CDC και ΠΟΥ «αδειάζουν» την κυβέρνηση με νέες οδηγίες για τη χρήση μάσκας στα σχολεία!Έτσι θα ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ όσοι δεν φορούν ΜΑΣΚΑ στα σχολεία – Πρωτόγνωρα όσα ακούμε

5/5 (4)

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στις 21 Αυγούστου, καθώς και το CDC,  εξέδωσαν νέες οδηγίες που αφορούν τη χρήση μάσκας στα σχολεία

Να υπενθυμίσουμε ότι στον ΠΟΥ, καθώς και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, το γνωστό CDC, έχει πολλές φορές αναφερθεί ο Σ. Τσιόρδας στις καθημερινές ενημερώσεις του, προκειμένου να δείξει στον κόσμο ότι η δική μας επιτροπή «συμβαδίζει» με τα ξένα πρότυπα μεγάλων παγκόσμιων οργανισμών.

Ωστόσο σε κανέναν από τους δυο οργανισμούς δεν γίνεται αναφορά στην υποχρεωτικότητα της μάσκας σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, πόσο δε μάλλον δεν υπάρχουν απειλές για πρόστιμα, φυλακίσεις και προσβολές για όσους δεν ακολουθήσουν τις «συστάσεις» τους. Διότι περί συστάσεων και μόνο πρόκειται, και για πολιτικές που καλούνται περιφέρειες και κυβερνήσεις να καθορίσουν όπως εκείνες κρίνουν καλύτερα.

Φυσικά σε ένα απολυταρχικό καθεστώς όπου μια κυβέρνηση δεν φρόντισε εδώ και οκτώ μήνες να δώσει κονδύλια για υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό σε Υγεία και Παιδεία, αλλά τα μοίρασε στα ΜΜΕ για να την επαινούν όλη μέρα, και στους φίλους εφοπλιστές, αεροπορικές εταιρείες κλπ, οι «συστάσεις» μπορούν να πάρουν διαστάσεις «αποφασίζουμε και διατάσσουμε», σας απειλούμε και σας βρίζουμε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, το CDC ανανέωσε τις σχολικές οδηγίες για την πανδημία Covid-19.

Η ενημερωμένη καθοδήγηση είναι αποτέλεσμα συζητήσεων που έχει πραγματοποιήσει το CDC με περιοχές για το πώς να λειτουργήσουν τα σχολεία καλύτερα κατά τη διάρκεια πανδημίας. Οι ενημερωμένες οδηγίες υπογραμμίζουν τη σημασία της διατήρησης ανοικτών σχολείων, εάν είναι δυνατόν.

Παιδιά με μικρότερο κίνδυνο

«Τα πολλά οφέλη της προσωπικής σχολικής εκπαίδευσης πρέπει να σταθμίζονται έναντι των κινδύνων που θέτει ο Covid-19», αναφέρουν οι κατευθυντήριες γραμμές. Τα διαθέσιμα στοιχεία από χώρες που έχουν ανοίξει ξανά τα σχολεία έδειξαν ότι ο Covid-19 ενέχει χαμηλούς κινδύνους για παιδιά σχολικής ηλικίας – τουλάχιστον σε περιοχές με χαμηλή κοινοτική μετάδοση.

Προσθέτει ότι γενικά, τα παιδιά είναι λιγότερο πιθανό να έχουν σοβαρά συμπτώματα από τους ενήλικες. Ο κίνδυνος των εκπαιδευτικών, ωστόσο, οι διαχειριστές του σχολείου και το λοιπό προσωπικό θα «αντικατοπτρίσουν αυτό των άλλων ενηλίκων στην κοινότητα» εάν αρρωστήσουν, σύμφωνα με τις οδηγίες.

Τα σχολεία ενθαρρύνονται να διαιρέσουν τους μαθητές και τους δασκάλους σε διαφορετικές ομάδες, εάν είναι δυνατόν, που μένουν μαζί καθ ‘όλη τη διάρκεια της σχολικής ημέρας για προσωπική μάθηση. Κι εδώ τίθεται το θέμα υποδομών και συμπληρωματικού προσωπικού που θα έπρεπε ήδη η κυβέρνηση να είχε προνοήσει.

Εναλλακτικά προγράμματα ή κλιμακωτός προγραμματισμός μπορεί επίσης να είναι μια καλή ιδέα για τον περιορισμό της αλληλεπίδρασης.

Οι κατευθυντήριες γραμμές ενθαρρύνουν τα σχολεία να αναπτύξουν ένα πρωτόκολλο. Τονίζεται η καλή υγιεινή των χεριών. Οι σταθμοί και οι δραστηριότητες εκμάθησης θα πρέπει να έχουν λιγότερους μαθητές ανά ομάδα και οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση ενάμισι μέτρου, εάν είναι δυνατόν, συμβουλεύει το CDC.

ΟΙ ΠΑΛΑΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΑΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ» ΕΝΩ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Ή ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΑΣΘΜΑ, ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ «ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΜΕΤΡΙΑΣΜΟΥ

Με λίγα λόγια και απλά, η αποτυχία της κυβέρνησης να εξασφαλίσει υποδομές και προσωπικό σε Υγεία και Παιδεία ως όφειλε και είχε όλο το χρόνο μπροστά της βλέποντας ότι η “πανδημία” δεν τελειώνει όπου να ‘ναι, μετατίθεται τώρα στους πολίτες που τους εξαναγκάζουν να φοράνε οι ίδιοι μάσκες και τα παιδιά τους από την τρυφερή ηλικία, θέλουν δεν θέλουν, κι αν πουν δεν θέλουν κι έχουν αντιρρήσεις, να σέρνονται στα δικαστήρια και να απειλούνται ότι θα τους αφαιρεθεί και η γονική επιμέλεια (είδαμε και τέτοια δημοσιεύματα).

Στα ίδια μήκη κύματος και ο ΠΟΥ

Συμβουλεύει και μόνο συμβουλεύει ο ΠΟΥ στις δικές του νέες κατευθυντήριες γραμμές για το άνοιγμα των σχολείων, τις οποίες ενημέρωσε στις 21 Αυγούστου 2020.

Από κοινού με την UNICEF, η οποία υποτίθεται εξασφαλίζει τα δικαιώματα των παιδιών, συμβουλεύει τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω να φορούν μάσκα υπό τις ίδιες συνθήκες με τους ενήλικες, ιδίως όταν δεν μπορούν να εγγυηθούν απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρου από τους άλλους και μόνο όταν υπάρχει ευρεία μετάδοση στην περιοχή.

Και όχι από τα νήπια, όπως θέλει η “φίλη” του Ινστιτούτου Ροκφέλερ, κα Κεραμέως!

Με βάση πολλούς παράγοντες, όπως οι ψυχοκοινωνικές ανάγκες των παιδιών και τα ορόσημα ανάπτυξηςο ΠΟΥ και η UNICEF συμβουλεύουν τα εξής:

Τα παιδιά ηλικίας 5 ετών και κάτω δεν πρέπει να υποχρεούνται να φορούν μάσκες. Αυτό βασίζεται στην ασφάλεια και το γενικό συμφέρον του παιδιού και στην ικανότητα χρήσης κατάλληλης μάσκας με ελάχιστη βοήθεια.

Ο ΠΟΥ και η UNICEF συμβουλεύουν ότι η απόφαση χρήσης μασκών για παιδιά ηλικίας 6-11 ετών πρέπει να βασίζεται στους ακόλουθους παράγοντες:

 • Εάν υπάρχει ευρεία μετάδοση στην περιοχή όπου διαμένει το παιδί
 • Η ικανότητα του παιδιού να χρησιμοποιεί με ασφάλεια και κατάλληλη μάσκα
 • Πρόσβαση σε μάσκες, καθώς και ξέπλυμα και αντικατάσταση μάσκας σε ορισμένες ρυθμίσεις (όπως σχολεία και υπηρεσίες φύλαξης παιδιών)
 • Επαρκής επίβλεψη ενηλίκων και οδηγίες στο παιδί για το πώς να φορέσει, να βγάλει και να φορέσει με ασφάλεια μάσκες
 • Πιθανός αντίκτυπος της χρήσης μάσκας στη μάθηση και την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη, σε συνεννόηση με εκπαιδευτικούς, γονείς / φροντιστές ή / και ιατρούς
 • Ειδικές ρυθμίσεις και αλληλεπιδράσεις που έχει το παιδί με άλλα άτομα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να αναπτύξουν σοβαρή ασθένεια, όπως οι ηλικιωμένοι και εκείνοι με άλλες υποκείμενες καταστάσεις υγείας

Πρέπει οι εκπαιδευτικοί να φορούν μάσκα;

Σε περιοχές όπου υπάρχει ευρεία μετάδοση, όλοι οι ενήλικες ηλικίας κάτω των 60 ετών και γενικά που έχουν καλή υγεία πρέπει να φορούν μάσκες υφάσματος όταν δεν μπορούν να εγγυηθούν απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρου από τους άλλους. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ενήλικες που εργάζονται με παιδιά που μπορεί να έχουν στενή επαφή με παιδιά και μεταξύ τους. Οι ενήλικες ηλικίας 60 ετών και άνω, ή που έχουν υποκείμενες καταστάσεις υγείας όπως καρδιακές παθήσεις, διαβήτη ή καρκίνο του πνεύμονα, θα πρέπει να φορούν ιατρική μάσκα λόγω του υψηλότερου κινδύνου να αρρωστήσουν σοβαρά από το COVID-19.

Αυτά «συστήνει» ο ΠΟΥ, που σημαίνει άλλες μάσκες οι νεότεροι και άλλες οι πιο ηλικιωμένοι εκπαιδευτικοί που έχουμε μπόλικους τέτοιους, όμως, όταν δεν μπορούν να εγγυηθούν απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρου από τους άλλους.

Που πάλι σημαίνει ΌΧΙ την ώρα που πρέπει να διδάξουν από την έδρα και τον πίνακα και να μιλάνε δυνατά και καθαρά καθ’ όλη την παράδοση του μαθήματος. Η έδρα και ο πίνακας -συνήθως- είναι πιο μακριά από το ένα μέτρο απόσταση από τα θρανία.

Όλες αυτές οι νέες οδηγίες του ΠΟΥ και του CDC, αδειάζουν κυριολεκτικά την κυβέρνηση, που τη δική της αποτυχία και κακό σχεδιασμό μεταθέτει στους πολίτες, και μάλιστα υπό απειλών και εξυβρίσεων. Καιρός να γίνουμε έννομο κράτος και σύμφωνα με το Σύνταγμα, νομίζουμε;

Το Κίνημα Επιβιώνουμε ζητά  την παραίτηση της κυβέρνησης και την άμεση σύσταση κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας προκειμένου να προκηρύξει ασφαλώς νέες εκλογές και να κυβερνήσει με περισσότερη σύνεση κι ευθύνη την τόσο δύσκολη αυτή περίοδο.

πηγή https://igata.gr/

Έτσι θα ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ όσοι δεν φορούν ΜΑΣΚΑ στα σχολεία – Πρωτόγνωρα όσα ακούμε

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, κανείς δε θα μπαίνει στην τάξη χωρίς μάσκα!!!

Ο εκάστοτε εκπαιδευτικός θα είναι υποχρεωμένος να απομακρύνει τους μαθητές που δε φορούν μάσκα και να μπαίνει απουσία.

Από την πλευρά τους οι διευθυντές δε θα επιτρέπουν την είσοδο δασκάλων και καθηγητών, αλλά και όλων των εργαζομένων στις σχολικές μονάδες, χωρίς μάσκα.ΤΑ “ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ”, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΣTΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ.ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, κάνοντας λόγο για την άγνωστη στην πλειοψηφία του λαού έκφραση “ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ). (εδώ)Άλλωστε είναι γνωστό πως ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.Το παραδέχθηκε και ο ΓΑΠ (εδώ)ΞΥΠΝΗΣΤΕ… ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ…Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Αντιδρούν οι γονείς…

Σύγχυση και εκνευρισμό προκαλούν οι ανακοινώσεις του υπουργείου Παιδείας για το άνοιγμα των σχολείων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, κανείς δε θα μπαίνει στην τάξη χωρίς μάσκα!!!

Ο εκάστοτε εκπαιδευτικός θα είναι υποχρεωμένος να απομακρύνει τους μαθητές που δε φορούν μάσκα και να μπαίνει απουσία.

Από την πλευρά τους οι διευθυντές δε θα επιτρέπουν την είσοδο δασκάλων και καθηγητών, αλλά και όλων των εργαζομένων στις σχολικές μονάδες, χωρίς μάσκα.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Μάλιστα χθες η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ερωτηθείσα για το πώς θα αντιμετωπίζονται γονείς, εκπαιδευτικοί ή παιδιά που αρνούνται να συμμορφωθούν με τη χρήση της μάσκας, στάθηκε στο κομμάτι της ενημέρωσης, αναφέροντας ότι θα δοθούν σύντομα διευκρινίσεις για το πώς θα “τιμωρούνται” οι απείθαρχοι.

Όπως τόνισε οι κανόνες είναι “κοινοί για όλους” και “θα διευκρινιστούν τις επόμενες μέρες οι κυρώσεις” για όσους παραβαίνουν τους κανόνες.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

https://www.megatv.com/embed/?p=38617434

Πηγή

Facebook 2020 : Η συντριβή της ελευθερίας της άποψης από τους «συνεργάτες» του George Soros και οι εγχώριοι πρωταγωνιστές της «πλύσης εγκεφάλου» (αστυνόμευσης της σκέψης)

Στην Ελλάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διαδίδεις επιστημονικές απόψεις (όταν αυτές δεν συμπίπτουν με την κυβερνητική γραμμή). Η διάδοση επιστημονικών απόψεων ενδεχομένως να εκληφθεί (από τον Υπουργό «Προστασίας (κατ’ ευφημισμό;;)  του Πολίτη») ως “διασπορά ψευδών ειδήσεων”!Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη «ΔΙΕΤΑΞΕ» λοιπόν!Οπότε όποιος έχει διαφορετική γνώμη από την κυβερνητική γραμμή, θα συλλαμβάνεται! 

Ας προχωρήσουν λοιπόν, σε συλλήψεις…ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ!
Όσο για τα ερπετά του Σόρος, που φιμώνουν κάθε διαφορετική άποψη στο διαδίκτυο, δεν θα καταφέρουν τίποτα… Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΙ ΑΝ ΡΙΞΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.

«ελεύθερη διακίνηση ιδεών»,  την βιώσαμε ως «Ιερός Λόχος 2012» αρκετές φορές (και σχεδόν πάντα 1 ημέρα πριν την πραγματοποίηση ανοικτών συγκεντρώσεών μας, στις οποίες για λόγους ασφαλείας δεν είχαμε ανακοινώσει το μέρος διεξαγωγής τους και θα γινόταν αυτό τελευταία στιγμή, μέσα από την σελίδα μας στο facebook).    Τελείως συμπτωματικά, μία ημέρα πριν κάθε μας συγκέντρωση, το facebook καταργούσε το λογαριασμό του «Ιερού Λόχου 2012»!    Κάποια στιγμή πάψαμε να ασχολούμαστε με τους υπαλλήλους της ΝΤΠ και δεν ανοίξαμε ξανά προφίλ στρεφόμενοι σε άλλα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Πριν λίγες μέρες ένα γκρουπ ευαισθητοποιημένων γονέων που διαφωνούσαν  με την υποχρεωτική επιβολή της μάσκας σε μαθητές όλων των ηλικιών στα σχολεία, όχι απλά έκλεισε, αλλά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα 20-30 άτομα που τόλμησαν να δημοσιοποιήσουν την διαφωνία τους με τα κυβερνητικά μέτρα (που ποτέ δεν περνάνε από τη Βουλή, αλλά μέσα σε μόλις λίγες ώρες επιβάλλονται με «Υπουργικές αποφάσεις» πρωτοφανών απαγορεύσεων και περιορισμού της ελευθερίας, που θα τις ζήλευαν τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα).

Τι κι αν δημόσια Έλληνες γιατροί επισημαίνουν τον κίνδυνο από τη χρήση της μάσκας για πολλές ώρες από παιδιά.  Διαβάζουμε εδώ  :

Γράφει ο Αναστάσιος Χατζής, MD, PHd, Παιδίατρος – Εντατικολόγος, Διευθυντής Παιδιατρικής Μονάδας Εντατικής θεραπείας, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών 

 

“Πάνω απ’ όλα όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε ένα σοβαρό κίνδυνο που έχουν τα παιδιά όταν φορούν τη μάσκα.
Όλοι συμφωνούν ότι για να προστατεύει η μάσκα θα πρέπει να εφαρμόζει καλά γύρω από το στόμα και τη μύτη καλύπτοντας και το πηγούνι.
Όμως, μια τέτοια εφαρμογή αναπόφευκτα δυσκολεύει την αναπνοή. 

 

Ένας ενήλικας, αν δεν έχει χρόνιο αναπνευστικό ή καρδιακό πρόβλημα, μπορεί να προσαρμοστεί και να ρυθμίσει ανάλογα την αναπνοή του. Ένα μικρό παιδί αυτό δε μπορεί να το κάνει. Πολύ περισσότερο αν τρέξει, παίξει, γελάσει ή φωνάξει!

Σ’ αυτήν την περίπτωση η αναπνοή του γίνεται πιο γρήγορη, πιο απότομη και πιο βαθιά. Αν λοιπόν το παιδί προσπαθήσει να πάρει μια απότομη και βαθιά αναπνοή μέσα από τη μάσκα, είναι σαν κάποιος να του έχει κλείσει το στόμα και τη μύτη με την παλάμη του.

Η προσπάθεια αναπνοής με φραγμένο το στόμα και τη μύτη δεν προκαλεί είσοδο του αέρα, όπως γίνεται στην κανονική αναπνοή.

Αυτό έχει δύο συνέπειες:
1. απότομη πτώση του οξυγόνου στο αίμα του παιδιού.
2. μεγάλη αύξηση της (αρνητικής) ενδοθωρακικής πίεσης.
Και τα δύο μαζί δυσκολεύουν την καρδιακή λειτουργία με κίνδυνο ή την καρδιακή ανακοπή ή την εμφάνιση οξέος πνευμονικού οιδήματος.
Και τα δυο μπορούν να οδηγήσουν σε αιφνίδιο θάνατο.”

  Δείτε τι δηλώνει επώνυμα (εδώ) άλλος ιατρός, ο νευροχειρουργός Σπύρου :  

“(…)Εάν δεν μπουν οι μάσκες εκεί που πρέπει και από αυτούς που πρέπει, με το πέρας της κρίσης του ιού, θα έχουμε σοβαρά προβλήματα υγείας του πληθυσμού, ειδικά από την χρήση της μάσκας και όχι από την μη χρήση. 

Κατ’ αρχή θα πρέπει να πούμε ότι υπάρχουν διάφορα ήδη μάσκας. Οι μάσκες που προστατεύουν αυτούς που την έχουν και οι μάσκες που προστατεύουν τους γύρω, χωρίς να προστατεύουν αυτούς που τις έχουν. 

 

Στο χειρουργείο των 2-3 ωρών που κάνω, με την μάσκα στο πρόσωπο μου, δεν είναι για να προστατεύσει εμένα αλλά τον ασθενή μου. Αμέσως μετά το χειρουργείο τρέχω στο νιπτήρα για να πλύνω το στόμα μου από την άσχημη μυρωδιά και γεύση που έχει παραμείνει, ένεκα κακής ανταλλαγής αερίων των πνευμόνων, αλλά και δυσοσμίας από το στομάχι. Γίνεται κατανοητό από εδώ, ότι είναι αδύνατο και λάθος να υποχρεώσεις μια πωλήτρια είτε ένα οδηγό λεωφορείου να έχει μάσκα για 8 συνεχή ώρες και κάθε μέρα. Στο τέλος θα τους δημιουργηθούν αναπνευστικά προβλήματα. 

 

Οι χειρουργικές μάσκες προστατεύουν τους γύρω. Εμποδίζουν την εκροή πτυέλου στους γύρω. Παραμένουν όλα στην μάσκα. Από αυτή την μάσκα όμως, μπορούν να εισχωρήσουν τα πάντα και να τα εισπνεύσει αυτός που την έχει.
Οι μάσκες με φίλτρο προστατεύουν αυτούς μου τις έχουν αλλά δεν προστατεύουν τους γύρω. Ο αέρας καθαρίζεται (φιλτράρεται) κατά την εισδοχή, αλλά ότι βγαίνει με την εκπνοή μεταφέρεται αναλλοίωτος. 

Η συνεχή χρήση της μάσκας θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθόσον δημιουργείται μια συνεχή και σταδιακή υπο-οξυγόνωση του οργανισμού. Η διαταραχή της σωστής ανταλλαγής αερίων θα προκαλέσει την μείωση της σωστής ποσότητας οξυγόνου και συνεπώς τον χαλασμό της ζωής του ανθρώπινου οργανισμού (του ενεργειακού μεταβολισμού). 

 

(…)
Μην πανικοβάλλεστε. Η χρήση μάσκας θα πρέπει να γίνεται με σωστές ενδείξεις και με φειδώ. Αφήστε το οξυγόνο να εισέλθει στον οργανισμό σας. Κρατάτε αποστάσεις και δεν χρειάζεται να φτύνει ο ένας στα μούτρα του άλλου. Είμαστε χώρα με ήλιο. Απολαύστε τον. Ο ιός θα φύγει όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν.Δρ. Σπύρου Μ.
Νευροχειρουργός. MD, PhD.

    Ακούστε έναν ακόμη ιατρό, πρώην Διοικητή του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και από τους ιδρυτές του Κέντρου Ειδικών Λοιμώξεων Β.Ελλάδος. Η συνέντευξη στον Focus FM είναι πραγματικά ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ:     https://youtu.be/5OjHhLFavAUΣτην Ελλάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διαδίδεις επιστημονικές απόψεις (όταν αυτές δεν συμπίπτουν με την κυβερνητική γραμμή). Η διάδοση επιστημονικών απόψεων ενδεχομένως να εκληφθεί (από τον Υπουργό «Προστασίας (κατ’ ευφημισμό;;)  του Πολίτη») ως “διασπορά ψευδών ειδήσεων”!   Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη «ΔΙΕΤΑΞΕ» λοιπόν! Οπότε όποιος έχει διαφορετική γνώμη από την κυβερνητική γραμμή, θα συλλαμβάνεται!    Δείτε :

Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε ΠΟΙΟΙ απαρτίζουν την «αστυνομία της σκέψης» στο facebook (που φακελώνει τους πολίτες κάθε κράτους με απίστευτη μεθοδικότητα), όπως διαβάζουμε εδώ.     Όπως θα δείτε, από τα 20 μέλη,  για μόλις 2 δεν αποδείχθηκε ότι σχετίζονται (δεν χρηματοδοτήθηκαν άμεσα ή έμμεσα μέσω ιδρυμάτων) από το ίδρυμα «Open Society» του George Soros!     Ποιοι είναι αυτοί οι δύο;

 • Katherine Chen: Academic professor, journalist. Often retweets material critical of Donald Trump and supportive of Barack Obama.
 • Emi Palmor: Former head of the Israeli Ministry of Justice.

Η Katheron Chen που αναπαράγει δημοσιεύσεις κριτικές στον Donald Trump και υπέρ του Βarack Obama και ο Emi Palmor, επικεφαλής του Υπουργείου Δικαιοσύνης του Ισραήλ!!!     Παραθέτουμε την λίστα με τους υπόλοιπους 18,  όπως δημοσιεύθηκαν (στα αγγλικά) από την έρευνα της Sheryl Attkisson που πραγματοποίησε την έρευνα για την Real Clear Investigations (εδώ).   Ως Ιερός Λόχος 2012, επισημαίνουμε με έντονα γράμματα και κίτρινο χρώμα την σχέση κάθε μέλους με τα ιδρύματα του Soros.   Σε αρκετούς εμφανίζονται και τα ποσά (εκατομμύρια ευρώ) από επιχορηγήσεις που έλαβαν από ιδρύματα του George Soros!     Δείτε ποιοι μας λογοκρίνουν :

 • “Afia Asantewaa Asare-Kyei: A program manager at Soros’ Open Society Foundations in West Africa.
 • Evelyn Aswad (University of Oklahoma): U.S. law professor. Recipient of a grant from Knight Foundation, which has partnered with Soros’ Open Society Foundations. Aswad says corporations should align their “speech codes with international human rights law” and be guided by “international law on freedom of expression.”
 • Endy Bayuni: Jakarta Post editor. On the board of the Institute for Policy Analysis of Conflict in Jakarta, headed by a “George Soros visiting practitioner chair” who previously worked at a Soros-founded group.
 • Catalina Botero-Marino (co-chair): Dean of a Colombian law school that received $1.3 million over two years from Soros’ Open Society Foundations. Serves on an expert panel of Inter-American Dialogue, funded in part by Soros’ Open Society Foundations. Also serves as an expert for Columbia University’s Global Freedom of Expression Project, funded in part by Open Society Foundations. Served as a board member of Article 19, which received $1.7 million from Open Society Foundations over two years.
 • Katherine Chen: Academic professor, journalist. Often retweets material critical of Donald Trump and supportive of Barack Obama.
 • Nighat Dad: Founder and executive director of the Digital Rights Foundation, which receives money from Soros’ Open Society Foundations, and is a project of Artists at Risk Connection, a project of Pen America, which is sponsored in part by Soros’ Open Society Foundations. Served on the board of the Soros-funded Dangerous Speech Project. Adviser on Amnesty International’s Technology and Human Rights Counsel, funded in part by Soros’ Open Society Foundations.
 • Jamal Greene (co-chair): Columbia University law school professor. (The Soros family and Foundations are well knownfunders of and partnerswithColumbia.) Recently served as aide to California Sen. Kamala Harris, who counts Soros among her donors. His Twitter account shows that he has sided firmly against President Trump.
 • Pamela Karlan: Stanford University Law professor. Member of the Soros founded and funded American Constitution Society, which takes a “progressive” view of the U.S. Constitution. Supported Trump impeachment of and has contributed to Democratic candidates, including Hillary Clinton and Elizabeth Warren.
 • Tawakkol Karman: Her organization, “Women Journalists Without Chains,” receives funds from Soros’ Open Society Foundations. She serves on the advisory council of Transparency International, which also receives funds from Soros’ group.
 • Maina Kiai: Director of Human Rights Watch’s Alliances and Partnerships Initiative, which received $100 million from Open Society Foundations. She was founding leader of the Kenya Human Rights Commission, which received $615,000 from Soros over two years.
 • Sudhir Krishnaswamy: Law school vice chancellor. Co-founder of progressive nonprofit Centre for Law and Policy Research, which receives major funding fromSoros-funded Center for Reproductive Rights, and the lesbian rights group Astrea; editor of the International Journal of Communications Law & Policy (IJCLP), which received grants from Open Society Foundations. Also connected to the Soros-supported Committee on Global Thought at Columbia University.
 • Ronaldo Lemos: Brazilian law professor. Co-founder of the Soros-supported Institute for Technology and Society. Serves on the board of the Open Society-funded Mozilla Foundation. Was board member at Soros-funded Access Now.
 • Michael McConnell (co-chair): Stanford University law professor. Head of the Constitutional Law Center, funded by the Soros Open Society Foundations-funded American Constitution Society.
 • Julie Owono (Stanford University, Harvard University): Head of Internet Sans Frontieres, a member of the Soros-funded Global Network Initiative.
 • Emi Palmor: Former head of the Israeli Ministry of Justice.
 • Alan Rusbridger: Former editor in chief of The Guardian. On board of the Open Society Foundations-funded Committee to Protect Journalists.
 • Andas Sajo: Professor. One of the founders of Soros’ Central European University. Formerly on board of Soros’ Open Society Justice Initiative in New York. Former judge of European Court of Human Rights, criticized for its alleged conflicts of interests and Soros ties. (An investigation found that nearly all the judges on the court received funding from Soros’ Open Society Foundations.)
 • John Samples: Founder of Libertarian Cato Institute’s Center for Representative Government, founded by former Congressman Lee Hamilton (D) who was head of Woodrow Wilson Center, which is funded, in part, by Soros’ Open Society Foundations. Cato opposes Trump’s positions on illegal immigration and sees eye to eye on the issue with Soros, who has contributed to Cato through Open Society Foundations. Cato is also funded by Google, Ford Foundation, and the libertarian Koch interests, who also favor more open borders.
 • Nicolas Suzor: Law professor at Queensland University of Technology, which collaborated and co-funded projects withSoros’ Open Society Foundations.
 • Helle Thorning-Schmidt (co-chair): Denmark’s socialist former prime minister who advocates “rethinking” democracy. On board of the Open Society Foundations-funded European Council of Foreign Relations. Trustee at the Open Society Foundations-funded International Crisis Group where George and Alexander Soros sit on the board. Advisory board member of Open Society Foundations-funded Atlantic Council. Also sits on the Atlantic Council’s International Advisory Board, which received approximately $325,000 from the Open Society Foundations-funded Center for Global Development”

ΑΥΤΟΙ «αστυνομεύουν» παγκοσμίως την ελευθερία του λόγου!     Κατ’ αντιστοιχία, πριν λίγους μόλις μήνες, αφελείς ορθόδοξοι πιστοί έβλεπαν τον καθηγητή Τσιόρδα στην τηλεόραση να παριστάνει τον ευαίσθητο και τον συγκινησιακά φορτισμένο, αλλά ποτέ δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να μάθουν τι ποσά εισέπραξε ο κ.Τσιόρδας κατά το παρελθόν για “έρευνα” από διάφορες φαρμακευτικές εταιρίες (που κατά σύμπτωση κάποιες πουλάνε και εμβόλια), όπως αποκαλύφθηκε με αδιάσειστα ντοκουμέντα εδώ.   Και δεν το έμαθαν ποτέ, γιατί απλά με 20 εκατομμύρια ευρώ η κυβέρνηση της ΝΔ έκλεισε τα στόματα των δημοσιογράφων.   Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που αντιδρούν, όπως εδώ. Νίκος Αντωνιάδης – H ΩΡΑ ΤΗΣ FACEBOOK ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΔικογραφίες, συλλήψεις, χρηματοδότηση ΜΜΕ, χρηματοδοτήσεις από φαρμακευτικές εταιρίες και «ιδρύματα» σε όλο τον κόσμο.  ΣΙΩΠΗ από την Ιεραρχία (ταυτόχρονα διώξεις των ελαχίστων ιερέων που ομολογούν την ορθόδοξη αλήθεια, όπως ο ιερέας στην Κάλυμνο)

Τόσο όμορφα και καλά στημένο είναι το «παιχνίδι», η κοινωνία που ζούμε…ΥΓ. 1 Που κρύβεται η «αριστερά»,  που τόσες δεκαετίες παρίστανε τον υπέρμαχο των δικαιωμάτων και των ελευθεριών;  (βέβαια επικαλείται τα δικαιώματα και την ελευθερία του λόγου όσο είναι μειοψηφία και μέχρι να επιβληθεί ο κομμουνισμός! Μετά δεν υπάρχουν ούτε δικαιώματα ούτε ελευθερίες).     ΥΓ. 2 Που κρύβονται οι αναρχικοί;  Από τότε (Μάρτιος 2020) που άρχισαν τα μέτρα για τον Κοροναϊό, ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Τσιμουδιά! Θα μαστουρώνουν σαν καλά παιδάκια, γόνοι εύπορων αριστερών οικογενειών,  μέσα σε καμιά κατάληψη, με δωρεάν ρεύμα και νερό, “ψιρίζοντας” (=κλέβοντας) καμιά διερχόμενη γιαγιά απέξω, για τις ανάγκες του “αγώνα”.  Αναρχικοί = τα πιο υπάκουα παιδιά του συστήματος!     ΥΓ. 3 Διευκρίνηση Αν και όπως έχουν δημόσια τοποθετηθεί νομικοί (δείτε εδώεδώκαι εδώ) δεν υπάρχει κανένα παράπτωμα όταν διακινείς επιστημονικές απόψεις -ακόμη κι αν είναι αντίθετες σε κυβερνητικές επιλογές, και παρόλο που είναι προφανές ότι είναι δημόσιες τοποθετήσεις επιστημόνων συνεπώς είναι επιστημονικές απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ψευδείς ειδήσεις, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι τις παραθέτουμε με κάθε επιφύλαξη.    Σε τελική ανάλυση δεν βρισκόμαστε στο μεσαίωνα της Δυτικής Ευρώπης.   Ούτε σε κάποιο κομμουνιστικό καθεστώς. Το Σύνταγμά της Ελλάδος προστατεύει την ελευθερία της άποψης και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.   Αν κάποιοι πολιτικοί δυσκολεύονται να το αποδεχθούν, ας αλλάξουν κράτος. Κάπου θα τους βολέψουν τα “αφεντικά” τους.   Ιερός Λόχος 2012

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *