7.766 Θ Α Ν Α Τ Ο Ι καί 330.218 ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ από τά 4 ( σκανδαλωδώς διαφημισμένα ! ) ε μ β ό λ ι α στήν Ε.Ε.! ( Στοιχεία από τό ‘VAERS’ ) ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, επιμένει Καθηγητής Ιατρικής στήν Αγγλία!

5/5 (8)

7.766 Θ Α Ν Α Τ Ο Ι καί 330.218 ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ από τά 4 ( σκανδαλωδώς διαφημισμένα ! ) ε μ β ό λ ι α στήν Ε.Ε.! ( Στοιχεία από τό ‘VAERS’ )

E.U. Vaccine Injury Reporting System, Shows More Than 330,000 Adverse Events Following COVID Vaccines

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ Ο
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ 
ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…..

Κατωτέρω τα πιο πρόσφατα στοιχεία του ‘VAERS’ (‘Vaccine Adverse Events Reporting System’) Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εκδηλώσεων, όπου αναφέρονται όλες οι παρενέργειες και οι θάνατοι από τα τέσσερα εμβόλια που κυκλοφορούν στην Ε.Ε., δηλ. των 4,
 ‘Pfizer’, 
‘AstraZeneca’, 
‘Johnson&Johnson’, 
‘Moderna’.
7.766 θάνατοι!
330.218 σοβαρές παρενέργειες!

πιο συγκεκριμένα:
Pfizer-BioNTech: 4,293 θάνατοι και and 144,607 τραυματισμοί (παρενέργειες)
Moderna: 2,094 θάνατοι και 15,979 τραυματισμοί
AstraZeneca: 1,360 θάνατοι και 169,386 τραυματισμοί
Johnson & Johnson (Janssen): 19 θάνατοι και 246 τραυματισμοί
Σημ.: το VAERS λειτουργεί στα πλαίσια του ‘CDC’ (Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων) και χρηματοδοτείται από την Αμερικανική κυβέρνηση.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !
https://childrenshealthdefense.org/defender/eu-vaccine-injury-reporting-eudravigilance-330000-adverse-events-covid-vaccines/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=3b58df4c-7801-4857-a68f-293efed001dd

https://odysseiatv.blogspot.com/2021/05/7766-330218-4-vaers.html#more

ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ SELF TEST ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ ! ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ Κ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ DNA!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, επιμένει Καθηγητής Ιατρικής στήν Αγγλία!

Ο συντάκτης του Βρετανικού Ιατρικού Περιοδικού, Ιατρική βασισμένη σε στοιχεία (‘British Medical Journal Evidence-Based Medicine’), καλεί να αρθεί η χρήση της μάσκας στα σχολεία, καθώς δεν υπάρχουν καθόλου αποδείξεις ότι αποτρέπουν τήν μόλυνση!

Ο καθηγητής ιατρικής Carl Heneghan και συντάκτης του ιατρικού περιοδικού ‘British Medical Journal Evidence-Based Medicine (BMJ) εξέδωσε μια προειδοποίηση, ότι οι μάσκες προσώπου είναι ….»ά χ ρ η σ τ ε ς» και ΔΕΝ προστατεύουν από τήν μόλυνση από τον ιό.

Κατά τήν συνέντευξή του σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων σε βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό, ο Heneghan είπε, ότι ούτε το ύφασμα, ούτε το πλαστικό, δεν έχουν αποδειχθεί ότι εμποδίζουν την εξάπλωση ιού και τόνισε πόσο κακό κάνουμε στην υγεία των παιδιών με το νά τά εξαναγκάζουμε να καλύπτουν όλη τήν ημέρα το πρόσωπό τους!

Ο Heneghan είναι διευθυντής του NIHR SCPR Evidence Synthesis Working Group, μιας συνεργασίας εννέα τμημάτων πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε διάφορα πανεπιστήμια της Βρετανίας, επίσης διευθύνει την Oxford Covid Evidence Service που επιβλέπει περισσότερες από 400 δημοσιεύσεις ερευνών σχετικά με τον ‘cv-19’….
https://www.naturalnews.com/2021-04-29-editor-bmj-end-masks-schools-zero-evidence.html

https://odysseiatv.blogspot.com/2021/05/blog-post_691.html

Σας ειπαν οι Φωστηρες οτι οι νεοι ανθρωποι δεν κινδυνευουν απο τα εμβoλια; Για διαβαστε τι γινεται στο Ισραηλ…

Όλοι είχαν προηγουμένως λάβει το εμβόλιο “Comirnaty” της Biontech/Pfizer….

Κυρίως επηρεάστηκαν νεαροί άνδρες ηλικίας 18 έως 30 ετών….

Μια 22χρονη γυναίκα και ένας 35χρονος άνδρας πέθαναν από τα συμπτώματα…. 

Και οι δύο είχαν προηγουμένως καλή υγεία….

Ένας 18χρονος μαθητής από την περιοχή Heilbronn έπαθε μυοκαρδίτιδα αφού εμβολιάστηκε με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού από την Biontech/Pfizer….

Κλπ κλπ κλπ….

Προηγουμένως, είχε γίνει γνωστό από το Ισραήλ ότι αρκετοί νεαροί άνδρες έπαθαν μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Biontech/Pfizer.

Όπως αναφέρουν οι εφημερίδες Heilbronner Stimme και Heidelberg24, ο νεαρός άνδρας θεραπεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας στην κλινική Ludwigsburg, και πλέον πήρε εξιτήριο.

Στο Ισραήλ, το Υπουργείο Υγείας εξετάζει επί του παρόντος τουλάχιστον 62 περιπτώσεις όπου εμβολιασμένα άτομα ανέπτυξαν φλεγμονή του καρδιακού μυός (μυοκαρδίτιδα)

πηγη

ΟΙ #ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ​ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Μ. Βρετανία / Δημήτρης Καζάκης

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *