9/11 ΕΩΣ COVID-911: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΒΙΟΑΣΦΑΛΕΙΑ(Βίντεο)

5/5 (1)

9/11: Από τρομοκράτες σε ιούς
Από τον Edward Curtin Αυτό γράφτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2001.

https://off-guardian.org/2020/09/11/from-terrorists-to-viruses-dystopian-progress/

Για όσους είναι αρκετά μεγάλοι για να ζουν και να γνωρίζουν τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και της λεγόμενης COVID-19 το 2020, η μνήμη μπορεί να χρησιμεύσει για να θυμίζει έναν απόκοσμο παράλληλο μεταξύ των δύο επιχειρήσεων.

Ωστόσο, εάν η μνήμη έχει αφαιρεθεί από τη δουλειά κάποιου ξεχασμένου ή διαγραφεί από την έκπλυση της εταιρικής πολυμέσων από την τρύπα της μνήμης, ή εάν λείπει η γνώση, ή ίσως ο φόβος ή η γνωστική ασυμφωνία εμποδίζει την ευαισθητοποίηση, θα ήθελα να επισημάνω κάποιες ομοιότητες που μπορεί να ωφελήσει κάποιον για να εξετάσει κάποιες παραλληλισμούς και συνδέσεις μεταξύ αυτών των δύο λειτουργιών.

Ο θεμελιώδης δεσμός που τους συνδέει είναι ότι και τα δύο γεγονότα προκάλεσαν τον ανθρώπινο φόβο θανάτου. Υποκείμενος σε όλους τους φόβους είναι ο φόβος του θανάτου.

Ένας φόβος που έχει τόσο βιολογικές όσο και πολιτιστικές ρίζες. Σε βιολογικό επίπεδο, όλοι αντιδρούμε σε απειλές θανάτου με τρόπο μάχης ή πτήσης.

Πολιτιστικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους ο φόβος μπορεί να μετριαστεί ή να επιδεινωθεί, σκόπιμα ή όχι. Συνήθως, ο πολιτισμός χρησιμεύει στην ανακούφιση του φόβου του θανάτου, ο οποίος μπορεί να τραυματίσει τους ανθρώπους, μέσω των συμβόλων και των μύθων του.

Η θρησκεία εξυπηρετεί εδώ και πολύ καιρό αυτόν τον σκοπό, αλλά όταν η θρησκεία χάνει τη θέση της στις φαντασίες των ανθρώπων, ειδικά όσον αφορά την πίστη στην αθανασία, όπως επεσήμανε ο Όργουελ στα μέσα της δεκαετίας του 1940, απομένει ένα τεράστιο κενό.

Χωρίς αυτή την παρηγοριά, ο φόβος συνήθως ηρεμεί από ασήμαντες αναζητήσεις.

Στις περιπτώσεις των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και της τρέχουσας επιχείρησης κοροναϊού, ο φόβος του θανάτου έχει χρησιμοποιηθεί από τις ελίτ της εξουσίας για να ελέγξει τους πληθυσμούς και να θεσπίσει μακροχρόνιες ατζέντες. Υπάρχει ένα κόκκινο νήμα που συνδέει τα δύο γεγονότα.

Και οι δύο εκδηλώσεις ήταν σαφώς αναμενόμενες και προγραμματισμένες.

Στην περίπτωση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, όπως έχω υποστηρίξει προηγουμένως, ο γλωσσικός έλεγχος του νου σχεδιάστηκε προσεκτικά εκ των προτέρων για να προκαλέσει φόβο στα βαθύτερα επίπεδα με τη χρήση επαναλαμβανόμενων όρων όπως το Περλ Χάρμπορ, η πατρίδα, το έδαφος μηδέν, το αδιανόητο, και 9/11.

Ο καθένας με τη σειρά του χρησίμευσε να αυξήσει δραματικά το επίπεδο φόβου. Ο καθένας βασίστηκε σε προηγούμενες συναντήσεις, έγγραφα, εκδηλώσεις, ομιλίες και βαθιές συσχετίσεις φόβου.

Αυτή η γλώσσα δημιουργήθηκε από το βιβλίο παιχνιδιών του αρχηγού μάγου, όχι από τη γλώσσα ενός μαθητευόμενου εκτός ελέγχου.

Και όπως ο David Ray Griffin, ο σπερματικός ερευνητής της 11ης Σεπτεμβρίου (και άλλοι), έχει επισημάνει σε δώδεκα βιβλία με έντονα επιχειρήματα και τεκμηρίωση, τα γεγονότα εκείνης της ημέρας έπρεπε να προγραμματιστούν προσεκτικά εκ των προτέρων, και οι επίσημες εξηγήσεις μετά τη λήξη να περιγραφεί ως επιστημονικά θαύματα, όχι επιστημονικές εξηγήσεις.

Αυτά τα θαύματα περιλαμβάνουν:

• τεράστια πολυώροφα κτίρια με πλαίσιο χάλυβα για πρώτη φορά στην ιστορία που κατεβαίνουν χωρίς εκρηκτικά ή εμπρηστικά σε ελεύθερη ταχύτητα πτώσης. ένα από αυτά ήταν το WTC-7 που δεν χτυπήθηκε καν από αεροπλάνο
• ένας υποτιθέμενος πιλότος πειρατείας, Χάνι Χαντζούρ, ο οποίος μπορούσε μόλις να πετάξει ένα Piper Cub, πετώντας ένα τεράστιο Boeing 757 σε έναν πιο δύσκολο ελιγμό στο Πεντάγωνο [αδύνατοι ελιγμοί σύμφωνα με έναν βετεράνο πιλότο που πέταξε τα ακριβή μοντέλα αεροπλάνων για δεκαετίες]

• Η ασφάλεια του αεροδρομίου σε τέσσερα αεροδρόμια αποτυγχάνει την ίδια στιγμή την ίδια ημέρα

• και οι δεκαέξι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ αποτυγχάνουν + αποτυχία ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας.

Η λίστα συνεχίζει και συνεχίζει. Και όλα αυτά ελέγχονται από το [περιουσιακό στοιχείο της CIA] Osama bin Laden.

COVID-911: From Homeland Security to Biosecurity

Είναι ένα παραμύθι.

Τότε είχαμε τις εξαιρετικά σημαντικές επιθέσεις άνθρακα που συνδέονται με την 9/11. Ο Graeme MacQueen, στο The Anthrax Deception του 2001, δείχνει υπέροχα ότι και αυτές ήταν εγχώρια συνωμοσία.

Αυτά τα προγραμματισμένα γεγονότα οδήγησαν στην εισβολή στο Αφγανιστάν, στο Patriot Act, στην αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συνθήκη ABM, στην εισβολή στο Ιράκ, στον συνεχιζόμενο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας κ.λπ.

Ας μην ξεχνάμε χρόνια από αυτές τις δόλιες προειδοποιήσεις χρώματος για τα επίπεδα της τρομοκρατίας και την κυβερνητική προειδοποίηση να χρησιμοποιείτε κολλητική ταινία γύρω από τα παράθυρά σας για προστασία από μια μαζική χημική και βιολογική επίθεση.

Μετάβαση στο 2020.

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω αντίστροφα, ενώ τα σχέδια με χρωματική κωδικοποίηση είναι φρέσκα στο μυαλό μας.

Καθώς οι κλειδαριές COVID-19 ήταν σε εξέλιξη, ένα αστείο πράγμα συνέβη καθώς οι άνθρωποι επιθυμούσαν ότι η ζωή θα μπορούσε να επιστρέψει στο φυσιολογικό και θα μπορούσαν να αφεθούν έξω από τα κλουβιά τους.

Παρόμοια σχέδια με χρωματική κωδικοποίηση εμφανίστηκαν παντού ταυτόχρονα.

Έδειξαν το βήμα προς βήμα πρόγραμμα πιθανής χαλάρωσης των κυβερνητικών ελέγχων εάν τα πράγματα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο.

Κόκκινο σε κίτρινο έως πράσινο. Εντυπωσιακό. Κόκκινο πορτοκαλί κίτρινο μπλε πράσινο. Όπως και με τις τρομοκρατικές προειδοποιήσεις μετά τις 11 Σεπτεμβρίου 2001.

Στη Μασαχουσέτη, μια λεγόμενη μπλε κατάσταση όπου ζω, το χρωματικό διάγραμμα καταλήγει σε μπλε, όχι πράσινο, με το μπλε φάση 4 να ονομάζεται «το νέο φυσιολογικό: Η ανάπτυξη εμβολίων ή / και θεραπειών επιτρέπει την επανάληψη του« νέου φυσιολογικού ». «

Ενδιαφέρουσα διατύπωση. Μια επανάληψη που μας επαναφέρει στο μέλλον.

Όπως και με τις προειδοποιήσεις κολλητικής ταινίας μετά την 9/11, τώρα συνιστάται σε όλους να φορούν μάσκα. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η εταιρεία 3M, ένας μεγάλος πωλητής κολλητικής ταινίας, είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους πωλητές μάσκας προσώπου στον κόσμο.

Η εταιρεία αναμενόταν να παράγει 50 εκατομμύρια μάσκες αναπνευστικών ουσιών N95 το μήνα έως τον Ιούνιο του 2020 και 2 δισεκατομμύρια παγκοσμίως παγκοσμίως τον επόμενο χρόνο. Τότε υπάρχει η ταινία κάλυψης της 3Μ… αλλά αυτό είναι ένα κολλώδες θέμα.

Μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, μας είπαν επανειλημμένα ότι ο κόσμος άλλαξε για πάντα. Τώρα μας λένε ότι μετά το COVID-19, η ζωή δεν θα είναι ποτέ η ίδια.

Αυτό είναι το «νέο φυσιολογικό», ενώ ο κόσμος μετά την 9/11-προ-Covid-19 πρέπει να ήταν ο παλιός νέος φυσιολογικός. Άρα όλα είναι διαφορετικά αλλά και φυσιολογικά.

Έτσι, όπως το θέτει ο κυβερνητικός ιστότοπος της Μασαχουσέτης, τις επόμενες μέρες ενδέχεται να έχουμε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε «την επανάληψη του« νέου φυσιολογικού ».»

Αυτό το νέο παλιό φυσιολογικό αναμφίβολα θα είναι μια μορφή τεχνο-φασιστικού υπερ-ανθρωπισμού που θεσπίστηκε για το δικό μας καλό.

Όπως και με την 11η Σεπτεμβρίου, υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι το ξέσπασμα του κοροναϊού ήταν αναμενόμενο και προγραμματισμένο. ότι οι άνθρωποι έχουν πέσει θύματα προπαγανδιστικής εκστρατείας για να χρησιμοποιήσουν έναν αόρατο ιό για να μας τρομάξουν να υποταχθούμε και να κλείσουμε την παγκόσμια οικονομία για τις παγκόσμιες ελίτ.

Είναι μια ξεκάθαρη υπόθεση, όπως λέει ο Peter Koenig στον Michel Chossudovsky σε αυτή τη συνέντευξη που πρέπει να δούμε, ότι δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας, αλλά ένα κατάφωρο πραγματικό σχέδιο που περιγράφεται στην έκθεση Rockefeller 2010, στην εκδήλωση 201 της 18ης Οκτωβρίου 2019 και στην Ατζέντα 21 [ Ανακαλύφθηκε ξανά ως Ατζέντα του 2030], μεταξύ άλλων.

Όπως οι άμορφοι τρομοκράτες και ένας πόλεμος ενάντια στην «τρομοκρατία», η οποία είναι μια τακτική και επομένως δεν είναι κάτι που μπορείτε να πολεμήσετε, ένας ιός είναι αόρατος εκτός εάν τα μέσα ενημέρωσης το παρουσιάζουν ως ένα χλωμό, πορτοκαλί καρφωμένο μάτσο περίεργες μπάλες που είναι παντού και πουθενά.

Προσέξτε τον εαυτό σας, παρακολουθήστε το πρόσωπό σας, καλύψτε τα χέρια σας, πλύνετε τα χέρια σας, κρατήστε την απόσταση σας – ποτέ δεν ξέρετε πότε αυτές οι πορτοκαλί καρφωμένες μπάλες μπορεί να σας οδηγήσουν.

Όπως και με την 9/11, κάθε φορά που κάποιος αμφισβητεί την επίσημη αφήγηση του Covid-19, τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, την εγκυρότητα των δοκιμών, την αποτελεσματικότητα των μασκών, τις δυνάμεις πίσω από το επερχόμενο εμβόλιο και τις φρικτές συνέπειες των κλειδαριών που είναι καταστρέφοντας τις οικονομίες, σκοτώνοντας ανθρώπους, αναγκάζοντας τους ανθρώπους να απελπιστούν και να αυτοκτονήσουν, δημιουργώντας τραυματισμένα παιδιά, χρεοκοπώντας μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με σκοπό τον εμπλουτισμό των πλουσιότερων κ.λπ., τα εταιρικά μέσα μαζεύουν τους αντιφρονούντες ως συνωμοσία, βοηθώντας τους εχθρός.

Αυτό συμβαίνει ακόμη και όταν οι διαφωνούντες είναι σεβαστοί γιατροί, επιστήμονες, διανοούμενοι κ.ά., οι οποίοι εξαφανίζονται τακτικά από το Διαδίκτυο.

Με την 11η Σεπτεμβρίου, υπήρχαν αρχικά πολύ λιγότεροι αντιφρονούντες από τώρα, και έτσι η λογοκρισία των αντιτιθέμενων απόψεων δεν χρειάστηκε η κατάφωρη λογοκρισία που τώρα αυξάνεται καθημερινά.

Αυτή η λογοκρισία συμβαίνει σε όλο το Διαδίκτυο τώρα, γρήγορα και κρυφά, το ίδιο Διαδίκτυο που επιβάλλεται σε όλους όσο το νέο κανονικό όπως παρουσιάζεται στο Great Global Reset, το ψηφιακό ψέμα, όπου, όπως το έθεσε ο Anthony Fauci, κανείς δεν πρέπει ποτέ χειραψία ξανά.

Ένας κόσμος αφηρημένων εικόνων και όντων στον οποίο, όπως λέει ο Arthur Jensen στον Howard Beal στην ταινία, Network, «Όλες οι ανάγκες [θα] παρασχεθούν, όλες οι ανησυχίες ηρεμήθηκαν, όλη η πλήξη διασκεδάζει».

Μια ψηφιακή δυστοπία που πλησιάζει γρήγορα ως ίσως το τέλος αυτού του κόκκινου νήματος που τρέχει από την 9/11 έως σήμερα.

Οι Heidi Evens και Thomas Hackett γράφουν στις καθημερινές ειδήσεις της Νέας Υόρκης:

«Με την ψευδαίσθηση του έθνους σχετικά με την ασφάλεια και τα ερείπια, οι Αμερικανοί ξεκινούν την αργή και κατάλληλη διαδικασία θεραπείας από ένα τραύμα που αισθάνεται βαθιά, σκληρά προσωπικά […] αφήνοντας τους πολίτες σε όλη τη χώρα με την τρομακτική γνώση της ευπάθειάς τους».

Δείτε το παρακάτω βίντεο(δυστυχώς χωρίς υπότιτλους) αξίζει

Israeli Terror & 9/11 | Presentation by Christopher Bollyn

Πιστεύουμε ότι αυτή η κρίση αποτελεί μια παγκόσμια μεταβαλλόμενη ευκαιρία να εκθέσουμε και να μετασχηματίσουμε παλιές ιδεολογίες που περιορίζουν την ελευθερία της υγείας. Η γενετική θεωρία είναι ένα επιστημονικά πτωχευτικό παράδειγμα που βασίζεται σε πολεμικά μοντέλα παθογόνων εισβολών. Αυτή η θεωρία έχει αξιοποιηθεί ως μέσο γεωπολιτικού και κοινωνικού ελέγχου – σε μεγάλο βαθμό με τη μορφή ατζέντας εμβολιασμού – για να υποτάξει τον πληθυσμό μέσω εξαναγκασμένης και αναγκαστικής σωματικής διείσδυσης και συναφούς αναπηρίας, θνησιμότητας και παρακολούθησης. Ως αποτέλεσμα, η συμβατική δυτική ιατρική λειτουργεί ως ένα είδος θρησκείας που βασίζεται σε συναίνεση υποθέσεων και δογματική ιατρική μονοθεϊστική στάση. Στον πυρήνα της, αυτή η προσέγγιση δεν είναι υπεύθυνη ή επιστημονική και, επομένως, παραβιάζει τις δηλωμένες ηθικές παραμέτρους της σχετικά με τη συναίνεση μετά από ενημέρωση, το ευεργέτημα και μια βάση συμβιβασμού χωρίς συμβιβασμούς.

Πιστεύουμε ότι οι πολίτες πρέπει να είναι ελεύθεροι να ασκήσουν το φυσικό τους δικαίωμα να ασκούν ιατρική, όπως κρίνουν σκόπιμο – στη διατήρηση τόσο της σωματικής κυριαρχίας όσο και των πολιτικών ελευθεριών. Για το σκοπό αυτό, προσανατολίζουμε τον εαυτό μας γύρω από τις θεμελιώδεις προϋποθέσεις ότι το σώμα είναι εγγενώς σοφό, ότι τα συμπτώματα έχουν νόημα και ότι η ριζική θεραπεία είναι εξαιρετικά δυνατή όταν ευθυγραμμίζουμε με τη γη και τιμούμε τη θέση μας στον φυσικό κόσμο.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *