5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ V FOR VENDETTA-ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ VIGANO PENS ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ-ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ(Βίντεο)

5/5 (3)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Remember, Remember 5th November!

V for Vendetta best scene

The V speech V For Vendetta 2005 1080p

MIND CONTROL (DESTRUCTION OF YOU SOUL)2016

Ο Fauci παραδέχεται: Πανδημία βάσει ψευδών αποτελεσμάτων δοκιμών

Jeff Nelson – Twitter Oct 30, 2020

Ανοιχτή επιστολή αρχιεπισκόπου Viganò Pens στον Τραμπ: Αντισταθείτε στην «Μεγάλη Επανεκκίνηση(The Great Reset)»

Ο πληροφοριοδότης στο Βατικανό αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò, πρώην παπικός έξαρχος στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει προειδοποιήσει για την καταπάτηση των παγκοσμιοποιημένων σχεδίων που απειλούν την κυριαρχία των εθνών και την ικανότητα των πολιτών να διατηρήσουν τη θρησκευτική τους ελευθερία. Η ανοιχτή επιστολή του προς τον Πρόεδρο Τραμπ τον Μάιο προειδοποίησε ότι η πανδημία COVID-19 χρησιμοποιείται για να οδηγήσει σε μια «παγκόσμια κυβέρνηση» με αποτέλεσμα τη μόνιμη απώλεια προσωπικών ελευθεριών. Ξεκίνησε έναν ιστότοπο που καλούσε ανθρώπους καλής θέλησης να προφυλάξουν από την τυραννία. Η «Έκκληση για την Εκκλησία και τον Κόσμο» περιελάμβανε υπογραφές από 40.000 καθολικούς ιερείς, δημοσιογράφους, συγγραφείς, ανοσολόγους, ιολόγους, ερευνητές, δικηγόρους και άλλους. Τον Ιούνιο, έγραψε μια άλλη ανοιχτή επιστολή που προσπάθησε να ενθαρρύνει τον πρόεδρο στον αγώνα του ενάντια στο «βαθύ κράτος». Στις 25 Οκτωβρίου, η επισημότις του Χριστού Βασιλέως,αρχιεπίσκοπος Viganò έγραψε ένα τρίτο γράμμα στον Τραμπ, προτρέποντάς τον να αγωνιστεί ενάντια στο «Great Reset», μια επικείμενη «δικτατορία για την υγεία».

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής
Ντόναλντ Τραμπ

Κυριε προεδρε,


Επιτρέψτε μου να σας μιλήσω αυτήν την ώρα κατά την οποία η μοίρα ολόκληρου του κόσμου απειλείται από μια παγκόσμια συνωμοσία κατά του Θεού και της ανθρωπότητας. Σας γράφω ως αρχιεπίσκοπος, διάδοχος των Αποστόλων, ως ο πρώην αποστολικός έξαρχος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σας γράφω στη μέση της σιωπής τόσο των πολιτικών όσο και των θρησκευτικών αρχών. Είθε να δεχτείτε αυτά τα λόγια μου ως τη «φωνή ενός που φωνάζει στην έρημο» (Ιωάννης 1:23).
Όπως είπα όταν έγραψα την επιστολή μου σε σας τον Ιούνιο, αυτή η ιστορική στιγμή βλέπει τις δυνάμεις του κακού να ευθυγραμμίζονται σε μια μάχη χωρίς όρια ενάντια στις δυνάμεις του καλού – δυνάμεις του κακού που φαίνονται ισχυρές και οργανωμένες καθώς αντιτίθενται στα παιδιά του Φωτός, που είναι αποπροσανατολισμένοι και αποδιοργανωμένοι, εγκαταλείπονται από τους χρονικούς και πνευματικούς ηγέτες τους.

Καθημερινά αισθανόμαστε τις επιθέσεις που πολλαπλασιάζονται εκείνων που θέλουν να καταστρέψουν την ίδια τη βάση της κοινωνίας: τη φυσική οικογένεια, τον σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή, την αγάπη για τη χώρα, την ελευθερία της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων. Βλέπουμε αρχηγούς εθνών και θρησκευτικών ηγετών να προσκρούουν σε αυτήν την αυτοκτονία του δυτικού πολιτισμού και της χριστιανικής της ψυχής, ενώ τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών και των πιστών αρνούνται στο όνομα μιας έκτακτης ανάγκης για την υγεία που αποκαλύπτεται ολοένα και περισσότερο ως καθοριστική για το ίδρυμα απάνθρωπης, απρόσωπης τυραννίας.
Ένα παγκόσμιο σχέδιο που ονομάζεται Great Reset βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο αρχιτέκτονας της είναι μια παγκόσμια ελίτ που θέλει να υποτάξει όλη την ανθρωπότητα, επιβάλλοντας καταναγκαστικά μέτρα με τα οποία περιορίζει δραστικά τις ατομικές ελευθερίες και αυτές ολόκληρων πληθυσμών. Σε πολλά έθνη αυτό το σχέδιο έχει ήδη εγκριθεί και χρηματοδοτηθεί. σε άλλους είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Πίσω από τους παγκόσμιους ηγέτες που είναι συνεργοί και εκτελεστές αυτού του καπνού, υπάρχουν αδίστακτοι χαρακτήρες που χρηματοδοτούν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Event 201, προωθώντας την ατζέντα τους.

Ο σκοπός της Μεγάλης Επαναφοράς είναι η επιβολή δικτατορίας υγείας με στόχο την επιβολή «ελευθεριακών» μέτρων, κρυμμένα πίσω από δελεαστικές υποσχέσεις για εξασφάλιση καθολικού εισοδήματος και ακύρωση μεμονωμένου χρέους. Η τιμή αυτών των παραχωρήσεων από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα είναι η παραίτηση από ιδιωτική ιδιοκτησία και η τήρηση ενός προγράμματος εμβολιασμού κατά των COVID-19 και COVID-21 που προωθείται από τον Bill Gates με τη συνεργασία των κύριων φαρμακευτικών ομάδων. Πέρα από τα τεράστια οικονομικά συμφέροντα που παρακινούν τους υποστηρικτές του Great Reset, η επιβολή του εμβολιασμού θα συνοδεύεται από την απαίτηση υγειονομικού διαβατηρίου και ψηφιακής ταυτότητας, με επακόλουθο τον εντοπισμό επαφής του πληθυσμού ολόκληρου του κόσμου. Όσοι δεν αποδέχονται αυτά τα μέτρα θα περιοριστούν σε στρατόπεδα κράτησης ή θα τεθούν υπό κατ ‘οίκον περιορισμό και όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία θα κατασχεθούν.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *