20 εκατομ. Ευρώ για προπαγάνδα στα κανάλια για φίμωση του Λαού… 1.100.000 Ευρώ στην εκκλησία για επιμόρφωση!-Ξετινάζει το Ιερατείο ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ – ΙΕΡΟΘΕΟΥ Ναυπάκτου,

5/5 (2)

20.000.000 εκατομ. Ευρώ για προπαγάνδα στα κανάλια για φίμωση του Λαού και ένα κόκαλο στην εκκλησία 1.100.000 Ευρώ ως «επιμορφωτική επιβράβευση» του Ιερωνύμου Λιάπη για την πειθήνια υπακοή στο κλείσιμο των εκκλησιών.
     Ενδεικτικές θεματικές που θα «επιμορφωθούν» οι ιερείς μας για να εμπεδώσουν στους πιστούς την Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα διδαχθούν απο τις θεραπαινίδες του συστήματος είναι: Πράσινα-Άλογα, Οργάνωση- Ολοκαυτώματα και αντισημητισμός– Ισλαμικό πανόραμα
.


1.100.000 ευρώ στην εκκλησία για επιμόρφωση!!!

Κονδύλι  1.100.000,00 ευρώ, μέσω ΕΣΠΑ εγκρίθηκε για την Αρχιεπισκοπή Αθηνών  για την   ανάπτυξη και λειτουργία ενός συστήματος σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, το οποίο, εκτός από την ικανοποίηση των επιμορφωτικών αναγκών , θα διασφαλίσει την αποτελεσματικότερη υποστήριξη του επιμορφωτικού έργου συνολικότερα καθώς και τη  δυνατότητα επαναξιοποίησης του εκπαιδευτικού υλικού σε μελλοντικές επιμορφωτικές δράσεις.


Ενδεικτικές θεματικές που θα  αναπτυχθούν στο πλαίσιο επιμορφωτικών προγραμμάτων είναι:
– Ο άνθρωπος και το περιβάλλον στην προοπτική μιας πράσινης οικουμένης
– Η επίδραση και οι επιπτώσεις της τεχνολογίας στον σύγχρονο άνθρωπο
– Οργάνωση και διοίκηση κοινωνικοπρονοιακών φορέων
– Ολοκαυτώματα και αντισημητισμός
– Ισλαμικό πανόραμα: κόσμος, Ευρώπη, Ελλάδα από τις απαρχές έως σήμερα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

πηγή

Ξετινάζει το Ιερατείο ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ – ΙΕΡΟΘΕΟΥ Ναυπάκτου, ο Νίκος Αντωνιάδης και τους προειδοποιεί, για… ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ, ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

Νίκος Αντωνιάδης: “ΠΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟ:ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ,ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΗΤΤΕΣ ΘΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑΑρχιεπίσκοπε,Αν έκανες τα μισά από αυτά που έχεις κάνει εναντίον του φάρου αυτού της Ορθοδοξίας, για να προστατεύσεις την Εκκλησία από τον πόλεμο που δέχεται τους μήνες αυτούς του σκότους, θα ζούσαμε σε άλλη Ελλάδα.Αλλά και εσύ μέρος του συστήματος είσαι.”

Σήμερα, θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω αλλιώς… όχι με την πολιτική επικαιρότητα, αλλά με μια άλλου είδους ανάρτηση, που με αφορά άμεσα.Γιατί η σημερινή ανάρτηση του έγκριτου ποινικολόγου Νίκου Αντωνιάδη, με γύρισε επτά χρόνια πίσω, τότε που πρωτοξεκίνησα μέσα από το προηγούμενο ιστολόγιό μου, να ασχολούμαι ιδιαιτέρως με την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ στην Ναύπακτο και τα όσα δεινά συνέβαιναν εκεί, από τις διώξεις που ασκούν εναντίον τους ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος και το ιερατικό κατεστημένο, επί είκοσι ολόκληρα χρόνια.Έτσι έμελλε να συναντηθούν οι δρόμοι μας και με τον Νίκο Αντωνιάδη.Εκείνος από τα νομικά έδρανα, κι εγώ από την δημοσιογραφία, να υπηρετούμε και οι δυο με αγάπη τους μοναχούς του θρυλικού πια μοναστηριού.Ήταν τότε που εκτίμησα όχι μόνον τον νομικό αγώνα και την εξαιρετική κατάρτιση του Νίκου Αντωνιάδη, αλλά πρωτίστως την καθαρότητα και την εντιμότητα της ψυχής του ΑΝΘΡΩΠΟΥ.Και τα ‘φερε η ζωή έτσι ώστε να βρεθώ κι εγώ στο εδώλιο του κατηγορουμένου, επειδή υπερασπιζόμουν τους μοναχούς, κατηγορούμενη από τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεο.Μόνο που το δικαστήριο, δεν θα γινόταν στην Αθήνα, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ… ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗΝ.ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΕΡΗΜΗΝ.“ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”, μου είπε ο Νίκος Αντωνιάδης, πριν κάποιους μήνες…Ναι… είναι ΠΑΡΑΣΗΜΑ…και είμαι περήφανη γι αυτόν τον αγώνα που δίνω για τους αγαπημένους μοναχούς της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑ ΣΤΗ ΜΙΑ  ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ “ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ”, όπως πολύ ορθά αποκαλεί τις εισαγγελίες ΠΑΤΡΑΣ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ο Νίκος Αντωνιάδης.Όπως δεν υποτάχθηκε και ο Νίκος Αντωνιάδης… και κέρδισε όλες τις μάχες, ακόμα και τις πιό δύσκολες και τα έβαλε με τα θεριά του ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΙΕΡΑΤΙΚΟ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, στεκόμενος στο πλευρό των μοναχών.Γιατί μέσα του, έχει ΘΕΟ… και ΠΙΣΤΗ…Γιατί είναι ΕΛΛΗΝΑΣ.Καλλιόπη ΣουφλήΥ.Γ.1 Και στο τέλος της ανάρτησης, σας έχω μια φωτογραφία ΦΩΤΙΑ, για όσους αντιλαμβάνονται τι σημαίνει… και τι σηματοδοτεί…
Υ.Γ.2. Στο τέλος της ανάρτησης του Νίκου Αντωνιάδη, θα παραθέσω κάποιες από τις δεκάδες αναρτήσεις που είχα αφιερώσει στο παλιό καταργηθέν από τα ΛΑΜΟΓΙΑ- ΠΡΟΔΟΤΕΣ ιστολόγιό μου, στις οποίες αποκαλύπτεται το μέγεθος των διωγμών που υφίστανται οι μοναχοί, από την επισκοπική και όχι μόνον χρυσοποίκιλτη τιάρα, που βρίσκεται σε κεφαλές νοσηρές και σε ακόμα πιο ανίερες ρασοφόρες ψυχές…Και τότε, θα καταλάβετε και γιατί βρίσκομαι στο πλευρό των μοναχών και στον αγώνα που δίνουν κατά του “διεφθαρμένου ιερατείου”.Και θα κατανοήσετε γιατί πιστεύω και εμπιστεύομαι απόλυτα τον Νίκο Αντωνιάδη.Και θα κρατήσω μια ευχή για το τέλος… μια ευχή γραμμένη από χέρι ιερό και ΑΝΘΡΩΠΟ που αγάπησα κι εκτίμησα πολύ μέσα απ’ αυτόν τον αγώνα…“Καλημέρα!

Έχεις βγεί πολύ δυναμικά!

Σε παρακαλώ πολύ να προσέχεις! Σε χρειαζόμαστε! Λιγόστεψαν πολύ  στην εποχή μας, και οι Άνδρες αλλά και οι Γυναίκες, ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

Καλή δύναμη.

Σ’ ευχαριστώ και παλι”

Νίκος ΑντωνιάδηςΠΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟ:ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ,ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΗΤΤΕΣ ΘΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Στη Σκάλα Ναυπάκτου.Μία όαση του Χριστιανισμού.Μία όαση της Ορθοδοξίας.Μία όαση της Ελλάδας.Παγκόσμιο σύμβολο.Ένα δημιούργημα του Σπυρίδωνα Λογοθέτη.Του σπουδαίου αυτού ανθρώπου.Του σπουδαίου Χριστιανού.Του σπουδαίου Έλληνα.

Τους υπερασπίζομαι 17 ολόκληρα χρόνια.Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο για αυτά που έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια με τους υπέροχους αυτούς μοναχούς.Τις λυσσαλέες επιθέσεις του εκκλησιαστικού κατεστημένου.Σε σύμπραξη με εισαγγελίες και εφορίες.Το τρίγωνο του διαβόλου.Πάτρα-Μεσολόγγι-Αγρίνιο.Τη μισή ζωή μου έχω περάσει εκεί.

Στα ανακριτικά και εισαγγελικά γραφεία.Και στις δικαστικές αίθουσες.Όλων των βαθμών.Όλες έχουν να διηγηθούν σπουδαίες μάχες κατά του εκκλησιαστικού κατεστημένου.Του δικαστικού κατεστημένου.Του συστήματος.Ήμουν 36 χρονών.Είμαι 53. 17 ολόκληρα χρόνια δεν κατάφεραν να με κερδίσουν ποτέ.Δεν μας έχουν κερδίσει ποτέ.-Προσπάθησαν να τους βάλουν φυλακή.Με στημένες κατηγορίες για απάτη και υπεξαίρεση.

Για ισόβια. Αθώοι με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών. 1η απόπειρα.-Προσπάθησαν ξανά να τους βάλουν φυλακή. Με στημένη ξανά κατηγορία για υπεξαίρεση. Για ισόβια. Αθώοι με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αγρινίου. 2η απόπειρα.-Προσπάθησαν ξανά να τους βάλουν φυλακή.Με στημένη ξανά κατηγορία για υπεξαίρεση.Για ισόβια.Αθώοι με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.3η απόπειρα.-Προσπάθησαν ξανά να στήσουν κατηγορία για υπεξαίρεση.Αυτή τη φορά δεν τους αφήσαμε ούτε στο Συμβούλιο να φτάσουν.

Με πραγματογνωμοσύνη διορισμένου από την Εισαγγελία Αγρινίου πραγματογνώμονα. Ο οποίος υποκλίθηκε στο μεγαλείο των μοναχών.Και τσάκισε τις κατηγορίες της Εισαγγελίας Αγρινίου.4η απόπειρα.-Προσπάθησαν να τους εξοντώσουν με κατασχέσεις των μισθών και των συντάξεων. Των μοναχών και των οικογενειών τους.Με τη θηλιά στο λαιμό να τους υποχρεώσουν να εγκαταλείψουν το παιδί τους.Το μοναστήρι της καρδιάς των Αιτωλοακαρνάνων και των απανταχού στη γη χριστιανών.Καταφέραμε τη μοναδική στα ποινικά χρονικά αθώωσή τους.Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου απεφάνθη ότι είναι αθώοι γιατί δεν χρωστάνε.Η Ορθοδοξία χρωστά σ’ αυτούς.

Αυτοί σε κανέναν.Και το εκκλησιαστικό κατεστημένο τρομοκρατήθηκε.Και ζήτησε από το δικαστικό βοήθεια.Και η Εισαγγελέας Εφετών Αγρινίου άσκησε έφεση κατά της ομόφωνης αθωωτικής απόφασης.Και τον Ιούλιο συνέτριψα την έφεσή της στο Τριμελές Εφετείο Αγρινίου, με την εισαγγελέα αυτή να είναι στην έδρα και να με ακούει να την κατηγορώ για το έγκλημα της έφεσης.Και το δικαστήριο να επικυρώνει το κατηγορητήριό μου εναντίον της με την απόφασή του.5η απόπειρα.–Προσπάθησαν να διαλύσουν το μοναστήρι.

Με Προεδρικό Διάταγμα που ανακάλεσε αυτό της ίδρυσής του. Και συντρίψαμε την ανάκληση στο Συμβούλιο της Επικρατείας.Ούτε αυτό, το συστημικό ΣτΕ, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη δύναμη του δικαίου μας.6η απόπειρα.Και τώρα, ξανά. Ανάκριση την Δευτέρα.Κατηγορούμενος ο Σπυρίδων Λογοθέτης.Για κατηγορίες που έχουν αμετακλήτως κριθεί.Για δεδικασμένα.Ξανά.7η απόπειρα.Και στην απόπειρα θα μείνουν.Ξανά.Αρχιεπίσκοπε,Αν έκανες τα μισά από αυτά που έχεις κάνει εναντίον του φάρου αυτού της Ορθοδοξίας, για να προστατεύσεις την Εκκλησία από τον πόλεμο που δέχεται τους μήνες αυτούς του σκότους, θα ζούσαμε σε άλλη Ελλάδα.Αλλά και εσύ μέρος του συστήματος είσαι.Λίγη υπομονή θα κάνεις μόνο ακόμα.Έρχεται η άλλη δίκη.

ξέρεις.Αυτή δεν έχει σχέση με το μοναστήρι.Έχει να κάνει με όλο το εκκλησιαστικό οικοδόμημα.Τέσσερις ώρες.Θα ακουστούνε τέσσερις ώρες.Όταν ο μακαριστός μητροπολίτης Γλυφάδας γκρέμιζε την Εκκλησία.Όλα στο φως.Ποινική δίωξη θέλατε και από πάνω για υποκλοπή;Δεν σας έφτανε που θάψατε τα εγκλήματα με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης;Τώρα λοιπόν θα τα ακούσουμε όλα.Και με το νόμο.Γιατί οι υποκλοπές αυτές είναι αντικείμενο της δίκης πια.Και θα μάθουμε όλοι τι έλεγε, με στοιχεία και αποδείξεις, ο Παύλος.Για όλους και για όλα.Λίγη υπομονή. Πλησιάζει η ώρα.

Πηγή

www.nikosxeiladakis.gr


Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *