Χρήστος Μαντζιάρης : Έφτιαξαν ηλεκτρονικό ‘τσίπ’, που μπαίνει στο ….σώμα με ένεση !!!

4.6/5 (5)

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Σαν αστραπή διαδόθηκε η φήμη, ότι οι «βαξινάτοι» ανιχνεύονται με τα κινητά τηλέφωνα μέσω Βluetooth, και «να ‘τοι». 

Πολλοί ισχυρίζονται ότι οι έχοντες λάβει και τις δύο δόσεις, εκπέμπουν κάποιες συχνότητες και τους εντοπίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα, με αποτέλεσμα να «παίζουν» ψάχνοντας τους κυκλοφορούντες γύρω τους.

Αυτήν την στιγμή πολλοί εργαζόμενοι, οι οποίοι λόγω της φύσεως της εργασίας τους, έρχονται σε επαφή με κόσμο, κρυφά με το κινητό τους ψάχνουν να δουν αν κάποιοι κοντά τους είναι εμβολιασμένοι ή όχι. Αυτό το κάνουν ως εξής. 

Ενεργοποιούν το bluetooth στο κινητό τους τηλέφωνο, και μετά κάνουν σάρωση για συσκευές Bluetooth γύρω τους. Τότε εμφανίζονται στο κινητό τους κάποιοι ομοιόμορφοι δωδεκαψήφιοι κωδικοί της μορφής, ΧΧ:ΧΧ:ΧΧ:ΧΧ:ΧΧ:ΧΧ, όπου “Χ” είναι αριθμός ή λατινικό γράμμα. Αυτοί οι περίεργοι κωδικοί λένε ότι ανήκουν στους «βαξινάτους».

Ουδείς ισχυρίζεται ότι αυτό είναι αληθές, πλην όμως η εμφάνιση αυτών των περίεργων κωδικών που ανήκουν σε αγνώστου ταυτότητος «συσκευές» που εκπέμπουν κάποιες συχνότητες, είχαν ως αποτέλεσμα μια νέα «συνομωσιολογία» . 

Οι κωδικοί αυτοί αυξομειώνονται ανάλογα με την παρουσία ανθρώπων στον χώρο π.χ. σε εστιατόρια, όπως με πληροφόρησε εστιάτωρ.

Όσοι έχουν βάλει, «παλαιού τύπου», τσιπάκι στο σώμα τους, είναι γνωστό ότι είναι ανιχνεύσιμο με το κινητό τηλέφωνο. Η ανίχνευση τσιπ με κινητό τηλέφωνο δεν είναι κάτι νέο.

Τώρα όμως δεν υπάρχει επιβεβαίωση για κάτι τέτοιο, αλλά με αφορμή αυτά που γίνονται γύρω μας, προκύπτει το ερώτημα. 

Είναι τεχνολογικά δυνατόν να βάλουν στο σώμα του ανθρώπου ένα πάρα πολύ μικρό ηλεκτρονικό κύκλωμα (chip) πολλαπλών χρήσεων με σύριγγα; 

Αν πιστέψουμε τα όσα δημοσίευσε η ρώσικη Τjournal, η απάντηση είναι: Ναι. Μπορούν να εμφυτεύσουν ηλεκτρονικό τσιπ στο ανθρώπινο σώμα.

Η είδηση που δημοσιεύθηκε στην Ρωσία είχε τίτλο: «Οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει το μικρότερο τσιπ στον κόσμο με μέγεθος κόκκου σκόνης», και με υπότιτλο: «Ο συνολικός όγκος ενός τέτοιου τσιπ είναι μικρότερος από 0,1 mm³».

Δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι ο συνολικός όγκος του νανοτσίπ, διότι περί αυτού πρόκειται, είναι μικρότερος από όγκο 1/10.000.000.000 του κυβικού μέτρου! Δηλαδή, αν χωρίσουμε ένα κυβικό μέτρο σε δέκα δισεκατομμύρια όμοια ογκίδια, το νανοτσίπ είναι μικρότερο από ένα από αυτά.

Οι ρώσοι μας πληροφορούν ότι, το συγκεκριμένο νανοτσίπ κατασκευάσθηκε από την Columbia Engineering και ότι είναι ορατό μόνο με μικροσκόπιο, και ότι τέτοια κυκλώματα χρησιμοποιούνται ήδη για ασύρματη επικοινωνία. 

Το τσιπ μπορεί να εμφυτευθεί με βελόνα στο ανθρώπινο σώμα και να μεταδίδει δεδομένα όπως, θερμοκρασία σώματος, αρτηριακή πίεση, επίπεδο γλυκόζης, και πολλά άλλα. (Δεν μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες για το τι σημαίνει αυτό το «πολλά άλλα»).

Το νανοτσίπ αυτό είναι ένα πλήρες ηλεκτρονικό κύκλωμα, και θεωρείται «επαναστατική εξέλιξη» στον τομέα των εμφυτευσίμων ιατρικών συσκευών στο ανθρώπινο σώμα το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς!

Ο Κεν Σέπαρντ, Διευθυντής ερευνών, Καθηγητής Ηλεκτρολόγος – μηχανικός και της Βιοϊατρικής, είχε δηλώσει ότι τέτοια ηλεκτρονικά κυκλώματα είναι εξοπλισμένα με τμήμα ραδιοσυχνοτήτων (RF) για την μετάδοση και λήψη ηλεκτρομαγνητικών σημάτων. (σ.α. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε). 

Επειδή η ταχύτητα του ήχου είναι πολύ μικρότερη από την ταχύτητα του φωτός, οι ερευνητές ενσωμάτωσαν στο νανοτσίπ έναν πιεζοηλεκτρικό μετατροπέα ο οποίος λειτουργεί ως κεραία για ασύρματη επικοινωνία και τροφοδοσία.

Εννοεί ο Σέπαρντ ότι το νανοτσίπ θα φορτίζεται με ηλεκτρικό ρεύμα ασύρματα. 

Πραγματικά είναι πολύ τρομακτικά όλ’ αυτά που ανέφερε ο Ερευνητής – Καθηγητής αν και δεν μπορούμε εμείς με τις ελαχιστότατες πληροφορίες μας να φανταστούμε μέχρι σε ποιο σημείο μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του νανοτσίπ οι έχοντες πρόσβαση σ’ αυτό.

Συνεχίζουν οι ρώσοι. 

Τέτοιο νανοτσίπ κατασκευάσθηκε και από την TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company), μια εταιρεία κατασκευής ημιαγωγών, η οποία έχει μεγάλη τεχνογνωσία στην νανοτεχνολογία. 

Πρόσθετες τροποποιήσεις έκανε το Πανεπιστήμιο Κολούμπια και το Κέντρο Προηγμένης Επιστημονικής Έρευνας στη Νέα Υόρκη.

Το νανοτσίπ, περί του οποίου γίνεται λόγος, έχει ήδη δοκιμαστεί σε ποντικούς για να μετρήσουν την θερμοκρασία του σώματός τους αλλά και ως νευροδιεγερτικό! 

Οι επιστήμονες ανέφεραν ότι πραγματοποίησαν εργασίες και για άλλα βιομετρικά δεδομένα.

Και μόνο από τα μισόλογα όλων αυτών των ειδικών καταλαβαίνει κανείς ότι η πρώην επιστημονική φαντασία είναι πλέον πραγματικότητα, και γι αυτό κάποιοι παγκοσμιοποιητές λένε ότι ο μόνος περιορισμός που έχουμε είναι οι δυνατότητες της φαντασίας μας!!! Το ξεπέρασαν και αυτό το «πρόβλημα» με την τεχνητή νοημοσύνη.

Θ’ αναφερθεί εδώ και κάτι άλλο, για την μορφή του χρήματος στο μέλλον και την σχέση του με το τσιπ στο ανθρώπινο σώμα, διότι πολλοί εσφαλμένα πιστεύουν ότι όλα όσα γίνονται, γίνονται για το χρήμα. 

Δεν μπορούν να κατανοήσουν ούτε τι είναι χρήμα, ούτε την χρήση του έτσι όπως θεσπίσθηκε. 

Πρέπει να γνωρίζουν ότι ο άνθρωπος στο μέλλον, όπως θέλουν οι παγκοσμιοποιητές, θα είναι τσιπαρισμένος και δικτυωμένος. Πέραν των άλλων συνεπειών θα προκύψουν και νέες μορφές χρημάτων, «αποταμίευσης» και πληρωμών. 

Έχουν προσχεδιάσει η εξέλιξη του χρήματος και των προσωπικών συναλλαγών να διαμορφωθούν μελλοντικά ως εξής. Μετά το πλαστικό χρήμα και τις πληρωμές με κάρτες, έρχονται οι πληρωμές χωρίς κάρτες, καθιερώνονται τα κρυπτονομίσματα, ακολουθούν τα εικονικά νομίσματα και τέλος τα κβαντικά. 

Αυτό συνεπάγεται τα βιομετρικά «πορτοφόλια» και τις βιομετρικές πληρωμές.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν μόνο αν ο άνθρωπος έχει τσιπάκι στο σώμα του και ο άνθρωπος μετατρέπεται, υποχρεωτικά γι’ αυτούς, σε e-άνθρωπος. Αντί για όνομα θα έχει… IP. 

Αυτοί, οι της ελίτ, θεωρούν ότι πλέον θα ζουν αιώνια με την βοήθεια της τεχνολογίας, εφόσον κάθε κύτταρο του σώματός τους που δεν θα επιτελεί το έργο του, θα μπορούν να το αντικαθιστούν αενάως, κερδίζοντας έτσι την πολυπόθητη αθανασία, και την «απεξάρτησή» τους από τον Θεό. 

Θέλουν όμως και τους δούλους τους για την ψυχική τους ενέργεια. Τα πειράματα και κατορθώματα του Ιωσήφ Μέγκελε είναι σαν να γίνονταν την εποχή των σπηλαίων μπροστά στα πειράματα και τα κατορθώματα των απογόνων του. Βιώνουμε τρομερές καταστάσεις και ακολουθούν τρομερότερες.

Η τεχνολογία πλέον έχει ανεξάντλητες εφαρμογές, οι περισσότεροι άνθρωποι βουτηγμένοι σκοπίμως και δολίως στην δύσκολη καθημερινότητά τους δεν μπορούν ούτε να σκεφθούν, να ερευνήσουν ή ν’ αναλογισθούν τι γίνεται γύρω τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι παγκοσμιοποιητές και οι Κυβερνήσεις οι οποίες έχουν μ’ αυτούς υπαλληλική σχέση, να κάνουν προς το παρόν πάρτι. Απ’ ότι φαίνεται αγνοούν τους πνευματικούς νόμους και αυτό είναι το μεγάλο τους λάθος.

Έχουν την τεχνολογία, αλλά δεν έχουν Θεό. Επομένως θ’ αποτύχουν, αλλά τυραννούν κι εμάς.

Χρήστος Μαντζιάρης

Εδώ

http://filosofia-erevna.blogspot.com/2021/06/blog-post_15.html

https://odysseiatv.blogspot.com/2021/06/1950.html

Από το 1950 (!) μ ε τ ά λ λ α ξ α ν άνθρωπο μέ εμβόλιο!!!

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Το έτος 1950, στην πολιτεία Νέο Μεξικό στις ΗΠΑ, ένας μηχανικός αυτοκινήτων, ο Joe Valdez, γίνεται ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάζεται με ένα πειραματικό τότε εμβόλιο. 

Είναι ο πρώτος άνθρωπος τον οποίο μετάλλαξαν επιτυχώς με ένα εμβόλιο. 

Είναι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο πέτυχε το πείραμά τους. 

Σε τι τον μετάλλαξαν; 

Τι τον έκαναν;

Πριν μπούμε στην ουσία του άρθρου θα γίνουν δύο παραδοχές. 

Πρώτη παραδοχή. Αυτά που θα διαβάσετε είναι απλή αντιγραφή από βιβλίο ενός «ιερέα» του σατανισμού ο οποίος τα δημοσίευσε πριν 10 χρόνια. 

Δεν αναφέρω το όνομά του, ούτε τον τίτλο του βιβλίου του, διότι είναι άκρως επικίνδυνο, καθόσον περιέχει οδηγίες σατανικών τελετών. 

Το εντυπωσιακό για μας τους ορθοδόξους Έλληνες είναι ότι η δοξολογία του Σατανά και των δαιμόνων του, γίνεται στα ελληνικά! Π.χ. λένε «άγιος ο σατανάς»! Γιατί στα ελληνικά; 

Αν γνωρίζαμε ποιοι είμαστε και ποιος είναι ο ρόλος μας, δεν θα είχαμε τέτοιες απορίες. Το μόνο που θ’ αναφέρω είναι το ότι ο «ιερέας» αυτός ζει και τελετουργεί στο Βέλγιο. Στην έδρα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Δεύτερη παραδοχή. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θα δοθούν παρακάτω οι σαφείς ορισμοί κάποιων λέξεων και όρων, όπως ακριβώς δίνονται από τον ίδιο τον Βέλγο αρχισατανιστή, διότι σε πολλούς από μας έχουν διάφορες ερμηνείες. 

Εδώ θ’ αναφερθούν αυτά που λέει ο ιερέας του σατανισμού και τίποτε περισσότερο.

Το 1950 λοιπόν, μετάλλαξαν έναν άνθρωπο με εμβόλιο σε βαμπίρ. 

Αυτή ήταν η μετάλλαξη. Ίσως αυτό φαίνεται επιστημονική φαντασία, αλλά σύμφωνα με τον βέλγο υπάρχουν δύο τύποι βαμπίρ. 

Οι ψεύτικοι. 

Οι άνδρες ή οι γυναίκες βαμπίρ οι οποίοι είναι δημιουργήματα της φαντασίας συγγραφέων ή κινηματογραφιστών, κόμιξ, κλπ, τα οποία είναι φανταστικά δημιουργήματα. 

Αυτά τα «βαμπίρ» δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο για να μην πιστεύουν οι άνθρωποι στα πραγματικά βαμπίρ.

Πραγματικά βαμπίρ είναι πραγματικοί άνθρωποι, κοινοί όπως όλοι οι άνθρωποι, άνδρες ή γυναίκες οι οποίοι τρέφονται με πρανική ενέργεια («πράνα» σημαίνει «δύναμη ζωής») άλλων ανθρώπων ή φυσικών δυνάμεων. Την αντλούν κυρίως τρεφόμενοι με αίμα. 

Αλλά υπάρχουν και τα psi-vampires, που τρέφονται με την συναισθηματική ενέργεια των ανθρώπων, δηλαδή «τρέφονται» με την ψυχή των άλλων ανθρώπων εξ ‘ου και το “psi” από την ελληνική λέξη «ψυχή», “psychology”, κλπ.

Υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι θεωρούν τον βαμπηρισμό ως τρόπο ζωής, χόμπι, αποκρυφισμό, κλπ, αλλά αυτοί, οι άσχετοι, δεν έχουν σχέση με τα πραγματικά βαμπίρ.

Εδώ ο αρχισατανιστής ασχολείται με τα πραγματικά βαμπίρ, και ιστορικά, τα βαμπίρ προέκυψαν από την ένωση των ανθρώπων με τους Νεφελίμ. 

Νεφελίμ είναι οι εκπεσόντες άγγελοι, άρα οι δαίμονες, γι αυτό και οι τελετές των σατανιστών είναι οι τελετές των βαμπίρ. 

Μερικοί θεωρούν ότι τα βαμπίρ είναι οι απόγονοι του Κάιν που σκότωσε τον Άβελ, τον οποίο σκότωσε διότι δεν ήταν από την ίδια μάνα, την Εύα, άρα… κάποιος μας λέει ψέματα. 

Οι ερπετοειδείς ή βαμπίρ έχουν δική τους γνώση και μυθολογία η οποία είναι τελείως ξένη με την δική μας.

(Φαντάζομαι ότι ο αναγνώστης καταλαβαίνει περισσότερα από όσα διαβάζει).

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιευθέντα κείμενα του βέλγου, οι φαραώ των οποίων υπάρχουν οι 3 πυραμίδες στην Γκίζα της Αιγύπτου ήταν βαμπίρ. Ίσως γι αυτό η πυραμίδα είναι μεταξύ των ισχυρών συμβόλων της Νέας Τάξης. 

Επομένως, τα βαμπίρ ή ερπετοειδείς, και τα συναφή, με τα οποία εννοούνται οι της ελίτ με τις σατανικές αιμοβόρες τελετές τους ή με τις αποτρόπαιες τελετές τους με τα παιδιά, υπάρχουν από καταβολής του κόσμου τούτου.

Άνθρωπος γνωστός στους Έλληνες που είχε, κατά κάποιον τρόπο, σχέση μ’ αυτούς ήταν ο Λόρδος Βύρων. Προσέξατε; 

Λόρδος κι αυτός. Το 1813 ένα βαμπίρ εμφανίσθηκε στον Λόρδο Βύρων το οποίο ονομαζόταν «Γκιαούρ», γι αυτό και αυτός ο χαρακτηριζόμενος ως «φιλέλλην», έγραψε ποίημα προς τιμήν του βαμπίρ αυτού!

Αυτό είναι το μόνο στοιχείο που έχει κάποια έμμεση σχέση με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την Ιστορία των σατανιστών αυτών, οι έρευνες πάνω στο ανθρώπινο αίμα εξελίσσοντο ανάλογα με την εξέλιξη της επιστήμης με αποτέλεσμα τον πρώτο επιτυχή εμβολιασμό το 1950, όπως ήδη αναφέρθηκε, ανθρώπου, κάτι που σημαίνει έγιναν και άλλες ανεπιτυχείς προσπάθειες εμβολιασμών.

Εμείς δεν μάθαμε ποτέ πως εξελίσσοντο οι έρευνες, αλλά τι να πει κανείς όταν πληροφορείται ότι ο ΟΗΕ με ψήφισμά του το 1967 απαγόρευσε τις έρευνες για το ανθρώπινο αίμα που εγίνοντο στο Lazo της Σιβηρίας, στην τότε Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών(ΕΣΣΔ)! 

Ουδείς γνωρίζει τι ήταν αυτό που ανάγκασε τον ΟΗΕ σε τέτοια ενέργεια, ούτε πως καταστράφηκαν οι εκεί εγκαταστάσεις. 

Αλλ’ αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησαν οι έρευνες. Αργότερα μάλιστα, καλύφθηκαν με μανδύα νομιμότητος.

Το 1986 έρχεται μια άλλη σημαντική πολιτική απόφαση που ήταν αδιάφορη για την ανθρωπομάζα, αν και την αφορούσε. 

Το 1986 λοιπόν, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρήγκαν, ήρε τον απαγορευτικό νόμο που ίσχυε για τις έρευνες στο ανθρώπινο αίμα που αφορά, προσέξτε τις εκφράσεις, «τα βαμπίρ και τα ζόμπι». Αυτά πάνε μαζί. 

Όλ’ αυτά τα «φανταστικά» για μας, έχουν νομική κάλυψη για την ελίτ και υπάρχουν σε κρατικούς νόμους!

Αμέσως μετά, το 1987, ξεκινάει το «Πρόγραμμα Μαθουσάλα» (Methuselah Project). Και τo 1989 φτιάχνουν τον Ναό των Βαμπίρ, ποιος ξέρει που. 

Σήμερα υπάρχει το «Ίδρυμα Μαθουσάλα» (Methuselah Foundation) με λογότυπο τον ουροβόρο όφι, δηλαδή το φίδι που τρώει την ουρά του, και το οποίο υπόσχεται στην κεντρική του ιστοσελίδα, ότι το 2030 ο σημερινός 90χρονος θα είναι ο τότε 50χρονος!

Ας δούμε τι μας λέει ο σατανιστής για τα ψυχικά βαμπίρ. «Τα ψυχικά βαμπίρ είναι συνηθισμένοι και αυτοί άνθρωποι οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να στραγγίζουν στην κυριολεξία την ενεργειακή ζωή (prana, chi, ζωτική δύναμη, κλπ). 

Ισχυρίζονται ότι αυτοί έχουν την δυνατότητα με αυτόν τον τρόπο να προλαμβάνουν την ασθένεια HIV+ και το AIDS.

»Τα ψυχικά βαμπίρ ανέπτυξαν αυτήν την ικανότητα με πολλούς τρόπους όπως διαλογισμό, ναρκωτικά, μπορεί να είχαν κληρονομική ικανότητα, όπως και να έχει, το ψυχικό βαμπίρ εξαντλεί την ψυχική ενέργεια κάποιου άλλου και την χρησιμοποιεί για δική του χρήση.

»…Τα ψυχικά βαμπίρ χρησιμοποιούν τον άνθρωπο ως μέσο αναπαραγωγής».

Για δείτε τι συμβαίνει στις ημέρες μας! Λέτε να υπάρχει σχέση;

Τα βαμπίρ είναι συνδεδεμένα με τα ζόμπι, σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία, όπως είδαμε με την απόφαση του Ρ. Ρήγκαν. 

Ζόμπι είναι άνθρωποι, ζωντανοί μεν, χωρίς ψυχή δε. 

Δηλαδή, από την μια τα βαμπίρ τραβάνε την ζωή, την ψυχή, και το σώμα που μένει χωρίς ψυχή γίνεται ζόμπι. 

Επίσης στις ΗΠΑ, έχουν ιδρυθεί οργανώσεις για την αντιμετώπιση των βαμπίρ και των ζόμπι, “…vampire zombie agency” όπως ονομάζονται, είναι δηλαδή πλέον μια πραγματικότητα εκεί, αλλά και το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι πλέον στις ΗΠΑ μοιράζονται έντυπα, ή θυροκολλούνται έντυπα, με τα οποία παρέχονται οδηγίες αντιμετωπίσεως των ζόμπι. 

Ποιοι τελικά είναι οι τρελοί και ποιοι όχι;

Επιστημονική φαντασία; Φρικιαστικά πειράματα; Τρέλα; Όλα μαζί; 

Ποιος ξέρει να μας πει σίγουρα; 

Το Χόλλυγουντ, ως συνήθως, κάτι παραπάνω θα ξέρει. 

Η πραγματικότητα όμως τείνει προς το παρόν ν’ αντικαταστήσει την επιστημονική φαντασία.

Αλλά από την άλλη, τώρα κατά την περίοδο του εμβολιασμού των ανθρώπων, πολλά λέγονται που παραπέμπουν στα προαναφερόμενα θέλοντας και μη. Οπότε μοιραίως προκύπτουν ανάλογοι συνειρμοί σκέψεων.

Όλ’ αυτά, αν τα συνδέσουμε με την απαισιοδοξία, την απογοήτευση, τις αυτοκτονίες, και ολ’ αυτά τ’ αρνητικά για τους ανθρώπους που συμβαίνουν σε έντονο βαθμό στις ημέρες μας, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις οι οποίες έχουν σίγουρα αιτίες αλλά και συνέχεια. 

Θέλουν χάος μεταξύ των ανθρώπων. 

Όταν λένε «χάος» εννοούν το απόλυτο χάος, το αδιανόητο χάος για μας. Και για να προκληθεί χάος θέλουν να μεταλλάξουν τους ανθρώπους.

Και το τελευταίο. 

Επειδή οι της ελίτ κάνουν τελετές και θυσίες στον σατανά σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν φαντάζομαι να είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος γιατί διώκεται ο Χριστός, η εκκλησία, η Θεία Λειτουργία, η Θεία Κοινωνία και ο εκκλησιασμός των ανθρώπων. 

Ενώ αυτοί, όταν εορτάζουν το”Halloween” με τα διαόλια, που εννοούν “ Hell will win”, όλα επιτρέπονται.

Ο πλανήτης ακροβατεί και, «Κοντός ψαλμός, αλληλούια», όπως λένε. Λάβετε θέσεις.

Χρήστος Μαντζιάρης

ΕΔΩ

http://filosofia-erevna.blogspot.com/2021/06/1950.html

www.nikosxeiladakis.gr

Αξιολογήστε Το

Facebooktwitterlinkedinmail
Loading...

Μπορεί να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *