1984+33= ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ(Βίντεο)

5/5 (5)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Από το 1984 βρισκόμαστε εδώ στο σήμερα. Έχουμε χάσει την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε και να μιλάμε ξεκάθαρα.

Όσοι δεν θέλουν να είμαστε σε θέση να σκεφτούμε, δεν θέλουν να καταλάβετε αυτό.

E. Michael Jones μιλά εμφατικά, όταν ο ίδιος αποκαλεί η επιστήμη μας Ταλμούδ.

Ο Γιούρι Μπεσμένοφ το περιέγραψε πολύ καλά σε αυτή τη συνέντευξη που έδωσε το 1985 και έκρινε τις συνθήκες στις Ηνωμένες Πολιτείες δώδεκα χρόνια μετά την απομάκρυνσή του από τη Σοβιετική Ένωση, με πολλά στοιχεία. Ο Bezmenov είδε το VSA, (Veterans for a Secure America), να καταστρέφεται απελπιστικά και να αποθαρρύνεται ήδη από το 1985 και έκτοτε οι μετανάστες είχαν πάνω από 30 χρόνια για να μας κάνουν αυτό που είμαστε σήμερα. Αυτό είναι ανησυχητικό και μόνο τα δραστικά διορθωτικά μέτρα θα είναι σε θέση να αποτρέψουν την γενοκτονία που βρίσκεται μπροστά.

Στο βίντεο , ο σκύλος και ο υπεύθυνος συμπεριφοράς του, ο Pavlov είναι ο πιο σημαντικός υπαινιγμός του Γιούρι Μπεζένφ, ο οποίος εξηγεί:

Πρόκειται για ζωή ή θάνατο – είτε εσείς είτε εμείς. Λυπάται ότι η γενιά μας θα είναι υπεύθυνη για την απώλεια του πολιτισμού μας εάν συνεχίσουμε να κοιμόμαστε. Πρέπει να αλλάξουμε αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασησ  σε τρόπους επιβίωσης, και λογοδοσίας.

Έχουμε περάσει στο παρελθόν  χιλιάδες γενιές που έχουν κυριαρχήσει και ξεπεράσει σχεδόν αδιανόητες δυσκολίες και τώρα εναπόκειται σε εμάς να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρξουν χιλιάδες ακόμα στο μέλλον. Η αποτυχία μας, θα μας χαρακτηρίσει  τη γενιά που δεν μπόρεσε να διατηρήσει την κληρονομιά των προγόνων μας. Ήμασταν πολύ απασχολημένοι με τον εαυτό μας για να απολαύσουμε την μεγάλη απάτη του σύγρονου πολιτισμού και να αφήσουμε τα πάντα να καταστραφούν.

Το 2018 θα είναι καθοριστικό για την επιβιωση μας.
Κανείς που αφυπνίζεται δεν θα επιστρέψει ξανά. Η δημοκρατία είναι, όπως γνωρίζουμε σήμερα νεκρή, αποτύχαμε εντελώς. Η εκρηκτική αφύπνιση ήταν για εμάς ένα πολύ προβλέψιμο γεγονός, ένα φυσικό φαινόμενο. Όπως μπορείτε να δείτε εδώ, συζητείται αυτή η διαδικασία στο τρίτο μέρος του βίντεο για την πλύση εγκεφάλου:

Ο βιασμός της Γερμανίας και όλης της Ευρώπης.

 

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

 

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *