AUSTIN FITTS: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ(Βίντεο)

5/5 (10)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σε αυτό το πρωτοποριακό βίντεο, η Catherine Austin Fitts λέει ότι η πιο κερδοφόρα επιχείρηση στον κόσμο είναι η δουλεία και η ανθρωπότητα είναι ο στόχος. Τα εμβόλια COVID περιέχουν ένα λειτουργικό σύστημα που θα επιτρέπει στους Illuminati να μας παρακολουθούν 24/7 και να απενεργοποιεί τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας εάν δεν συμπεριφερόμαστε κατά τα πρότυπα τους. «Ακριβώς όπως ο Gates εγκατέστησε ένα λειτουργικό σύστημα στους υπολογιστές μας, τώρα το όραμα είναι να εγκαταστήσουμε ένα λειτουργικό σύστημα στο σώμα μας και να χρησιμοποιήσουμε» ιούς «για να δώσουμε εντολή για μια αρχική εγκατάσταση ακολουθούμενη από τακτικές ενημερώσεις.»

Η Moderna παραδέχεται ότι η τεχνολογία rRNA είναι ένα λειτουργικό σύστημα

Moderna admits the rRNA tech is an operating system

https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

Ο Δρ Joseph Mercola επεκτείνει:

Dr. Joseph Mercola expands:

https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2020/12/30/the-plan-for-a-global-system-of-slavery-transhumanism-and-technocracy.aspx

Πώς εμπορεύεστε και εφαρμόζετε ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα που κανείς δεν θα ήθελε αν καταλάβαινε τις πλήρεις επιπτώσεις του – μια τόσο μεγάλη αλλαγή που δεν θα σήμαινε μόνο το τέλος του νομίσματος όπως το γνωρίζουμε, αλλά και μια πλήρη αναθεώρηση της κυριαρχίας και των ατομικών δικαιωμάτων; Σε ένα βίντεο στο YouTube (παρακάτω) και σε ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ, η οικονομική γκουρού Catherine Austin Fitts περιγράφει το περίπλοκο, «ακατάστατο» σχέδιο για τη χρήση της τρέχουσας κρίσης υγειονομικής περίθαλψης για τη δημιουργία ενός συνολικού remake των παγκόσμιων νομισμάτων και του τρόπου ζωής των ανθρώπων του μέλλοντος . Συγκρίνοντας τη μετακίνηση προς την εκτροφή προβάτων σε σφαγείο, η Fitts εξηγεί πώς η πανδημία παρακινεί τους ανθρώπους να εξαρτώνται από τις κυβερνήσεις τους για προστασία από έναν αόρατο εχθρό (COVID-19) και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας φόβο για να αποτρέψουν τους ανθρώπους να ζήσουν αυτό που κάποτε θεωρούσαν φυσιολογική ΖΩΗ.

Catherine Austin Fitts Full Interview Planet Lockdown

Η νοοτροπία της αγέλης περιλαμβάνει την ενθάρρυνση της παγίδευσης του χρέους στο σημείο που οι άνθρωποι γίνονται απελπισμένοι για κάθε είδους ταμειακή ροή που μπορεί να τους βοηθήσει να καλύψουν τα καθημερινά τους έξοδα διαβίωσης, έως ότου παραιτηθούν πρόθυμα από τα δικαιώματά τους σε αντάλλαγμα για οποιαδήποτε ανακούφιση που τους προσφέρεται. Η ουσία είναι ένα σύστημα σκλαβιάς του υπερανθρωπισμού και η τεχνοκρατία δημιουργείται ακριβώς κάτω από τις μύτες των ανθρώπων του κόσμου – και οι τρέχουσες κλειδαριές, το κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων και ο επαναπροσδιορισμός του «φυσιολογικού» αποτελούν μέρος ενός προγραμματισμένου συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης που θα τερματίσει την κυριαρχία και τα ατομικά δικαιώματα, εκτός αν σταματήσει τώρα. Εδώ είναι ένα σχετικό απόσπασμα από την Catherine Austin Fitts:

https://childrenshealthdefense.org/news/editorial/the-injection-fraud-its-not-a-vaccine/

«Αν κοιτάξετε τι δημιουργείται και προτείνεται με τον τρόπο των ενέσιμων ουσιών, μου φαίνεται ότι αυτές οι τεχνολογικές εξελίξεις οργανώνονται γύρω από διάφορους πιθανούς στόχους. Ο πρώτος και πιο σημαντικός στόχος είναι η αντικατάσταση του υπάρχοντος νομίσματος δολαρίου ΗΠΑ που χρησιμοποιείται από τον γενικό πληθυσμό με ένα ψηφιακό σύστημα συναλλαγών που μπορεί να συνδυαστεί με ψηφιακή αναγνώριση και παρακολούθηση. Ο στόχος είναι να τερματίσουμε τα νομίσματα όπως τα γνωρίζουμε και να τα αντικαταστήσουμε με ένα ενσωματωμένο σύστημα πιστωτικών καρτών που μπορεί να ενσωματωθεί με διάφορες μορφές ελέγχου, ενδεχομένως συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου του μυαλού. Η «απο-δολλαριοποίηση» απειλεί το παγκόσμιο αποθεματικό του δολαρίου. Η προσφορά χρήματος M1 και M2 αυξήθηκε διψήφια κατά το προηγούμενο έτος ως αποτέλεσμα ενός νέου γύρου ποσοτικής χαλάρωσης από την Fed.

ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Τώρα εκτιμάται γιατί ο Γκέιτς και οι συνάδελφοί του θέλουν να ονομάσουν αυτές τις τεχνολογίες «εμβόλια». Αν μπορούν να πείσουν το πολιτικό σώμα ότι οι ενέσιμες πιστωτικές κάρτες ή οι ενέσιμες συσκευές παρακολούθησης παρακολούθησης ή οι ενέσιμες διεπαφές εγκεφάλου-μηχανής νανοτεχνολογίες είναι «εμβόλια», τότε μπορούν να απολαύσουν την προστασία ενός ή περισσοτέρων αιώνα από νομικές αποφάσεις και νόμους που υποστηρίζουν τις προσπάθειές τους να αναθέσουν θέλουν να κάνουν. Επίσης, μπορούν να επιμένουν ότι οι Αμερικανοί φορολογούμενοι χρηματοδοτούν, μέσω του Εθνικού Προγράμματος Αποζημίωσης Τραυματισμών Εμβολίων, τις ζημίες για τις οποίες διαφορετικά θα ευθύνονται ως αποτέλεσμα των πειραμάτων τους – και παραβιάσεων του Κώδικα της Νυρεμβέργης και πολλών αστικών και ποινικών νόμων για τον γενικό πληθυσμό.

Το σχέδιο είναι αρκετά έξυπνο. Ζητήστε από τον γενικό πληθυσμό να ακολουθήσει τον ορισμό των νέων ενέσιμων παρασκευασμάτων υψηλής τεχνολογίας ως «εμβολίων» και μπορούν να τα βάλουν κατευθείαν στον αγωγό εμβολίων. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασθένεια και το θάνατο που θα προκύψει από κάτι, που το αφύσικο αυτό το έδωσε γρήγορα. Η ελευθερία από την ευθύνη που εγγυάται ο νόμος PREP μέσω της δήλωσης έκτακτης ανάγκης – και η ικανότητα να διατηρείται η κατάσταση έκτακτης ανάγκης μέσω της ανίχνευσης επαφών – μπορεί να τους προστατεύσει από την ευθύνη για χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια θανάτους και αναπηρίες που ενδέχεται να ακολουθήσουν αυτόν τον ανθρώπινο πειραματισμό. Στην ιδανική περίπτωση, μπορούν να κατηγορήσουν τους θανάτους από έναν ιό. Έτσι κάποτε δημιουργήθηκε το Λεξικό του Webster. Ο Webster είπε ότι ο τρόπος με τον οποίο οι κακοί θα αλλάξουν το Σύνταγμα δεν ήταν με τροποποίηση αλλά αλλάζοντας τους ορισμούς – μια νόμιμη επίθεση. Πιθανότατα ο Gates και οι φαρμακοβιομηχανίες και οι βιομηχανίες βιοτεχνολογίας φτάνουν κυριολεκτικά να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο δίκτυο ελέγχου εγκαθιστώντας στοιχεία ψηφιακής διεπαφής και συνδέοντας μας με το νέο σύννεφο JEDI των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Microsoft στο Υπουργείο Άμυνας, καθώς και τη σύμβαση cloud πολλών δισεκατομμυρίων σύννεφων της Amazon για τη CIA που κοινοποιείται σε όλες τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ.

Γιατί πιστεύετε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ έχει οργανώσει τον στρατό να αποθηκεύει σύριγγες για εμβόλια; Είναι πιθανό επειδή ο στρατός εγκαθιστά το λειτουργικό σύστημα περιαγωγής για ενσωμάτωση στο cloud τους. Θυμηθείτε – ο νικητής στον αγώνα υπερδύναμης AI είναι το σύστημα AI με πρόσβαση στα περισσότερα δεδομένα. Η πρόσβαση στο σώμα σας σε 24ωρη βάση παράγει πολλά δεδομένα. Εάν το κάνουν οι Κινέζοι, οι Αμερικανοί θα θέλουν επίσης να το κάνουν. Στην πραγματικότητα, η ανάπτυξη ανθρώπινων «λειτουργικών συστημάτων» μπορεί να είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο ανταγωνισμός μεταξύ των τηλεπικοινωνιών Huawei και 5G έχει γίνει τόσο έντονος. Όπως μας προειδοποίησε ο Frank Clegg, πρώην Πρόεδρος της Microsoft Canada, το 5G αναπτύχθηκε από τους Ισραηλινούς για έλεγχο πλήθους. Αντιμέτωποι με την παγκόσμια «απο-δολαριοποίηση», αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το συνδικάτο του δολαρίου μπορεί να διεκδικήσει τον κεντρικό έλεγχο που χρειάζεται για να διατηρήσει και να επεκτείνει την παγκόσμια χρηματοοικονομική ισχύ του αποθεματικού νομίσματος. Αυτό περιλαμβάνει την προστασία της ηγεσίας της από την αστική και ποινική ευθύνη που σχετίζεται με εκρηκτικά επίπεδα απάτης οικονομικής και υγειονομικής περίθαλψης τις τελευταίες δεκαετίες ….

henrymakow.com

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *