Όταν μιλούν οι ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, η κυβέρνηση του εβραίου Μητσοτάκη και “τα ξεφτιλισμένα εξαγορασμένα” γιατρουδάκια, ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ. (βίντεο)

5/5 (11)

Ακούστε προσεκτικά το οκτάλεπτο μεταφρασμένο βίντεο στο οποίο αναφέρεται ο νομπελίστας στον κορονοϊό και στο εμβόλιο που νομοθέτησαν ΚΑΙ ΟΙ 300 ΑΡΓΥΡΟΝΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ και σκεφθείτε σε τι είδους ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και “ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ γιατρουδάκια” απευθύνεται.

Ο Luc Montagnier,  είναι Νομπελίστας της Ιατρικής… αλλά εκείνης της Ιατρικής, που τιμά τον όρκο της στον Ιπποκράτη

Μέσα από ένα λιγόλεπτο βίντεο, ο νομπελίστας αποκαλύπτει όχι μόνον την επικινδυνότητα του εμβολιασμού, αλλά και την πληθώρα των ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΩΝ γιατρουδάκων, που τρομοκρατούν την ανθρωπότητα.

Να υποθέσω πως σ’ αυτά τα εξαγορασμένα γιατρουδάκια, ανήκουν και όσοι στελεχώνουν την Επιτροπή που ενημερώνει τον εβραίο πρωθυπουργό, ο οποίος πριν “εκλεγεί” είχε υποσχεθεί στους συμπατριώτες του, ότι ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;

Ακούστε προσεκτικά το οκτάλεπτο μεταφρασμένο βίντεο μέσα από το οποίο αναφέρεται ο νομπελίστας στον κορονοϊό και στο εμβόλιο που νομοθέτησαν ΚΑΙ ΟΙ 300 ΑΡΓΥΡΟΝΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ και σκεφθείτε σε τι είδους ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και “ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ γιατρουδάκια” απευθύνεται.

Εσείς τι λέτε;;;

Καλλιόπη Σουφλή

Ο Luc Montagnier, βραβείο Νόμπελ ιατρικής, για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια (υπότιτλοι)

attikaneaΑξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *