Όταν ένας Ραβίνος ξεφτιλίζει τους Εκκλησιαστικούς και Κυβερνητικούς, για τη σιωπή τής Κωδωνοκρουσίας στίς Εκκλησίες. Η αποκρυπτογράφηση τού λόγου του.

4.25/5 (8)

Επειδή, σε δημοσιεύσεις Έλληνες Ορθόδοξοι θεώρησαν υπέρ της Ορθοδοξίας τον λόγο του Ραβινου από το Ισραήλ, θεώρησα σκόπιμο να κάνω την παρακάτω αποκρυπτογράφηση.

  1. Ξεφτιλίζει με λόγο Αληθείας την κοινή απόφαση Εκκλησιαστικών – Κυβέρνησης για την σιωπή τής καμπάνας στις ακολουθίες στούς Ναούς.
  2. Παίρνει το μέρος των πιστών Ορθοδόξων, προφανώς για να εξομαλύνει τις διαφορές και τις εχθρες ως πρός τα δόγματα. Είναι λόγος συμπάθειας για την τελική πανθρησκεια.
  3. Ομογενοποιεί τούς Ορθοδόξους με τους Εβραίους, χρησιμοποιεί την έκφραση αντί-θρησκος, προσδιορίζοντας κοινό εχθρό. Η δήλωση για «πιστούς» γενικά, καί γιά κοινό εχθρό, είναι δήλωση ενότητας.
  4. Καταγγέλλει την υποκρισία Κυβερνώντων καί Εκκλησιαστικών.
  5. Ξεφτιλίζει τα πιόνια τους, και με αυτή την αληθοφανή ρητορική θα έρθει καί ο αντίχριστος για να πετύχει την καθολική αποδοχή. Γιά νά γίνει πιστευτός, θά πατήσει πάνω στα εγκλήματα, Εκκλησιαστικών και Κυβερνώντων.

http://scripta—manent.blogspot.com/2020/04/blog-post_32.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *