσέξετε: Τι πραγματικά υπάρχει στα ψεύτικα εμβόλια – η πρώην υπάλληλος της FEMA Celeste Solum μιλά με τον David Icke

https://banned.video/watch?id=603df049e9046725ccbcc7f6

1/2 DAVE HODGES & CELESTE SOLUM (6/22/20): ΨΥΞΗ – ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

1/2 DAVE HODGES & CELESTE SOLUM (6/22/20): CHILLING — THE STEP-BY-STEP PLAN TO DESTROY AMERICA


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *