ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΗΤΤΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ(Βίντεο)

5/5 (2)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ένας χριστιανός πάστορας ο οποίος συνελήφθη αφού κήρυξε από τη Βίβλο στο Λονδίνο είπε ότι είχε αντιμετωπιστεί «ντροπιαστικά». Ο John Sherwood τραβήχτηκε από το βήμα του, οδηγήθηκε μακριά με χειροπέδες, ερωτήθηκε σε αστυνομικό τμήμα και κρατήθηκε τη νύχτα μετά από κατηγορίες  ότι  κάνει ομοφοβικά σχόλια εκτός του σταθμού Uxbridge στο Δυτικό Λονδίνο. Ο 71χρονος παππούς ισχυρίστηκε ότι έμεινε μελανιασμένος αφού η αστυνομία τον έσυρε από μια μίνι- πτυσσομένη σκάλα  που χρησιμοποιούσε και έδεσαν τα χέρια του με χειροπέδες  πίσω από την πλάτη του.

Ο κ. Sherwood, ένας πάστορας επί 35 χρόνια, δήλωσε: «Δεν έκανα κανένα ομοφοβικό σχόλιο, απλώς όρισα μόνο το γάμο ως μια σχέση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Λέω μόνο τι λέει η Βίβλος – δεν ήθελα να βλάψω κανέναν ή να προκαλέσω αδίκημα. «Έκανα ό, τι λέει η περιγραφή της εργασίας μου, η οποία είναι να κηρύξω το ευαγγέλιο σε ανοιχτό χώρο καθώς και σε ένα κτίριο εκκλησίας. «Όταν η αστυνομία με πλησίασε, εξήγησα ότι ασκούσα τη θρησκευτική ελευθερία και τη συνείδησή μου. Με τραβήξαν βίαια από το βήμα και υπέστησα κάποιο τραυματισμό στον καρπό μου και στον αγκώνα μου. Πιστεύω ότι αντιμετωπίστηκα ντροπιαστικά. Δεν θα έπρεπε ποτέ να συμβεί.

Ο κ. Sherwood, ο οποίος κηρύττει σε μια ανεξάρτητη ευαγγελική εκκλησία στο Βόρειο Λονδίνο, συνελήφθη υπό τον νόμο περί δημόσιας τάξης για φερόμενο συναγερμό ή φασαρία. Απελευθερώθηκε χωρίς χρέωση, αλλά ένα αρχείο έχει πλέον μεταφερθεί στην υπηρεσία δίωξης για επανεξέταση.

Η μητροπολιτική αστυνομία δήλωσε ότι ένα μέλος του κοινού που σηματοδοτείται από τους αξιωματικούς περιπολίας και ισχυρίστηκε ότι ο κ. Sherwood είχε κάνει ομοφοβικά σχόλια. Οι θεατές μπορούν να ακουστούν ότι φωνάζουν, «Είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας – φερθείτε του με το μαλακό», πριν οι αξιωματικοί να βάλουν τον κ. Sherwood με χειροπέδες και να τον πάρουν σε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο. Ο κ. Sherwood δήλωσε ότι οι αξιωματικοί  τον επέπληξαν με άγριο τρόπο για τη στάση του για τους ομοφυλόφιλους ανθρώπους. Ρωτήθηκε ακόμη και τι θα έκανε αν τα παιδιά του ήταν γκέι. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της MET δήλωσε ότι η Διεύθυνση Επαγγελματικών Προτύπων είχε αξιολογήσει βίντεο από τη σύλληψη του κ. Sherwood και δεν βρήκε καμία απόδειξη παραπτώματος από αξιωματικούς.

Police arrest Christian preacher for saying what the Bible says about marriage

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

1 Response

  1. Στην Ελλάδα τα κάνουν ποιό ήπια όλα αυτά, αφαίρεσαν από τις ταυτότητες να γράφετε το Χ,Ο έβγαλαν από τις σημαίες τον σταυρό, τον Εσταυρωμένο τον έχουν βγάλει από πολλές Δ,Υ, τήν Ανάσταση στις 9 το βράδυ, του χρόνου ίσως να δούμε την Ανάσταση και μεσημέρι Μ, Σαββάτου και πολλά άλλα ακόμη στο μέλλον, και να μην ξαφνιαστεί κανείς που θα κατεβάζουν και τις καμπάνες από τα καμπαναριά των ναών διότι θα ενοχλούνται οι »εισαγόμενοι΄΄

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *