5 ΤΥΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ: ΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΖΗΤΟΥΝΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

5 Τύποι Άνθρωποι: Οι ψάχνοντας την Αλήθεια, η πλύση εγκεφάλου ,οι πλανεμένοι , αυτοί που διψούν για εξουσία και Αυτοί που πούλησαν τις ψυχές τους

  1. Αυτοί που αναζητούν την αλήθεια


Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ξύπνιοι, ξέρουν τι συμβαίνει στον κόσμο και έχουν αφυπνιστεί και είδαν την αλήθεια. Έχουν κάνει την έρευνα και έχουν χρησιμοποιήσει τις γνώσεις τους για να βοηθήσουν τους άλλους.

Προσπαθούν να ξυπνήσουν άλλοι, ορισμένοι έχουν αφιερώσει όλη τους τη ζωή σε αυτήν την προσπάθεια, ενώ άλλοι κάνουν ό, τι μπορούν για να διαδώσουν το μήνυμα ευρύτατα.

Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι είναι απομονωμένοι, ξυπνούν μόνοι τους σε όλο τον κόσμο, δεν μπορούν να μιλήσουν με την οικογένεια και τους φίλους για αυτό που έχουν μάθει.

Έχουν δοκιμάσει να μιλάνε γι ‘αυτό στους ανθρώπους, αλλά συναντώνται με βαθιά ριζωμένη αντιπολίτευση, κι έτσι δοκιμάζουν άλλες μεθόδους, ό, τι κι αν τους είναι κατάλληλο. Είναι γενναίοι και θαρραλέοι άνθρωποι.

Πολλοί περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν καθημερινά και συμμετέχουν.

2. οι πλανεμένοι

Υπάρχουν άνθρωποι που εξακολουθούν να κοιμούνται, δεν νομίζουν ότι κάτι είναι λάθος στον κόσμο, εμπιστεύονται τις κυβερνήσεις τους σε κάποιο βαθμό.

Βλέπουν φοβερά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο, αλλά έχουν την τάση να πιστεύουν ό, τι τους λένε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Είναι τόσο απασχολημένοι που επιβιώνουν, μεγαλώνουν παιδιά, εργάζονται όλη μέρα, είναι πολύ κουρασμένοι για να προσπαθήσουν να σκάψουν βαθύτερα και σπάνια έχουν τον ελεύθερο χρόνο ούτως ή άλλως.

Αυτοί εμβολιάζουν τα παιδιά τους, τα θρέφουν με γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, πίνουν το φθοριωμένο νερό και πιστεύουν ότι οι χημικές ουσίες είναι φυσιολογικές και ότι το 5G είναι καλό.

Δεν μπορούν να δουν τι συμβαίνει γύρω τους. Έχουν εμπιστοσύνη στο σύστημα, μπορεί να έχουν ελαττώματα αλλά με κάποιο τρόπο εξακολουθούν να το πιστεύουν.

Μερικές φορές μπορούν να δουν την αλήθεια σε μια κατάσταση, αλλά δεν μπορούν να συνδέσουν τις τελείες και να δουν την πλήρη εικόνα.

Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται τη βοήθεια και την υποστήριξή μας, μια μέρα ίσως ξυπνήσουν.

Ήμασταν όλοι έτσι κάποτε.

3. η Πλύση εγκεφάλου

Υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν τη σκοτεινή πλευρά, αλλά αγνοούν εντελώς τι κάνουν. Συμμετέχουν στους μασόνους σκεπτόμενοι ότι βοηθούν τους ανθρώπους όταν τελικά στηρίζουν τη σκοτεινή πλευρά.

Υπάρχουν άνθρωποι στις υπηρεσίες υγείας που πιστεύουν ότι μας βοηθούν με τον εμβολιασμό μας με τον υδράργυρο, το αλουμίνιο και τα αποβιωμένα έμβρυα. Επίσης, χορηγούν φάρμακα που δεν έχουν ελεγχθεί σωστά.

Υπάρχουν άνθρωποι σε θέσεις εξουσίας που πραγματικά πιστεύουν σε αυτό που κάνουν, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Με κάποιο τρόπο έχουν χειραγωγηθεί χωρίς να το συνειδητοποιούν.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν υποστεί πλύση εγκεφαλου από το σύστημα, δεν έχουν κακό σκοπό, πιστεύουν πραγματικά σε αυτό που κάνουν.

Χρειάζονται επίσης τη βοήθειά μας.

It’s our world (Steve Cutts / Yann Tiersen) FullHD 1080p

4. Αυτοί που πούλησαν την ψυχή τους

Υπάρχουν φυσιολογικοί άνθρωποι που έχουν παρασυρθεί από το σκοτάδι, ένας ή άλλος τρόπος έχουν περάσει στη σκοτεινή πλευρά. Μερικοί έχουν εκβιαστεί σε αυτό, μερικοί έχουν δοθεί φήμη και περιουσία και μερικοί έχουν δοθεί μεγάλη δύναμη.

Έχουν πουλήσει την ψυχή τους στη σκοτεινή πλευρά. Ακολουθούν το σατανικό μονοπάτι.

Πηγαίνουν σε πάρτι όπου τα παιδιά χρησιμοποιούνται για σεξ, έχουν δικούς τους σκλάβους σεξ στο σπίτι, έχουν χάσει την ανθρωπιά τους, την συμπάθειά τους.

Με κάποιο τρόπο έβαλαν ένα ωραίο, κανονικό πρόσωπο στο δημόσιο χώρο, αλλά στο εσωτερικό τους επέλεξαν το κακό για την καλοσύνη.

Η ανταμοιβή τους είναι η φήμη και η τύχη. Αγαπούνται από πολλούς, αν η αλήθεια ήταν γνωστή αυτό θα άλλαζε σε ένα κτύπο της καρδιάς. Έχουν επιλέξει τη φήμη και την τύχη για την αγάπη για τους συνανθρώπους και τη γυναίκα τους.

Δεν γεννήθηκαν έτσι, επέλεξαν αυτόν τον τρόπο ζωής. Εάν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, σκεφτείτε τη θέση σας, ξυπνάμε μαζικά, ανακαλύπτουμε για σας κάθε μέρα. Σας βλέπουμε όπως είστε πραγματικά, όχι πώς θα θέλατε να σας δούμε.

Αφήστε το σκοτάδι πίσω και επιστρέψτε στο φως. Γίνετε μέλος της ανθρωπότητας στον αγώνα μας εναντίον του κακού.

Όποιος ξέρει για όλα αυτά και δεν έχει υποκύψει, παρακαλώ να έρθει μπροστά και να αποκαλύψει την αλήθεια. Βοηθήστε τον συνάνθρωπο και τη γυναίκα σας στην ώρα της ανάγκης μας.

5. Η Τρομοκρατία

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αναλάβει τον κόσμο μας, έχουν εργαστεί για τελικό έλεγχο όλη τους τη ζωή όπως και οι πρόγονοί τους. Ο στόχος της συνολικής εξουσίας πάνω από την ανθρωπότητα μεταβιβάστηκε από γενιά σε γενιά. Μας βλέπουν σαν άχρηστους καταναλωτές.

Δυστυχώς προσπαθούν να μας τραβήξουν σε ένα πιο εύχρηστο επίπεδο, με όποιο τρόπο μπορούν.

Έχουν γεννηθεί σε αυτόν τον τρόπο ζωής. Πιστεύουν στην ανθρώπινη θυσία, την παιδεραστία και τον κανιβαλισμό, ακολουθούν ένα σατανικό μονοπάτι. Έχουν μεγαλώσει με αυτό.

Δεν έχουν ενσυναίσθηση ή συμπόνια.

Ζουν ζωές εντελώς διαφορετικές από τις υπόλοιπες. Πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν και το κάνουν.

Έχουν συγκεντρώσει πλούτο πέρα από την κατανόηση και το χρησιμοποίησαν για να προωθήσουν τα κακά τους σχέδια.

Θέλουν την ανθρωπότητα να υποφέρει, μας θέλουν σε μια συνολική κατάσταση φόβου και αγωνίας όλη την ώρα, είναι ευκολότερο να ελέγξουμε αυτόν τον τρόπο.

Είναι τόσο κακό που έχουν προσελκύσει αρνητικές διαδιάστατες οντότητες στον κόσμο μας προκαλώντας ακόμα περισσότερους πόνους και πόνο.

Μέχρι αυτό το σημείο, γενικά τα σχέδιά τους έχουν περάσει απαρατήρητα. Πετύχαμε σχεδόν, μέχρι να αρχίσουμε να ξυπνάμε.

Μερικοί άνθρωποι που γεννήθηκαν σε αυτόν τον τρόπο ζωής κατάφεραν να δουν την αλήθεια και την άφησαν πίσω.

Συμπέρασμα

Οι αναζητούντες την αλήθεια πρέπει να διαδώσουν την αλήθεια με όποιο τρόπο μπορούν. Προσπαθήστε να εξαπλώσετε την αγάπη, την ειρήνη και την αρμονία σε όλο τον κόσμο. Μπορούμε να πετύχουμε αυτό.

Οι λανθασμένοι χρειάζονται τη βοήθεια και την κατανόησή μας.

Οι έχοντες πλύσεις εγκεφάλου χρειάζονται επίσης τη βοήθειά μας για να δούνε την αλήθεια.

Αυτοί που πουλούσαν την ψυχή τους, πρέπει να ξέρουν ότι μπορούμε τώρα να δούμε τι κάνουν και έχουν κάνει, η λιπαρή κυρία πρόκειται να τραγουδήσει.

Οι πεινασμένοι για δύναμη και εξουσία πρέπει να δεχτούν ότι έχουν χάσει τη δύναμή τους, πάρα πολλοί από εμάς είναι ξύπνιοι και δεν θέλουμε να ζήσουμε με αυτόν τον τρόπο πια, εκεί έφτασε και η ώρα.

Το μόνο πράγμα σε αυτή τη ζωή που μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι η αλλαγή, τίποτα δεν παραμένει το ίδιο.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει είναι τώρα η ώρα μας.

Searching for Truth: Introduction About Truth

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ οδήγησε την Ελλάδα στην Καταστροφή – ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ;

Η νέα γενιά σατανικών σκλάβων

ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ-ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Γιατί η Εκκλησία μάς μαθαίνει να νιώθουμε ένοχοι;

Γιατί η Εκκλησία μάς μαθαίνει να νιώθουμε ένοχοι;
Η αλήθεια είναι ότι η παρούσα ερώτηση περιέχει μια παγίδα.
Διότι φέρνει ως δεδομένο ότι η Εκκλησία μας μαθαίνουμε να νιώθουμε ένοχοι. Πριν λοιπόν απαντήσουμε στο ερώτημα που τέθηκε, ας δούμε κατ’ αρχάς αν η Εκκλησία μας μαθαίνει να νιώθουμε ένοχοι.
Στην πραγματικότητα η αμαρτία από μόνη της φέρνει την ενοχή στην ψυχή. Ας θυμηθούμε τον Αδάμ και την Εύα: αμέσως μετά το προπατορικό αμάρτημα, χωρίς ο Θεός να έχει πει τίποτα, οι Πρωτόπλαστοι έτρεξαν να κρυφτούν γιατί ένιωσαν την ενοχή να τους κατακλύζει (Γεν. γ΄ 8).

Η ενοχή είναι άμεση συνέπεια της αμαρτίας, γιατί η αμαρτία είναι διακοπή της κοινωνίας με τον Θεό. Και οι άνθρωποι οι οποίοι νομίζουν ότι δεν έχουν ενοχές, στην ουσία έχουν αποκοιμίσει και φιμώσει τη συνείδησή τους.

Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ένοχοι!
Από την εποχή που έγινε η πρώτη αμαρτία πάνω στη γη από τους Πρωτοπλάστους, όλοι οι άνθρωποι αμαρτάνουμε και άρα είμαστε ένοχοι ενώπιον του Θεού.
Γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος που να ζήσει σ’ αυτή τη γη και να μην αμαρτήσει, είτε είναι εντός Εκκλησίας είτε είναι εκτός Εκκλησίας.

Η Εκκλησία λοιπόν δεν μας «μαθαίνει να νιώθουμε ένοχοι».
Αντίθετα, μας μαθαίνει να απαλλασσόμαστε από τις ενοχές, αφού μας συνδέει με τον ενανθρωπήσαντα Θεό Λόγο, που ήρθε στον κόσμο ακριβώς για να άρει, να καταργήσει την αμαρτία, την ενοχή και τον θάνατο (Πρβλ. Εβρ. β΄ 14-15). Η απολυτρωτική θυσία του Χριστού είχε ακριβώς αυτόν τον σκοπό.

Η Εκκλησία, ακόμη, μας διδάσκει τις εντολές του Θεού, ώστε να βρίσκουμε ποιος είναι ο κατά Θεόν τρόπος ζωής.
Μας δείχνει την σωτήρια πράξη της μετάνοιας: με αυτήν όλα τα άτοπα διορθώνονται.

Η κίνηση αυτή της Εκκλησίας είναι γεμάτη αγάπη προς κάθε μέλος της.
Γιατί η Εκκλησία είναι μητέρα όλων μας.
Άρα γε, ποιος θα κατηγορούσε τη μητέρα του επειδή όταν ήταν μικρός τον απέτρεψε βίαια από το να βάλει το χέρι του στη φωτιά;

Ή, αφού το έβαλε και τσουρουφλίστηκε, τον αγκάλιασε μεν και τον περιποιήθηκε αλλά και του συνέστησε (ή και του απαγόρευσε) να μην ξαναπλησιάσει στη φωτιά;
Εάν κανείς αντιληφθεί ότι η Εκκλησία είναι μητέρα, δεν θα νιώθει «περιορισμό» της ελευθερίας του.

Φυσικά μπορεί κάποιος από υπερβολική ευαισθησία ή και από σχέση φόβου με τον Θεό να πνίγεται από τις ενοχές και να δυσκολεύεται πολύ. Προσοχή!
Δεν χρειάζεται απελπισία!
Δεν πρέπει να μένει η σκέψη μας στην ενοχή αλλά να προχωρούμε στη μετάνοια.

Να τρέχουμε και πάλι στην αγκαλιά του Θεού Πατέρα σαν τον Άσωτο υιό της παραβολής και να ζητάμε συγχώρηση.
Και είναι σίγουρο ότι ο Θεός θα μας συγχωρήσει.

Κανένας να μην κλαίει χωρίς ελπίδα για τα λάθη του, γιατί από τον τάφο του Χριστού μας ανέτειλε η συγχώρηση (πρβλ κατηχητικό λόγο Αγ. Ιω. Χρυσοστόμου: μηδείς οδυρέσθω πταίσματα, συγγνώμη γαρ εκ του τάφου ανέτειλε).

Αλλά όσο πιο βαθιά ζούμε την σχέση μας με τον Θεό, τόσο όλα αυτά τα αισθήματα υποχωρούν. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγάλοι άγιοι της Εκκλησίας μας, αυτοί που σε σχέση με εμάς ήταν ελάχιστα αμαρτωλοί, ένιωθαν τεράστιο το βάρος των αμαρτημάτων τους και μάλιστα το εξέφραζαν στις προσευχές και στα γραπτά τους (π.χ. «Τούτο γνωρίζω, Σωτήρα μου, ότι κανείς άλλος δεν αμάρτησε ενώπιόν Σου όπως εγώ, ούτε έπραξε τις αμαρτωλές πράξεις που διέπραξα εγώ» – ζ΄ ευχή Θείας Μεταλήψεως, Συμεών Νέου Θεολόγου, «ο Ιησούς Χριστός ήλθε στον κόσμο να σώσει αμαρτωλούς, από τους οποίους πρώτος είμαι εγώ» –Απόστολος Παύλος στην Α΄ Προς Τιμόθεον επιστολή α΄ 15).

Αλλά αυτό δεν τους έκανε να «πνίγονται»: ήταν σίγουροι ότι παλεύουν για την αγάπη του Θεού και ότι ο Θεός μπορεί να τους λυτρώσει και ότι τους βλέπει ως παιδιά Του• ένιωθαν άτακτα μεν παιδιά, παιδιά Του όμως.
Και έτσι συνέβαινε το παράδοξο: να έχουν μεγάλη λύπη για το ότι λύπησαν τον Θεό και παράλληλα ακλόνητη πίστη και ελπίδα στο έλεός Του!

πηγή

https://agonistes.gr/2019/01/31/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%ac%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%bd%ce%b9%cf%8e%ce%b8%ce%bf/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *