653 ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ 12.044 ΑΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ CDC

4.75/5 (4)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν τα τελευταία διαθέσιμα δεδομένα από τις 4 Φεβρουαρίου από τα CDC

Ιστοσελίδα συστήματος αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων: Από τους 653 αναφερόμενους θανάτους, 602 ήταν από τις ΗΠΑ. Η μέση ηλικία εκείνων που πέθαναν ήταν 77, ο νεότερος ήταν 23. Από τις 4 Ιανουαρίου, 653 θάνατοι – ένα υποσύνολο 12.697 συνολικών ανεπιθύμητων ενεργειών – είχαν αναφερθεί στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εμβολίων (VAERS) μετά από εμβολιασμούς COVID-19. Οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν αναφορές που υποβλήθηκαν μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 4 Φεβρουαρίου 2021.

https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19

https://vaers.hhs.gov/reportevent.html

https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-19-vaccine-news

Το VAERS είναι ο πρωταρχικός μηχανισμός για την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου στις Η.Π.Α. Οι αναφορές που υποβάλλονται στο VAERS απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση προτού επιβεβαιωθεί ότι το αναφερόμενο ανεπιθύμητο συμβάν προκλήθηκε από το εμβόλιο.

Από τις 10 Φεβρουαρίου, περίπου 44,77 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ είχαν λάβει μία ή και τις δύο δόσεις ενός εμβολίου COVID. Μέχρι στιγμής, μόνο τα εμβόλια Pfizer και Moderna έχουν λάβει άδεια έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA). Σύμφωνα με τον ορισμό της FDA, τα εμβόλια εξακολουθούν να θεωρούνται πειραματικά έως ότου εγκριθούν πλήρως.

https://ourworldindata.org/grapher/cumulative-covid-vaccinations?tab=chart&stackMode=absolute&country=%7EUSA&region=World

https://childrenshealthdefense.org/defender/surgeon-warns-fda-pfizer-immunological-danger-covid-vaccines-convalescent-asymptomatic-carriers/

https://childrenshealthdefense.org/defender/did-cdc-mislead-public-allergic-reactions-moderna-vaccine/

https://www.fda.gov/drugs/types-applications/investigational-new-drug-ind-application#Introduction

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, 602 από τους 653 αναφερόμενους θανάτους ήταν στις ΗΠΑ και 137 από τους θανάτους σχετίζονται με καρδιακή διαταραχή. Πενήντα τρία τοις εκατό αυτών που πέθαναν ήταν άνδρες, το 44% ήταν γυναίκες, οι υπόλοιπες αναφορές θανάτου δεν περιελάμβαναν το φύλο του αποθανόντος. Ο μέσος όρος ηλικίας αυτών που πέθαναν ήταν 77 ετών, ο νεότερος θάνατος που αναφέρθηκε ήταν 23 ετών. Το εμβόλιο Pfizer ελήφθη από το 58% εκείνων που πέθαναν, ενώ το εμβόλιο Moderna ελήφθη κατά 41%.

https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=AGE&EVENTS=ON&SYMPTOMS%5b%5d=Facial+asymmetry+%2810068737%29&SYMPTOMS%5b%5d=Facial+dysmorphism+%2810016045%29&SYMPTOMS%5b%5d=Facial+palsy+%2810016060%29&SYMPTOMS%5b%5d=Facial+paralysis+%2810016062%29&SYMPTOMS%5b%5d=Facial+paresis+%2810051267%29&VAX=COVID19

Ως ή στις 4 Φεβρουαρίου, είχαν αναφερθεί 163 περιπτώσεις Bell’s Palsy και 775 αναφορές αναφυλαξίας.

https://tinyurl.com/42loscgn

https://tinyurl.com/y5oetky5

Όπως ανέφερε το The Defender, το CDC ερευνά τον θάνατο ενός 8χρονου γιατρού στο Τενεσί στις 8 Φεβρουαρίου, ο οποίος πέθανε περίπου ένα μήνα μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης εμβολιασμού με COVID. Σύμφωνα με ειδήσεις, ο Δρ. Μπαρτόν Ουίλιαμς πέθανε από τη μορφή ενήλικα φλεγμονώδους συνδρόμου πολλαπλών συστημάτων (MIS-A), μια κατάσταση που προκλήθηκε όταν το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στο σώμα με αποτέλεσμα την ανεπάρκεια πολλών οργάνων. Νέες αναφορές απέδωσαν το θάνατο σε αντίδραση σε ασυμπτωματική περίπτωση COVID, αν και ο Ουίλιαμς δεν έδειξε ποτέ θετικός για τον ιό.

https://childrenshealthdefense.org/defender/doctor-dies-second-dose-covid-vaccine/

https://www.localmemphis.com/article/news/investigations/i-team/memphis-doctor-believed-to-have-died-of-rare-covid-related-syndrome/522-7bb29487-c330-4de4-b1b0-188fe3865e35

https://www.cdc.gov/mis-c/mis-a.html

Στις 8 Φεβρουαρίου, ο Fox5 ανέφερε το θάνατο ενός άνδρα στα 70 του, ο οποίος κατέρρευσε και πέθανε στις 7 Φεβρουαρίου καθώς έφυγε από το Κέντρο Javits στο Μανχάταν περίπου 25 λεπτά μετά τη λήψη εμβολιασμού COVID.

https://www.fox5ny.com/news/ny-man-dies-shortly-after-vaccination-allergic-reaction-not-suspected

Στις 7 Φεβρουαρίου, ένας τοπικός ειδησεογραφικός ιστότοπος του Villa Hills του Κεντάκι ανέφερε για το θάνατο δύο μοναχών μετά από ένα «ξέσπασμα COVID-19» που συνέβη δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό των μοναχών. Πριν από την έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού, δεν υπήρξαν περιπτώσεις COVID στο μοναστήρι, το οποίο είχε κλείσει για τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μετά την έναρξη των εμβολιασμών, 28 από τις γυναίκες είχαν δοκιμαστεί θετικές για COVID από τις 7 Φεβρουαρίου.

Στις 7 Φεβρουαρίου, ένας τοπικός ειδησεογραφικός ιστότοπος του Villa Hills του Κεντάκι ανέφερε για το θάνατο δύο μοναχών μετά από ένα «ξέσπασμα COVID-19» που συνέβη δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό των μοναχών. Πριν από την έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού, δεν υπήρξαν περιπτώσεις COVID στο μοναστήρι, το οποίο είχε κλείσει για τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μετά την έναρξη των εμβολιασμών, 28 από τις γυναίκες είχαν δοκιμαστεί θετικές για COVID από τις 7 Φεβρουαρίου.

https://local12.com/news/local/two-sisters-at-villa-hills-monastery-die-from-covid-19-after-28-test-positive-cincinnati

Οι κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι σχεδόν όλα τα οφέλη του εμβολιασμού COVID και η μεγάλη πλειονότητα των τραυματισμών συσχετίστηκαν με τη δεύτερη δόση.

http:// https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-covid-vaccine-trial-pathogenic-priming/

Ο Υπερασπιστής(The Defender) ανέφερε επίσης ότι σύμφωνα με τους New York Times, αρκετοί γιατροί συνδέουν τώρα τα εμβόλια Pfizer και Moderna COVID με την ανοσοποιητική θρομβοπενία (ITP), μια κατάσταση που αναπτύσσεται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται σε αιμοπετάλια (συστατικό αίματος απαραίτητο για πήξη) ή κελιά που τα δημιουργούν. Το άρθρο της Times παρουσίασε δύο γυναίκες που αναρρώνουν από το ITP αφού εμβολιάστηκαν. Τον περασμένο μήνα, ο Δρ. Gregory Michaels πέθανε από ITP δύο εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer.

https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-moderna-vaccines-life-threatening-blood-disorder/

https://www.hopkinsmedicine.org/health/conditions-and-diseases/idiopathic-thrombocytopenic-purpura

https://childrenshealthdefense.org/defender/johns-hopkins-scientist-medical-certainty-pfizer-vaccine-caused-death-florida-doctor/

Ενώ οι αριθμοί βάσης δεδομένων VAERS μπορεί να φαίνονται απογοητευτικοί, σύμφωνα με μελέτη του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ, ο πραγματικός αριθμός των ανεπιθύμητων ενεργειών είναι πιθανώς σημαντικά υψηλότερος.

https://digital.ahrq.gov/sites/default/files/docs/publication/r18hs017045-lazarus-final-report-2011.pdf

https://childrenshealthdefense.org/defender/thousands-covid-vaccine-injuries-13-deaths-reported-december/

Το VAERS είναι ένα σύστημα παθητικής παρακολούθησης που βασίζεται στην προθυμία των ατόμων να υποβάλλουν εκθέσεις εθελοντικά.

https://vaers.hhs.gov/about.html

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της VAERS, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης υποχρεούνται από το νόμο να αναφέρουν στο VAERS: • Οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ενέργεια που αναφέρεται στον πίνακα VAERS των αναφερόμενων συμβάντων μετά τον εμβολιασμό που συμβαίνει εντός της καθορισμένης χρονικής περιόδου μετά τον εμβολιασμό. • Ένα ανεπιθύμητο συμβάν που αναφέρεται από τον κατασκευαστή του εμβολίου ως αντένδειξη για περαιτέρω δόσεις του εμβολίου.

Το CDC αναφέρει ότι οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης ενθαρρύνονται να αναφέρουν: • Οποιοδήποτε ανεπιθύμητο συμβάν συμβαίνει μετά τη χορήγηση εμβολίου με άδεια στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανεξάρτητα από το εάν είναι σαφές ότι ένα εμβόλιο προκάλεσε το ανεπιθύμητο συμβάν. • Σφάλματα χορήγησης εμβολίου. Ωστόσο, «εντός του καθορισμένου χρόνου» σημαίνει ότι οι αντιδράσεις που συμβαίνουν εκτός αυτού του χρονικού πλαισίου ενδέχεται να μην αναφέρονται, επιπλέον των αντιδράσεων που υπέστησαν ώρες ή ημέρες αργότερα από άτομα που δεν αναφέρουν αυτές τις αντιδράσεις στον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Οι κατασκευαστές εμβολίων υποχρεούνται να αναφέρουν στο VAERS «όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες που τους έρχονται αντιληπτές».

https://vaers.hhs.gov/faq.html

Ιστορικά, λιγότερο από το 1% των ανεπιθύμητων ενεργειών έχουν αναφερθεί ποτέ στο VAERS, ένα σύστημα στο οποίο η Παιδική Υγεία Άμυνας είχε προηγουμένως αναφερθεί ως «απόρριψη αποτυχίας», συμπεριλαμβανομένης μιας επιστολής του Δεκεμβρίου του 2020 στον Δρ David Kessler, πρώην διευθυντή της FDA και τώρα συμπρόεδρος του συμβουλευτικού συμβουλίου COVID-19 και έκδοση του Προέδρου Biden του Operation Warp Speed.

https://digital.ahrq.gov/sites/default/files/docs/publication/r18hs017045-lazarus-final-report-2011.pdf

https://childrenshealthdefense.org/defender/rfk-jr-david-kessler-covid-vaccine-vaers/

https://www.statnews.com/2021/01/15/david-kessler-help-lead-operation-warp-speed-for-biden/

https://childrenshealthdefense.org/news/operation-warp-speed-cia-linked-contractor-covid-vaccine/

Ένας κριτικός εξοικειωμένος με τα μειονεκτήματα του VAERS καταδίκασε κατηγορηματικά το VAERS στο The BMJ ως «τίποτα περισσότερο από απλό στολισμό και μέρος της συστηματικής προσπάθειας των αρχών των ΗΠΑ να μας καθησυχάσει / να εξαπατήσουμε για την ασφάλεια των εμβολίων».

https://www.bmj.com/content/357/bmj.j2449/rr-0

Το CHD ζητά πλήρη διαφάνεια. Ο οργανισμός υγείας των παιδιών ζητά από τον Kessler και την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να αποδεσμεύσουν όλα τα δεδομένα από τις κλινικές δοκιμές και να αναστείλουν τη χρήση εμβολίων COVID-19 σε οποιαδήποτε ομάδα που δεν εκπροσωπείται επαρκώς στις κλινικές δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων, των αδύναμων ατόμων και των ατόμων με συννοσηρότητα.

Η CHD ζητά επίσης πλήρη διαφάνεια στα δεδομένα μετά το μάρκετινγκ που αναφέρουν όλα τα αποτελέσματα της υγείας, συμπεριλαμβανομένων νέων διαγνώσεων αυτοάνοσων διαταραχών, ανεπιθύμητων ενεργειών και θανάτων από εμβόλια COVID. Το Children’s Health Defense ζητά από όποιον έχει βιώσει μια ανεπιθύμητη ενέργεια, σε οποιοδήποτε εμβόλιο, να υποβάλει αναφορά ακολουθώντας αυτά τα τρία βήματα.

https://childrenshealthdefense.org/defender/injured-by-vaccine-how-to-report-it/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *