10 μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού… Προετοιμαστείτε για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο

5/5 (3)

 Υπάρχει ένα σχέδιο για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη με μια παγκοσμιοποιημένη ατζέντα συνωμοτεί να κυριαρχήσει στον κόσμο μέσω μιας αυταρχικής παγκόσμιας κυβέρνησης,  η οποία θα αντικαταστήσει κυρίαρχα έθνη-κράτη…

Επομένως, η ελίτ πρέπει να σκοτώσει τους ‘’άχρηστους τρώγοντες’’

Oι παγκοσμιοποιητές εργάζονται ενεργά για να εξοντώσουν την ανθρώπινη φυλή, πιστεύουν στον υπερανθρωπισμό δηλαδή να μεταβούν από τη ζωή με βάση τον άνθρακα στη ζωή με βάση το πυρίτιο ‘’ανεβάζοντας’’ τη συνείδησή τους σε μηχανές.

Πιστεύουν, ότι θα έχουν άπειρη δύναμη, αθανασία και την ικανότητα να κατακτήσουν  ολό το σύμπαν. Στην ουσία, πιστεύουν ότι θα γίνουν θεοί.

Αλλά η κατασκευή των συστημάτων κυριαρχίας με βάση το πυρίτιο, απαιτεί τεράστιους πόρους. Αυτοί οι πόροι καταναλώνονται σήμερα από τα δισεκατομμύρια ανθρώπων που κατοικούν στον πλανήτη.

 Γι ‘αυτό οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να εξοντώσουν την ανθρώπινη φυλή, γιατί το φίδι από τον καιρό του Αδάμ και της Εύας τους υποσχέθηκε να τους κάνει θεους……. Η ανθρωπότητα όμως τους εμποδίζει, να επιτύχουν τους στόχους τους. Πιστεύουν επίσης ότι η ανθρωπότητα έχει πλέον εξυπηρετήσει το σκοπό της, δημιουργώντας τεχνητή νοημοσύνη και πολύ προηγμένες μορφές ζωής με βάση το πυρίτιο. Επομένως, η ανθρώπινη φυλή είναι πλέον δαπανηρή και άχρηστη κατά την άποψή τους.

Οι παγκοσμιοποιητές διεξάγουν ‘’πόλεμο κατά του άνθρακα’’ ( Όλοι οι άνθρωποι είναι κατασκευασμένοι από άνθρακα).  Γι΄αυτό όλοι οι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν, προκειμένου οι ζωές των (παγκοσμιοποιητων)  να επιτύχουν την αθανασία μέσω πυριτίου.

Τα εμβόλια Covid-19 είναι το τέλειο όπλο για την επίτευξη μαζικής εξολόθρευσης, επειδή εμείς οι ηλίθιοι και αφελείς άνθρωποι, εθελοντικά κάνουμε ‘’αυτοκτονία εμβολίου’’.

‘’Θα γίνουμε θεοί’’, λέει ο ανθρωπο-κλωνοποιός Richard Seed. ‘’Αν δε σου αρέσει σπάσε. Αλλά εάν πρόκειται να παρέμβεις στη δική μας πορεία στο να γίνουμε θεοί, τότε θα έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα. […] Αν προσπαθήσετε  να μας σταματήσετε, ή θα με σκοτώσετε ή θα σας σκοτώσω’’

Ο StephenHawking,  διάσημος θεωρητικός φυσικός, πίστευε ότι η πρόοδος στη γενετική επιστήμη θα οδηγούσε σε μια γενιά υπεράνθρωπων που θα μπορούσαν τελικά να καταστρέψουν την υπόλοιπη ανθρωπότητα!!!  Όσοι δεν διαθέτουν τα μέσα για να τροποποιηθούν γενετικά θα υποβιβαστούν σε μια υποκατηγορία  ‘’μη βελτιωμένων ανθρώπων’’ και ‘’Προφανώς, θα πεθάνουν’’ Οι γενετικές τροποποιήσεις και ο υπερανθρωπισμός θα αποτύχουν, μπορεί να είναι η μοίρα μας, η γενετική μηχανική είναι πιθανό να δημιουργήσει ένα νέο είδος ιού ή υπεράνθρωπου πλάσματος που θα μπορούσε να καταστρέψει την υπόλοιπη ανθρωπότητα.’’

Μέθοδος 10: Στοχευμένη στείρωση, όπως με εμβόλια ανοσοποίησης με αντισώματα για να καταστήσουν τη γυναίκα στείρα όπως έγινε στις Φιλιππίνες και στην Αφρική. Σε ολοκληρωτικά συστήματα  όπως της Κίνας, εφαρμόζουν άμεσα την παιδική ποσόστωση, ο τελικός στόχος είναι η μείωση του πληθυσμού της Γης.

Μέθοδος 9: Πόλεμοι, Οι πόλεμοι επιτυγχάνουν μείωση του πληθυσμού, ενώ ταυτόχρονα κερδίζουν

οι διεθνείς τραπεζίτες που επωφελούνται από τη χρηματοδότηση και των δύο πλευρών του πολέμου μέσω κεντρικών τραπεζών. Ωστόσο, ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας υπόσχεται πολέμους χωρίς τέλος, και μεγάλο αριθμό θανάτων.

Μέθοδος 8: Δεν υπάρχουν θεραπείες για ασθένειες ;

Για άλλη μια φορά η Νέα Τάξη και οι παγκόσμιοι τραπεζίτες κατέχουν τις ιατρικές σχολές και εγκρίνουν το αναλυτικό πρόγραμμα των ιατρικών γνώσεων κατά τρόπο ώστε οι γιατροί να είναι απλώς νόμιμοι ‘’έμποροι ναρκωτικών’’ για τις μεγάλες και ισχυρές φαρμακευτικές εταιρείες, που ανήκουν φυσικά στην ελίτ, δεν ξέρουν όμως οι  γιατροί ότι σύντομα θα αντικατασταθούν από τεχνητά ευφυή μηχανήματα που θα υπακούουν στις διάφορες οργανώσεις της Νέας Τάξης.

  Δεν τους ενδιαφέρει η  θεραπεία δεδομένου ότι οι εταιρείες φαρμάκων κερδίζουν δισεκατομμύρια κατασκευάζοντας εμβόλια, φάρμακα κλπ. Οποιοσδήποτε ερευνητής Γιατρός που προσπαθεί να θεραπεύσει πραγματικά τους ανθρώπους, σε ορισμένες περιπτώσεις σκοτώνεται  υπό μυστηριώδεις συνθήκες.

Μέθοδος 7: STDS, οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες όπως ο HIV έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μειώσουν την αναπαραγωγή του ανθρώπου, και να μειώσουν τη διάρκεια ζωής, ο κύριος στόχος των ΣΜΝ είναι Ο κύριος στόχος των ΣΜΝ είναι να αποθαρρύνουν τις εγκυμοσύνες = μείωση πληθυσμού.

Μέθοδος 6: Περιβαλλοντική χειραγώγηση

Τα «φυτοφάρμακα» και άλλοι χημικοί παράγοντες στον αέρα που προκαλούν καρκίνο, άσθμα, αλλεργίες και άλλες ασθένειες είναι πολύ αποτελεσματικά στο να κάνουν τους ανθρώπους άρρωστους και να τους αναγκάζουν να αγοράσουν ιατρική περίθαλψη που τους καθιστά ακόμη πιο άρρωστους.

Επίσης η χειραγώγηση του καιρού σε όλο τον κόσμο οδηγεί άμεσα σε καταστροφές που σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους =  μείωση πληθυσμού.

Μέθοδος 5: Αμβλώσεις

Οι αμβλώσεις είναι το αποτέλεσμα μιας εκστρατείας μείωσης του πληθυσμού που εκτελέστηκε τέλεια και οδήγησε σε φόνους. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, γίνονται 40-50 εκατομμύρια αμβλώσεις ετησίως παγκοσμίως ή περίπου 125.000 αμβλώσεις την ημέρα = μείωση πληθυσμού.

Μέθοδος 4: GMOS

Γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί, έχουν πλέον τη δυνατότητα να αντιγράψουν και να επεξεργαστούν γονίδια υπαρχόντων οργανισμών για να δημιουργήσουν νέους οργανισμούς που στη συνέχεια κατοχυρώνονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και εμπορικό σήμα = μείωση πληθυσμού.

Μέθοδος 3: Ίδιες σχέσεις φύλου

Η έκρηξη εικόνων του ίδιου φύλου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στην TV είναι μια προγραμματισμένη και εκτελεσμένη Ψυχολογική Λειτουργία (PSYOP) από τους Ελίτ, αυτό το PSYOP που εκτελέστηκε τα τελευταία 10 χρόνια στον ανθρώπινο πληθυσμό έχει εκπληρώσει την αποστολή του με το να δημιουργήσει ένα αυτο-εκτελούμενο παράδειγμα μείωσης του πληθυσμού.

 Έτσι, η αλλαγή του σχεδιασμού της οικογενειακής δομής από άντρα + γυναίκα = παιδιά που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση του πληθυσμού στην πρώτη θέση. Η αποδοχή ζευγαριών του ίδιου φύλου λειτουργεί ακόμη καλύτερα από την άμβλωση,  οι σχέσεις ίδιου φύλου υπόσχονται να είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού που υπήρχε ποτέ.

Μέθοδος 2: Η προμήθεια τροφίμων

Εάν ελέγχετε την τροφοδοσία για οποιοδήποτε ζωντανό οργανισμό τότε ελέγχετε τα πάντα η Νέα Τάξη κατανοούν πλήρως αυτό το γεγονός και τροποποιούν αργά την τροφή των ανθρώπων με κάθε είδους ορμόνες, αντιβιοτικά και ο Θεός ξέρει τι άλλο, για κέρδος και για να επηρεάσει τη φυσική αλλαγή στο ανθρώπινο σώμα.

Η πιο εμφανής επίδραση του χειρισμού της πηγής τροφής είναι η παχυσαρκία, η πρώιμη εμμηνόρροια στις γυναίκες, η μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης στους άνδρες και η συνολική ορμονική ανισορροπία που προκαλεί σεξουαλική σύγχυση. Ο συνδυασμός όλων αυτών δρουν ενάντια στον ανθρώπινο πληθυσμό με στόχο να μειώσουν τελικά το ποσοστό αναπαραγωγής του ανθρώπου.

Μέθοδος 1: Υπερανθρωπισμός

Ο απώτερος στόχος της μείωσης του πληθυσμού και του ελέγχου είναι η επίτευξη μαζικού υπερανθρωπισμού. Η συγχώνευση ανθρώπων με εξελιγμένες τεχνολογίες που ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό την ανθρώπινη πνευματική, φυσική και ψυχολογική ικανότητα.

Ο υπερανθρωπισμός θα εξαλείψει εντελώς την ανάγκη ελέγχου ή μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού με άλλα μέσα, καθώς οι τεχνολογικές βελτιώσεις θα επέτρεπαν στους δημιουργούς και τους διαχειριστές της τεχνολογίας να ελέγχουν κυριολεκτικά το σώμα και το μυαλό των ανθρώπων, υποδουλώνοντας έτσι την ψυχή. Αυτό θα εκπληρώσει την αποστολή που είχε οριστεί εδώ και πολύ καιρό από εκείνους που εξοργίστηκαν από τη δημιουργία και την απόλυτη ελευθερία που δόθηκε στην ανθρωπότητα από τον Δημιουργό μας.

Και τι γίνεται εάν τα τεχνολογικά τέκνα του ανθρώπου αρχίσουν να εκδηλώνουν κυριαρχικές συμπεριφορές, ανάλογες με αυτές που εκφράζει η ανθρωπότητα απέναντι στις άλλες μορφές ζωής τις οποίες βαφτίζει κατώτερες, προκειμένου να νομιμοποιήσει τους συνήθως φρικαλέους τρόπους με τους οποίους τις χρησιμοποιεί για τους σκοπούς της;

ΓΕΩΚΩΝ

sinomosiologos.blogspot.com

Προετοιμαστείτε για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο

Με το μαζικό τελικό παιχνίδι εξόντωσης των παγκοσμιοποιητών / δημοκρατών για την Αμερική να είναι πλέον πολύ εύκολο να το δει κανείς, καθώς ξεκινούν την πορεία τους «διαίρεση και κατάκτηση» , αυτή η νέα ιστορία στο Daily Mail που είχε συνδέσει ο Steve Quayle στον ιστότοπό του την Πέμπτη το βράδυ, προειδοποίησε για το τι βρίσκεται μπροστά μας αν συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε στον ίδιο δρόμο που ταξιδεύουμε τώρα. 

Αναφέρουμε ότι ο Τζο Μπάιντεν και οι ΗΠΑ έχουν δηλώσει την «ακλόνητη υποστήριξή τους για την Ουκρανία» σε μια εποχή που η Ρωσία πλημμυρίζει την Κριμαία με «τρένα γεμάτα άρματα μάχης και κλιμακωτές εντάσεις» , θα σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με πολλούς στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες όπως θα εξερευνήστε μέσα σε αυτήν την ιστορία του ANP, η Ρωσία έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον αμερικανικό στρατό με πολλούς τρόπους, με τα ασταμάτητα υπερηχητικά πυρηνικά όπλα τους να αποτελούν απειλή για το ηλεκτρικό μας δίκτυο.

Με τη Ρωσία να ξεπερνά τις ΗΠΑ με πολλούς τρόπους στρατιωτικά από τότε που ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν στην εξουσία, ένα γεγονός ότι ο εγκεφαλικά νεκρός Τζο σαφώς δεν έχει ιδέα για το ότι δεν θα σπεύσει την Αμερική σε έναν πόλεμο που θα μπορούσε να είναι πολύ καλός, που οδηγεί σε θάνατο εκατομμύρια  Αμερικανών, πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι η σχεδόν πλήρης καταστροφή της Αμερικής ΕΙΝΑΙ το «παγκοσμιοποιημένο τέλος του παιχνιδιού », με μια μαζικά «ερημωμένη» Αμερική σε πόλεμο, που οδηγεί στην τυραννία στις ακτές μας, στο δρόμο προς την πλήρη καταστροφή μας . 

Έτσι θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτήν την ιστορία πίσω στα ασταμάτητα πυρηνικά όπλα που έχει συσσωρεύσει η Ρωσία από τότε που ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν στην εξουσία, με υπερηχητικά πυρηνικά όπλα,έναν επαναστατικό τρόπο πολέμου που, εάν τέτοια όπλα εκτοξευτούν στην Αμερική, δεν έχουμε κανένα τρόπο να τα σταματήσουμε, με την πολύ πραγματική πιθανότητα να επιστραφεί η Αμερική στους σκοτεινούς χρόνους. 

Ας ρίξουμε μια πρώτη ματιά σε  αυτήν την ιστορία του Μαρτίου 2021 στο Defense News  προτού συνεχίσουμε. 

Τα υπερηχητικά όπλα αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για τη ρωσική κυβέρνηση, ανέφερε ένας αμυντικός αναλυτής στο κρατικό think tank IMEMO στην Defense News, και με δύο που είναι τώρα στη θέση τους, η χώρα προσπαθεί να βελτιώσει περαιτέρω την τεχνολογία. 

«Η λεγόμενη υπερηχητική τεχνολογία είναι ουσιαστικά μια εξέλιξη. Ωστόσο, παρέχει νέες, συνδυασμένες ικανότητες για τα πυραυλικά όπλα: αυξημένη ταχύτητα και ευελιξία, και βελτιωμένη ακρίβεια », δήλωσε ο Ντμίτρι Στεφανόβιτς. 

 «Δεν μπορώ να φανταστώ ένα άτομο που είναι υπεύθυνο για τη λήψη αποφάσεων στη χώρα και που δεν θα ενδιαφερόταν να βελτιώσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.» 

Δημιουργώντας μια υπερηχητική τεχνολογία που μπορεί να ξεπεράσει τα πυραυλικά αμυντικά συστήματα, η Ρωσία διατηρεί «στρατηγική σταθερότητα και στρατηγική ισορροπία», δήλωσε ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass, τον Μάρτιο του 2020.

 Υπάρχουν επί του παρόντος δύο υπερηχητικοί πύραυλοι για τον ρωσικό στρατό: ο Avangard και ο Kinzhal. Ο πρώτος είναι πυραυλοπυρηνικός πύραυλος που σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να πετάξει γρηγορότερα από 20 φορές την ταχύτητα του ήχου. Η πρώτη υποδομή Avangard δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019.

Και όπως είχε προειδοποιήσει ο Δρ. Πίτερ Βίνσεντ Πρι αυτά τα ασταμάτητα υπερηχητικά πυρήνα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να χτυπήσουν σκληρά την Αμερική με το καταστροφικό αποτέλεσμα του « μπουλονιού από το μπλε ». Στην πραγματικότητα, μια τέτοια επίθεση θα μπορούσε να συμβεί τόσο γρήγορα,που οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν θα είχαν απολύτως ιδέα για το τι τους χτύπησε.

Οι υπερηχητικές κεφαλές που αναπτύσσονται από τη Ρωσία και την Κίνα, λόγω της μεγάλης ταχύτητας, της ακρίβειας και της ικανότητάς τους να αποφεύγουν το ραντάρ, θα μπορούσαν να εκπλήξουν και να καταστρέψουν τους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους της Αμερικής . Οι ICBMs, που είναι πάντοτε σε υψηλή επιφυλακή, αποτελούν τον κύριο αποτρεπτικό παράγοντα κατά της αιφνιδιαστικής επίθεσης. 

Το Υπουργείο Άμυνας εργάζεται σε νέους διαστημικούς αισθητήρες και βελτιωμένα στρατηγικά συστήματα ελέγχου-ελέγχου-επικοινωνιών (C3I) για να αντιμετωπίσει μια αιφνιδιαστική επίθεση. Αλλά το καλύτερο C3I στον κόσμο δεν μπορεί να αντισταθμίσει τη μεγαλύτερη ευπάθεια των ΗΠΑ – μια στρατηγική κουλτούρα που υπάρχει από ελίτ της Ουάσιγκτον οι οποίες, παρόλο που ενημερώνονται από τον πιο εξελιγμένο μηχανισμό πληροφοριών στην ανθρώπινη ιστορία, μέσω της βλακείας, της ανικανότητας και της ιδεολογικής τύφλωσης συνεχώς εκπλήσσονται . 

Δεν έχει σημασία ότι οι αμερικανικές κοινότητες πληροφοριών και άμυνας γνωρίζουν τις αυξανόμενες εντάσεις, τους πυρηνικούς δείκτες ή ακόμα και αν συμβαίνει ένας συμβατικός παγκόσμιος πόλεμος (όπως πριν από το Περλ Χάρμπορ). 

«Με μία εκτίμηση, εάν η εξουσία σβήσει και παραμείνει έξω για πάνω από ένα χρόνο, εννέα στους 10 Αμερικανούς πιθανότατα θα χαθούν », δήλωσε ο Φρανκ Γκάφνεϊ, ιδρυτής του Κέντρου Πολιτικής Ασφαλείας στην Ουάσινγκτον, DC. Ο Γκάφνεϊ χαρακτήρισε την τρέχουσα απειλή «τζιχάντ πλέγματος»

 Η Επιτροπή EMP του Κογκρέσου έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι ένας πυραύλος  Scud που εκτοξευτεί από ένα φορτηγό θα μπορούσε να προκαλέσει συσκότιση των ΗΠΑ, που δεν θα διαρκούσε μόνο για τουλάχιστον ένα χρόνο, αλλά θα σκότωνε εννέα στους 10 Αμερικανούς. Υπάρχουν σχεδόν 6.000 σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και 450.000 μίλια γραμμών μεταφοράς υψηλής τάσης που συνδέονται μεταξύ τους για να διατηρήσουν τη λειτουργία του ηλεκτρικού δικτύου. Πολλές από τις γραμμές και τους μετασχηματιστές είναι εκεί επί δεκαετίες.

 Έτσι, με τον Τζο Μπάιντεν και τους δημοκράτες / παγκοσμιοποιητές που πιέζουν τώρα για έναν πόλεμο με τη Ρωσία που θα μπορούσε να οδηγήσει στο θάνατο 9 στους 10 Αμερικανούς, και αυτοί οι αριθμοί ευθυγραμμίζονται αρκετά με τις προβλέψεις του Ντέιγκελ για το 2025 για την Αμερική που προβλέπει τον πληθυσμό μας το 2025 να είστε μόνο 99 εκατομμύρια, μια πτώση 228+ εκατομμυρίων από τον πληθυσμό του 2018 των 327 εκατομμυρίων ανθρώπων, εξυπηρετούμε τις οικογένειες και τους αγαπημένους μας καλύτερα προετοιμάζοντας για ό, τι μπορεί να είναι μπροστά , κατανοώντας πλήρως ότι ο Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί χρειάζονται την καταστροφή της Αμερικής, ώστε να μπορέσουν να οδηγήσουν στο σατανικό τυραννικό τελικό παιχνίδι για το έθνος μας.

ΠΗΓΗ 

 ΠΗΓΗ

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *