2018. Συνεργάτες του Wuhan Lab εξηγούν Σχετικά Με Τον Τρόπο Δημιουργίας Χρημάτων Από Μια Πανδημία

5/5 (1)

Μιλώντας σε συνέδριο το 2018, ο συνεργάτης και ο υπερασπιστής του του Ινστιτούτου ιολογίας του Γουχάν Δρ. Ράλφ Μπάριτς ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το πώς να «βγάλουν λεφτά» στην επόμενη πανδημία.

Ο Baric  – που παρακολούθησε συνέδρια στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν και περιγράφεται από τη «γυναίκα νυχτερίδα» της Γουχάν, Σι Ζενγκλί ως μία από τις «μακροχρόνιες συνεργασίες» της – έκανε τα σχόλια σε μια εκδήλωση του Απριλίου 2018 που φιλοξενήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill. Ο Μπάριτς – ο οποίος χαρακτήρισε την άρση των απαγορεύσεων στην έρευνα κέρδους-λειτουργίας ως «κρίσιμη» – παρείχε επίσης στο εργαστήριο Wuhan εξανθρωπισμένα ποντίκια για πιθανή διεξαγωγή της αμφιλεγόμενης μορφής έρευνας με κοροναϊούς τύπου SARS. 

«Το Gain-of-function αντιπροσωπεύει μία από αυτές τις προσεγγίσεις που είναι ένα κρίσιμο εργαλείο για την ετοιμότητα και την ανταπόκριση στη δημόσια υγεία», δήλωσε ο Μπάριτς το 2014 ενώ ασκεί πιέσεις εναντίον ενός μορατόριουμ σχετικά με την έρευνα του κέρδους.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για το 2018 «Φανταστείτε την πανδημία της επόμενης γρίπης – και την πρόληψη!» παρουσιάζει μια διαφάνεια με τίτλο «Παγκόσμια καταστροφή: Υπάρχουν ευκαιρίες». Η διαφάνεια περιγράφει το είδος των αποθεμάτων και των βιομηχανιών που ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της επιδημίας του Έμπολα, την οποία χρησιμοποιεί για να επεκτείνει τις οικονομικές συμβουλές για το πώς να «κερδίσει χρήματα στην επόμενη πανδημία».

«Ήθελα να σας δώσω καλά νέα. Υπάρχουν νικητές εκεί έξω, σωστά; 

Έτσι, αν θέλετε ποτέ να είστε προετοιμασμένοι και να κερδίσετε χρήματα στην επόμενη πανδημία, αν αυτό θέλετε να κάνετε, αγοράστε απόθεμα σε κατασκευαστές κοστουμιών Hazmat και προστατευτικά ρούχα ή εταιρείες που παράγουν αντιιικά φάρμακα για τη συγκεκριμένη πανδημία », σημειώνει.

Ο Μπάριτς προσθέτει ότι οι προαναφερθέντες τομείς και τα αποθέματα «πιθανώς θα τα πήγαιναν καλά» προτού τονίσουν ότι «υπάρχουν πραγματικά αμοιβαία κεφάλαια για την ετοιμότητα για πανδημία».

«Ορισμένα προϊόντα τα πάνε καλά. 1918 με μάσκες, το ίδιο πράγμα σήμερα », συμβουλεύει.

Μιλώντας για την ακόλουθη διαφάνεια – «Πανδημίες: Ευκαιρία» – Ο Baric  υποστηρίζει ότι «οι πανδημίες είναι πραγματικά στιγμές ευκαιρίας».

«Υπάρχει μια ευκαιρία για τους ανθρώπους να έχουν πολιτικό κέρδος, οικονομικό κέρδος και προσωπικό κέρδος σε περιόδους κοινωνικής αναταραχής, και αυτό πιθανότατα θα συμβεί», προσθέτει.

2018: Wuhan Lab Partner Scheming on How to Profit from a Pandemic.

https://rumble.com/vih9x3-2018-wuhan-lab-partner-scheming-on-how-to-profit-from-a-pandemic..html
Τον Φεβρουάριο του 2020, μια ομάδα ιολόγων και άλλων έγραψαν σε μια επιστολή Lancet:2«Στεκόμαστε μαζί για δυνατά για να καταδικάσουμε τις θεωρίες συνωμοσίας που υποδηλώνουν ότι το COVID-19 δεν έχει φυσική προέλευση. «
πηγήhttps://thenationalpulse.com/breaking/wuhan-lab-partner-scheming-on-pandemic-profits/

https://halithheia.blogspot.com/2021/07/2018-wuhan-lab.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *