Ωμός εποικισμός με «συνταγή Ιμπραήμ» θα ξυπνήσεις ποτέ ραγιά; Πανθρακική συγκέντρωση στους Κήπους (Βίντεο)

5/5 (4)

Δύο ήταν τα μέτρα καταστολής της Επανάστασης του 1821 στην Πελοπόννησο που εφάρμοσε ή σκόπευε να εφαρμόσει ο Ιμπραήμ Πασάς.

Από τον Αλκιβιάδη Κ. Κεφαλά

Το πρώτο αποσκοπούσε στην οικονομική εξαΰλωση των επαρχιών της Πελοποννήσου με τη συστηματική καταστροφή των μέσων παραγωγής, το γκρέμισμα των σπιτιών, το ξερίζωμα των καρποφόρων δέντρων, καθώς και το συστηματικό κάψιμο των εκτεταμένων δασικών περιοχών της. Οι ιστορικοί αναφέρουν ότι η καταστροφή ήταν τέτοιου μεγέθους, που τα σημάδια της ήταν ορατά ακόμα και στις αρχές του περασμένου αιώνα.

Το δεύτερο μέτρο που σκόπευε να εφαρμόσει ο «Αράπης», όνομα με το οποίο αποκαλούσαν οι Έλληνες τον Ιμπραήμ, θα ήταν πολύ πιο καταστροφικό και ολέθριο για τον Ελληνισμό εάν προλάβαινε να το υλοποιήσει. Ο Ιμπραήμ σχεδίαζε να μεταφέρει το σύνολο των επιζώντων χριστιανικών πληθυσμών της Πελοποννήσου στην Αίγυπτο και να τους αντικαταστήσει με Αιγύπτιους φελάχους μουσουλμάνους, ώστε να εξαλειφθεί διά παντός το χριστιανικό στοιχείο από την Πελοπόννησο. Η καταστροφή που επέφερε ο Ιμπραήμ ήταν τόσο μεγάλη, ώστε έως σήμερα οι κάτοικοι της Πελοποννήσου αναφέρονται στο μέγεθος των θεομηνιών με τη φράση «από δω πέρασε ο Αράπης».

Από την άλλη, όμως, ο απόηχος της καταστροφής είχε και θετικά αποτελέσματα επειδή, σε συνεργασία και με άλλους παράγοντες, διαμόρφωσε τη μαχητικότητα του Ελληνικού Στρατού την περίοδο των Βαλκανικών Πολέμων, αν και είχαν περάσει περίπου 90 χρόνια μετά τα γεγονότα της ισλαμικής λαίλαπας.

Παρόμοια συνταγή οικονομικής καταστροφής και εθνοκάθαρσης με αυτή του Ιμπραήμ, που παραλίγο να αφανίσει τον Ελληνισμό πριν από 200 χρόνια, εφάρμοσε το 1942 η κυβέρνηση του πρωθυπουργού της Τουρκίας Σουκρού Σαράτσογλου με την επιβολή ενός ρατσιστικού φόρου επί της αξίας της ακίνητης περιουσίας των χριστιανικών πληθυσμών, ισοδύναμου με το 232% για τους Αρμενίους, το 179% για τους Εβραίους, το 156% για τους Ρωμιούς και με το 4,94% για τους μουσουλμάνους. Ο φόρος, γνωστός με την ονομασία Varlik Vergisi, επέφερε κύμα αυτοκτονιών στην Τουρκία, κατέστρεψε οικονομικά τους μη μουσουλμανικούς πληθυσμούς και υπήρξε η αρχή της οριστικής εξόδου τους από τη χώρα.

Η λαθροεισβολη στην ελλαδα

Την ίδια μεθοδολογία εξανδραποδισμού του χριστιανικού πληθυσμού της Ελλάδος, που πριν από 200 και 75 χρόνια εφάρμοσαν ο «Αράπης» και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Σαράτσογλου, εξασκούν σήμερα οι ελληνόφωνοι πολιτικοί. Η οικονομική καταστροφή του ελληνικού πληθυσμού υλοποιείται σήμερα μέσω της δήμευσης της περιουσίας με τον ΕΝΦΙΑ και την πλασματική φορολόγηση των ανύπαρκτων «τεκμαρτών εισοδημάτων», που αρχικά επέβαλαν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, τη ληστρική και αισχρή υπερφορολόγηση της εργασίας και των εισοδημάτων, την αποβιομηχανοποίηση, τη σταδιακή κατάργηση των μετρητών στις συναλλαγές, τη μεταβίβαση της περιουσίας του Δημοσίου και των τραπεζών στα ξένα αρπακτικά αντί πινακίου φακής, την απαξίωση της εσωτερικής και της εξωτερικής ασφάλειας της χώρας, την επιβολή του φόβου στον πληθυσμό μέσω της οικονομικής ανασφάλειας και τη νομοθετική ενθάρρυνση της εγκληματικότητας, καθώς μέσω της γιγάντωσης της γραφειοκρατίας και του επιλεκτικού περιορισμού της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας αποκλειστικά και μόνο για τον αυτόχθονα ελληνικό πληθυσμό.

Οι νεοοθωμανικές πρακτικές γενοκτονίας έχουν εξαναγκάσει 700.000 νέους και δυναμικούς Έλληνες να εγκαταλείψουν έως σήμερα τη χώρα. Εκτός της οικονομικής εξαθλίωσης, η γενοκτονία και η εξαφάνιση των Ελλήνων έχουν αρχίσει να υλοποιούνται επιτυχώς μέσω της συνολικής πολιτικής συναίνεσης της κατάργησης των συνόρων της χώρας και της αντικατάστασης του πληθυσμού της μέσω του μαζικού μουσουλμανικού εποικισμού, όπως οραματίστηκε πριν από 200 χρόνια ο «Αράπης».

Η συνολική πολιτική παράνοια, η καθολική απουσία πολιτικής εγκεφαλικής φαιόχρωμης ουσίας και ο συνολικός πολιτικός σουρεαλισμός του θεάτρου σκιών των κυβερνώντων τη χώρα έχουν πλέον επιβεβαιωθεί και μέσα από τις δηλώσεις των στελεχών της Ν.Δ. περί «μπάρμπεκιου και τσίκνας χοιρινού κρέατος». Μέχρι τις πρόσφατες εκλογές η συλλογική συνείδηση ανέμενε με αγωνία τις αντίστοιχες πολιτικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το εποικιστικό, ώστε να τις «τρολάρει» στο διαδίκτυο. Δυστυχώς, όμως, οι αντίστοιχες δηλώσεις και πρακτικές των «Αράπηδων» της Ν.Δ. δεν είναι πλέον γραφικές όπως αυτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ολέθριες, επικίνδυνες και καταστροφικές για την ύπαρξη του Ελληνισμού.

Η Ν.Δ., όπως και τα άλλα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, δεν αποτελούν τίποτε περισσότερο από τον δούρειο ίππο ενός νεοοθωμανισμού στην Ελλάδα. Η Ν.Δ., όμως, υπήρξε πολιτικά πολύ πιο ύπουλη από όλα τα άλλα κόμματα και συνεπώς αποτελεί τη μέγιστη απειλή για το ελληνικό έθνος επειδή παγίδεψε και εξαπάτησε πολιτικά, αφενός, τη μεσαία τάξη, που συντηρεί οικονομικά τον ισλαμικό εποικισμό, και, αφετέρου, τους εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες, οι οποίοι δεν επιθυμούν την επιστροφή στην οθωμανική περίοδο που ακύρωσε η Επανάσταση του 1821.

*Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

newsbreak.

Πανθρακική συγκέντρωση στους Κήπους για το μεταναστευτικό – Οκτώ στρατόπεδα μετατρέπονται σε hot-spot!

Μια ανθρώπινη αλυσίδα θα σχηματίσουν στο τελωνείο των Κήπων οι συμμετέχοντες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται για το μεταναστευτικό.

Η δράση, όπως αναφέρει το inkomotini και άλλες τοπικές ιστοσελίδες θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

«Συναντιόμαστε οι Θρακιώτες στο τελωνείο Κήπων του Έβρου για να καλέσουμε την Κυβέρνηση να πράξει το κυριότερο καθήκον της: να στεγανοποιήσει τα σύνορα, παρέχοντας έτσι στοιχειώδη ασφάλεια στην ακριτική περιοχή μας. Μια ανθρώπινη αλυσίδα θα ζητήσει το αυτονόητο δικαίωμα κάθε πολίτη που κατήντησε ζητούμενο στις μέρες μας».

Από την Κομοτηνή θα υπάρχει και λεωφορείο για τη μετακίνηση των ενδιαφερομένων, με ελάχιστο κόμιστρο 2 ευρώ – Τηλ. επικοινωνίας: 6936729995.

Όπως αναφέρεται επίσης, η Οργανωτική Επιτροπή διαρκώς εμπλουτίζεται, και οι σχετικώς ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 6974810573.»

Eπίσης η ομάδα «Μακεδόνες Δραμινοί» που συμμετέχουν δυναμικά σε πατριωτικές εκδηλώσεις όπως και αυτές κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν στην δράση.

«ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΠΑΡΑΤΑΞΙΣ! ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ! ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Ενώ τα πρώτα «προσφυγάκια» που θα σπιτώσει τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση των… «εθνικοφρόνων» στην Ιερά Μονή Πορετσού στα σύνορα Ηλείας-Αχαΐας, κατέφτασαν στον Πύργο, η Ιερά Μονή Κάτω Δίβρης θα είναι η επόμενη «δομή φιλοξενίας» που θα δημιουργηθεί στην περιοχή και όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ: «μετά την επίσκεψη των αρμοδίων φορέων, δόθηκε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν και εκεί οι απαιτούμενες εργασίες». Ποιες είναι οι «απαιτούμενες εργασίες»; Προφανώς, η εξαφάνιση σταυρών και εικόνων, για να μην «προσβάλλονται» οι μουσουλμάνοι έποικοι του Μητσοτάκη! 

(ΥΓ): Οι φωτογραφία που δημοσιεύουμε προέρχεται από τα ΜΜΕ της Ηλείας και δείχνει κάποιες εκ των νέων εποίκων στην Μονή Πορετσού. Μουσουλμάνες με μαντίλες, φυσικά. Αυτά ως απάντηση σε κάποιο τσογλανάκι της Νουδούλας που εμφανίζεται ως «ακροδεξιός» κι επιχείρησε να παραμυθιάσει ψηφοφόρους του που του εξέφρασαν την οργή τους για την ιεροσυλία, ότι δήθεν οι «πρόσφυγες» που θα εγκατασταθούν στα μοναστήρια είναι… χριστιανοί!

Μεγάλη η πολιτική πίεση που δέχεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη για το ζήτημα των λαθρομεταναστών, που είναι ένα από τα θέματα που “πούλησε” προεκλογικά και πήρε το 40%!

Φυσικά και δεν σταμάτησε την ολέθρια πολιτική των ανοικτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την συνεχίζει κανονικά και οι λαθρομετανάστες έχουν διπλασιαστεί. Βάζει όμως κάποιους δήθεν “ακραίους” να κάνουν δηλώσεις τις οποίες παίρνουν πίσω προκειμένου να ξεγελάσει τον Λαό και με την βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ και των ΜΜΕ, που κρατάει στο χέρι γιατί χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια, περνάει την γραμμή ότι δήθεν αντιμετωπίζει το ζήτημα και είναι στο πλευρό του λαού που διαμαρτύρεται.

Συνέντευξη έδωσε λοιπόν, η βουλευτής Κεφαλογιάννη από την οποία τα εξής:

“Να ξεκαθαρίσουμε ότι το μεταναστευτικό/προσφυγικό είναι ένα τεράστιο εθνικό θέμα. Είναι ένα πρόβλημα το οποίο έχει έρθει για να μείνει… Έχουμε δρομολογήσει μια τελείως διαφορετική πολιτική από αυτή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ η οποία, αν δεν επέτεινε το πρόβλημα, τουλάχιστον το παρακολουθούσε ατάραχη.”

Δύο τα σημαντικά από αυτή τη δήλωση της Κεφαλογιάννη:

Α) Ότι το πρόβλημα θα μείνει, που σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει την πολιτική βούληση να το αντιμετωπίσει.

Β) Ότι το μόνο διαφορετικό από την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η Ν.Δ. αντιμετωπίζει το πρόβλημα “ταραγμένη” και όχι… ατάραχη!

Ε.Μαρούπα 2014 στον Τράγκα ΑΠAΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ

Το Βασικό Επιχείρημα κατά της Εισβολής

KAI AΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε στις 6:30 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Νήσος Σάμος», μεταφέροντας 36 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Μυτιλήνη και 7 από την Χίο.

Οι μετανάστες και πρόσφυγες αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας.

Στις 8:05 στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσει και το «Βlue Star 2″ μεταφέροντας 18 πρόσφυγες και μετανάστες από την Κω και 51 από τη Λέρο.

Να θυμόμαστε αυτά θα γίνονται και σε εμάς

Βιασμοί στην Γερμανία από ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ

Μεταναστευτικό Hip Hop (λάθρο 2016)

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *