ANTONY MIGCHELS – «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΩΝ» (Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Δεν υπάρχει πανδημία. Ο κοροναϊός είναι κάλυμμα
για άνευ προηγουμένου δημιουργία χρημάτων, ένα πρόσχημα
να χρεοκοπήσει και να καταστρέψει τη Δύση.

«Δέκα χρόνια μετά, η Δύση θα είναι μη αναγνωρίσιμη.
Δεν είναι μια σκιά του πρώην εαυτού της. «
«Pure Magick, είναι στην κορυφή του παιχνιδιού τους αυτή τη στιγμή, αυτό είναι ένα τεράστιο υψηλό σημείο γι ‘αυτούς, πρόκειται για την καταστροφή της Αμερικανικής / Δυτικής ηγεμονίας. «Είναι μάλλον μια τεράστια νίκη για τον Πούτιν και τον Ντουίν, οι οποίοι δεν είναι οι καλοί τύποι».

NWO Magick: Faux Ψεύτικος πανδημία & οικονομική κατάρρευση
από τον Anthony Migchels
(henrymakow.com)

Μην αφήσετε κανέναν να σας πει ότι η τρέχουσα οικονομική κρίση αφορά τον «ιό Corona».

Η κατάρρευση ξεκίνησε την 27η Σεπτεμβρίου πέρυσι, όταν το επιτόκιο της αγοράς ρευστότητας αυξήθηκε στο 10%. Οι τράπεζες πρέπει να ισορροπούν τα βιβλία τους κάθε βράδυ και δανείζονται ο ένας από τον άλλο για να το κάνουν αυτό. Αυτή η ακρίβεια των επιτοκίων σήμαινε ότι σταμάτησαν να δανείζουν ο ένας στον άλλο. Όπως συνέβησαν το 2008, όταν τα επιτόκια της Libor μεταφέρθηκαν σε παρόμοια περιοχή. Δεν έχουν δανείσει ο ένας τον άλλον από τότε. Η Fed τους διασώζει κάθε βράδυ. Ο ιός καλύπτει μια άλλη τράπεζα διάσωσης.

Δεν είναι απλώς μια άλλη τράπεζα. Το όλο θέμα λιώνει. Η φούσκα παραγώγων. Η φούσκα του χρέους. Η Corona είναι αυτό που δημιούργησαν για να αποσπά την προσοχή όλων. Από το Α στο Ζ, μην κάνετε κανένα λάθος, δεν το λέω/με αυτό ελαφρά.

Και είχε συνεχιστεί από τον Σεπτέμβριο.

Και σκεφτείτε το: δημοσίευσαν το μυθιστόρημα στη δεκαετία του ογδόντα, για το πώς ένας «ιός» από το wuhan θα έφερνε το χάος στο «2020».

Αυτοί οι άτιμοι γνωρίζουν ότι αυτή θα είναι η ημερομηνία για κυριολεκτικά πολλές δεκαετίες.

ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Εν τω μεταξύ: δεν υπάρχει «πανδημία». Μια χούφτα ηλικιωμένοι πεθαίνουν από αυτό που μοιάζει με μια άσχημη γρίπη. Η μέση ηλικία θανάτου τους είναι 81 στην Ιταλία. 79 στην Ολλανδία. Ο αριθμός τους είναι λεπτός: στην Ολλανδία μιλάμε για 40 θανάτους μέχρι τώρα. Ακόμα, ολόκληρη η χώρα αλέθεται σε αδιέξοδο, όχι λόγω του «ιού» και των «ασθενών», αλλά λόγω της τρελής-υπερβολικής αντίδρασης της κυβέρνησης.

Αποποίηση: Αναφέρομαστε απλώς στα παρατηρήσιμα γεγονότα. Στις πρώτες μέρες, φοβόμασταν ότι ήταν ο ιός μείωσης του πληθυσμού της μεγάλης νέας παγκόσμιας τάξης, όπως και ο επόμενος τύπος.

Η πανδημία Υπάρχουν τώρα ένα μεγάλο σύνολο ……… 6500 θανάτων παγκοσμίως. Σε έξι εβδομάδες. Οι περισσότεροι από αυτούς στην Κίνα.

Τουλάχιστον, αυτό μας λένε. Μας λένε επίσης ότι δεν έχουν τεστ. Ονομάζεται gaslighting (μέθοδος ψυχολογικής χειραγώγησης).

(Στην Ιταλία, το 77% των θανάτων είναι πάνω από 70)
Στην Ιταλία, σε διάστημα εβδομάδων, ένα μεγάλο σύνολο 1000 παλαιών (μέσος όρος 81 ετών) έχει πεθάνει. Σύμφωνα με την ιταλική κυβέρνηση, οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους έπασχαν ήδη από σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως η καρδιακή ανεπάρκεια, η υψηλή αρτηριακή πίεση και όλες οι δοκιμασίες που οι ηλικιωμένοι είναι επιρρεπείς. Λένε ότι είναι ακόμη αδύνατο να πούμε ότι πραγματικά πέθαναν από τον «ιό», μόνο ότι «το είχαν».

Δεν υπάρχει δοκιμή για τον «ιό corona». Αυτό που κάνουν είναι αρκετά επιφανειακές διαγνώσεις του αναπνευστικού συστήματος. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οτιδήποτε φαίνεται «κακό», χαρακτηρίζεται ως «κορώνα». Αυτό παίρνετε σε μια μαζική ψύχωση.

Αποποίηση: Αναφέρομαστε απλώς στα παρατηρήσιμα γεγονότα. Στις πρώτες μέρες, φοβόμασταν ότι ήταν ο ιός μείωσης του πληθυσμού της μεγάλης νέας παγκόσμιας τάξης, όπως και ο επόμενος τύπος.

Στην Ολλανδία, υπήρξαν λιγότερες από 2000 περιπτώσεις, σύμφωνα με το RIVM, το ολλανδικό CDC. Η αναφορά τους ήταν πραγματικά πολύ σύντομη και σε σημείο. Και τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους: – 1705 περιπτώσεις (διαγνωσμένες με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω) – 43 θάνατοι – Μέση ηλικία του νεκρού: 79 (81 προσδόκιμο ζωής) – Πολύ περισσότερο υποφέρουν από σοβαρά πρόσθετα θέματα υγείας. – Ένα μεγάλο σύνολο 314 ατόμων έχει εισαχθεί στις ΜΕΘ. Σε ολόκληρη τη χώρα. Οι περισσότεροι είναι ήδη τώρα πίσω στο σπίτι.

Εν τω μεταξύ: όλα τα εστιατόρια, τα μπαρ, τα καφέ (όπου οι Ολλανδοί αγοράζουν το ψωμί τους) και οι αναλήψεις τροφίμων αναγκάζονται να κλείσουν. Όλα τα γεγονότα ακυρώθηκαν. Οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικρές επιχειρήσεις έχουν δει τις εργασιακές τους δεσμεύσεις για τους επόμενους μήνες που έχουν καταστραφεί. Τα αεροσκάφη είναι γειωμένα και δεν μπορούν να διαρκέσουν ακόμη και μερικές εβδομάδες χωρίς επιχειρήσεις. Όλες οι συγκεντρώσεις 100 ή περισσότερων ατόμων απαγορεύονται.

Χθες το βράδυ, ο ολλανδός πρωθυπουργός Μάρκ Ρούτ, πραγματοποίησε τηλεοπτική «ομιλία προς τον Λαό». Ο φόβος ήταν αρκετά πραγματικός ότι θα διατάξει μια συνολική ασφάλιση της χώρας. Συμπεριλαμβανομένου του αποκλεισμού από την έξοδο από το σπίτι, που επιβλήθηκε από το στρατό.

Ο Macron ανακοίνωσε τέτοια μέτρα στη Γαλλία. Ενώ τα πράγματα είναι τα ίδια όπως και στην Ολλανδία. Έχουμε όμως την τύχη εδώ. Προς το παρόν. Υποσχόμαστε / απειλούμε «πρόσθετα μέτρα», «ανάλογα με τις εξελίξεις», έτσι διατηρούμε τα δάχτυλά μας σταυρωμένα.

Το Σαν Φρανσίσκο κλείνει επίσης. Θα ήταν ωραίο να υποθέσουμε ότι πρόκειται για τη συνηθισμένη καλοφρονητική μπολσεβική τρέλα, αλλά πολλές από τις πολιτείες των ΗΠΑ πιθανότατα θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους τις επόμενες μέρες.

Στην Ισπανία, η οποία αναφέρεται ως «η μεγαλύτερη εστία εκτός από την Ιταλία», το κράτος χρησιμοποιεί μηχάνημα για να παραγγείλει τους ανθρώπους γύρω, όπως και στο Wuhan. Οι άνθρωποι εκεί είναι επίσης γειωμένοι. Έχουν πεθάνει μερικές εκατοντάδες ηλικιωμένοι. Η Ισπανία έχει 47 εκατομμύρια ανθρώπους που δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους.

Και είναι η ίδια εικόνα παντού.

Στο κράτος της Νέας Υόρκης, ο πρώτος «θάνατος του κορώνα» αναφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου: μια γυναίκα 82 ετών που πάσχει από πνευμονικό εμφύσημα.

Στο Λουξεμβούργο, επίσης το Σάββατο, ο πρώτος «θάνατος από κορώνα» ήταν 94 ετών.

Από τον Ιανουάριο, εκατομμύρια άνθρωποι ηλικίας 80 ετών ή γύρω τους έχουν πεθάνει από τη γρίπη, γενική κακουχία, ό, τι συμβαίνει στην ΕΕ. Το κάνουν κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της «περιόδου». Δεν καταλήγουν καθόλου σε εντατική φροντίδα.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ GASLIGHTING

Οι άνθρωποι είναι απλώς εντελώς τρομοκρατημένοι με τρομακτικά γραφήματα της «εκθετικής ανάπτυξης». Αλλά εάν υπάρχει «εκθετική ανάπτυξη», γιατί υπάρχουν 6500 θάνατοι παγκοσμίως μετά από έξι εβδομάδες; Οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν πεθάνει στην Κίνα κατά τις πρώτες ημέρες της «εκδήλωσης»;

Δεν θα έπρεπε να απομακρύνουμε χιλιάδες σακούλες σώματος από τώρα;

Είναι τελείως τα Media που το κάνει. Συμπεριλαμβανομένων των εναλλακτικών μέσων.

Βολικά, λένε ότι «δεν πληρώνουν με μετρητά, είναι μεταδοτικές/ό». Χρησιμοποιώντας μια μηχανή χρεωστικής κάρτας που μόλις χρησιμοποιήθηκε από όλους τους τύπους των ασθενών με σάλιο και βήχα, είναι προφανώς «ασφαλής».

Φυσικά θα το χρησιμοποιούσαν στον πόλεμο τους με μετρητά. Μόλις τις τελευταίες εβδομάδες, οι ολλανδικές τράπεζες ξαφνικά έκλεισαν την αίθουσα συνεδριάσεων μεταξύ 23:00 και 7:00. Προφανώς να «σταματήσουν ληστείες». Μια ιστορία μόνο οι δημοσιογράφοι και οι γυναίκες και τα παιδιά πιστεύουν.

Γιατί οι άνθρωποι αγοράζουν χαρτί υγείας; Όχι μόνο στην Αμερική, αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, τη Γαλλία; Επειδή όλα τα κρατικά / εταιρικά μέσα εκτελούν πιθανώς τα ίδια σενάρια της CIA. Πάντα κάνουν, οπότε υποθέτοντας ότι το κάνουν και τώρα, δεν είναι σχεδόν μια πολύ άγρια εικασία.

Απλώς φανταστείτε πόση διασκέδαση έπρεπε να έχουν και όλα τα αστεία για κόπρανα που έκαναν για όλους τους πολίτες που τα μασάν αυτά όλα.

Τα «εναλλακτικά μέσα» (το 90% των οποίων φυσικά συρρέουν μόνο οι Εβραίοι και η CIA) συνδέουν τις τρομακτικές ιστορίες για τον ιό αποδημίας NWO και πώς η «κυβέρνηση μας λέει ψέματα». Ο μισός πληθυσμός προσδίδει τουλάχιστον κάποια πίστη σε αυτές τις προτάσεις (όπως θα έπρεπε), επομένως αυτό εκμεταλλεύονται επαγγελματικά οι «μάγοι».

Τιμητική αναφορά: Ο Jon Rappoport είναι ένας από τους λίγους που έχει νόημα. Είχε όλα τα στοιχεία από την πρώτη μέρα. Διαβάστε το αρχείο του

https://nomorefakenews.com/

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή του πραγματικού κόσμου, η Fed ανακοίνωσε μια επιδείνωση των επιτοκίων κατά 100 μονάδες σε 0%.

Ανακοίνωσαν ένα πακέτο έκτακτης ανάγκης ύψους 700 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αγορά άμεσων περιουσιακών στοιχείων για να «βοηθήσουν τα επίπεδα τιμών» στις «αγορές».

Αυτό ήταν μετά την περασμένη εβδομάδα, όταν έδωσαν 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε βραχυπρόθεσμα δάνεια στην αγορά. Άραγε πόσο από αυτά τα βραχυπρόθεσμα δάνεια επιστρέφουν στην πραγματικότητα. Θα μπορούσε να είναι 100%. Αλλά θα μας εξέπληξε πολύ.

Αυτή η κίνηση είχε «σταθεροποιήσει» τις αγορές για περίπου 5 λεπτά.

Το πακέτο αγοράς $ 700 δισεκατομμυρίων μέγα περιουσιακών στοιχείων «περιόρισε» τη ζημία στην αγορά προθεσμιακών συμβολαίων σε «μόνο» 1000 μονάδες. Δευτέρα, χθες, ο Dow έχασε το 10%.

Το δείκτη S & P χθες το βράδυ έληξε 30% χαμηλότερα από 10 ημέρες πριν.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι Mitch Romney και Ilhan Omar ζήτησαν από τους δύο ανθρώπους $ 1000. Φυσικά, «για να τους βοηθήσει να γεφυρώσουν το χαμένο εισόδημα λόγω του « κορώνα ».

Αλλά στην πραγματικότητα, η παροχή στους φυσιολογικούς ανθρώπους των μετρητών έχει συζητηθεί εδώ και χρόνια στη ρυθμιστική σκηνή: ξέρουν ότι τα απέραντα μέτρα διάσωσης της Τράπεζας είναι υπερβολικά και ότι δίνοντας τα χρήματα στον λαό, ενώ προφανώς δεν είναι η προτιμώμενη επιλογή, είναι απλά ένας άλλος τρόπος για να συνεχίσετε να επαναφέρετε το Σύστημα όσο μπορούν.

Όταν είναι «αναγκασμένοι» να κάνουν αυτό, είναι τόσο κακό όσο φαίνεται.

Οι κεντρικές τράπεζες μιλάνε για την αγορά «περιουσιακών στοιχείων που διατρέχουν κίνδυνο» επί σειρά ετών. Έχουν ανακοινώσει ανοιχτά ότι θα κάνουν «ό, τι χρειάζεται», και η Fed πάρα πολύ, την περασμένη Κυριακή, υποσχέθηκε «περισσότερο αν χρειαστεί».

Ωραία, όχι; Αυτοί οι κακοποιοί που αγοράζουν τα πάντα με φρέσκα τυπωμένα Ευρώ και πράσινα δολάρια; Για να σώσει τον κόσμο, όχι λιγότερο;

Στη συνέχεια, θα εδραιώσουν τα πάντα στο Κράτος και θα χρησιμοποιήσουν αυτό το Μεγάλο Κεφάλαιο ως το θεμέλιο για το Παγκόσμιο Κράτος τους «Κοινοτικό» (Κομμουνισμός 2.0).

Οι κυβερνήσεις διαθέτουν ήδη ένα τεράστιο κομμάτι των «αγορών», μέσω συνταξιοδοτικών ταμείων, όπως φαίνονται στις πλήρεις ετήσιες οικονομικές εκθέσεις που δημοσιεύουν δίπλα στους «επίσημους» τους αριθμούς.

Καθαρή μαγεία Νέας Τάξης

Ένας μάγος κάνει κάτι με το αριστερό χέρι του, καθώς σηματοδοτεί το ακροατήριό του να κοιτάξει το δεξί του χέρι.

Βρίσκονται σε αυτό από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Να θυμάστε αυτήν την «επιβολή»; Ο καθένας αναρωτιόταν απλώς: «τι είναι όλα αυτά;» Λοιπόν, ήταν να αποσπάσουμε τους ανθρώπους από την οικονομική αποτυχία που είχε αρχίσει.

Σουλειμάνι; Πέφτει την ημέρα που ………. η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής ανακοίνωσε ότι είχε ήδη χορηγήσει βραχυπρόθεσμα δάνεια ύψους 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην αγορά. Έχουν βρεθεί από τότε και θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζουμε τι έχουν ήδη δώσει. Με αυτό το ρυθμό, πρέπει να είναι καλά σε 12, 15 τρισεκατομμύρια έδαφος, το οποίο είναι και πάλι το 2008, με την Fed να εξουδετερώνει δάνεια 16 δισεκατομμυρίων στους φίλους της στο Bankster, 9 δισεκατομμύρια δολάρια από τους οποίους παραδέχθηκαν ότι «δεν μπορούν να λογοδοτήσουν».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Παρόλο που καταστρέφουν εντελώς την παγκόσμια οικονομία, οι άνθρωποι ικετεύουν τον Big Brother να τους ευχαριστήσουν, και ο στρατός να επιβάλει ένα κλείδωμα και να κάνει περισσότερα για να «σταματήσει τον ιό».

Η αντίσταση παραβιάζεται, καθώς οι άνθρωποι που συναντιούνται είναι εκτός νόμου «cuz corona». Στην Αυστρία είναι πραγματικά παράνομη από τη Δευτέρα η συνάθροιση με περισσότερα από πέντε κάθε φορά άτομα!

Μην κάνετε κανένα λάθος: αυτό είναι το πολυαναμενόμενο Big Push της νέας παγκόσμιας τάξης.

Η αμερικανική αυτοκρατορία δεν είναι η νέα παγκόσμια τάξη. Η Αμερική και η αμερικανική αυτοκρατορία δημιουργήθηκαν για να κατακτήσουν τον κόσμο γι ‘αυτούς, και τώρα που έχουν, μπορούν να πάνε.

Δέκα χρόνια μετά, η Δύση θα είναι μη αναγνωρίσιμη. Ούτε καν μια σκιά του πρώην εαυτού του.

Η ατζέντα 2030 και οι μεγάλοι κοινωνικοί της στόχοι, συμπεριλαμβανομένου του τερματισμού των ιδιωτικών εκτάσεων, θα ζητηθούν από τις μάζες παντού.

Η Τράπεζα σκοπεύει να αποκλείσει ολόκληρη τη Δύση κατά την επόμενη δεκαετία.

Το ζήτημα που έχει σαρώνει τις ηλικίες, αυτό του Λαού εναντίον των Τραπεζών, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί τώρα.

Είμαστε αντιμέτωποι με την ΜΕΓΑΛΗ κατάθλιψη. Η μητέρα όλων των καταθλιπτικών.

Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα ακολουθήσει, ειδικά για το χρονοδιάγραμμα, αλλά αναζητήστε κάποιο είδος χρυσού με βάση το «reset». Θα δούμε χρόνια μαζικής κατάθλιψης, απομόνωσης, αποπληθωρισμού και παράλυτου πόνου.

Η αμερικανική αυτοκρατορία θα αποσυναρμολογηθεί και θα διατηρήσει μόνο κάποια περιουσιακά στοιχεία, κυρίως στην περιοχή του Παλαιστινίου, αλλά η Ευρώπη θα εμπλακεί στη ρωσική επιρροή.

https://nikosxeiladakis.gr/%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B1-2030-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BD%CE%B5%CE%B1%CF%83-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7%CF%83/

ΑΤΖΕΝΤΑ 2030- ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ(Βίντεο)

Θα υπάρξουν σημαντικές αναταραχές, χωρίς αμφιβολία, συμπεριλαμβανομένης της λευκής πτήσης, καθώς η ζωή στη Δύση θα γίνει πολύ δύσκολη, τόσο λόγω της οικονομικής καταστροφής όσο και λόγω της παράτυπης κρατικής υπέρβασης.

Ναι, ο ιός είναι απλώς ένα τεράστιο εμπόδιο που δεν έχει σκοπό να κρατήσει τίποτα για να κρατήσει τις μάζες ξόρκιες, ζητώντας τα αυταρχικά μέτρα του κράτους να «σταματήσουν τον ιό», ενώ ολόκληρη η οικονομία εξοντώνεται.

Και είναι πέρα από τρομακτικό το πόσο αποτελεσματικές είναι.

Σημείωση- Υπάρχει μια σημαντική συμπίεση του δολαρίου που συμβαίνει. Το ερώτημα είναι τι το προκαλεί. Και δεν είναι «ο ανεύθυνος Τύπος». Υπάρχει κάποια μαζική μαύρη τρύπα στο κέντρο του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, που πιθανότατα σχετίζεται με την Παράγωγη Φούσκα.

Οι άνθρωποι θα πάνε σε μετρητά σε δολάρια ΗΠΑ ως «ασφαλές καταφύγιο», αλλά πιθανότατα και επειδή το Big Five της Wall Street είναι τα αντισυμβαλλόμενα μέρη στο παράγωγο εμπόριο και είναι βασικά τελικά στο γάντζο για παν κίνδυνο σε ολόκληρο τον οικονομικό τομέα.

Αντιμετωπίζουμε τον Οικονομικό Αρμαγεδδώνα;

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Ευχαριστώ την ομάδα Χειλαδάκη για τα χρήσιμα άρθρα που μας παρουσιάζει καθημερινά και εκτιμώ τον χρόνο και τις προσπάθειες της. Εχω όμως αντιληφθεί εδώ και πολύ καιρό ότι πολλά άρθρα είναι μεταφρασμένα από άλλες γλώσσες, κυρίως από τα αγγλικά με την βοήθεια ηλεκτρονικών προγραμμάτων αυτόματης μετάφρασης. Εδώ γίνονται πολλά λάθη και δυστυχώς η ομάδα Χειλαδάκη δεν μπαίνει στον κόπο να εξετάσει/ελέγξει κατά πόσον η μετάφραση είναι σωστή. Στο άρθρο σας «αντιμετωπίζουμε την μητέρα όλων των καταθλιπτικών» για παράδειγμα, αντί της λήξης «κατάθλιψη» θα έπρεπε να αναφέρεται η λέξη «ύφεση» ( εννοείται η οικονομική ύφεση ) αφού στα αγγλικά η λέξη depression σημαίνει κατάθλιψη αλλά και ύφεση. Η λέξη old σημαίνει παλαιός αλλά και γέρος, η λέξη state σημαίνει κατάσταση αλλά και πολιτεία κ.ο.κ.
    Εάν η ομάδα σας επιθυμεί να δώσει τα σωστά μηνύματα, ας φροντίσει να γίνεται και μία σωστή μετάφραση έτσι που το μεταφρασμένο κείμενο να αποδίδει την σωστή έννοια.
    Σας ευχαριστώ πολύ και ο Θεός μαζί μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
    Κωνσταντίνος Ιωάννου, Κύπρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *