100% ΣΙΓΟΥΡΟ! ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ!-ROBERT KIYOSAKI&PATRICK WOOD(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

100% σίγουρος! Όλα σχεδιάστηκαν! (Robert Kiyosaki & Patrick Wood) Αυτό δεν είναι το μέλλον που θέλουν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Ευρώπη ή η Γερμανία. Αυτή η τρέχουσα κρίση του 2020 είναι έργο τεχνοκρατών που θέλουν να καταργήσουν τον καπιταλισμό, που θέλουν να καταργήσουν την ελεύθερη επιχείρηση. Για να μπορούν κυριολεκτικά να αναλάβουν την παγκόσμια κοινωνία. Και δεν είναι απλώς ένα αμερικανικό πρόβλημα. Το πολιτικό σύστημα πρέπει να σταματήσει αυτούς τους τεχνοκράτες να επηρεάζουν αδικαιολόγητα την κοινωνία μας. Αυτή είναι μια ομάδα ανθρώπων που επηρεάζουν τον κόσμο. Βλέπετε αυτήν την εικόνα εδώ.

Δεν θα το κάνουμε. Πρέπει να σταματήσει. Οι άνθρωποι του κόσμου είναι αναστατωμένοι για το τι κάνουν οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Οι μελέτες που κάνουν. Ότι λένε ότι η μη συμμόρφωση με τη μάσκα είναι μια ψυχική διαταραχή και ότι αυτή η αφήγηση αποκτά τώρα κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο. Και οι τεχνοκράτες που διατηρούν αυτήν την αφήγηση κλειδώματος, κοινωνικής απόστασης, φορώντας μάσκες σε αυτήν την κρίση έχουν πολύ ενδιαφέρουσες στάσεις. Επειδή λένε: Η επιστημονική μας προσέγγιση είναι η σωστή και δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να συζητήσουμε. Δεν έχει σημασία τι νομίζετε Τι πιστεύουν οι πολίτες.

Ποιό είναι το πρόβλημά σας; Γιατί δεν αποδέχεστε απλώς αυτό που σας λέμε. Αλλά ξεχνούν ότι δεν τους ρωτήσαμε για τέτοιου είδους ιδέες, για αυτά τα μέτρα. Δεν τους ζητήσαμε να κάνουν αυτό που κάνουν. Και ναι, το πολιτικό μας σύστημα πρέπει να συμβουλεύεται την επιστήμη. Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Αλλά δεν πρέπει να είναι εκείνοι που επηρεάζουν ή υπαγορεύουν τη δημόσια πολιτική – όπως κάνουν τώρα. Πράγματα όπως η καθιέρωση κοινωνικής πιστοληπτικής ικανότητας.

Αυτό σημαίνει ότι εκείνοι που δεν το κάνουν αυτό, που δεν θέλουν αυτό που λένε οι τεχνοκράτες, αποκλείονται από την κοινωνία. Και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή η αφήγηση θα βρει σύντομα τον δρόμο της στην πολιτική, προκειμένου να αναλάβει δράση ενάντια σε ανθρώπους που έχουν διαφορετική γνώμη. Αυτή είναι μια έγκαιρη προειδοποίηση. Πρέπει να είστε πλήρως προετοιμασμένοι μέχρι τη στιγμή που θα έρθει. Και αυτό θα συνεχίσει να πέφτει ξανά και ξανά.

Και τώρα που αυτοί οι τεχνοκράτες έβαλαν τα νύχια τους στην κοινωνία, δεν θα σταματήσουν έως ότου κάποιος τους χτυπήσει κυριολεκτικά και λέει ότι θα πάει τόσο μακριά και όχι περισσότερο. Και μετά τους συνοδούσαν έξω από το κτίριο με ένα κουτί γεμάτο υπέροχα πράγματα και μετά τους είπαν ότι δεν έχουν πλέον πρόσβαση και δεν μπορούν να επιστρέψουν. Και αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε με αυτούς τους τεχνοκράτες σε αυτό το σημείο. Δεν ξέρουμε πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αλλά οι πολιτικοί μας πρέπει να ξυπνήσουν. Θέλουμε να επισημάνουμε ότι μια μέρα θα υπάρξει μια γενική συνειδητοποίηση μεταξύ των δημοσιογράφων και ίσως και άλλων εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης, μια γενική συνειδητοποίηση, ότι θα υπάρξει μια γενική συναίνεση.

Ότι ο πραγματικός κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι η τεχνοκρατία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής απέρριψαν την τεχνοκρατία τη δεκαετία του 1930 και του 1940. Και είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να το κάνουμε ξανά. Αλλά δεν θα είναι εύκολο. Διότι αυτή τη φορά, όχι όπως πριν, αυτή τη φορά οι τεχνοκράτες έχουν τα δάχτυλά τους στην κοινωνία σε όλο τον κόσμο.

100% SICHER! Alles Wurde Geplant! (Robert Kiyosaki & Patrick Wood)

«Everything Has Been Planned !»

Robert Kiyosaki: Everything Has Been Planned To The Smallest Details – Survive This Market Crash

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *