Ὁ διάσημος ἰολόγος Σουχαρίτ Μπαγκτί ἀπορεῖ μέ τήν ἀσχετοσύνη τῶν Ἑλλήνων καί προειδοποιεῖ!-Δικηγόροι του “Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος” καταθέτουν μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Α. Πάγου για τους εμβολιασμούς!

5/5 (2)

Ὁ διάσημος ἰολόγος Σουχαρίτ Μπαγκτί

ἀπορεῖ μέ τήν ἀσχετοσύνη τῶν Ἑλλήνων

καί προειδοποιεῖ!

Nέα ἐπιστημονικά δεδομένα-βόμβαπού ἀποκαλύπτει ὁ γιατρόςκαί πού δέν μᾶς λένε (γιά πολλοστή φορά…)οἱ συστημικοί «εἰδικοί» καί τά Μ.Μ.Ε.!Ἀναλυτικά κι ἐπιστημονικάἐξηγεῖ τά πάντα!Αὐτός εἶναι ἀληθινός ἐπιστήμων!!!
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ 

Ἀκολουθεῖ ἠχητικό:

Δικηγόροι του “Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος” καταθέτουν μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Α. Πάγου για τους εμβολιασμούς!

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Ενημερωθήκαμε πως δικηγόροι του “Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος” την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 θα δώσουν στη δημοσιότητα μηνυτήρια αναφορά που θα καταθέσει ο Πρόεδρος του κόμματος στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να προβεί αυτεπάγγελτα σε δίωξη, όσων συνεργούν ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ των Ελλήνων πολιτών!

Ακολούθως αναρτήθηκε το παρακάτω μήνυμα στον λογαριασμό στο Face Book, τόσο του κ. Νικολόπουλου, όσο και του “Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος”:

Μετά την ανακοίνωση των ρατσιστικών μέτρων κατά των ανεμβολίαστων πολιτών ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος με βάση το ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στέλνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αφού εκτός των άλλων γίνεται και ευθεία παραβίαση του ψηφίσματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που και ο ΙΔΙΟΣ έχει υπογράψει.

ΚΥΡΙΑΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ;…

http://kaiomenivatos.blogspot.com/

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *