Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ(Βίντεο)

3/5 (2)

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τα πέντε χειρότερα ανθρώπινα πειράματα που έλαβαν μέρος στη Βόρειο Κορέα:

-50 φυλακισμένες γυναίκες εξαναγκάστηκαν να καταναλώσουν δηλητηριασμένα φύλλα παντζαριού. Ο θάνατος ήταν φρικτός, οι γυναίκες έφτυναν αίμα ενώ είχαν πρωκτική αιμορραγία και άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά από 20 λεπτά.

-Ακόμη, εκτελούσαν εγχειρίσεις σε φυλακισμένους χωρίς αναισθησία όπως μαρτυρεί ένας πρώην Κορεάτης φυλακισμένος. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, πολλές φορές χτυπούσαν δυνατά στο κεφάλι τους φυλακισμένους ώστε να χάσουν τη μνήμη τους και να χρησιμοποιηθούν ως υποκείμενα που θα εκτελούν τυφλά εντολές.

-Σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους θανάτωναν φυλακισμένους με δηλητηριώδεις αέρια και παρατηρούσαν το διάστημα καθώς και τα στάδια που περνούσε ο φυλακισμένος μέχρι να πεθάνει.

-Μερικούς φυλακισμένους, κυρίως εχθρούς του κράτους και αποστάτες, τους βασάνιζαν, εισάγοντας μια ξύλινη μπάρα ανάμεσα στα γόνατά τους, κόβοντας με αυτόν τον τρόπο τη ροη του αίματος στα πόδια τους και έτσι μετά από διάστημα περίπου ενός μηνός πέθαιναν αργά και βασανιστικά.

-Το χειρότερο από όλα είναι πως οι Κορεάτες διεξήγαγαν πειράματα σε παιδιά με αναπηρίες λόγω εισπνοής αερίων όπως άνθρακα κλπ, όπου ήθελαν να παρατηρήσουν πως πεθαίνουν αυτά τα παιδιά.

11 πράγματα που δεν ξέρατε για τη Βόρειο Κορέα:

-η μαριχουάνα είναι νόμιμη και δεν είναι καν καταγεγραμμένη ως ναρκωτικό

-οι Κορεάτες είναι υποχρεωμένοι να διαλέξουν ένα από τα 28 προτεινόμενα κουρέματα ως χτένισμα

-αν κάποιος Κορεάτης κάνει τα ακόλουθα: κατοχή Βίβλου, παρακολούθηση ταινιών από τη Νότιο Κορέα, παρακολούθηση ή διαμοίραση πορνογραφικού υλικού τιμωρείται με θάνατο

-Παρόλο που η Βίβλος απαγορεύεται στη Βόρειο Κορέα, πολλοί πιστοί καταφέρνουν να αποκτήσουν μια, μέσω μιας οργάνωσης στη Βόρειο Κορέα ονόματι PYONGUANG

-ένας διάσημος αποστάτης στη Νότιο Κορέα, διένειμε μέσω μπαλονιών την συνέντευξή του στους Βορειοκορεάτες την οποία θεωρούσε καλό πως έπρεπε να παρακολουθήσουν.

-Στη Βόρειο Κορέα διεξάγονται εκλογές κάθε πέντε χρόνια όπου υπάρχει ένας μοναδικός υποψήφιος ενώ η ηγεσία είναι κληρονομικό αξίωμα

-Οι φυλακές θανάτου της Βόρειο Κορέας έχουν τα ίδια και χειρότερα βασανιστήρια με τα στρατόπεδα εξόντωσης των Ναζί. Στις φυλακές αυτές καταλήγουν αποστάτες, προδότες του πολιτικού συστήματος κλπ

-Αν κάποιος Βορειοκορεάτης καταδικαστεί για τα παραπάνω εγκλήματα τότε όχι μόνο ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του έως και τρεις γενιές αργότερα θα υποστούν φυλάκιση.

-Το 1950 ιδρύθηκε στη Βόρεια Κορέα μια πόλη, η Kijong Dong , η οποία ουσιαστικά είναι μια πόλη φάντασμα. Πρόκειται για ένα χωριό το οποίο ιδρύθηκε εκείνη την εποχή για να εξυπηρετήσει την προπαγάνδα του κράτους προβάλλοντας ότι οι κάτοικοι του ζουν με ευημερία.

Μια Βορειοκορεάτισα, η Hyeonseo Lee αφηγείται την ιστορία της για τη ζωή στη Βόρειο Κορέα. Η ίδια αποστάτησε στην ηλικία των 17 χρόνων το 1997 από τη Βόρειο Κορέα, και μέσω της Κίνας έφτασε αργότερα στη Νότιο Κορέα.

Μετά από αρκετά χρόνια εξέδωσε ένα βιβλίο με τίτλο «Το κορίτσι με τα εφτά ονόματα» όπου αφηγείται το φρικτό ταξίδι της.

Όπως αφηγείται, όλοι οι Βορειοκορεάτες ήταν ευτυχισμένοι διότι δεν γνώριζαν ότι υπέφεραν. Το κράτος δεν τους επέτρεπε καμία επαφή με τον έξω κόσμο και λάμβανε αποφάσεις για κάθε τομέα στη ζωή τους.

Τον ηγέτη τους τον θεωρούσαν ως θεό καθώς είχαν υποστεί πλύση εγκεφάλου ήδη από βρεφική ηλικία ενώ τους Αμερικάνους ως τους χειρότερους ανθρώπους πάνω στη γη.

Παρόλα αυτά, όπως αφηγείται, μόλις πλησίαζε την ηλικία των 17 ετών κατάλαβε πως αυτά που έμαθε όλα αυτά τα χρόνια είναι ψέματα και έτσι αποφάσισε να αποδράσει.

Σήμερα, κάνει πολλές δημόσιες ομιλίες ενώ πιστεύει πως το καθεστώς της Βόρειας Κορέας μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εκτελέσει κάποιον αποστάτη. Η ίδια θεωρεί πως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προσεύχεται για την ασφάλειά της.

Η τρέλα του Κιμ Γιονγκ Ουν εξυπηρετεί τα σχέδια της Νέας Τάξης και το Βαθύ Αμερικανικό Κράτος για να επιβάλλει τις πολεμοχαρείς του τακτικές και να ελέγξει απόλυτα τον Ντόναλντ Τραμπ

Από την άλλη, η Κίνα φαίνεται ενοχλημένη διότι ο ανεξέλεγκτος ηγέτης της Βορείου Κορέας προσέφερε για πρώτη φορά την ευκαιρία στους Αμερικανούς να στείλουν τα πολεμικά τους πλοία και τα υποβρύχια στην αυλή του «Πεκίνο».

Παράλληλα και η Ρωσία ανησυχεί γιατί την ίδια στιγμή έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα στην βαλτική, στον Πόντο, στη Συρία και δεν θα ήθελε μια καινούργια εστία ανεξέλεγκτης έντασης.

Με λίγα λόγια ο τρελός της Πιονγιάνγκ φαίνεται να είναι το καλύτερο άλλοθι για κάποια σκοτεινά κέντρα που θέλουν να προκαλέσουν τον ΓΠΠ για να εξυπηρετήσουν τα σκοτεινά σχέδιά τους.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

 

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *