Bill Gates εμβολιασμοί και 060606

5/5 (1)

Bill Gates, εμβολιασμοί, μικροτσίπ και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 060606.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες βλακείας, όπου ανόητοι πιστεύουν, όπως ότι η Coca-Cola χρησιμοποιεί το αίμα των χριστιανικών μωρών για να παράγει αναψυκτικά. Υπάρχουν αυτοί που φοράνε καπέλα από αλουμινόχαρτο όταν παρακολουθούν τηλεόραση για προστασία από κύματα πλύσης εγκεφάλου, τα παραληρήματα της ιουδαϊκής Βίβλου ερμηνεύονται ως προφητείες για σύγχρονες τεχνολογικές ανακαλύψεις ή καταστάσεις. Υπάρχουν όμως και γεγονότα που δεν έχει νόημα να αρνηθούμε, επειδή είναι τεκμηριωμένα. Οπως οι αεροψεκασμοί που διδάσκονται σε στρατιωτικές σχολές της Αμερικής και αλλού, η ύπαρξη της λέσχης Bilderberg, το έργο MK-Ultra της CIA, η χρηματοδότηση νεοταξίτικων δραστηριοτήτων του George Soros, ο καημός του Bill Gates να εμβολιάσει όλη την ανθρωπότητα, τα μυστικά κονδύλια που κανείς δεν ξέρει που πάνε, η παγκόσμια μαζική παρακολούθηση που έφερε στο φως ο εργαζόμενος για την NSA και την CIA Edward Joseph Snowden, από τους Αμερικάνους και τους Αγγλοσάξονες, σε αγαστή συνεργασία με τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Ο Μάθιου Μ. Ειντ, ιστορικός των μυστικών υπηρεσιών στην Ουάσινγκτον, δήλωσε ότι οι αποκαλύψεις του Snowden «επιβεβαίωσαν τις μακρόχρονες υποψίες, ότι οι παρακολουθήσεις της NSA σ’ αυτή την χώρα έχουν φτάσει πολύ πιο βαθιά απ’ όσο γνωρίζαμε». Στην ιστοσελίδα Wikileaks, την οποία δημιούργησε το 2006 ο Julian Paul Assange, έχουμε διαβάσει σημεία και τέρατα, μετά την αρχική δημοσίευση στις 28 Νοεμβρίου από το WikiLeaks περισσοτέρων των 251.000 διπλωματικών εγγράφων, 15.000 περίπου από τα οποία έφεραν την ένδειξη «εμπιστευτικό» (confidential) που εμπλουτίζονταν συνεχώς. Μέχρι σήμερα ο Assange βασανίζεται από κάθε «πολιτισμένη» δυτική χώρα. 

Είναι γεγονός ότι η παραβίαση δεδομένων και η κλοπή ταυτότητας είναι από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα κάθε διαδικτυακής επιχείρησης. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες εκατομμύρια αρχεία διαρρέουν και μυριάδες παραβιάσεις συντελούνται ακόμη και σε υποτιθέμενους κολοσσούς ασφαλείας όπως αυτοαποκαλούνται. Πέρυσι, μια μόνο διαρροή δεδομένων στο Facebook άφησε πρόσβαση στο κοινό πάνω από 419 εκατομμύρια αρχεία. Είναι το συντομότερο ανέκδοτο «ασφάλεια στο διαδίκτυο» και είναι καθολική αλήθεια που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Γι΄αυτό όποιος μιλάει για παγκοσμιοποιημένες βάσεις δεδομένων, βιομετρικές ταυτοποιήσεις και εμφυτεύσεις με τσιπάκια, άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί δόλιος και το λιγότερο, ύποπτος. Οταν δε, αυτός που πρωτοστατεί είναι ο παραθυράκιας Bill Gates μαζί με όλη την σαβούρα των λαγουμιτζήδων Illuminati μπορείς να έχεις μια καλή εικόνα, για το ποιοι παίζουν το έργο και κατά πούθε το πάνε. Αυτά είναι γεγονότα κι όχι θεωρίες συνωμοσίας ή μη.

Είναι γεγονός κι όχι θεωρία το ότι η δικτατορική, κομμουνιστική Κίνα αγνοεί τις λέξεις «ατομικά δικαιώματα» και θεωρεί τους ανθρώπους σκλάβους. Είναι γεγονός τα μαύρα διαστημικά προγράμματα. Είναι γεγονός ότι πρώτη αιτία θανάτων στην δυτική επικράτεια είναι τα ιατρικά λάθη, ότι τα ναρκωτικά-φαρμάκια που εξαθλιώνουν τους ανθρώπους, τα προωθούν επίσημα οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες ή ότι ο Bill Gates και τα τσιράκια του εμβολιάζουν με δηλητήρια τις χώρες του Τρίτου Κόσμου ενώ ταυτόχρονα τους στερούν στοιχειώδη ανθρώπινες ανάγκες όπως την πρόσβαση σε καθαρό νερό, θέρμανση ή ψύξη, ηλεκτρικό, τροφή και ελευθερία διαβίωσης. Ατελείωτη η λίστα από τις αποκαλούμενες ως «συνωμοσίες» από τους νεοταξίτες για να στρέψουν την προσοχή της αγέλης ανθρωπόζωων, μακρυά απ’ ότι τους ενοχλεί και δείχνει Ολοφάνερα την βρωμιά τους.

Αυτά είναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ κι όχι θεωρίες. Το παραλήρημα της βδελυγματικής Βίβλου είναι θεωρία, οτιδήποτε λένε οι θρησκείες και οι εκπρόσωποι του Γιαχβέ-Σαβαώθ-Αμπρακατάμπρα είναι θεωρίες και μάλιστα για τα σκουπίδια. Οτιδήποτε λέει η τηλεόραση είναι θεωρίες-σκουπίδια που τα προβάλλει και στα εμφυτεύει ως αληθινά.

Το πως θα μείνεις μακρυά και πως θα διακρίνεις την προπαγάνδα από την μπουρδολογία του εξουσιαστικού αφηγήματος, είναι θέμα ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ. Αλλά πως θα ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ όταν σου το απαγορεύει ο εκτρωματικός Γιαχβέ-Σαβαώθ «Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε· εν ω γαρ κρίματι κρίνετε κριθήσεσθε» και η άλλη απάτη ο Χρηστός που σου λέει «πτωχεία τω πνεύματι εν Χριστώ» … πρέπει ν’ αποτινάξεις από το μυαλό σου την λέρα των θρησκειών για να αποκτήσεις ΔΙΑΥΓΕΙΑ  ΝΟΥ και να μπορείς να ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ την αλήθεια από τα ψέμματα.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας WO / 2020/060606 καταχωρήθηκε στις 26 Μαρτίου 2020.

Η αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε από την Microsoft Technology Licensing, LLC, με επικεφαλής τον Bill Gates, στις 20 Ιουνίου 2019 και στις 22 Απριλίου 2020, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας παραχωρήθηκε σε διεθνές καθεστώς. Ο τίτλος του διπλώματος ευρεσιτεχνίας είναι «Σύστημα κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιεί δεδομένα δραστηριότητας σώματος». Λοιπόν, ποια είναι αυτή η εφεύρεση που οι άνθρωποι της Microsoft αποφάσισαν να κατοχυρώσουν με διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας; Η περίληψη της αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας δηλώνει:

«Η δραστηριότητα του ανθρώπινου σώματος που σχετίζεται με μια εργασία που παρέχεται σ’ έναν χρήστη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια διαδικασία εξόρυξης ενός συστήματος κρυπτογράφησης. Ενας διακομιστής μπορεί να παρέχει μια εργασία σε μια συσκευή ενός χρήστη που συνδέεται επικοινωνιακά με τον διακομιστή. Ενας αισθητήρας που συνδέεται επικοινωνιακά με ή περιλαμβάνεται στην συσκευή του χρήστη μπορεί να αισθανθεί την σωματική δραστηριότητα του χρήστη. Τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος μπορούν να δημιουργηθούν με βάση την ανιχνευμένη δραστηριότητα σώματος του χρήστη. Το σύστημα κρυπτογράφησης που συνδέεται επικοινωνιακά με την συσκευή του χρήστη μπορεί να επαληθεύσει εάν τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος πληρούν μία ή περισσότερες προϋποθέσεις που ορίζει το σύστημα κρυπτογράφησης και απονέμει κρυπτογράφηση στον χρήστη του οποίου τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος επαληθεύονται.»

Microchip για καθολικό έλεγχο και μείωση πληθυσμού των ανθρωπόζωων.

Με άλλα λόγια, ένα chip θα εισαχθεί στο σώμα για να παρακολουθεί την καθημερινή σωματική δραστηριότητα του υποκειμένου σε αντάλλαγμα για την κρυπτογράφηση. Εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις, τότε το υποκείμενο θα λαμβάνει μπόνους που μπορούν να δαπανηθούν σε κάτι.

Μια λεπτομερής περιγραφή της «εφεύρεσης» παρέχει 28 έννοιες για το πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η συσκευή. Παρέχει επίσης έναν κατάλογο χωρών για τις οποίες προορίζεται η εφεύρεση. Ουσιαστικά, είναι όλα τα μέλη των Ηνωμένων Εθνών και ορισμένων περιφερειακών οργανισμών που ορίζονται ξεχωριστά – το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας, ο Οργανισμός Ευρεσιτεχνίας Ευρασιατικών και δύο Αφρικανικοί οργανισμοί προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας.

Παρόλο που η τοποθέτηση microchip στο σώμα των ανθρώπων δεν είναι κάτι καινούργιο -το Πρόγραμμα Ταυτοποίησης Παιδιών της Μασονικής Νεολαίας λειτουργεί εδώ και καιρό και τα υποκείμενα που αυτοαποκαλούνται cyborg διαθέτουν μπόλικα εμφυτεύματα- η συμμετοχή της Microsoft είναι ενδιαφέρουσα. Και γιατί δόθηκε στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ο κωδικός αριθμός 060606; Είναι σύμπτωση ή σκόπιμη επιλογή αυτού που αναφέρεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης ως ο αριθμός του θηρίου;

Το όνομα του Bill Gates αναφέρεται συνεχώς στις έσχατες ημέρες της κορόνας, όπως άλλωστε και ο ίδιος σε πυκνές συνεντεύξεις, δημοσιεύσεις και υπερβολική προβολή του, σε σχέση με τα περίεργα ενδιαφέροντά του σε φαρμακευτικές πολυεθνικές εταιρείες, αμφιβόλου αποτελεσματικότητας εμβολιασμούς και χρηματοδότηση του ΠΟΥ. Αν και τα χρυσοπληρωμένα από τον κρατικό κορβανά παγκοσμιοποιημένα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να αναδείξουν τον Bill Gates ως έναν σπουδαίο φιλάνθρωπο και να τον προστατεύσουν από επιθέσεις και κριτικές με κάθε δυνατό τρόπο, είναι απίθανο να καταφέρουν να αποκρύψουν έναν ολόκληρο ιστό υπόγειων και περίεργων διασυνδέσεων.

Η εταιρεία του Bill Gates συμμετέχει σε ένα άλλο περίεργο έργο, αυτό της ψηφιακής ταυτότητας ID2020 Alliance. Στην αρχική σελίδα του ιστότοπου, αναφέρεται ότι το έργο αντιμετωπίζει το ζήτημα των ψηφιακών δικαιωμάτων από το 2016. Το 2018, η Συμμαχία Εμβολίων συνεργάστηκε με τον Ύπατο Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τους λαθρομετανάστες και τους ελάχιστους πρόσφυγες. Εκτός από την Microsoft, η Συμμαχία περιλαμβάνει το Ιδρυμα Rockefeller, το στούντιο σχεδιασμού IDEO.org (με γραφεία στο Σαν Φρανσίσκο και την Νέα Υόρκη), την συμβουλευτική εταιρεία Accenture και την Gavi, την Vaccine Alliance – μια εταιρεία που προωθεί ενεργά και διανέμει διάφορα αχρείαστα κι επικίνδυνα εμβόλια. Η Γραμματεία της Συμμαχίας εδρεύει στην Νέα Υόρκη.

Η Συμμαχία Εμβολίων καλύπτει κυρίως χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Στην Ευρώπη, ο οργανισμός δραστηριοποιείται μόνο στην Αλβανία, την Κροατία, την Μολδαβία και την Ουκρανία και, στον Καύκασο, στην Γεωργία, την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν. Η Συμμαχία Εμβολίων έχει δεσμούς με το Ιδρυμα Bill & Melinda Gates, τον Ομιλο της Παγκόσμιας Τράπεζας, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και την UNICEF. Ολα αυτά τα κατάμαυρα ιδρύματα αναφέρονται ως ιδρυτικοί συνεργάτες!

Από τον Φεβρουάριο του 2020, η Συμμαχία Εμβολίων επικεντρώνεται στην «πανδημία» του κοροναϊού. Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού είναι ο Δρ Seth Berkley. Αν και η έδρα της Συμμαχίας Εμβολίων βρίσκεται στην Γενεύη, ο ίδιος ο Μπέρκλεϋ, επιδημιολόγος από εκπαίδευση, είναι από την Νέα Υόρκη. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, έχει περάσει οκτώ χρόνια δουλεύοντας στο Rockefeller Foundation και είναι μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων. Είναι επίσης μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου του Acumen Fund με έδρα την Νέα Υόρκη.

Γράφουν λοιπόν επίσημα ότι πρέπει να φορέσεις μέσα στο σώμα σου χαλκά για να σε ταυτοποιούν οι εξουσίες, να σε ασθενούν, να σε τροποποιούν, να σε δολοφονούν, να σε κάνουν ότι γουστάρουν.

[…] Από το 2016, το ID2020 υποστηρίζει ηθικές προσεγγίσεις προστασίας της ιδιωτικής ζωής στην ψηφιακή ταυτότητα. Για το ένα στα επτά άτομα παγκοσμίως που δεν διαθέτει μέσα για να αποδείξει την ταυτότητά του, η ψηφιακή ταυτότητα προσφέρει πρόσβαση σε ζωτικές κοινωνικές υπηρεσίες και τους επιτρέπει να ασκούν τα δικαιώματά τους ως πολίτες και ψηφοφόροι και να συμμετέχουν στην σύγχρονη οικονομία. Αλλά η σωστή ψηφιακή ταυτότητα σημαίνει προστασία των πολιτικών ελευθεριών και επαναφορά του ελέγχου των προσωπικών δεδομένων εκεί που ανήκει … στα χέρια του ατόμου.

Κάθε μέρα, βασίζουμε σε μια ποικιλία μορφών ταυτοποίησης για την ζωή μας: άδεια οδήγησης, διαβατήριο, σήμα εργασίας και κάρτες πρόσβασης κτηρίου, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, κάρτες διέλευσης και άλλα. Αλλά η τεχνολογία εξελίσσεται με τυφλό ρυθμό και πολλές από τις συναλλαγές που απαιτούν αναγνώριση διεξάγονται σήμερα ψηφιακά. Από τα ηλεκτρονικά διαβατήρια έως τα ψηφιακά πορτοφόλια, τις διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές έως τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων, αυτές οι νέες μορφές ψηφιακής ταυτότητας μας επιτρέπουν να ταξιδεύουμε, να διεξάγουμε επιχειρήσεις, να έχουμε πρόσβαση σε οικονομικά αρχεία και αρχεία υγείας, να παραμένουμε συνδεδεμένοι και πολλά άλλα.

Ενώ η μετάβαση στην ψηφιακή ταυτότητα είχε πολλά θετικά αποτελέσματα, συνοδεύτηκε από αμέτρητες προκλήσεις και αποτυχίες, συμπεριλαμβανομένων παραβιάσεων δεδομένων μεγάλης κλίμακας που πλήττουν εκατομμύρια άτομα. Τα περισσότερα από τα τρέχοντα εργαλεία είναι αρχαϊκά, ανασφαλή, στερούνται κατάλληλης προστασίας απορρήτου και εμπορεύονται τα δεδομένα μας. Αλλά πρόκειται να αλλάξει και το ID2020 είναι το προβάδισμα. Είμαστε επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, κυβερνήσεις και ιδιώτες … συνεργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι το μέλλον της ψηφιακής ταυτότητας είναι, πράγματι, #goodID. […]

Βρέθηκε λοιπόν, ένας ακόμη σύνδεσμος μεταξύ του παραθυράκια και των υπολοίπων Illuminati.

Το κρατικό μονοπώλιο στις επίσημες ταυτότητες των πολιτών ενός έθνους, αντικαθίσταται από την παγκοσμιοποιημένη τάξη των illuminati, που φυσικά χρειάζονται την δική τους ταυτοποίηση της αγέλης των ανθρωπόζωων. Στην Σύνοδο Κορυφής ID2020 στα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη μια ημέρα πριν από την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων -των  αγαπημένων τους Λαθρομεταναστών. Εκεί εταιρείες τεχνολογίας όπως η Microsoft και η Accenture και «ανθρωπιστικές» ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος και του Οργανισμού Προσφύγων των Ηνωμένων Εθνών, επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια ψηφιακή ταυτοποίηση για κάθε υποκείμενο στον πλανήτη, αυτόν που θα συνδέεται με τα δακτυλικά αποτυπώματά του, την ημερομηνία γέννησης, τα ιατρικά αρχεία, την εκπαίδευση, ταξίδια, τραπεζικούς λογαριασμούς και άλλα.

Η Accenture έδειξε ένα λειτουργικό πρωτότυπο που παρείχε τις πληροφορίες ενός υποκειμένου μέσω μιας εφαρμογής. Ελλείψει προσωπικής συσκευής, το άτομο αυτό μπορεί να αναγνωριστεί μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων, σαρώσεων ίριδας, εφόσον αυτές οι πληροφορίες ήταν στην παγκοσμιοποιημένη βάση δεδομένων. Οχι των Εθνών αλλά στην παγκοσμιοποιημένη βάση δεδομένων των Illuminati.

Κατά την διάρκεια της επίδειξης, ο David Treat, διευθύνων σύμβουλος της Accenture, δήλωσε ότι το πρωτότυπο χρειάστηκε τρεις εβδομάδες για να αναπτυχθεί και ότι ήλπιζε ότι θα χρησιμοποιηθεί στα σύνορα για να δείξει ταυτοποίηση μέσω κωδικών QR. «Δεν μιλάμε για χρόνια και χρόνια κατασκευής» δήλωσε ο Treat. «Η τεχνολογία είναι εδώ και είναι επεκτάσιμη.»

Είναι μια τρομακτική σκέψη να βάλεις όλα τα προσωπικά σου στοιχεία -συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών σου αρχείων και των τραπεζικών σου πληροφοριών – σε μια μόνο εφαρμογή, ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. Αλλά, οι «ειδικοί» στην Σύνοδο Κορυφής ID2020 πιστεύουν ότι η τεχνολογία blockchain, ένας τρόπος χρήσης βάσεων δεδομένων για την κρυπτογράφηση, δεδομένων που χρησιμοποιούνται επίσης για bitcoin, πιθανόν να μπορεί να προστατεύσει τους χρήστες. (LOL)

Προς το παρόν, η Σύνοδος Κορυφής ID2020 έχει σταμπάρει τις Ινδίες ως πειραματόζωο για το πώς μπορεί να μοιάζει ένας κόσμος με ψηφιακή ταυτότητα. Το 2009, η Ινδία ξεκίνησε το Aadhaar, ένα πρόγραμμα ψηφιακής ταυτότητας στο οποίο οι πολίτες εγγράφουν εθελοντικά το όνομα, την ημερομηνία γέννησης, το φύλο, την διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και τα δέκα  δακτυλικά αποτυπώματα, δύο σαρώσεις ματιών και φωτογραφία. Σε αντάλλαγμα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ψηφιακή ταυτότητα για να υπογράψουν έγγραφα στο διαδίκτυο, να υποβάλουν αίτηση για πίστωση και εργασία, να πάνε σε νοσοκομεία και να ανταλλάξουν χρήματα, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών. Ο Pramod Varma, επικεφαλής αρχιτέκτονας του προγράμματος, πιστεύει ότι η Ινδία θα γίνει «πλούσια σε δεδομένα» σε λίγα χρόνια … και οι Ινδοί χαμστεράκια στον τροχό των Illouminati. Υπάρχουν 25 εκατομμύρια έλεγχοι ταυτότητας χρησιμοποιώντας το Aadhaar κάθε μέρα, και τον Ιούνιο, το πρόγραμμα έφτασε τα 1,1 δισεκατομμύρια υποκείμενα εγγεγραμμένα – περίπου το 85% του πληθυσμού των Ινδών.

Αλλά το πρόγραμμα ψηφιακής ταυτότητας της Ινδίας έχει τεράστια θέματα ασφαλείας. Ενώ ένας κυβερνητικός αξιωματούχος είπε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας ότι το Aadhaar είναι «η πιο ανόητη μέθοδος που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα», το Κέντρο Διαδικτύου και Κοινωνίας αποκάλυψε ότι σε 130 εκατομμύρια ανθρώπους είχαν διαρρεύσει τα προσωπικά δεδομένα τους από τέσσερις κυβερνητικούς ιστότοπους. Ο Varma είπε ότι εργάζονται για την δημιουργία μιας «αρχιτεκτονικής ηλεκτρονικής συναίνεσης», ώστε η ιδιοκτησία των δεδομένων να επιστραφεί στους χρήστες και όχι στην κυβέρνηση, ή σε πολυεθνικές. «Η κοινή χρήση δεδομένων πρέπει να βάλει τον άνθρωπο στην μέση. Εσείς ή εγώ πρέπει να κατέχουμε τα δικά μας δεδομένα και να έχουμε τον έλεγχο τους.» είπε ο Varma

Ομάδα Αρχών της Ινδονησίας με πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας για την βελτίωση του προγράμματος επιδότησης καυσίμων. Με την υποστήριξη της συμμαχίας ψηφιακής ταυτότητας ID2020, οι οργανισμοί σχεδιάζουν πιλοτικά έργα που θα εκτιμήσουν πώς το νέο τους σύστημα μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα, τη διαφάνεια και τη συμπερίληψη για το Εθνικό Πρόγραμμα Επιδότησης Υγραερίου».

συνεχεια εδω

https://www.terrapapers.com/bill-gates-emvoliasmoi-kai-060606/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *