Όχι η Ελλάδα δεν είναι Ανεξάρτητη..¨” Δείτε το βίντεο για να μάθετε την αλήθεια.TA TOYΡΚΙΚΑ HOT SPOT ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ(Βίντεο)

5/5 (4)

Mr V 46η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV

Γ. Κουριαννίδης: Συναισθηματικός εκβιασμός των πολιτών για να προωθηθεί σχέδιο εποικισμού

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης σε ομιλία του στο Δημ. συμβούλιο.

Επιχειρείται συναισθηματικός εκβιασμός των πολιτών προκειμένου να προωθηθεί σχέδιο εποικισμού της πατρίδας μας.
Η μη φύλαξη των συνόρων, οι ιδεοληψίες περί ανοιχτών συνόρων, η αστυνόμευση της σκέψης και της ελευθερίας της έκφρασης αποτελούν τα μέσα για την υλοποίηση του σχεδιασμού αυτού.

Επιχειρείται συναισθηματικός εκβιασμός των πολιτών προκειμένου να προωθηθεί σχέδιο εποικισμού της πα

Mr V 45η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV

ΑΞΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ! ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΣΤΑΝ: ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΑΠ’ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ!

Ενώ η Θεσσαλονίκη έχει μετατραπεί σε Θεσσαλονικιστάν, με χιλιάδες «προσφυγάκια» που εισέρχονται από τον Έβο και καταλήγουν εκεί να σουλατσάρουν ελεύθερα και ειδικά το κέντρο της πόλης να έχει γίνει άκρως επικίνδυνο για τους Έλληνες, λόγω των συνεχών συγκρούσεων των αντιπάλων μαφιών των «προσφύγων», ο ψοφοδεξιός δήμαρχος… συγκινήθηκε από την πρωτοβουλία του Κούλη για τα λεγόμενα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» και ζήτησε να του στείλουν περισσότερα απ’ όσα του «αναλογούν»! Ιδού: 

«Στηρίζω ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης με όλες τις δυνάμεις μου, και συμπράττω στην προσπάθεια αυτή, στον ευγενή αυτό στόχο. Η φιλόξενη κοινωνία της Θεσσαλονίκης μπορεί να υποδεχθεί, να φιλοξενήσει, να περιθάλψει, να μεριμνήσει και να βοηθήσει στην ενσωμάτωση αυτών των παιδιών, και θα το κάνει σε αριθμούς που θα υπερβαίνουν τις αναλογίες που σχεδιάζει η ελληνική κυβέρνηση. Μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη το οφείλει στη γεμάτη προσφυγιά Ιστορία της. Αδυνατώ να μπω στη διαδικασία να μετρήσω κεφάλια και να διαπραγματευτώ αριθμούς. Μιλάμε, το τονίζω αυτό, για προσφυγόπουλα, για παιδιά ασυνόδευτα.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα, πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Θα προχωρήσουμε με σχέδιο και αποφασιστικότητα. Η Ελλάδα είναι χώρα με κανόνες, σύνορα, δομές φροντίδας. Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες μεριμνούν για τα παιδιά κάθε πατρίδας. Εμείς οι Θεσσαλονικείς, θα αποδείξουμε ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να αισθάνονται πατρίδα τους την Ελλάδα».

Βεβαίως, αφού είναι τόσο ενθουσιώδης «αλληλέγγυος», φανταζόμαστε πως έστω και για συμβολικούς λόγους, θα πάρει ορισμένα «ασυνόδευτα προσφυγόπουλα» στο σπίτι του! Τι, όχι;

Έχει ιδιαίτερη σημασία από πού έρχονται και ποιοι είναι οι λεγόμενοι “πρόσφυγες”, που μπαίνουν παράνομα στην Πατρίδα μας και έχουν κατακλύσει όχι μόνο τα τρία μεγάλα νησιά του Βορείου Αιγαίου (Χίος, Σάμος, Λέσβος), αλλά και πιο νότια μέχρι ακόμη και το Καστελόριζο! Εκτός από την θάλασσα όμως, εισβολή, παραβίαση των συνόρων μας έχουμε και στον Έβρο, όπου στρατιές λαθρομεταναστών περιφέρονται περπατώντας στην Εγνατία οδό και φτάνουν μέχρι την Θεσσαλονίκη! 

Αξίζει όμως να δούμε το θρήσκευμα και την εθνικότητα της πλειοψηφίας αυτών που μπαίνουν με τις ευλογίες της Τουρκίας παράνομα στην Πατρίδα μας. Η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι. Ελάχιστοι είναι οι Χριστιανοί ανάμεσά τους, ενώ είναι γνωστό ότι στην Συρία ζούνε εκατομμύρια Χριστιανοί. Ιδιαίτερη σημασία μάλιστα έχει και το μουσουλμανικό δόγμα στο οποίο πιστεύουν αυτοί που μπαίνουν.

Είναι στην πλειοψηφία τους Σουνίτες, δηλαδή ανήκουν στο δόγμα του ισλαμικού κράτους και είναι πρόσφυγες, όσοι είναι πρόσφυγες από την προέλαση των στρατευμάτων του Άσαντ, δηλαδή είναι κατά τεκμήριο φιλότουρκοι. 

Ιδιαίτερη σημασία έχει επίσης ότι ένα μεγάλο μέρος από αυτούς είναι Πακιστανοί και για όσους δεν το ξέρουν, το Πακιστάν είναι ένα απόλυτα φιλικό κράτος προς την Τουρκία και είναι και Αφγανοί. Το Αφγανιστάν όμως, έχει πολλές φυλές και αυτοί που έρχονται στην Ελλάδα είναι τουρκομάνοι, από το Αφγανιστάν, που είναι περισσότερο Τούρκοι από τους Τούρκους! Είναι γνήσιοι Τούρκοι σε αντίθεση με τους κατοίκους της Τουρκίας, που η πλειοψηφία τους κατάγεται από εξισλαμισμένους Χριστιανικούς λαούς μη τουρκικής προελεύσεως…


Με απλά λόγια, η Τουρκία γεμίζει την Ελλάδα με πληθυσμούς φιλικούς προς αυτήν και ποιος ξέρει πώς θα συμπεριφερθούν αυτοί οι πληθυσμοί σε μία ενδεχόμενη σύγκρουση Ελλάδος – Τουρκί
ας;

«ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΠΑΡΑΤΑΞΙΣ! «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ» ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!

Μπορεί να έφυγαν οι αριστεροί από την εξουσία και να ήρθαν οι ψοφοδεξιοί, αλλάς η… «αντιρατσιστική» προπαγάνδα ζει και βασιλεύει στα σχολεία. Αρχής γενομένης από τα… δημοτικά!

Στα σχολικά βιβλία των παιδιών της έκτης δημοτικού, λοιπόν, υπάρχει θέμα προς ανάπτυξη σχετιζόμενο μ’ ένα πρόβλημα της εποχής μας, την δημιουργία «προσφυγικού» καταυλισμού στην περιοχή των μαθητών. Επειδή όμως «κάποιοι θέλουν να διώξουν τους πρόσφυγες», καλούνται τα παιδάκια να στείλουν μια επιστολή στον δήμαρχο για να τον «συγκινήσουν», έτσι ώστε «να συνεχίσουν οι πρόσφυγες να φιλοξενούνται στον καταυλισμό και να τους βοηθήσει να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις συνθήκες ζωής τους»! 

Αυτή είναι η Νουδούλα, η χαρά του μπάρμπα-Σόρος και των ομοίων του! Υπάρχει ακόμα κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

TA TOYΡΚΙΚΑ HOT SPOT ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από το μεγαλύτερο hot spot στις συνοικίες Yayladağı και Altınözü του Hatay στην Τουρκία..Αυτές τις φωτογραφίες δώσανε στην δημοσιότητα τούρκοι διπλωμάτες προκειμένου να τις δείξουν στην διεθνή κοινότητα για το πως διαχειρίζονται τους «Σύριους» πρόσφυγες...Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως σε όλα τα σπίτια και σε όλες τις δομές κυριαρχούν οι τουρκικές σημαίες ως εργαλείο προπαγάνδας.

Δίνουν στην δημοσιότητα φωτογραφίες όπου δείχνουν «σύριους» μετανάστες σε σχολεία, κομμωτήρια σε γήπεδα σε σούπερ μάρκετ αλλά και σε χώρους λατρείας.Οι σύριοι πρόσφυγες χρησιμοποιούνται ως εργάτες στην εν λόγω περιοχή κυρίως στον πρωτογενή τομέα αλλά και στις μικρές βιοτεχνίες..

Υ.Γ  Έτσι γίνεται η προπαγάνδα κυρίες και κύριοι…και όχι σαν κάτι ιντερνικές χαβούζες που το παίζουν «ειδήμονες»….και από πίσω κρύβονται πράκτορες προ-πο.Όπως το pro που μιλάνε για δήθεν διαδήλωση πακιστανών στις Σέρρες και βάζουν φωτογραφία από την διαδήλωση των πακιστανών στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης.!!!

/zeys-elaynon.blogspot.com

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *