36 ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑΝ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 9/11(Βίντεο)

5/5 (1)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι οι Δίδυμοι Πύργοι κατέρρευσαν ως αποτέλεσμα των επιπτώσεων του αεροπλάνου και των συνεπαγόμενων πυρκαγιών είναι, χωρίς να το γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι, μια ρεβιζιονιστική θεωρία. Μεταξύ των ατόμων που παρακολούθησαν το γεγονός από πρώτο χέρι, η πιο διαδεδομένη υπόθεση ήταν ότι οι Δίδυμοι Πύργοι είχαν καταρριφθεί από μαζικές εκρήξεις.

Αυτή η παρατήρηση έγινε για πρώτη φορά πριν από 14 χρόνια στο άρθρο, «118 Μάρτυρες: Η μαρτυρία των πυροσβεστών στις εκρήξεις στους δίδυμους πύργους».

Μια ανασκόπηση των συνεντεύξεων που πραγματοποιήθηκαν με 503 μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης (FDNY) τις εβδομάδες και τους μήνες μετά την 9/11 αποκάλυψε ότι 118 από αυτούς περιέγραψαν ότι μαρτυρούν αυτό που ερμήνευσαν εκείνη την ημέρα ως εκρήξεις. Μόνο 10 μέλη του FDNY βρέθηκαν να περιγράφουν την καταστροφή με τρόπους που υποστηρίζουν την υπόθεση κατάρρευσης που προκλήθηκε από την πυρκαγιά.
Συνέχεια εδώ

https://www.ae911truth.org/evidence/technical-articles/articles-by-ae911truth/696-how-36-reporters-brought-us-the-twin-towers-explosive-demolition

9/11? 36 Reporters Describe The Twin Towers’ Explosive Demolition, Organized in Chronological Order

A Bird vs 9 -11-01 ~ You Decide

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *