BLACK OUT!ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ THN ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

5/5 (1)

Putin against NWO

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας γνωρίζει ότι σκόπιμα ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ παραπλανεί τον κόσμο προτρέποντας τον να κάνει προμήθειες για 10 μέρες καθώς εκείνο που κρύβεται πίσω από όλη αυτήν την ιστορία σκόπιμα δεν αποκαλύπτεται. Σκόπιμα επίσης κινδυνολογεί για επικείμενες καταστροφές προκαλώντας το κατάλληλο ψυχολογικό κλίμα εκφοβισμού.

food supply

Όλη αυτή η εκστρατεία έχει σαν επίμαχο σημείο την ψυχολογική προετοιμασία για την πιθανότητα ενός σχεδιαζόμενου γενικού black out που θα μπλοκάρει όλες τις οικονομικές συναλλαγές που γίνονται online, θα καταστρέψει τις αποθηκευμένες ποσότητες τροφίμων και γενικά θα παραλύσει όλη την καθημερινή δραστηριότητα καθηλώνοντας τον κόσμο στο έλεος αυτών που προκάλεσαν σκόπιμα το black out. Με αυτόν (τον ωραίο) τρόπο αποδυναμώνεται κάθε δυνατότητα επιβίωσης και όλοι γίνονται έρμαια των εξουσιαστών της Νέας Τάξης.

blackout_film_landing-nodate

Ειδικά με το σατανικό σχέδιο του black out δεν έχεις ιντερνέτ και συνεπώς δεν έχεις και κοινωνικά δίκτυα επικοινωνίας, δεν έχεις ούτε τηλεοπτική ούτε ακόμα και ραδιοφωνικές ενημερώσεις και έτσι ουσιαστικά ο πολίτης καταδικάζεται σε ένα χάος ανυπαρξίας. Ο σύγχρονος πολιτισμός μας εξελίχτηκε με αυτόν τον τρόπο ώστε να εξαρτάται από ένα κουμπί που θα πατήσει κάποιος σκοτεινός εξουσιαστής για να νέκρωσει τα πάντα.

Η δημιουργία του αισθήματος ανασφάλειας που εντείνεται με το καλλιεργούμενο κλίμα της ισλαμικής τρομοκρατίας, είναι επίσης άλλη μια παράμετρος ψυχολογικής εξόντωσης με συνέπεια την ολοκληρωτική καθυπόταξη των λαών.

Η συμπαιγνία του πολίτικου συστήματος που είναι όργανο εφαρμογής όλων αυτών των σατανικών σχεδίων φαίνεται ξεκάθαρα από το σκάνδαλο των παχυλότατων αμοιβών όλων αυτών των κοινοβουλευτικών σαπιόκοιλων που είναι στην υπηρεσία της Νέας Τάξης την ιδία ώρα που οι λαοί υποφέρουν από τις πολιτικές λιτότητες και από την σχεδιασμένη εισβολή των ισλαμικών στοιχείων που έχουν πλημυρίσει την Ευρώπη.

Ακόμα και αυτά που σας προτείνουν μέσα στο κλίμα εκφοβισμού που καλλιεργείται, δηλαδή το να αποθηκεύσει κανείς τρόφιμα και διάφορα εφόδια είναι άνευ ουσίας αν σκεφτείτε ότι χωρίς ρεύμα δεν μπορείτε ούτε να μαγειρέψετε ούτε να κάνετε πολλές άλλες απαραίτητες ενέργειες για την επιβίωση.
Όλα αυτά που περιγράφονται παραπάνω, κατά πολύ περίεργο τρόπο τα είχε περιγράψει σε ένα εντυπωσιακό βιβλίο το 2013 ο Marc Elsberg με τίτλο «Blackout» πράγμα που δείχνει ότι τα σχέδια είχαν καταστρωθεί πριν από καιρό και ακολουθείται μια συγκεκριμένη πορεία παραπλάνησης και έντεχνης υποταγής των λαών.

Black Out book

Ύστερα λοιπόν, από την κλήση της κυβέρνησης της Γερμανίας προς τους πολίτες για να αποθηκεύσουν τροφή και νερό για 10 μέρες και της ανακοίνωσης η οποία προετοιμάζεται να αφήσει το στρατό να αναλάβει καθήκοντα της αστυνομίας, όπως φαίνεται η Ρωσία, η Κίνα και οι ΗΠΑ προετοιμάζουν επίσης τους πολίτες τους για πόλεμο.
Η ένταση μεταξύ της Ανατολής κα της Δύσης γίνεται ισχυρότερη, ο Πούτιν απειλεί για προληπτικό χτύπημα και ισχυρές πολιτικές και στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ απαιτούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες να σκοτώσουν τους Ρώσους στη Συρία και να παρατάσσουν χερσαία στρατεύματα εκεί επειδή οι ISIS και σύμμαχοί τους χάνουν τον πόλεμο.

Πολλοί αναλυτές αναμένουν έναν επερχόμενο πόλεμο μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας, ο οποίος θα πηγάζει από την Συρία. Αυτό βρίσκεται σε συμφωνία με τις βιβλικές προφητείες των έσχατων χρόνων, το οποίο δεν προκαλεί έκπληξη, εφόσον οι εξελίξεις κατευθύνεται από τις Μασονικές δυνάμεις. Ο στόχος τους είναι ο ερχομός του Εωσφορικού τους Υιού του Δαυίδ (Ben David) για να κυβερνήσει τον κόσμο.

Παρόλα αυτά, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την αιματοχυσία του Αρμαγεδώννα. Αλλά αυτό είναι ένα σημάδι της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού.
Όπως πάντα η μέθοδός τους είναι η εγελιανή διάλεκτος: Δύση εναντίον της Ανατολής, με σύνθεση την κομμουνιστική Ατζέντα 21.

Οι κοσμικοί λόγοι παρόλα αυτά είναι η θέση του πετροδολαρίου των ΗΠΑ, δηλαδή η ραχοκοκαλιά της υπερδύναμης των ΗΠΑ και η θέση των κεντρικών τραπεζών των Ρόθσιλντ. Αν καποιά κράτη παρακάμψουν το δολάριο για εμπόριο πετρελαίου ή δεν επιθυμούν μια κεντρική τράπεζα των Ρόθσιλντ, δέχονται επίθεση από τον ιδιωτικό στρατό των Ρόθσιλντ-Ροκφελερ και το ΝΑΤΟ (Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη, Συρία).

Μετά από μια εμφανή μεγάλη διαμάχη μεταξύ των Ρόθσιλντ και τον βασιλιά των Φαρισαϊκών Εβραίων Πούτιν, ο Πούτιν έχει μετατρέψει τώρα τον εαυτό του σε έναν νέο Στάλιν, καθαρίζοντας τους εχθρούς του, αλλά συνεχίζοντας να οδηγεί μια κυβέρνηση Εβραίων ολιγαρχών.

Ο Πούτιν τώρα σιωπηλά έχει αποφασίσει να παρατήσει την κεντρική τράπεζα των Ρόθσιλντ και να τυπώσει ρούβλια ανεξάρτητα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, ώστε περιορίζει τις χρηματικές παροχές της Ρωσίας σε σημείο παραλογισμού.

Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία έχει δημιουργήσει μια αιτία πολέμου με το ΝΑΤΟ των Ρόθσιλντ, καθώς ο Πούτιν βυθίζει το δολάριο των Ρόθσιλντ, για το οποίο οι Ρόθσιλντ ξεκίνησαν πόλεμο με τις ΗΠΑ, δολοφόνησαν προέδρους, και μέσω του οποίου έφερε τις ΗΠΑ στο χείλος της οικονομικής κατάρρευσης.

russia-usa-war

Ο λόγος είναι ότι το δολάριο, καθώς και το τύπωμα άλλων χρημάτων, προκηρύσσει χρέος στους Ρόθσιλντ και το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στις παγκόσμιες οικονομίες.

Αλλά εδώ έρχεται το παράδοξο. H Γκόλντμαν Σακς των Ρόθσιλντ ίδρυσε τη λέσχη κρατών των BRICS, έβγαλε πολλά λεφτά λεηλατώντας τους και έχοντας τους να κάνουν τις συναλλαγές τους στο δικό τους νόμισμα, παρατώντας το δολάριο. Τώρα στα ξαφνικά, η Γκόλντμαν Σακς, σταματάει την ενίσχυση των κεφαλαίων των BRICS, αποτελειώνοντας τους με αυτόν τον τρόπο και αφήνοντας τις χώρες αυτές να λεηλατηθούν μεμονωμένα περεταίρω από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Περιβάλλοντος των Ρόθσιλντ.

Ένα ακόμη παράδοξο είναι ότι ο Ιακώβ Ρόθσιλντ παραδέχεται το χάος που δημιουργήθηκε από τις δικές του κεντρικές τράπεζες, πουλάει δολάρια και αγοράζει χρυσό: ο Ρόθσιλντ προφανώς αυτοβυθίζει το δολάριο της δικής του ομοσπονδιακής τράπεζας.

H εφημερίδα Daily Bell υποθέτει ότι οι Ρόθσιλντ κατασκευάζουν τον πόλεμο δολαρίων με τον Πούτιν, επεκτείνοντας έτσι τον δικό τους πόλεμο δολαρίων. Με αυτό θέλουν να επιτύχουν το δολάριο να είναι το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα που ανταλλάσσεται για χάρη των Ειδικών Τραβηκτικών Δικαιωμάτων (ΕΔΤ) του ΔΝΤ τους. Γι’ αυτό, ο ανταγωνιστής δολαρίων της Κίνας, η Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών (AIIB), συνεργάζεται με το ΔΝΤ των Ρόθσιλντ.

Παρόλα αυτά, αυτό σημαίνει το τέλος των ΗΠΑ ως υπερδύναμη. Ισχυρές δυνάμεις στις ΗΠΑ δεν θα επιτρέψουν να συμβεί αυτό και θα προχωρήσουν ξανά σε πόλεμο για τα πετροδολάρια τους και την παγκόσμια κυριαρχία των ΗΠΑ, σε έναν πόλεμο κατά της Ρωσίας όπως έχει σχεδιαστεί από τον Μπρεζίνσκι.
Είναι βασισμένο σε ένα διαβολικό σχέδιο, σχεδιασμένο από τον Ιλλουμινάτι-Ελευθεροτέκτονα Albert Pike, δηλαδή η Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσω τριών παγκοσμίων πολέμων.

Αυτές οι προετοιμασίες εντυπωσιακού χάους από την Γερμανική κυβέρνηση μπορεί να σημαίνουν τη δημιουργία κοινής στρατιωτικής δύναμης, αστυνομικές ασκήσεις, και έκκληση στον πληθυσμό για παροχή προμηθειών (τροφή, νερό, χρήματα) για δέκα μέρες. Από τον Ιούνιο ήδη η Γερμανία προειδοποίησε για πόλεμο μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας.

bomb-shelter

Στο βίντεο παρακάτω προβλέπεται ένας μεγάλος πόλεμος, δηλώνοντας ότι οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Κίνα προειδοποιούν επίσης τους λαούς τους για πόλεμο, η Ρωσία έχοντας χτίσει τεράστια καταφύγια.Επίσης, στη Δύση πολυτελείς καταφύγια για βόμβες πολλαπλασιάζονται.

Ο χρήστης ο οποίος δημοσίευσε αυτό το βίντεο γράφει: με την πρόσφατη πίεση να ομοσπονδοποιηθούν κράτος και υπηρεσίες επιβολής τοπικής νομοθεσίας και να δημιουργήσουν μια “παγκόσμια αστυνομική δύναμη“ η οποία θα ελέγχεται από τα Ηνωμένα Έθνη, πιστεύουμε σε ένα “γεγονός“ μεγαλύτερο σε έκταση ετοιμάζεται, το οποίο θα χρειαζόταν οι πολίτες να εξαρτώνται μόνο από τους εαυτούς τους για να επιβιώσουν.

Είτε είναι μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, είτε ένα επουράνιο φαινόμενο, ή μια μεγαλύτερη πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου, φαίνεται πως οι κυβερνήσεις σε όλη την υφήλιο περιμένουν κάτι μεγάλο να συμβεί.

Οτιδήποτε συμβεί, θα είναι ένα παγκόσμιο γεγονός. Και γι αυτόν το λόγο θα πρέπει ο καθένας να συγκεντρώσει αρκετές πρώτες ύλες. Δεν θα πρέπει να περιμένουμε να περιμένουμε τα μέσα κυρίαρχης τάσης να το ανακοινώσουν διότι αν συμβεί θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα, και τη στιγμή που θα το έχουν ανακοινώσει θα είναι ήδη πολύ αργά.

 

Ένα άλλο βίντεο επίσης έγινε γνωστό το οποίο εξηγεί στο κοινό πώς να κάνουν τα βασικά πράγματα.

Αλλά ποιος είναι πραγματικά ο λόγος για ένα τόσο δραστικό γεγονός, εκτός του ότι σχεδιάζεται από τους Ιλλουμινάτι-Μασόνους και τον Albert Pike;

Οι ΗΠΑ διεξάγουν πόλεμο στο Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία, και Λιβύη για δύο λόγους: πρώτον τα πετροδολάρια τα οποία είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας των ΗΠΑ και η υπερδύναμη εγκαταλείφτηκε από αυτές τις χώρες, δεύτερον οι χώρες αυτές ήταν, και η Συρία ακόμη είναι, κακοποιά κράτη επειδή δεν έχουν μια κεντρική τράπεζα των Ρόθσιλντ. Και το ΝΑΤΟ μέχρι και σφετερίστηκε τον ρόλο ως στρατός Ηνωμένων Εθνών του Συνδικάτου των Ρόθσιλντ-Ροκφέλερ.

Γιατί η Ρωσία παρακάμπτει το δολάριο και την κεντρική τράπεζα των Ρόθσιλντ; Διότι ο βασιλιάς των Εβραίων, Βλαντίμιρ Πούτιν μετατρέπεται σε καινούργιος Στάλιν και αρχίζει τώρα να αποσυνθέτει την Ρωσική κεντρική τράπεζα των Ρόθσιλντ, όπως προτάθηκε από τον συμβουλάτορα του, Ευγένιο Φιοντορόβ, δύο χρόνια πριν. Ο Φιοντορόβ τότε είπε:

«Η κεντρική μας τράπεζα, το Υπουργείο της Γαλλίας, το Υπουργείο Οικονομικών, μας οδηγούν στο δρόμο της καταστροφής της ρωσικής οικονομίας, επειδή εκτελούν τις εντολές της Ουάσιγκτον και του Λονδίνου.
Χρειάζεται να επιστρέψουμε σε μια κλασική οικονομία, εθνικοποίηση του ρουβλιού και ραγδαίες απεγκαταστάσεις, όπως το θέτει ο Πούτιν». Φυσικά, όμως ο Πούτιν& Σια είχε κρύψει πολλά ιδιωτικά χρήματα στον Παναμά.

Σε μια συνέντευξη με την Pravda πριν δύο χρόνια, ο Φιοντορόβ είπε πως το Σύνταγμα λέει πως η κεντρική τράπεζα υποβάλλεται σε… διεθνείς συμφωνίες. Η διαχείριση της ρωσικής κεντρικής τράπεζας έχει βάση έξω από τη Ρωσία. Ολόκληρο το τμήμα της επένδυσης είναι βασισμένο πάνω στο δολάριο και το ευρώ.

Η κεντρική τράπεζα έχει ξένα νομισματικά αποθέματα, περίπου 450 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα. Αυτό το ποσοστό ξεπερνάει τα μετρητά περιουσιακά στοιχεία από τα ρούβλια 2,5 φορές.

Παρακάτω ο Νικολάι Σταρίκοβ απεικονίζει πως το ομοσπονδιακό απόθεμα των ΗΠΑ πνίγει την παροχή χρημάτων της Ρωσίας: Η Ρωσία δεν μπορεί να τυπώσει περισσότερα ρούβλια από όσα δολάρια έχει κερδίσει από πωλήσεις πετρελαίου. Με τα δολάρια, η Ρωσία τότε πρέπει να αγοράσει ανεπιθύμητο χρέος των ΗΠΑ.

Τα ακόλουθα και η προσωρινή πτώση αγοράς δολαρίων της Κίνας έχει αγνοηθεί, αλλά θα έχει ευρέως διαδεδομένες γεωπολιτικές συνέπειες. Είναι ιστορικό.

Ο Πούτιν εγκαταλείπει το ρωσικό δολάριο. Αυτή η ανεξαρτησία θα κάνει το ρούβλι κυρίαρχο για πάνω από πέντε έτη, και θα αντικαταστήσει την κεντρική τράπεζα των Ρόθσιλντ με μια κρατική κεντρική τράπεζα, και μια κομμουνιστική κυβερνητικά κατευθυνόμενη οικονομία.

Ο Αμερικανό-Γερμανός ιστορικός F. William Engdahl, τον Αύγουστο το 2016 ανέφερε πως το Ιούλιο ο Πούτιν ανέθεσε σε μια οικονομική ομάδα ονόματι Stolypin Club να προετοιμάσει τις προτάσεις τους για να παρακολουθήσουν την αναβίωση της ανάπτυξης ώστε να παρουσιαστεί στην κυβέρνηση στο τέταρτο τρίμηνο αυτού του χρόνου. Έτσι ο Πούτιν έχει απορρίψει την φιλελεύθερη δυτική ιδεολογία της ελεύθερης αγοράς.

wwiii-bis-putin-dollar1

Το 1990 η πρώτη προτεραιότητα στη Ουάσιγκτον και του ΔΝΤ ήταν να ασκήσουν πίεση στον Γιέλτσιν και η Δούμα να «ιδιωτικοποιήσει» την κρατική τράπεζα της Ρωσίας, κάτω από μια συνταγματική τροπολογία που ανήγγειλε η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας, σαν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ή την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Δηλαδή, να είναι μια καθαρά μονεταριστική μονάδα ο μοναδικός στόχος της οποίας είναι να ελέγχει τον πληθωρισμό και να σταθεροποιήσει το ρούβλι (το οποίο δεν είχε δημιουργηθεί).

Στην πραγματικότητα, η δημιουργία χρημάτων στη Ρωσία είχε αφαιρεθεί από την κυριαρχία και δέθηκε στο δολάριο των ΗΠΑ. Ο πολιτικός Πιοτρ Στολίπιν προτείνει την αποκατάσταση τη κυριαρχίας του ρουβλιού και βασίζεται εν μέρει στο χρυσό.

Η εφημερίδα The Daily Bell τον Αύγουστο ανέφερε πως η Ρωσία εγκατέλειψε το νομισματικό σύστημα και υιοθετεί ένα σύστημα κυρίαρχου νομίσματος.

Dollar-Decline

Η Παγκόσμια Τράπεζα εκδίδει ένα τεράστιο κινεζικό γιουάν (ρενμιμπί Κίνας) και αυτό θα είναι το πρώτο από πολλά άλλα. Οι επενδυτές οι οποίοι επιθυμούν να βάλλουν χρήματα στο ρενμιμπί αντί για τα δολάρια θα χρησιμοποιήσουν το νέο γιουάν-τα νέα ρενμιμπί όργανα.

Γι αυτό οι ΗΠΑ θα συνεχίζουν να τυπώνουν δολάρια, αλλά αυτά τα δολάρια δεν μπορούν να βρουν ένα σπίτι στο εξωτερικό τόσο εύκολα. Αντίθετα μπορούν να κυκλοφορήσουν επιστρέφοντας πίσω στην οικονομία των ΗΠΑ δημιουργώντας σημαντικό πληθωρισμό των τιμών. Ίσως το διεφθαρμένο βιομηχανικό-στρατιωτικό σύμπλεγμα θα αναγκαστεί να βυθιστεί και μέγιστα κοινωνικά προγράμματα όπως το άθλιο Obamacare θα έχουν περισσότερες δυσκολίες με χρηματοδότηση επίσης.

Η BRIC η οποία εφευρέθηκε από την Γκόλντμαν Σακς είναι μέρος αυτού του σχεδίου. Από ότι μπορούμε να αναφέρουμε, είναι προσχεδιασμένο.

Ας θυμηθούμε ότι και το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα ελέγχονται από τις ΗΠΑ, δηλαδή τους Ρόθσιλντ. Ακόμη, είναι αυτοί οι δύο οργανισμοί οι οποίοι διευκολύνουν την εμφάνιση του γιουάν/ρενμιμπί.

jacob-rothschild-2

Όλα αυτά μπορεί να είναι η αιτία που ο Γιάκοβ Ρόθσιλντ τώρα προειδοποιεί τον κόσμο ενάντια της αποτυχίας των κεντρικών του τραπεζών για να διαχειριστεί μια επερχόμενη σύγκρουση στο μεγαλύτερο οικονομικό πείραμα στην ιστορία: μηδενικά ή αρνητικά επιτόκια και απεγνωσμένη ποσοτική χαλάρωση. Γι αυτόν το λόγο ο Ρόθσιλντ πουλάει δολάρια και στερλίνες αγοράζοντας στη θέση τους χρυσό.

Αυτό είναι μια εντελώς και πολύ επικίνδυνη διακήρυξη πολέμου κατά του πετροδολαρίου. Εκτός αυτού, ακόμη και ο Ρόθσιλντ διεξάγει πόλεμο στο δικό του το δολάριο.

Αυτό φαίνεται σαν ένα εγκεφαλικό εγελιανής διαλεκτικής: οι Ρόθσιλντ κατευθύνουν και την θέση, δηλαδή το δολάριο, και την αντίθεση δηλαδή το ρούβλι του Πούτιν προς την επίτευξη της σύνθεσης: η ΝΤΠ Ατζέντα 21 μέσω των τριών παγκοσμίων πολέμων του Albert Pike.

Η Ρωσία αρχίζει να γίνεται ένα κακοποιό κράτος χωρίς μια τράπεζα Ρόθσιλντ με ένα κυρίαρχο νόμισμα και παρακάμπτοντας το πετροδολάριο;

Αυτή είναι μια συνηθισμένη υπόθεση Αμερικανικών πολέμων. Και ο Αμερικανορωσικός πόλεμος αρχίζει να προετοιμάζεται από το ΝΑΤΟ, ειδικότερα από τον στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ. Ο Πούτιν βρίσκεται κάτω από ισχυρή πίεση προετοιμαζόμενος για τον Γ’ Παγκόσμιο.

Ακόμη πιο αξιοπερίεργο είναι ότι η Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων και Υποδομών της Κίνας και η Διεθνής Τράπεζα Επενδύσεων σε συνεργασία με το ΔΝΤ των Ρόθσιλντ βρίσκονται ήδη σε πόλεμο με το πετροδολάριο. Όμως η BRIC είναι αποτελειωμένη. Γιατί όμως; Διότι οι Γκόλντμαν Σακς των Ρόθσιλντ έχει αποσυνδέσει το καλώδιο τροφοδότησης των κεφαλαίων της BRIC.

Έπαψαν να χρηματοδοτούν και αυτό σημαίνει πολλά: Η Γκόλντμαν Σακς; Ο Ρόθσιλντ ξεκίνησε την BRIC για τη δύναμη και το κέρδος των Ρόθσιλντ. Τώρα ο Ρόθσιλντ αναρρόφησε τον πλούτο από τη Βραζιλία και την Ρωσία, για παράδειγμα, και αυτό αφήνει τις χώρες μόνες τους, το οποίο σημαίνει λεηλασία από το ΔΝΤ των Ρόθσιλντ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Περιβάλλοντος.

Μια Ρωσική Κρατική Τράπεζα με αποδοχή των Ρόθσιλντ; Αν αυτή είναι η περίπτωση, τότε απομένει μόνο μια τρομακτική επιλογή: Μια προσπάθεια να σύρουν τις ΗΠΑ σε έναν άλλο πόλεμο κατά αυτών που βυθίζουν το πετροδολάριο, μια μακροχρόνια αιτία για τον Γ’ Παγκόσμιο. Η απροθυμία αποδοχής του πετροδολαρίου απελπίζει τις ΗΠΑ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν το δολάριό τους να αντικατασταθεί από τα ΕΤΔ (Ειδικά Τραβηκτικά Δικαιώματα) των Ρόθσιλντ ως το παγκόσμιο νόμισμα.

Αλλά για τι ακριβώς επρόκειτο; Οι Ρόθσιλντ επιπλέον υποστήριξαν την BRIC, της οποίας ο σκοπός ήταν να αποφύγει το πετροδολάριο χρησιμοποιώντας εθνικά νομίσματα σε αμοιβαίες συναλλαγές, παρόλο που οι ΗΠΑ έχουν αγωνιστεί τόσο αιματηρά στο Ιράκ, Λιβύη, Συρία για το πετροδολάριο, αναγκάζοντας επίσης τα κακοποιά κράτη να έχουν μια Κεντρική Τράπεζα των Ρόθσιλντ τουλάχιστον στο Αφγανιστάν, Λιβύη και Ιράκ.

Το πετροδολάριο είναι η σπονδυλική στήλη της υπερδύναμης των ΗΠΑ και χωρίς αυτό οι Ηνωμένες Πολιτείες θα καταρρεύσουν.

obama-communism

Τι σχεδιάζουν οι Ρόθσιλντ; Προφανώς προσπαθούν να καταστρέψουν τον Νέο Κόσμο, δηλαδή τις ΗΠΑ. Ο Ρόθσιλντ ανέλαβε το δολάριο των ΗΠΑ από τις πρώτες και δεύτερες Εθνικές Τράπεζες, και τελικώς μέσω του πραξικοπήματος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ το 1913, προσπαθώντας ακόμη και επιτυγχάνοντας να δολοφονήσει τους προέδρους των ΗΠΑ όπως (Άντριου Τζάκσον, Αβραάμ Λίνκολν, Τζον Κένεντι) ώστε να κρατήσει το μονοπώλιο να πουλάει και να δανείζει μερικά δολάρια. Τι σχεδιάζει λοιπόν με το δολάριο;

Ο Ρόθσιλντ μέχρι και ξεκίνησε πόλεμο στις ΗΠΑ για να συνεχίσει να εκτυπώνει δολάρια και έτσι να κατακυριεύσει στις ΗΠΑ. Το 1811 ο Νάθαλ Ρόθσιλντ είχε πει: «Ή η αίτηση για ανανέωση του καταστατικού χάρτη της Εθνικής Τράπεζας χορηγείται, ή οι ΗΠΑ θα βρεθούν μπλεγμένοι σε έναν πιο καταστροφικό πόλεμο. Δώστε σε αυτούς τους αναιδείς Αμερικάνους ένα μάθημα. Φέρτε τους πίσω σε ένα αποικιακό καθεστώς».

Η εφημερίδα Daily Bell πιστεύει μέχρι και ότι ο Ρόθσιλντ βρίσκονται πίσω από τη διάλυση της δικής του κεντρικής τράπεζας. Αυτά είναι όλα σχεδιασμένα. Έτσι, ο Πούτιν έχει ένα πολύ ιδιαίτερο ρόλο στον Ελευθεροτεκτονισμό των Ρόθσιλντ μέσω της «Χρυσής Ευρασίας» του.

Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει τα δραστικά μέτρα τα οποία έχουν παρθεί από την Γερμανία προτρέποντας τους ανθρώπους να παρέχουν προμήθειες έκτακτης ανάγκης. Η ρητορική πολέμου μεταξύ του Πούτιν, ο οποίος λέγεται ότι σχεδιάζει τον ΓΠΠ εδώ και 10 χρόνια, και της CIA είναι πολύ δραματική.

Τον Ιούλιο η Ρωσία απείλησε για προληπτική επίθεση στο ΝΑΤΟ. Ο Πούτιν απείλησε να εξολοθρεύσει όλους τους Αμερικάνους. Από το κανάλι Israeli News Live:

Ένας στρατηγός του ΝΑΤΟ απαιτεί γρηγορότερη δράση/πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Και ο πρώην αντιπρόεδρος της CIA Mike Morell θέλει οι ΗΠΑ να σκοτώσουν τους Ρώσους στη Συρία και να στραφούν κατευθείαν κατά του Άσαντ. Ένας σίγουρος τρόπος για να προκαλέσει μια σύγκρουση ανάμεσα στη Ρωσία και στις ΗΠΑ.

Πολλοί είναι οι επιτιθέμενοι, ώστε οι αλαλαγμοί των ακούονται εις τα όρη ωσάν αι φωναί πολλών εθνών• η βοή των ομοιάζει με φωνάς βασιλέων και πολλών εθνών συγκεντρωμένων. Ο Κυριος των δυνάμεων έδωσεν εντολήν στο ωπλισμένον και αξιόμαχον αυτό έθνος, Ησ. 13,4

Μια συνδυαστική προσπάθεια από το μέρος των δυνάμεων εντός των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου πιέζουν για απευθείας στρατιωτική αντιμετώπιση με τον Συριακό στρατό όπως επίσης και με τους Ρώσους. Όσοι είναι κατά των Κλίντον, έχουν ξεκινήσει μια μεγάλη καμπάνια γι αυτό όπως έχουν κάνει και διπλωμάτες από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Όντως είναι πολύ δραματικό και θα είναι η πολυαναμενόμενη έναρξη της στιγμής της αλήθειας.
Αν ο ΓΠΠ έρχεται προς το μέρος μας, αυτό πολύ πιθανό να είναι επίσης το τελικό σημάδι της Δευτέρας Ελεύσεως του Ιησού Χριστού, σε έναν πυρηνικό πόλεμο ο οποίος περιγράφεται τόσο ζωντανά στο Ματθ 24, Λουκ 21, Ιερεμία 25:29 και ούτω καθ’ εξής. Αυτό θα είναι ίσως μια μεγάλη ανακούφιση. Όταν βλέπουμε τη Δαμασκό (Ισαίας 17) και ύστερα το Ισραήλ να ισοπεδώνεται με το έδαφος (Ιεζεκιήλ 38,39) θα παρέι ο κόσμος επίσης φαγητό και φαρμακευτικές παροχές για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Διότι ο ΓΠΠ σχεδιάζεται δίπλα σε βιβλικές προφητικές φράσεις. Οι κυρίαρχοι Ελευθεροτέκτονες και οι Ιησουήτες-Ιλλουμινάτι αφέντες τους πρέπει να ακολουθήσουν αυτό το σχέδιο για την αποκατάσταση του ανώτερου σχεδίου τους: η παγκόσμια κυριαρχία από τον Εωσφορικό «Υιό του Δαβίδ» του Ισραήλ με ένα λουτρό αίματος του Αρμαγεδδώνα.

Εδώ μπορούμε να δούμε τι αφηγήθηκαν μουσουλμάνοι οι οποίοι ήταν νεκροί και ξαναγύρισαν στη ζωή. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το κίνητρο πίσω από την εξομολόγησή τους πρέπει να είναι μια πολύ ισχυρή πεποίθηση. Διότι αυτοί ρισκάρουν τις ζωές τους φανερώνοντας αυτά στο κοινό.

WakeUp-TheWorld

 

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

2 Σχόλια

 1. Η Κίνα και η
  Ρωσία ενεργούν προς την εδραίωση της νέας τάξης πραγμάτων, παρόλη την
  κατ’ επίφαση «χριστιανική ορθόδοξη» αντίληψη των πραγμάτων, κυρίως εκ
  του Πούτιν. Ο τελευταίος αποτελεί το κρυφό χαρτί της νέας τάξης
  πραγμάτων και προωθεί τα σχέδιά της
  , παραπλανώντας τον Χριστιανισμό
  παγκόσμια και παραλύοντάς τον με όνειρα τύπου «Κωνσταντινούπολης», «θα
  πάρουμε την Αγια Σοφιά», «η αρκούδα βρυχάται», «ο ηγέτης Πούτιν τα πήρε»
  και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο και όλα είν’ απάτη. Όλοι
  είναι ηθοποιοί ενός έργου τεραστίας απάτης με τον ίδιο σκηνοθέτη!
  Το
  κακό έχει εισχωρήσει στις Εκκλησίες και τους ηγέτες της (Πατριαρχείο
  Μόσχας, Κωνσταντινούπολης, Ιεροσολύμων, Βατικανό). Πολλοί Χριστιανοί θα
  λυπηθούν διαβάζοντας το παρόν αλλά πρέπει να ειπωθεί (ο Θεός δεν
  ενδιαφέρεται για κτίσματα ούτε για την Αγια Σοφιά, παρά μόνο για την
  μετάνοια του ανθρωπίνου γένους. Το απέδειξε και στους Εβραίους όταν
  γκρεμίστηκε συθέμελα ο ναός του Σολομώντα δύο φορές εξαιτίας της
  απιστίας και σκληροκαρδίας τους. Νομίζουν οι αφελείς Χριστιανοί ότι η
  Αγία Σοφία είναι η ονείρωξη του Χριστού;; Αλλού είναι ο Θεός! Ας
  μελετήσουν νυχθημερόν το Ευαγγέλιο με αγαθή προαίρεση και πρόθεση να
  μάθουν και να εννοήσουν).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *